PDA

Επιστροφή στο Forum : λίγο help με emule

lefteriss
16-11-04, 12:22
τα έχω δει όλα!!! συνδέομαι για πολύ λίγο με το μουλάρι και μετά απο λίγο διακόπτει την σύνδεση με ιντερνετ, ούτε με explorer δεν μπορώ να μπω, πρέπει να κάνω επανεκίνηση. (έχω φορθνετ 256, zyxel 650) παλιά δεν έιχα τέτοιο πρόβλημα. τι να φταίει, έχω δοκιμάζει διάφορα μοδ και πάλι τα ίδια.

Α, επίσης έχω στις ρυθμίσεις του ιντερνετ, να μπαίνω μέσω του προξι της φορθνετ, τώρα το έχω βγάλει να δώ τι παίζει.(το έβγαλα άλλα τα ίδια)

μήπως κάνει τίποτα η φορθνετ? με το iphant που συνδέομαι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

τι παίζει ρε παιδιά?

EvilHawk
16-11-04, 13:59
Με ποιόν client?

lefteriss
16-11-04, 14:42
με αυτούς, στις τελευταίες τους εκδόσεις (morphxt, webcach, ton kanoniko και έναν άλλον που δεν θυμάμαι)

χρησιμοποιώ για firewall τον kaspersky antihaker, άλλα τον χρησιμοποιούσα και παλιότερα που δεν είχα πρόβλημα, μήπως μου κλείνει την κίνηση κάποια ρύθμιση του firewall των windows?

EvilHawk
16-11-04, 14:53
Καταρχήν χρησιμοποίησε μονάχα ένα firewall !
Και μάλλον χρησιμοποιείςι aggresive ρυθμίσεις και τα μπλοκάρεις όλα!
Στήσε τον τελευταίο επίσημο αφήνοντας τίς ρυθμίσεις που θα κάνει ο wizard & μετά δοκιμάζεις να ρυθμίσεις τίς διάφορες λεπτομέρειες για καλύτερα αποτελέσματα!

lefteriss
16-11-04, 16:55
μάλλον βρήκα τι φταίει, έβαζα πολλά αρχεία για share και μάλλον μπλόκαρε, τώρα άφησα άδειο το income φάκελο όπως και το temp και δεν έχει κανένα πρόβλημα (για την ώρα) ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? (φυσικά στην συνέχεια θα βάλω αρχεία για μοίρασμα)

EvilHawk : ένα firewall χρησιμοποιώ (antihaker, me normal ρυθμίσεις), αλλά έλεγα μήπως μπαίνουν τίποτα αυτόματες ρυθμίσεις σε αυτό των win.

no_logo
17-11-04, 00:51
μάλλον βρήκα τι φταίει, έβαζα πολλά αρχεία για share και μάλλον μπλόκαρε, τώρα άφησα άδειο το income φάκελο όπως και το temp και δεν έχει κανένα πρόβλημα (για την ώρα) ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? (φυσικά στην συνέχεια θα βάλω αρχεία για μοίρασμα)

EvilHawk : ένα firewall χρησιμοποιώ (antihaker, me normal ρυθμίσεις), αλλά έλεγα μήπως μπαίνουν τίποτα αυτόματες ρυθμίσεις σε αυτό των win.

το firewall της kaspersky αν δεχθεί το κομπιουτερ επίθεση μπλοκάρει εντελώς την συνδεση για κάποια ώρα. σίγουρα δεν είναι αυτό;

lefteriss
17-11-04, 09:25

το firewall της kaspersky αν δεχθεί το κομπιουτερ επίθεση μπλοκάρει εντελώς την συνδεση για κάποια ώρα. σίγουρα δεν είναι αυτό;

τι να σου πω, δεν μου έβγαζε κάποιο μύνημα. όμως όπως είπα και πιο πάνω, το πρόβλημα λύθηκε βάζοντας λιγότερα αρχεία για μοίρασμα.

μήπως το μουλάρι κολλάει εάν έχει πολλά για μοίρασμα?

no_logo
17-11-04, 23:38

τι να σου πω, δεν μου έβγαζε κάποιο μύνημα. όμως όπως είπα και πιο πάνω, το πρόβλημα λύθηκε βάζοντας λιγότερα αρχεία για μοίρασμα.

μήπως το μουλάρι κολλάει εάν έχει πολλά για μοίρασμα?

δερν βγάζει ειδοποιηση το κασπερσκι ποτέ