PDA

Επιστροφή στο Forum : HOL vs VODAFONE (.gr)



Σελίδες : [1] 2 3 4

player74
16-07-07, 20:41
θα ηθελα-προτεινα το παρον θεμα να μπει στους ISP PROVIDERS (παροχους dsl) ή να ανoιχτει εκει το αναλογο subfolfer και να μεταφερθει κι αυτο το θεμα εκει.

σήμερα μετα την ηττα απο βιβο διαλεξα ως συμφερουσα και πιο προσιτη προταση στα μετρα μου το vodafone dsl το οποιο υλοποιειτε με την συνδρομη της HOL.
εκανα αιτηση για full llu μονο νετ χωρις τηλ.
τα δικαιολογιτικα:
αφμ(εκαθαριστικο)
Δ.Α.Τ.
αποδειξη απο μια ΔΕΚΟ (πχ δεη οτε) ή ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.
για οσους εχουν οτε και θελουν μεταφορα-φορητοτητα ενα προσφατο λογαριασμο.ε

πολοι εξυπηρετικοι οι της vodafone καλλιθεας αν και δεν ηταν πληρως ενημεροι ολοι τους.
αυτο που με χαλασε ειναι οτι το συστημα λειτουργει οπως πας για να παρεις συσκευη με συμβολαιο.
καταχωρηση στοιχειων, αιτηση κι αναμονη για εγκριση η οποια κοντα 2 ωρες που εκατσα εκει δεν ειχε ολοκληροθει πληρως και θα ξαναπαω αυριο να μου δωσουν και τον εξοπλισμο

nm96027
16-07-07, 21:51
Ποιό πακέτο αγόρασες ακριβως (ταχύτητες/τιμες); Αν θες δωσε μας μερικες πληροφορίες ακομα.;)

player74
17-07-07, 00:10
ADSL VERY FAST FULL
χωρις παγιο οτε 32,50€
12mbps/1mbpsβ

βεβαια συμφερει το duble της hol me 36,33 γιατι αν παρεις και σταθερη απο vodafone παει +12,50€ δηλαδη 45.
ελπιζω να την ριξουν την τιμη αλλα δεν τρελενομαι κιολας γιατι τηλ προς το παρων δεν θελω

nm96027
17-07-07, 00:19
ADSL VERY FAST FULL
χωρις παγιο οτε 32,50€
12mbps/1mbpsβ

βεβαια συμφερει το duble της hol me 36,33 γιατι αν παρεις και σταθερη απο vodafone παει +12,50€ δηλαδη 45.
ελπιζω να την ριξουν την τιμη αλλα δεν τρελενομαι κιολας γιατι τηλ προς το παρων δεν θελω


:oneup:
Δεν εχει νοημα να εχεις double play και επιπλέον τα 500 λεπτα με 12,5 ευρω/μηνα, αφου ουτως ή αλλως το double play εχει απεριοριστες αστικες/υπεραστικες....

Αυτο που μπορεις σίγουρα να κανεις ειναι αφου με την συνδεση που θα εχεις (τα 12 mbit) να βάλεις ενα 213 νουμερο της HOL (τζάμπα ειναι, ουτως ή αλλως θα σου δώσουν) και να εχεις μεσω evoice voip τηλεφωνια, σετταροντας καταλλήλως το fritz που θα σου δώσουν. Θα συνδέσεις ενα κανονικο κλασικο PSTN τηλεφωνο πανω στο fritz και θα μπορεις να καλεις και να σε καλουν κανονικα σαν να ειχες σταθερο...;)ΟΙ κλήσεις αυτες χρεώνονται ασφαλως (δεν εχει παγιο) αλλα η χρεωση ειναι η μιση απο τον ΟΤΕ για τις αστικες, αλλα θα μπορεις να το χρησιμοποιεις εστω και μονον για τις εισερχομενες κλησεις.

player74
17-07-07, 09:01
μα δεν πειρα duble play.
dsl μονο της vodafone.
απλα λεω πως αν ηταν να εχεις και τηλεφωνια συμφερει να πας κατευθειαν στην hol.
αυτη που δεινει η vodafone μονο με καποια προσφορα αν μπορει να συνδιαστει ισος συμφερει.
δεν το ψαξα γιατι προσ το παρων δεν με ενδιαφερει. χρησιμοποιω το κινητο μου.


edit: εχω voip αριθμο απο altec. σπανια τον χρησιμοποιω

lewton
17-07-07, 11:35
ADSL VERY FAST FULL
χωρις παγιο οτε 32,50€
12mbps/1mbpsβ

βεβαια συμφερει το duble της hol me 36,33 γιατι αν παρεις και σταθερη απο vodafone παει +12,50€ δηλαδη 45.
ελπιζω να την ριξουν την τιμη αλλα δεν τρελενομαι κιολας γιατι τηλ προς το παρων δεν θελω




Καλά, γιατί δεν έβαλες το "3 σε 1" που είναι 2,5 € φθηνότερο και σου δίνει το ίδιο Internet και επιπλέον σταθερό Vodafone με 500 λεπτά; :confused:

player74
17-07-07, 11:52
Καλά, γιατί δεν έβαλες το "3 σε 1" που είναι 2,5 € φθηνότερο και σου δίνει το ίδιο Internet και επιπλέον σταθερό Vodafone με 500 λεπτά; :confused:

σημερα που το ψαξα ειδα
3 σε 1 ειναι 30€ + παγιο συμβολαιου που εχεις
dsl + κλησεις σε σταθερα 30€ επιπλεον του παγιου προγραμματος συμβολαιου
και στις 2 περιπτωσης ελαχιστο παγιο 50€ + τελη κινητης τηλεφωνιας.
αυτα...
το καλο θα ηταν dsl + vodafone για το σπιτι 30€
αλλα αλλο για το σπιτι αλλο κλησεις προς σταθερα κι αλλο να χεις και συνδεση συμβολαιου που δεν θελω!

lewton
17-07-07, 11:54
σημερα που το ψαξα ειδα
3 σε 1 ειναι 30€ + παγιο συμβολαιου που εχεις
dsl + κλησεις σε σταθερα 30€ επιπλεον του παγιου προγραμματος συμβολαιου
και στις 2 περιπτωσης ελαχιστο παγιο 50€ + τελη κινητης τηλεφωνιας.
αυτα...
το καλο θα ηταν dsl + vodafone για το σπιτι 30€
αλλα αλλο για το σπιτι αλλο κλησεις προς σταθερα κι αλλο να χεις και συνδεση συμβολαιου που δεν θελω!
Α ΟΚ, νόμισα ότι ήδη είχες σύνδεση συμβολαίου στη Vodafone.

player74
19-07-07, 20:15
αιτηση, καταχωρηση αιτησης 17-04-07.
σε αναμονη λοιπον...
20 εργασιμες περιπου το συνηθες.
45 το μεγιστο βαση συμβολαιου

Dimis
19-07-07, 21:21
και 200 το πραγματικό... :P

player74
20-07-07, 12:15
και 200 το πραγματικό... :P

περα απο την πλακα δεν νομιζω η vodafone να επιτρεψει στην hol να κανει
μ@#$%^ες.
ειδικα τωρα που ειναι και η αρχη της συνεργασιας τους στην πραξη.
και σε εξυπηρετηση ειναι αψογη, και δεν νομιζω να επιτρεψει στη hol να χαλασει την εικονα της.
φανταζομαι οτι εχουν συμφωνησει τεχνικες και ειδικες λεπτομερειες ως προς αυτο.
δεν ειναι χαζη η vodafone και ειναι τεραστιος ομιλος σε σχεση με την hol

ATG
20-07-07, 13:51
Επισης η Vodafone παραγγελνει 200000 πορτες απο μονη της και προχωρα σε συνεγκατασταση στα κεντρα του ΟΤΕ.

drf
20-07-07, 13:51
αλήθεια όμως.. στα adsl της Voda θα υπάρχουν υποκλοπές ή αυτές περιορίζονται μόνο στη κινητή;





:worthy:

ATG
20-07-07, 14:56
αλήθεια όμως.. στα adsl της Voda θα υπάρχουν υποκλοπές ή αυτές περιορίζονται μόνο στη κινητή;





:worthy:

Λογικα, τωρα που εχει βρει το πως γινονται οι υποκλοπες στα switches της ericsson, αυτες περιοριζονται στους υπολοιπους που εχουν ericsson. :worthy:

Dimitris
20-07-07, 14:56
Σιγά μωρέ. Το πολύ πολύ να δεις το FBI μια μέρα στην πόρτα σου επειδή κατέβασες το τελευταίο τραγούδι της Τσίλα :p

JoeBar
20-07-07, 22:27
Επισης η Vodafone παραγγελνει 200000 πορτες απο μονη της και προχωρα σε συνεγκατασταση στα κεντρα του ΟΤΕ.
Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται γιατί στο Κερατσίνι η Voda λέει ημ. κάλυψης 31/07/07, ενώ η hol μας καλύπτει ήδη με 2play και shared.

player74
21-07-07, 00:38
στο ινσομνια εχει σχετικο αρθρο οτι η hol δεν επαρκει για τις προσδοκιες της. μαλλον θα αποκτησει ιδιοκτητο κι αυτη για να μπορει να δωσει duble και triple play

nm96027
21-07-07, 01:28
Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται γιατί στο Κερατσίνι η Voda λέει ημ. κάλυψης 31/07/07, ενώ η hol μας καλύπτει ήδη με 2play και shared.

Ο wizard της Vodafone ειναι ο wizard της HOL. Η ΗΟL δεν καλυπτει το Κερατσίνι. Αυτο λεει οτι θα συμβεί στις 31/07.;)

JoeBar
21-07-07, 20:48
Ο wizard της Vodafone ειναι ο wizard της HOL. Η ΗΟL δεν καλυπτει το Κερατσίνι. Αυτο λεει οτι θα συμβεί στις 31/07.;)
Δεν ξέρω για ποιο Κερατσίνι μιλάς αλλά το νούμερο μου έχει διαθεσιμότητα από την hol εδώ και 1 μήνα που το έχω τσεκάρει, ενώ η voda λεέι 31/7.

lewton
21-07-07, 23:44
Δεν ξέρω για ποιο Κερατσίνι μιλάς αλλά το νούμερο μου έχει διαθεσιμότητα από την hol εδώ και 1 μήνα που το έχω τσεκάρει, ενώ η voda λεέι 31/7.
Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία, όπως πχ τα πρώτα 7 ψηφία του αριθμού σου και το αν τον έχεις μεταφέρει από αλλού;

nm96027
22-07-07, 14:47
Δεν ξέρω για ποιο Κερατσίνι μιλάς αλλά το νούμερο μου έχει διαθεσιμότητα από την hol εδώ και 1 μήνα που το έχω τσεκάρει, ενώ η voda λεέι 31/7.

Εχεις δικιο!;)
Σημερα που το τσεκαρα η HOL καλυπτει και το Κερατσίνι.

lariser
24-07-07, 13:06
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο να δούμε στην περίπτωση του Vodafone ADSL είναι:
1. Το επίπεδο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (σαφήνεια και αμεσότητα ενημέρωσης)
2. Το χρόνο απόκρισης και αποτελεσματικής επίλυσης των παραπόνων/αναφορών βλάβης.

Δυστυχώς δεν είμαι πολύ αισιοδόξος, παρά το ότι η Vodafone είναι αστέρι σ' αυτούς τους τομείς, για το δίκτυο κινητής.

Ο λόγος είναι ότι η HOL έχει ακόμα συγκεκριμένες αδυναμίες που δεν της επιτρέπουν να σταθεί επάξια στα standards της Voda, ακόμα και αν δίνει προτεραιότητα στα αιτήματα των πελατών του Vodafone ADSL.

Ακόμα πιστεύω ότι μόλις μαζευτεί ικανός αριθμός αιτούντων/ενεργοποιημένων και αρχίσουν να post-άρουν, η εικόνα θα έιναι παρόμοια με αυτή της HOL. Αν γίνει όντως αυτό, θα προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο στα στελέχη της Vodafone, αλλά ίσως τους δώσει μια ώθηση παραπάνω να επικεντρώσουν σε ιδιόκτητο δίκτυο στη σταθερή.

player74
25-07-07, 00:00
δεν ενημερωνεσε φενετε τακτικα.
ειδη η vodafone εχει καταλαβει οτι δεν αρκει η hol καθως αυτη δεν εχει πολους κομβους. εχει κανει καποιες ενεργιες.
απο την αλλη intacom εκανε προσφορα για την teledome που λογικα θα την αποροφησει η hol.

fade_to_black
25-07-07, 16:36
....και οπως ειδατε στα πρωτοσελιδα η Wind εκδηλωσε ενδιαφερον για την Tellas... Να δουμε οι μικροτερες on/altec/telepassport κλπ τι θα απογινουν!

player74
25-07-07, 21:44
....και οπως ειδατε στα πρωτοσελιδα η Wind εκδηλωσε ενδιαφερον για την Tellas... Να δουμε οι μικροτερες on/altec/telepassport κλπ τι θα απογινουν!

ενδιαφερον που απο οτι φενετε εγκαταλειπετε-φθηκε αφου δεν υπηρξε προοδος, εκτος κι αν εγινε κατι που δεν το αντιληφθηκα ακομη

mondo52
29-07-07, 23:39
οπως το βλεπω εγω η voda θα παει σε δικο της ιδιοκτητο.εχω δει ταμπελακια οπου λεει οπτικες ινες και κατι τετοια απο την voda.προβλεπεται μακελειο.λετε απο φιλικες εταιρειες να γινουν συντομα ανταγωνιστριες???:hmm:

player74
31-07-07, 00:46
πειρα τηλ στην τηλεφωνικη υποστιρηξη της vodafone να μαθω αν υπαρχει ενημερωση για την αιτηση μου.
ενημερωθηκα οτι βρισκετε στο τελικο σταδιο της ενεργοποιησης. υπενθυμηζω υποβολη καταχωρηση αιτησης 17/07/2007.
Μου παν περιπου 20 με 25 εργασιμες. οτι συνηθως η ενεργοποιηση γινετε νοριτερα απο αυτο το διαστημα. (θυμηζω το μεγιστο βαση συμβολαιου 45 εργασιμες).
επισεις μου παν οτι δεν εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα στην πορεια της ενεργοποιησης της γραμμης. οτι θα ενημερωθω ειτε με sms ειται με τηλ επικοινωνια οταν ενεργοποιηθεινη γραμμη. φανταζομαι οτι τηλεφωνικη θα ειναι για κλισιμο ραντευου για να ρθουν στο χορο μου να βρουνε την γραμμη μου απο το κατανεμητη και να με συνδεσουν.
αψογοι. ΜΠΡΑΒΟ τους

tolisp
31-07-07, 01:43
ενδιαφερον που απο οτι φενετε εγκαταλειπετε-φθηκε αφου δεν υπηρξε προοδος, εκτος κι αν εγινε κατι που δεν το αντιληφθηκα ακομη


Η συμφωνία ΔΕΗ-Wind πρακτικά έκλεισε... (αν θυμάμαι καλά 170 εκατομμύρια συν όλα τα χρέη της Tellas...που δεν είναι και λίγα...)
Tο πρόβλημα τώρα είναι αν θα προλάβει να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο (στα μουλωχτά) γιατί Σεπτέμβρη με εκλογές θα υπάρχει θέμα... (άδικα μεν, αλλα στο ελλαδιστάν ακόμα και τα αυτονόητα γίνονται θέματα για πολιτική εκμετάλλευση)

player74
31-07-07, 21:18
οντος....

jimarass
05-08-07, 19:16
Παιδιά το fritzbox που δίνει η vodafone έχει τη δυνατότητα δημιουργίας δικτύου ή απλά μοιράζει το ίντερνετ?

nm96027
05-08-07, 19:22
Παιδιά το fritzbox που δίνει η vodafone έχει τη δυνατότητα δημιουργίας δικτύου ή απλά μοιράζει το ίντερνετ?

Αν και δεν ξέρω ποιο μοντελο ειναι, παντως ξέρω πως ειναι ρουτερ και οχι μοντεμ.
Φαντάζομαι εννοείς τοπικο δικτυο, ετσι δεν ειναι;
Αν σου δίνει το 7140, τοτε αυτο εχει 4 θύρες LAN, ενω το απλο fritz εχει μια και χρειαζεται απλως την προσθηκη ενος swith.

player74
05-08-07, 19:24
αυτο το εχω ακομη μεσα στο κουτι του και θα παραμεινει μεσα. δεν ξερω τι δυνατοτητες και τι χαρακτηριστικα εχει.
εχω ενα d-link που βγαζει σε 4 ethernet και ασυρματα.

jimarass
05-08-07, 19:29
Εγώ θέλω να μπορώ να συνδέσω μέσω ethernet έναν desktop και ένα laptop μέσω wifi.Αυτά θέλω να μοιράζονται το adsl internet και επίσης να μπορώ να αλλάζω αρχεία μεταξύ τους, δηλαδή να έχω δίκτυο συγχρόνως.Γίνεται? Διότι πρέπει να δώσω 57 ευρώ διαφορά για να το πάρω!

player74
05-08-07, 19:30
καλημερα και απο μενα.ειχα κανει αιτηση 3/7 για το 3χ1 και χτες εγινε η μεταφορα απο τον ΟΤΕ.περιμενω ακομα την ενεργοποιηση του adsl και σχετικα με αυτο μου ειπαν πως ειναι υπευθυνη η χολ.και λεγανε πως το πιο δυσκολο κομματι της αιτησης ειναι η μεταφορα απο τον ΟΤΕ.περιμενω

απο την vodafone δεν περιμενα να ριξει κανενα μπαλακι στη hol...
απο κει και περα πιστευω πως οσουνουπω θα ενεργοποιηθεις.
εισε οριακα στις 25 εργασιμες δευτερα-τριτη και νομιζω οτι θα τηριθει αυτο που λενε 20-25 εργασιμες.
σε μενα ειπαν βεβαια οτι γινονται πιο γρηγορα οι ενεργοποιησεις αλλα ειναι και αναλογος τι περιπτωση πιστευω.
οταν ξαναεπικοινωνισεις μαθε-ρωτα αν παρουσιαστικε καπιο προβλημα στην ολη διαδικασια.

player74
05-08-07, 19:39
γινετε.... ψαξετο ομως

jimarass
05-08-07, 20:30
Παιδιά από ότι βλέπω όυτε το 7140 έχει δυνατότητα δικτύωσης υπολογιστών αφού δεν έχει switch

nm96027
05-08-07, 20:33
Παιδιά από ότι βλέπω όυτε το 7140 έχει δυνατότητα δικτύωσης υπολογιστών αφού δεν έχει switch

Το 7140 εχει, ξαναλεω, 4 LAN και ασυρματο δικτυο. Μπορεις να κανεις οτι θες μεταξυ των οσων υπολογιστων συνδεσεις, χωρις να χρειαστειs switch.

Δεν το λεω θεωρητικα. Το ξερω απο πρωτο χερι.;)

jimarass
05-08-07, 21:00
A ok thanks!!!!Αξίζει δηλαδή να δώσω 57 ευρώ για αυτό ή υπάρχει καλύτερο στα λεφτά αυτα?

RAGG
05-08-07, 21:51
Αν είναι το 7140, στην αγορά κοστίζει γύρω στα 200 euro. Για να στο δίνουν 57 ή δεν είναι το συγκεκριμένο μοντέλο ή είναι υπερβολικά καλή τιμή και σίγουρα αξίζει.

jimarass
05-08-07, 22:13
Είναι αυτό που δίνει η vodafone για αυτούς που θέλουν wifi

jimarass
05-08-07, 22:21
ΝΑι το επιβεβαίωσα και στο site. Είναι το ritz! Box Fon WLAN 7140. Απλά ανησύχησα γιατί είναι συμαντικό για μένα να έχω και δίκτυο.

nm96027
06-08-07, 01:38
ΝΑι το επιβεβαίωσα και στο site. Είναι το ritz! Box Fon WLAN 7140. Απλά ανησύχησα γιατί είναι συμαντικό για μένα να έχω και δίκτυο.

Και δικτυο θα εχεις και επιπλεον σταθερη τηλεφωνια θα εχεις (voip) αφου το 7140 εχει δυο θύρες για voip τηλεφωνια. Μπορείς να βαλεις οποιον provider θες (213-evoice, i-call, voipbuster κτλ) και να εχεις επιπλεον τηλεφωνια περα απο τα 500 λεπτα της vodafone.;)

grsaint13
06-08-07, 09:18
Ναι,το επιβεβαιώνω κι εγώ γιατί το πήρε ένας φίλος,το router ειναι το 7140 και το πλήρωσε 57 Ευρώ επιπλέον.

Πάντως,η πατέντα της Vodafone με άφησε έκπληκτο αφού ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να υπάρξει σταθερό τηλέφωνο χωρίς να υπάρχει καλωδιακή συνδεση με την τηλεφωνική πρίζα...Πολύ καλό.

Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει και ας με βοηθήσει όποιος γνωρίζει,η σύνδεση του 7140 πώς θα γίνει;Θα συνδεθεί κανονικά με την τηλεφωνική πρίζα;Θα συνδεθεί με το phonebox και μετά με την τηλεφωνική πρίζα;Ή πώς αλλιώς τέλος πάντων;

nm96027
06-08-07, 09:22
Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει και ας με βοηθήσει όποιος γνωρίζει,η σύνδεση του 7140 πώς θα γίνει;Θα συνδεθεί κανονικά με την τηλεφωνική πρίζα;Θα συνδεθεί με το phonebox και μετά με την τηλεφωνική πρίζα;Ή πώς αλλιώς τέλος πάντων;

Οταν παίρνεις το πακέτο 3 σε 1 (ή οπως αλλιως το λενε) τοτε η τηλεφωνία ειναι μεσω GSM ενω το ιντερνετ φτάνει κανονικα στο σπιτι μεσα απο τον χαλκο. Αρα απλως συνδεεις τπ 7140 στην τηλεφωνικη πρίζα οπως θα εκανες σε καθε αλλη περίπτωση.;)

Απο τις διακοπες ποστάρεις εσυ βρε;;;:whistle:

grsaint13
06-08-07, 09:40
Οταν παίρνεις το πακέτο 3 σε 1 (ή οπως αλλιως το λενε) τοτε η τηλεφωνία ειναι μεσω GSM ενω το ιντερνετ φτάνει κανονικα στο σπιτι μεσα απο τον χαλκο. Αρα απλως συνδεεις τπ 7140 στην τηλεφωνικη πρίζα οπως θα εκανες σε καθε αλλη περίπτωση.;)

Α οκ,κατανοητό αν και λίγο περίεργο κι αυτό.Με αυτή τη λογική γιατί να μην μπορούμε να έχουμε και στα σπίτια μας ίντερνετ χωρίς να έχουμε τηλέφωνο;


Απο τις διακοπες ποστάρεις εσυ βρε;;;:whistle:

Μακάρι!Δυστυχώς από σήμερα επιστροφή στο γραφείο!:down: :evil:

Και τα διάβασα τα δικά σου,μη φοβάσαι.Και εννοείται μη ρωτήσεις για εμένα...:rolleyes:

No-Name
06-08-07, 09:43
Μπορείς να βάλεις μόνο adsl....

jimarass
06-08-07, 15:01
Και δικτυο θα εχεις και επιπλεον σταθερη τηλεφωνια θα εχεις (voip) αφου το 7140 εχει δυο θύρες για voip τηλεφωνια. Μπορείς να βαλεις οποιον provider θες (213-evoice, i-call, voipbuster κτλ) και να εχεις επιπλεον τηλεφωνια περα απο τα 500 λεπτα της vodafone.;)
Μπορώ να καλώ από το λογαριασμό Skype ή Voipdiscount χωρίς τον υπολογιστή?

No-Name
06-08-07, 15:02
Εφόσον έχεις το 7140 ναι...εξάλλου οι ρυθμίσεις είναι στο ρούτερ όχι στο pc

nm96027
06-08-07, 15:04
Μπορώ να καλώ από το λογαριασμό Skype ή Voipdiscount χωρίς τον υπολογιστή?

Skype απο οσο ξερω οχι, γιατι το skype δεν υποστηρίζει SIP.
Voipdiscount ή icall ή evoice, ναι μπορεις.
Αν βαλεις icall ή evoice θα μπορείς και να δεχεσαι κλησεις, δλδ θα σου δωσουν ενα νουμερο της μορφής 21χχχχχχχ.

modified
07-08-07, 04:08
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω εκ μέρους γνωστού μου: μπορεί κανείς να γραφτεί στο πρόγραμμα της Vodafone για ADSL χωρίς να έχει ήδη γραμμή ΟΤΕ (και χωρίς να χρειαστεί να κάνει αίτηση για γραμμή στον ΟΤΕ και μετά να τη μεταφέρει, κτλ.);

(Αν τυχόν ξέρετε την απάντηση στο ίδιο ερώτημα και για τα ιδιόκτητα δίκτυα της FORTHnet και HOL εδώ είμαστε.)

Ευχαριστώ!

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.