PDA

Επιστροφή στο Forum : Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται η σώς των Goodies?



zardoz
23-12-04, 21:07
Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται η σώς των Goodies?
(αυτή η μώβ/ρόζ που δίνουν δεξιά και αριστερά)..

Δεν κάνω πλάκα, όποιος μηχανογράφησε τα goodies
και είναι στο forum ας πεί το μυστικό!

zardoz
24-12-04, 13:36
Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται η σώς των Goodies?

Μιλάω για αυτή τη ρόζ/μώβ που δίνουν με το (κλασικό) μπιφτέκι κλπ.

Δεν κάνω πλάκα, χρειάζομαι την ... συνταγή, και
το έκανα post χθές (αλλά φυσικά χάθηκε μέσα
στα bugs του forum :evil: )

Yngwiedis
24-12-04, 13:46
Αν η sauce αυτή είναι Thousand Island τότε είναι εύκολο.
2 μέρη μαγιονέζα, 1 1/2 μέρος κέτσαπ και 1 μέρος μουστάρδα.
Αν θέλεις ρίχνεις και 2 σταγόνες ταμπάσκο.
Καλό ανακάτεμα και είσαι έτοιμος :)

cassidy
24-12-04, 13:47
Βασικά κάτι μου λέει πως καλύτερα να μη μάθουμε ποτέ τι βάζουν μες τις σως των Goodies...

McAli
24-12-04, 13:53
Γενικά θα ήθελα να πω ότι η μαγιονέζα είναι κάπως υποτιμημένη καθώς η κέτσαπ και η μουστάρδα κυριαρχούν.

Δοκιμάστε στην συνταγή που ανέφερε ο φίλος Yngwiedis, αντί για κέτσαπ, λίγο ντοματοπολτό διαλυμένο και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.Κλάσεις ανώτερο από την κέτσαπ.

Τέλος η παραπάνω σάλτσα προτείνετε και για μαρουλολαχανο κτλ σαλάτες .

Mayo rules!

McAli
24-12-04, 13:57
Βασικά κάτι μου λέει πως καλύτερα να μη μάθουμε ποτέ τι βάζουν μες τις σως των Goodies...


Χωρίς να γνωρίζω προσωπικά ή να μου έχει πει άλλος, η λογική λέει ότι χρησιμοποιούν τα υλικα που θα τους φέρουν περισσότερο κέρδος (χωρίς να ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ έκπτωση ποιότητας).

Πάντως η δοσολογία που έδωσε οYngwiedis, (που μπορούν να αλλάξουν σύμφωνα με τα γουστα σου) μπορεί να σταθεί αφορμή να φτιάξετε και εσείς!

dantouan
24-12-04, 14:03
2 μέρη μαγιονέζα, 1 1/2 μέρος κέτσαπ και 1 μέρος μουστάρδα.
Αν θέλεις ρίχνεις και 2 σταγόνες ταμπάσκο.


Ετσι ακριβως, καλη ορεξη... :3d

kubiak
24-12-04, 14:17
"Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται η σώς των Goodies?"

:shock: :shock: :shock:

Μπλιαχ!

Υπάρχουν χιλιάδες καλύτερες γεύσεις (αλλά από την άλλη αυτή είναι η άποψή μου)...

orbitagas
24-12-04, 17:10
Εγώ έχω ψυρίσει έναν Τσελεμεντέ απο την οικογένεια και απο σάλτσες μια χαρά.Κάθε μέρα πειραματίζομαι! :lol:

McAli
24-12-04, 18:05
και απ' ότι βλέπω έχεις κρατήσει και όλα τα βιβλία χημείας από το σχολείο! :lol:

pelasgian
25-12-04, 00:01
Εγώ φτιάχνω κάτι αντίστοιχο, με γιαούρτι φάγε 2%. (Δεν τρως και όλα τα λιπαρά της μαγιονέζας!)

Πάρε ένα κεσεδάκι, βγάλε μία κουταλιά του γλυκού από το γιαούρτι και πασάλειψε τη φίλη σου στη μύτη. Στη συνέχεια βάλε μισή κουταλίτσα μουστάρδα και ΚΑΝΤΙΛΙΑΣΕ το στο κέτσαπ. Αν βάλεις Heinz, βγαίνει προς το ξυνό, γιατί είναι ξυνό και το γιαούρτι. Αν βάλεις Hellmanns, έρχεται ωραία. Η μαγιονέζα δεν είναι η καλύτερη λύση, νομίζω ότι βγαίνει ή με γιαούτι ή με ξυνή κρέμα (sour cream). Μπορείς επίσης, να πάρεις το νεράκι που βγάζει το γιαούρτι (ορός γάλακτος μάλλον) να να του προσθέσεις λίγο ζάχαρη (μισό κουταλάκι), την οποία και να ρίξεις πίσω στο μείγμα. Περιτό να σου πω ότι είναι η καλύτερη κρέμα για πράσινες σαλάτες και βραστές πατάτες.

Re-Ti-Re
25-12-04, 01:44
cassidy,


Βασικά κάτι μου λέει πως καλύτερα να μη μάθουμε ποτέ τι βάζουν μες τις σως των Goodies...


:) :)

icedfun
25-12-04, 02:27
Αρκετή Μαγιονέζα και ελάχιστη kechup.Θα καταλάβεις πόσο kechup να βάλεις απο το χρώμα.

princess
25-12-04, 03:01
pelasgian ναχεις την ευχη μου και την ευχη ολων των αλλεργικων επισης!!!!!!

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.