PDA

Επιστροφή στο Forum : Για αγορα Skystar2 περικαλω....

Σελίδες : 1 [2] 3

dantouan
28-03-05, 15:52
Ναι πήγα και την παρέλαβα ! Μόλις γύρισα σπίτι . Το βράδυ έχει επιχείρηση εγκατάστασης και τέστ .

Αν χρειαστεις τιποτα στειλε μου pm....εχω αναλυτικους οδηγους εγκαταστασης on-line και στα Ελληνικα... ;)

Νικαετός
29-03-05, 00:13
Αν χρειαστεις τιποτα στειλε μου pm....εχω αναλυτικους οδηγους εγκαταστασης on-line και στα Ελληνικα... ;)

Ευχαριστώ Αντώνη ,(από το doom είναι ;) ?) Λοιπόν η πρώτη δόση είναι πετυχημένη. Έγινε η εγκατάσταση στον p4 , γιατί στον AMD οι αφιλότιμοι το μόνο slot που έχουν αφήσει ελεύθερο ,είναι αυτό ανάμεσα στις SLI κάρτες LOL . To prog dvb μπήκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα , αλλά προς το παρόν ψάχνω τη σειρά που έχω τους δορυφόρους στο κάθε diseqc και δεν θυμάμαι τίποτα . (πέτυχα τον eurobird και τους ΑΣΤΡΑ ...)

Το σύστημα παίζει εικόνα , ήχος δεν ακούγεται προς το παρόν , αλλά θα το τακτοποιήσω αργότερα και αυτό.

Όποτε χρειαστεί , θα σου στείλω ΠΜ .

(Τα 12 από τα 13 LNB , είναι πάνω στον WAVE FRONTIER φυσικά ...το 13ο είναι σε ξεχωριστό πιάτο και είναι στον HISPASAT) .

Πάντως τώρα πάω για ύπνο ...από Πέμπτη, που υπάρχει χρόνος ξαναρχίζουμε .

dantouan
29-03-05, 01:34
Ευχαριστώ Αντώνη ,(από το doom είναι ?)

Οχι .... ;) κανονικη σελιδα ειναι οχι forum... :thumbsup1

redlemon.gr
29-03-05, 03:10
Θα μπορούσα να μάθω (έστω και με pm ) τι κάνει η κάρτα και για ποιά πράγματα που δεν γράφονται χρησιμοποιήται;

Χίλια ευχαριστώ.... !

:)

mastermind
29-03-05, 09:59
Φίλε redlemon όταν συζητιέται ενας δορυφορικός receiver πάντα μα πάντα είναι για τα κρυφά ταλέντα του,αλλιως δεν θα είχε ούτε παρόν ούτε μέλλον:)

Nikoseagle αμα δεις εικόνα απο ισπανία μεριά ρίξε ένα σύνθημα!!!

PReD
25-04-05, 18:02
Παιδιά, είναι να επιλέξω ανάμεσα στην Skystar 2 και στο DreamBox 500...

Θέλω να βλέπω και να γράφω (και να κάνω και κάτι άλλο... ;) ) κυρίως στο pc...

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου σύνδεση με την τηλεόραση

Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η διαφορά τιμής...

Τι να επιλέξω απο τα 2?

Τι είναι καλύτερο δηλαδή για pc?

sdikr
25-04-05, 18:58
Για υπολογιστή θα έλεγα skystar 2

dantouan
25-04-05, 19:40
Τι είναι καλύτερο δηλαδή για pc?

Για υπολογιστή θα έλεγα skystar 2

Skystar 2 και απο εμενα.. :thumbsup1

leasedline
25-04-05, 20:30
βεβαια με τον 500ρη θα εχεις πληρη ανεξαρτησια απο CPU load καθως ειναι μια τελεις ξεχωριστη μοναδα...

armonis
07-05-05, 09:56
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχεις μια skystar και να μπείς μέσα στα
www.dvbskystar.com
www.dvbsoft.net
Θα ανακαλύψεις γιατί δεν πρέπει να περιμένεις τα κλειδιά της Μαριώς και τα τιαύτα... με τα dreambox. Ο μόνος λόγος κατά τη γνώμη μου για dreambox είναι αν θέλεις να κάνεις μια εγκατάσταση NOVA με πολλούς παραλήπτες και μια κάρτα..!
Από την άλλη, με την skystar μπορείς να έχεις και δορυφορικό internet.
Βέβαια, όσο για προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί πρίν το revision 2.6d, έχουν τώρα εξαλειφθεί.
Η ελληνική αντιπροσωπεία και οι συνεργαζόμενοι μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα δίνουν εγγύηση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων σε όλη τη διάρκεια της 12μηνης εγγύησης.
Η τεχνική υποστήριξη είναι άρτια.
Σε λίγο καιρό (εβδομάδα ή λιγότερο) έρχεται ενα νέο προϊόν που ονομάζεται skystar LAN το οποίο είναι satellite receiver/modem/router standalone. Βασίζεται στο γνωστό B2C2 chip (το οποίο πλεον κατσκευάζει μόνο η Technisat) και μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα σε δίκτυο.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.hellasdigital.gr.

mastermind
10-05-05, 12:21
Armonis θα μας βάλεις πάλι σε έξοδα... Ερχεται και καλοκαίρι ρε παιδιά,λυπηθείτε μας:) Τόσο καιρό έκανα αποτοξίνωση και εγγράτεια για να μην βάλω diseq1.2!

<<Βέβαια, όσο για προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί πρίν το revision 2.6d, έχουν τώρα εξαλειφθεί.>>
Ένας λόγος που δεν πήρα την κάρτα τα χριστούγεννα είναι οτι η C έκδοση πήγαινε συνέχεια για αλλαγές και δεν ήθελα να μπλέξω με προβλήματα!

I XL I
14-05-05, 22:51
Να συμπληρώσω στα λεγόμενα του φίλου acronis ότι υπάρχουνε plugins για skystar1/2 για να συνδέεσε σαν παραλήπτης σε drambox κυκλώματα !!!
Όσον αφορά το Dreambox 500 θα ήθελα να πω οτι το "μικρή σε χωρηιτικότητα flash" μην το προσπερνάτε σαν να είναι κάτι ασύμαντο !!! Από τη στιγμή που θα αποφασίσει κάποιος να αγοράσει ένα τέτοιο μηχάνημα θα πρέπει να ξέρει ότι θα ειναι συνέχεια στο πείραγμα , πράγμα που όπως θα καταλάβει αργότερα , έιναι λίγο δυσάρεστο με το 500αρι μιας και η flash γεμίζει αμέσως :( Το NFS multiboot , τουλάχιστον στα δικά μου τέστ , έχει αποδειχτεί buggy !!!
Το δικό μου συμπέρασμα ειναι ότι καλές οι PCI DVB-s κάρτες , θα έλεγα οτι είναι η πλέον ανερχόμενη δύναμη στο χώρο , αλλά το support και τις δυνατότητες των Linux OS receivers (Dreambox/Dbox2) δεν τα έχουνε φτάσει ακόμη !

Υ.Γ Αν η Skystar 2 σεταριστεί σε linux OS τότε μπορεί να δεχτεί κάποια απο τα dreambox emu :D

Φιλικά XL

mastermind
15-05-05, 11:32
Ναι παιδιά μακριά απο τον dreambox 500 εκτος αν θέλετε μόνο να βλέπετε nova με την original καρτα! Στον 7000 που έχω εγω χρησημοποιώ ενα usb stick 128mb για να κανω τους πειραματισμούς!! Μια φοβερή pci dvb κάρτα είναι η hauppage αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα,μην χαλάσει και τρέχω μετά... θα με ενδιέφερε να μπορώ να βάλω cam επάνω! Το κόλπο με το phoenix programmer στις ftα δεν λειτουργει πάντα:(

I XL I
15-05-05, 13:03
Φίλε mastermind δεν έχω καταλάβει πιο είναι το πρόβλημα ! Μπορείς να συνδέσεις ένα smartmouse που έχει κρύσταλους 3.58mhz και 6mhz και με τον συνδιασμό κάποιων plugins να το λειτουργείς σαν οτιδήποτε cam θέλεις :thumbsup1 Θυμίσου ότι η κάρτα της Nova(irdeto) χρειάζεται 6mhz κρύσταλλο για να δουλέψει (Με 3.58mhz δεν μου δούλεψε μιας και δεν έκανε reset τη κάρτα) !!! Προσωπικά έχω τεστάρει σε irdeto και seca κάρτα και όλα δουλέψανε ρολόι :cool:

:offtopic:
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα email notifications ??? Παρ' όλο που το "Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα:" το έχω ρυθμίσει σε "Άμεση Ειδοποίση Μέσω email" δεν μου στέλνει τπτ :(

Φιλικά XL

Νικαετός
15-05-05, 13:29
:offtopic:
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα email notifications ??? Παρ' όλο που το "Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα:" το έχω ρυθμίσει σε "Άμεση Ειδοποίση Μέσω email" δεν μου στέλνει τπτ :(

Φιλικά XL

Μήπως έχεις Νόρτωνα ? Τσέκαρε και τα σπαμ να δεις μήπως στα στέλνει εκεί !

I XL I
15-05-05, 14:02
Παραδόξως μόλις έλαβα το πρώτο email notification !!! Ίσως να είχα κάνει κάτι εγώ λάθος :oops: Ευχαριστώ πάντως

mastermind
15-05-05, 14:22
Φίλε mastermind δεν έχω καταλάβει πιο είναι το πρόβλημα ! Μπορείς να συνδέσεις ένα smartmouse που έχει κρύσταλους 3.58mhz και 6mhz και με τον συνδιασμό κάποιων plugins να το λειτουργείς σαν οτιδήποτε cam θέλεις :thumbsup1 Θυμίσου ότι η κάρτα της Nova(irdeto) χρειάζεται 6mhz κρύσταλλο για να δουλέψει (Με 3.58mhz δεν μου δούλεψε μιας και δεν έκανε reset τη κάρτα) !!! Προσωπικά έχω τεστάρει σε irdeto και seca κάρτα και όλα δουλέψανε ρολόι :cool:

Φιλικά XL

Δεν δουλεύει με τις νέες εκδόσεις viaccess που έχω στην κατοχή μου... Απο την αλλη έχεις ένα all-cam-in-one και κανεις της δουλειά σου! H nova αποτι μου είπαν δουλεύει καλα αλλα ψιλικολλάει η εγγραφή.

I XL I
15-05-05, 19:07
Via κάρτα δεν τέσταρα καμία φορά για να σου προτείνω κάποια λύση ! Το μόνο που γνωρίζω ειναι το UniViaEmuCam plugin που υποτείθεται οτι δουλεύει καλά τις via κάρτες και κάνει και Auto Update !!! Πάντως αν έχεις πουθενά στημένο κανένα pc με linux , κατέβασε το τελευταίο newcamd 6.1 και τρέξε την i386 έκδοση του server απο το linux pc οπότε θα μπορείς να συνδέεσε με την ss2 , στο pc ,σαν client πλέον :thumbsup1 Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί αυτό να είναι λύση για σένα αλλά αυτό μου πέρασε από το μυαλό αυτή τη στιγμή :D

leasedline
15-05-05, 22:21
Εχω δοκιμασει "σπιτικη" via και δουλεψε οκ (UniViaEmuCam), ελπιζω το ιδιο και με original...

mastermind
16-05-05, 00:28
Προς το παρόν προσανατολίζομαι σε κάτι με CI για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Αν θέλω πειραματισμούς πιάνω τον 7000 και αρχίζω τα "κολπα"! Όσο για την μέθοδο με το linux είναι πολύπλοκη και το c*rdsp*der του newcamd γεμάτο bug για να στηρηχτώ σε αυτό!

armonis
17-05-05, 18:04
Skystar 1 CI.
Όποιος θέλει κάρτα skystar με CI, υπάρχει και η skystar 1. Η κάρτα Haupage αντιπροσωπεύεται επίσημα από την εταιρεία Πουλιάδης και Συνεργάτες www.pouliadis.gr αλλά είναι λιγάκι ακριβούλα...! Όσο για τα infinity, έχει βγεί ενα καινούριο που διαβάζει και sim cards. Όποιος θέλει του στέλνουμε!!! Το μόνο που με έχει παραξενέψει λιγάκι είναι γιατί δεν υπάρχουν κλειδιά από κάποιον card server στο Internet. Λέτε να κάνουμε την αρχή; Από την άλλη θα ήταν καλύτερο να είχε μικρότερη συνδρομή η NOVA αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα ε; Μήπως γίνεται όμως...

sdikr
17-05-05, 23:08
Να μην ξεφύγουμε με τα κλειδιά της πόρτας, και αναγκαστούμε να το κλειδώσουμε , ευχαριστω

I XL I
17-05-05, 23:28
Όποιος θέλει κάρτα skystar με CI, υπάρχει και η skystar 1
Φίλε μου διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω οτι η Skystar 1 δεν έχει CI slot και νομίζω οτι ξεφεύγει λίγο στο κοστολόγιο λόγω ενσοματωμένου MPEG decoder !!! Και εκτός αυτού αντι να πληρώσεις το cam , δίνεις τα ίδια λεφτά και παίρνεις ενα programmer (μην ξεχνάτε τα cam emulator plugins) και το χρηισιμοποιείς και για άλλες δουλειές !!!

mastermind
18-05-05, 00:44
Φίλε μου διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω οτι η Skystar 1 δεν έχει CI slot και νομίζω οτι ξεφεύγει λίγο στο κοστολόγιο λόγω ενσοματωμένου MPEG decoder !!! Και εκτός αυτού αντι να πληρώσεις το cam , δίνεις τα ίδια λεφτά και παίρνεις ενα programmer (μην ξεχνάτε τα cam emulator plugins) και το χρηισιμοποιείς και για άλλες δουλειές !!!

Προσφάτως αν δεν κάνω λάθος κυκλογόρησε ss1 με CI σε πολύ καλή τιμή,η παλιά πρέπει να καταργήθηκε καθως με την σημερινή υπολογιστική ισχύ δεν υπάρχει λόγος για ενσωματωμένο mpeg decoder! Ρίξε μια ματια σε αυτό το λινκ http://www.pcelectronics.org/shop/item1132.html

Νικαετός
18-05-05, 12:15
H Skystar 1 έχει CI , αυτή άλλωστε είναι η διαφορά της από την SS 2 !

mastermind
18-05-05, 12:37
H Skystar 1 έχει CI , αυτή άλλωστε είναι η διαφορά της από την SS 2 !

H προηγούμενη ss1 δεν είχε CI ενσωματωμένο όπως αυτή στο λινκ που παρέθεσα. Αγόραζες κανονικά την κάρτα και έσκαγε γύρω στα 80Ε για το καλώδιο που κατέληγε σε CI υποδοχή!
Η νέα έκδοση (υπάρχει και στο επίσημο site) έχει ενσωματωμένη την CI και μάλιστα η τιμή της είναι πολύ δελεαστική!!! Αν δουλεύει απροσκοπτα και με όλα τα λογισμικα σαν την ss2 και δεν έχει κολήματα με τα διάφορα ucas cam τότε είναι η επόμενη αγορά μου;)

Νικαετός
18-05-05, 13:00
Από όσο θυμάμαι , πάντα η SS1 είχε CI . Τώρα ήταν ενσωματωμένο δεν ήταν - θα σε γελάσω- πάντως πάντα είχε.

I XL I
18-05-05, 15:07
H SS1 , όπως είπαι και ο φίλος mastermind πιο πάνω , εχει υποδοχή για CI slot αλλά σίγουρα όχι ενσωματωμένο ( Κοίταξε εδώ (http://www.prog.vsi.ru/card_pics/ss1_1.3_front.jpg)) ! Και εκτός αυτού έχει και φανταστικό tuner ! Μεγάλο της μειονέκτημα , η τιμή της :D

mastermind
18-05-05, 19:19
1) Η υποδοχή CI ΔΕΝ συμπεριλαμβανόταν στην ss1 (η εικόνα είναι αυτή που παραθέτει ο I XL I)
2 ) Νομίζω οτι σας φέρνω φρέσκιες ειδήσεις,ηδού η νέα ss1 που σας έλεγα http://www.technisat.com/en/produkte/produkteview.php?kid=1,29&pid=1491

Τωρα τι σχέση έχει το νέο μοντέλο με την παλια θα σας γελάσω και δεν το θέλω,ούτε Data sheet φαίνεται πουθενά ούτε τίποτα αλλο πέρα απο την σελίδα.

Αν κάποιος έχει αναλυτικές πληροφορίες ας τις αναφέρει εδω!

Νικαετός
18-05-05, 19:45
Ναι βρε παιδιά , για το slot συζητάμε τόση ώρα , δεν μπορεί να έχει ci αφού αυτό πάει χωριστά . Απλα το slot. Παλιά έπρεπε να το συνδέσεις με ειδικό καλώδιο τώρα είναι ενσωματωμένο και μπαίνει πάνω .

mastermind
18-05-05, 19:57
Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό αλλα παλιά ναι μεν δεχόταν CI αλλα δεν ήταν στην τιμή της κάρτας που ερχόταν σε 200Ε(σχεδον),ήθελες έξτρα το 80Ε για την υποδοχή. Τώρα έκαναν αναβαθμιση(ή υποβαθμιση) στο μοντέλο και τα πράγματα άλλαξαν,το θέμα είναι αν η ποιότητη έμεινε η ίδια...

1)δουλεύει το ίδιο καλά όπως οι νέες ss2 ?
2)Παρουσιάζει προβλήματα το CI με matrix cam κλπ?

I XL I
18-05-05, 20:23
Παιδιά το σίγουρο είναι ότι αυτή η καινούργια SS1 CI δεν γίνεται start απο το ProgDVB σαν Skystar 1 αλλά σαν Twinhan DVB-s (νομίζω εκείνη που διαθέτει full transport stream) για να μην σπάτε το κεφάλι σας να την ξεκινήσετε σαν SS1 !!! Για ποιότητα δεν γνωρίζω να σας ενημερώσω μιας και δεν έπιασα ποτέ τέτοια κάρτα στα χέρια μου !!! Εγώ έχω μια SS1 και την δουλεύω σε hardware mode και από ποιότητα εικόνας σκίζει !!!

Υ.Γ Αυτό εδώ (http://www.sateuropa.co.uk/product_img/9000-4092.gif) είναι το CI slot για την κανονική SS1 !!!

mastermind
18-05-05, 21:42
Μακάρι να είχα τα φράγκα να έπαιρνα την προηγούμενη ss1 με το CI της αλλα δεν βγαίνει. Μαζί την hauppage nexus είναι οι κορυφαίες στην αγορά! Το οτι δεν κούραζαν το σύστημα με την αποκωδικοποίηση είχε σαν αποτέλεσμα την κορυφαία ποιότητα,απο συζητήσεις σε forum ξέρω οτι μπορούσες να παίζεις "βαρια" παιχνίδια και ταυτόχρονα να γράφεις ταινία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!!
Σε winxp64 υπάρχει υποστήριξη απο drivers και προγράμματα ή ...

sdikr
19-05-05, 21:40
Μακάρι να είχα τα φράγκα να έπαιρνα την προηγούμενη ss1 με το CI της αλλα δεν βγαίνει. Μαζί την hauppage nexus είναι οι κορυφαίες στην αγορά! Το οτι δεν κούραζαν το σύστημα με την αποκωδικοποίηση είχε σαν αποτέλεσμα την κορυφαία ποιότητα,απο συζητήσεις σε forum ξέρω οτι μπορούσες να παίζεις "βαρια" παιχνίδια και ταυτόχρονα να γράφεις ταινία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!!

Ναι αλλά δεν έχουν τα καλά της ss2 (plugins)

I XL I
19-05-05, 22:11
Στην SS1 αναφέρεσε φίλε μου ; Ποιά Plugins δεν σου δουλεύουνε ;

sdikr
19-05-05, 22:43
Στην SS1 αναφέρεσε φίλε μου ; Ποιά Plugins δεν σου δουλεύουνε ;
στην ss1 σε hardware mode

I XL I
19-05-05, 22:51
Δουλεύω την SS1 σε hardware mode και όλα τα plugins συνεργάζοντε άψογα !!! Έκτος από το τσοντάδικο το freextv που είναι θέμα hardware (μικρό το κακό θα ελεγα) !

sdikr
19-05-05, 22:57
Δουλεύω την SS1 σε hardware mode και όλα τα plugins συνεργάζοντε άψογα !!! Έκτος από το τσοντάδικο το freextv που είναι θέμα hardware (μικρό το κακό θα ελεγα) !
Δεν την έχω, απλά έχω ακούσει οτι έχει πρόβληματα,

I XL I
19-05-05, 23:27
Σε διαβεβαιώνω οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα ! Όπως είπα και παραπάνω , την χρησιμοποιώ σε hardware mode εδώ και πολύ καιρό ;)

armonis
22-05-05, 23:33
Skystar 1 CI.
Η παλιά κάρτα, δέν κούραζε το σύστημα γιατί δούλευε σε hardware mode. Όμως, λόγω αυξημένων προβλημάτων, αποσύρθηκε. Η νέα έκδοση ουσιαστικά είναι η πρώτη φάση μιας νέας κάρτας η οποία -κατά μερικούς δυστυχώς- στηρίζεται στο chip της connexant. Εξού και η αναγνώριση σάν TwinHan στο Progie λόγω του ότι είναι ακριβώς οι ίδιες! Από την άλλη, μερικοί χρήστες της κάρτας παραπονιούνται λέγοντας ότι δεν δουλεύει το CI διότι προσπαθούν να αφειρέσουν και να εισάγουν το module ενώ δουλεύει ο Η/Υ κάτι που δεν επιτρέπεται ούτε με τους κοινούς δέκτες.
Το πιο περίεργο περιστατικό όμως μας έτυχε με κάποιον κύριο από Ιταλία ο οποίος αγόρασε την κάρτα και μας την έστειλε πίσω μετά από 3 εβδομάδες λέγοντας ότι είχε καεί. Υποθέσαμε ότι ήταν πρόβλημα του υλικού και όπως αναφέρουμε στην εγγύηση, στείλαμε άλλη με δικά μας έξοδα (Ρώμη ...κλάψ!) Δέν πρόλαβε να περάσει μήνας, πάλι τα ίδια! Όταν τον ρωτήσαμε τί ακριβώς έκανε, μας είπε ότι την έβαζε σε ενα mini pc (το οποίο όμως δεν ψυχόταν σχεδόν καθόλου) και την είχε να παίζει 720 ώρες συνεχώς!!! Τρελαθήκαμε όλοι αλλά έπρεπε να σεβαστούμε την επιθυμία του πελάτη. Τελικά, του δώσαμε μια skystar 2 με ένα infinity .
Μας πήρε τηλέφωνο μετά από δυόμισι μήνες και μας λεέι ότι την έχει 1500ώρες συνέχεια να γράφει και δεν έχει πάρει χαμπάρι!!!
Το B2C2 τσίπ είναι αθάνατο τελικα!

I XL I
22-05-05, 23:41
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι :D

mastermind
23-05-05, 08:33
Αυτό πάει να πει crash test!! Εκει μέσα θα βράζουν όλα... Αλλα και αυτός ο αθεόφοβος htpc έχει ή server και το λειτουργεί συνέχεια?

Οπότε μου λες armonis να ξεχάσω την skystar 1 CI. Δεν μου γέμιζε το μάτι μιας και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά...

armonis
29-05-05, 22:53
Μήν την ξεχνάς! Απλά αν ανήκεις και εσύ στους τρελούς Ρωμαίους, ΜΑΚΙΡΑ!
Πάρε μια SS2 με ενα Infinity να κάνεις δουλειά σου...

DSLamer
30-12-05, 22:00
Αχέμ :oops:

To infinity τι κάνει; Απο λίγο ψάξιμο που έκανα νομίζω είναι προγραμματιστής καρτών που συνδέεται με το PC μεσω USB.

Ε λοιπον τι σχέση έχει με την ss2; Αφού δεν έχει υποδοχές για κάρτες...

Ακόμα γι αυτήν (http://www.msg-shop.gr/product.asp?id=5841) τη κάρτα τι λέτε; (Twinhan V-DTV Sat CI) Αναφέρομαι στην υποστήριξη και στις "επιπλέον" δυνατότητες. Βλέπω ότι έχει DiSEqC 1.2!

sdikr
30-12-05, 22:21
Εγώ πρόσφατα πήρα μια lifeview trio DVB, έχει υποστήριξη για αναλογική τηλεόραση, DVB-T και DVB-S, το καλύτερο ποιο είναι ; δουλέυει με το ProgDvB (με όλα τα καλούδια)

frap
31-12-05, 01:21
Από που την ψώνισες;

karetsos
20-02-06, 18:24
ρε παιδιά μόλις αγόρασα μια ss2. όλα πάνε καλά... εικόνα κρύσταλλο, αλλά ότνα πάω να τη βάλω να παίξει από το tv-out στην τηλεόραση, το παράθυρο του progDVB απλά μαυρίζει..... τι μπορεί να φταίει (WINXP SP2, gf 660gt)

Νικαετός
21-02-06, 00:25
@ Karetsos : Στην τηλεόραση δείχνει κανονικά ??

Εγώ πρόσφατα πήρα μια lifeview trio DVB, έχει υποστήριξη για αναλογική τηλεόραση, DVB-T και DVB-S, το καλύτερο ποιο είναι ; δουλέυει με το ProgDvB (με όλα τα καλούδια)
Σπύρο πολύ καλή ...:up:

sotos65
21-02-06, 12:52
ρε παιδιά μόλις αγόρασα μια ss2. όλα πάνε καλά... εικόνα κρύσταλλο, αλλά ότνα πάω να τη βάλω να παίξει από το tv-out στην τηλεόραση, το παράθυρο του progDVB απλά μαυρίζει..... τι μπορεί να φταίει (WINXP SP2, gf 660gt)

Προσπάθησε να δοκιμάσεις με διαφορετικό renderer (vmr7, vmr9 ή και τον progdvb renderer - αν και με αυτόν έχεις μεγαλύτερη χρήση της cpu), πιθανόν χρησιμοποιείς overlay και συνήθως με αυτόν υπάρχουν παρόμοια προβλήματα σε περίπτωση που θέλουμε να δούμε ταυτόχρονα σε monitor και τηλεόραση.

karetsos
21-02-06, 15:16
Προσπάθησε να δοκιμάσεις με διαφορετικό renderer (vmr7, vmr9 ή και τον progdvb renderer - αν και με αυτόν έχεις μεγαλύτερη χρήση της cpu), πιθανόν χρησιμοποιείς overlay και συνήθως με αυτόν υπάρχουν παρόμοια προβλήματα σε περίπτωση που θέλουμε να δούμε ταυτόχρονα σε monitor και τηλεόραση.

Με τον progdvb renderer παίζει στην tv, αλλά με cpu utilization 65% και φαντάσου ότι έχω 3800 dual core..... οπότε είναι σχεδόν άχρηστο έτσι.

υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά;