Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια μουσικής και ιδέες για πάρτυ!!!!!!!
Όποιος μπορέι ας με βοηθήσει....
Κάνω ένα πάρτυ αλλα είμαι τελείως άσχετη απο ξένη μουσική....Άν μπορείτε να μου πείτε τραγουδιστές και τραγούδια ιδανικά για πάρτυ θα γινόταν τέλειο το πάρτυ γεννεθλίων μου.
Έχω να κάνω πάρτυ εδώ και πολλά χρόνια και το μόνο που με απασχολούσε τόσα χρόνια ηταν η μουσική που θα έβαζα και αποφάσιζα να μην κάνω πάρτυ.
Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει....!!!!Όλες οι γνώμες για ένα τέλειο πάρτυ όπως και η μουσική ειναι ΔΕΚΤΕΣ.....
Καλό θα ηταν να βαλεις ενα θέμα στην μουσική. Δεν ξερω τι ακουτε εσεις οι νεοι την σημερον ημεραν :crazy: αλλα εγω στην ηλικία που ειμαι, για να εκανα ενα πετυχημενο παρτυ θα εβαζα μονο μουσικη απο τις δεκαετίες του 70-80-90. Βλεπεις με τετοια μεγαλώσαμε εμεις....
Όποιος μπορέι ας με βοηθήσει....
Κάνω ένα πάρτυ αλλα είμαι τελείως άσχετη απο ξένη μουσική....Άν μπορείτε να μου πείτε τραγουδιστές και τραγούδια ιδανικά για πάρτυ θα γινόταν τέλειο το πάρτυ γεννεθλίων μου.
Έχω να κάνω πάρτυ εδώ και πολλά χρόνια και το μόνο που με απασχολούσε τόσα χρόνια ηταν η μουσική που θα έβαζα και αποφάσιζα να μην κάνω πάρτυ.
Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει....!!!!Όλες οι γνώμες για ένα τέλειο πάρτυ όπως και η μουσική ειναι ΔΕΚΤΕΣ.....
Να βάλεις adslgr Radio ( δες την υπογραφή μου ) και άσε να παίζουμε εμείς για σας;)
Κι εγώ είμαι της άποψης για παλιά τραγούδια που ακούγατε μικροί. Κοντεύω 30 και έχω ξεφαντώσει απίστευτα πριν 6-7 χρόνια με Γιοκαρίννη, ska chou chou, disco, τραγούδια που άκουγα στο νηπιαγωγείο. Επίσης προτιμώ να γίνεται ένα πέρασμα από πολλά μουσικά στυλ. Το όλο κόλπο και, για μένα, η «μαγκιά» του dj είναι να κάνει ομαλό και χαρούμενο το πέρασμα από το ένα στυλ στο άλλο χωρίς να σταματήσεις και να λες: μα καλά, τι έβαλε τώρα;
Θα περάσετε από ελληνικά (και δεν εννοώ λαϊκά), σε ξένα κλπ, όποια σειρά θέλετε. Επίσης ένα κακό που γίνεται όταν είσαι dj (μια φορά έτυχε να τον κάνω τρομάρα μου) είναι ότι έρχονται πολύ και σου λένε βάλε αυτό βάλε το άλλο, που κατά 90% δεν κολλάνε προς τα εκεί που θες να το πας. Θέλει διπλωματία.
Ακόμα είμαι οπαδός των μπλουζ, έτσι για να γίνουν τα κονέ :), για κανά μισαωράκι.
Άλλο στυλ που μου ήρθε τώρα 60's rock 'n' roll, little richard, jerry lee lewis κλπ.
Για ελληνικά προτείνω: Τερμίτες, Socrates, Σιδηρόπουλο, Τρύπες, Γιοκαρίνη...
Προφανώς τα παραπάνω είναι απλά ιδέες έτσι; Υπάρχουν πολλά τραγούδια και καλλιτέχνες που ξεχνάμε...
Έχει να κάνει και με την ιδιοσυγκρασία των ατόμων του πάρτυ. Προφανώς αν σ'όλη την παρέα σου αρέσουν σκυλάδικα, τα παραπάνω που σου λέω είναι τελείως άκυρα.
Mouse Potato
17-06-08, 17:01
Να βάλεις adslgr Radio ( δες την υπογραφή μου ) και άσε να παίζουμε εμείς για σας;)
Ποιος ακριβώς θα παίξει για την mairi67 αν επιτρέπεται; :rolleyes:
@mairi67 Ίσως ο apok has a point. Μπορεί να γίνει interactive το όλο σκηνικό. Ένα laptop δίπλα από τον μπουφέ (με τα πατατάκια, τα ξηροκάρπια, τα ουίσκια και όλα τα παρελκόμενα), logged in στο adslgr ποστάροντας σε ειδικό private νήμα που θα έχει δημιουργήσει ο apok με επιλογές και mood τραγουδιών :oneup:
Πέρα απ' την πλάκα. Πιστεύω πως ένα mix διαφορετικών μουσικών ειδών θα ήταν το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Για hitάκια μπορείς να μπεις σε γνωστά sites με top ten(s) etc etc και να τσιμπήσεις τπτ από εκεί. :)
AddictedToChaos
17-06-08, 17:08
Καλό θα ηταν να βαλεις ενα θέμα στην μουσική. Δεν ξερω τι ακουτε εσεις οι νεοι την σημερον ημεραν :crazy: αλλα εγω στην ηλικία που ειμαι, για να εκανα ενα πετυχημενο παρτυ θα εβαζα μονο μουσικη απο τις δεκαετίες του 70-80-90. Βλεπεις με τετοια μεγαλώσαμε εμεις....
Δεν θα ενοχλούσες τους γείτονες όμως με το πάρτυ και με τη μουσική δυνατά;;
Sorry, δεν κρατήθηκα :p
Αν εχεις ορεξη κατσε και ακου kiss fm 92.9 για κανα 2ωρο που βαζει και παλια και αυτα που ειναι ψηλα στα charts.Εγω παλι θα χτυπαγα metallica αλλα δν ξερω αν ακους εσυ και οι φιλοι σου:p:oops:
Mouse Potato
17-06-08, 17:14
Από psychedelic trance/full on/goa/etc: Astrix, Infected Mushroom, Black & White, BeatHackers, Electric Universe, Gataka, GMS, Indra, Man With No Name, Alien Project, 1200 Mics, Melicia, Psycraft, Psysex, Cosmosis, X-Dream, Eskimo, Pixel, Skazi, CPU, Astral Projection, Cosma, SynSUN, Analog Pussy, Ultravoice, S.U.N. Project, Element...
:whistle:
Αν δεν φτάνουν έχω να σου προτείνω κι άλλους
Παιδια σας ευχαριστώ όλους και δέχομαι και αλλες ιδέες...Όσο για το adslgr Radio θα το προσπαθήσω αν και το πάρτυ θα γίνει στην ταράτσα με πισινα και τέτοια.Πρόβλημα με την μουσική δεν υπάρχει γιατι πολύ απλα Βόλος ειναι εδώ....και στην γειτονιά μου επιτρέπονται όλα!!!!όλα όμως...χιχι.....συνεχίστε δυνατά!!!
The_StarGazer
17-06-08, 18:42
[...] για να εκανα ενα πετυχημενο παρτυ θα εβαζα μονο μουσικη απο τις δεκαετίες του 70-80-90. Βλεπεις με τετοια μεγαλώσαμε εμεις....
Γιατι αμα προχορησουμε κι αλλο προς τα 2k's θα βρουμε τα μακαρονια με κιμα του Ρουβα και αλλα τετοια ομορφα. Οποτε αστο να παει.
Και εγω απο αυτες τις δεκαετιες θα σου προτεινα. Μαλιστα με λιγο ItaloDisco δεν θα ηταν καθολου ασχημα.
Ρε παιδια σιγα μην βαλει και Amon Amarth... Ακου Metallica.. 19 χρονων κοριτσι, παρτυ κανει mainstream/pop/house/dance/pop-rock/αντε heavy
Ακου τι θα κανεις, εγω θα σου πω :p:
Κατεβασε Avril Lavigne
μετα πετα λιγο Kelly Clarkson
Kwan, Maroon 5
μετα ριξε και λιγο Fergie
Λιγο Timberlake
Pussycat Dolls, Justin Timberlake
(εαν εχετε πει απο τοσο νωρις και γουσταρετε Justin να το προσεξεις γιατι δεν την βγαζεις καθαρη)
μετα τον Justin πετα και λιγο τα τελευταια Madonna / Britney,
και κατοπιν περνας στα dance: Κατεβασε το Ministry of Sound :the annual 2008,και κατι αναλογο (εαν θες τιτλους ευχαριστως να σου κανω spamming απο τονους τετοια τραγουδια)
μετα τραβα ενα Τiesto ( απο τα decafeine μην τους ριξεις στην πρεζα)
Κατοπιν ανεβαινεις προς τα χαζοχαρουμενα, με δυο τρια ακομα dance κομματια,
Εαν γουσταρει η παρεα , εδω ριχνεις και κανενα Βανδη, βγανδη,Τσαλικι (ΤΟ τσαλικι, οπως λεμε το κοχυλι)
Και μετα βαζεις Αγγλικα ναμαγαπαδικα... (η ωρα 4, πρεπει να χαλαρωσουμε και λιγο να κοιμηθουν οι γειτονες)
μετα βαζεις τις "βλακειες" που βαζουν κλασσικα: απο Scorpions μεχρι Ξυλινα σπαθια
μετα αρχιζεις να μαζευεις τους τελειωμενους μην κοιμηθουν στις καρεκλες (ωρα 5:30) και παθουν κανενα νευροπονο
και πετας κανα δυο χαλαρα (The Nightwatchman ενδεικνυται) για να την πεσουν και οι υπολοιποι, και μετα αντε καληνυχτα, και καλους απογονους ;)
Cannibal Corpse!
Ον τοπικ τωρα, υπαρχουν σε δισκαδικα αρκετες συλλογες για παρτυ.Μπορεις ειτε να αγορασεις, ειτε...:whistle:
Αν θέλεις απλά μια "κοινωνική συνεστίαση", βάλε μοδάτα.
Αν θέλεις το πακέτο ένταση-ποτό-ξεφάντωμα, κάνε κάπως έτσι:
Ξεκίνα με dandy warhols, placebo, oasis, primal scream, cardigans, γενικά brit rock 90's, πέτα λίγο manchester, και όταν τους δεις λίγο πιο κεφάτους από το κανονικό, συνέχισε με trance.
Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο, κάλεσέ με, έχω καιρό να περάσω έτσι...
Αν θέλεις απλά μια "κοινωνική συνεστίαση", βάλε μοδάτα.
Μanchester, και όταν τους δεις λίγο πιο κεφάτους από το κανονικό, συνέχισε με trance.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα γινει αυτο χωρις να παει στο νοσοκομειο ο dj...
........Auto merged post: vosk πρόσθεσε 2 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........
A!μην κατσεις να κανεις εσυ την dj προφανως... Φτιαξε μια playlist απο καθε ειδος μουσικης, και μετα κανε διπλο κλικ:p
Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα γινει αυτο χωρις να παει στο νοσοκομειο ο dj...
Tελευταια φορά που έτυχα σε τέτοια κατάσταση (κάμποσα χρονακια πριν), είμασταν όλοι για νοσοκομείο...
To καλύτερο είναι να ρωτήσεις κάποιον φίλο/η σου που ασχολείται με το θέμα και να σου φτιάξει ένα dvdακι, μετά το βάζεις στο winamp και καθάρησες. Και επειδή θα ξέρει το dvd που σου έφτιαξε, θα αλλάζει τα κομμάτια όταν αλλάζει η διάθεση.
Οχι οτι η ποπ μουσική είναι δύσκολο είδος, αλλά αφου σε τρομάζει τόσο πολύ ασε κάποιον άλλο να το αναλάβει και εστίασε στα του πάρτυ ;)
Συμβουλεύσου τα charts των ραδιοφωνικών σταθμών που ακούς (ή αντίστοιχους του ίδιου style) και το BillBoard - θα σε καλύψουν για τα latest κομμάτια.
Απο 'κει πέρα, είναι απλά τι θέλεις και την όρεξη εκείνης της ώρας. :)
........Auto merged post: RyDeR πρόσθεσε 1 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το όλο κόλπο και, για μένα, η «μαγκιά» του dj είναι να κάνει ομαλό και χαρούμενο το πέρασμα από το ένα στυλ στο άλλο χωρίς να σταματήσεις και να λες: μα καλά, τι έβαλε τώρα;
Θα περάσετε από ελληνικά (και δεν εννοώ λαϊκά), σε ξένα κλπ, όποια σειρά θέλετε. Επίσης ένα κακό που γίνεται όταν είσαι dj (μια φορά έτυχε να τον κάνω τρομάρα μου) είναι ότι έρχονται πολύ και σου λένε βάλε αυτό βάλε το άλλο, που κατά 90% δεν κολλάνε προς τα εκεί που θες να το πας. Θέλει διπλωματία.
Αυτό το πέρασμα είναι όλα τα λεφτά.
Προσωπικά δεν είμαι καλός στα περάσματα, βάζω ό,τι να 'ναι - όποτε να ναι. :p
Βάλε Michael Jackson και θα γίνει χαμός...
Εγγύηση.
Ευχαριστω για τις προτασεις και θα τις δοκιμασω..οχι δεν θα κανω εγω τον dj αλλα θα εχω ψδ οπου θα αλλαζουν...κατι τετοιο τουλαχιστον εχω σκεφτει ως τωρα...παντος θα αρχισω απο τώρα δουλεια και θα περιμενω και αλλεσ απόψεις,,....το παρτυ θα γίνει στις 6-7 και δεν πιστεύω να πέρασε κανεις το μαιρι67 οτι ειναι το 1967..ειναι απλα ημερα και μηνας....γιατι πολλοί το μπερδεύουν...και πάλι ευχαριστω...αλλα και για κανένα παιχνιδάκι τι θα προτήνατε???
Mouse Potato
17-06-08, 22:55
Ευχαριστω για τις προτασεις και θα τις δοκιμασω..οχι δεν θα κανω εγω τον dj αλλα θα εχω ψδ οπου θα αλλαζουν...κατι τετοιο τουλαχιστον εχω σκεφτει ως τωρα...παντος θα αρχισω απο τώρα δουλεια και θα περιμενω και αλλεσ απόψεις,,....το παρτυ θα γίνει στις 6-7 και δεν πιστεύω να πέρασε κανεις το μαιρι67 οτι ειναι το 1967..ειναι απλα ημερα και μηνας....γιατι πολλοί το μπερδεύουν...και πάλι ευχαριστω...αλλα και για κανένα παιχνιδάκι τι θα προτήνατε???
Όταν ήμασταν μικρά παίζαμε μπουκάλα :redface: (και πάντα έπινα όλη την κοκα κόλα εγώ για να αδειάσει αυτή η μπουκάλα :redface:)
Τι θα κάνω απο ποτά στο πάρτυ?Κανένα καλο κοκτέιλ και τίποτα τέτοιο υπάρχει?
Και το ποιό βασικό....κανένα παιχνίδι για "μεγάλα παιδιά...".....;)
Μπουκαλα.....καλη ιδέα αλλα το ήξερα αυτο το παιχνιδάκι..κανενα αλλο....με ποιο πολύ φαντασίωση υπάρχει μήπως.... ;) :oops:
Mouse Potato
17-06-08, 23:20
Μπουκαλα.....καλη ιδέα αλλα το ήξερα αυτο το παιχνιδάκι..κανενα αλλο....με ποιο πολύ φαντασίωση υπάρχει μήπως.... ;) :oops:
lol... δες εδώ (http://party-games-etc.com/adult_party_games.htm)
Παρε δυο μεγαλα καρπουζια....
Κανε μια τρυπα στο καθενα ωστε να χωραει το στομιο ενος μπουκαλιου...
Παρε δυο βοτκες και χωσε το στομιο απο τα μπουκαλια στα καρπουζια ετσι ωστε το μπουκαλι να αδειαζει μεσα στο καρπουζι...
Αστο ολο το βραδυ στο ψυγειο και μεχρι να αδειασουν τα μπουκαλια...
Οταν αρχισει και σκαει ο κοσμος βγαλε μεζεδακι το καρπουζι(που οπως περιγραφεις ταρατσα πισινα παει μια χαρα) που θα εχεις κοψει κανονικα σε κομματια και φυσικα εχεις διατηρησει κρυο...
Παρακολουθα το αποτελεσμα...Σε 45 λεπτα το παρτυ θα σφυραει ακομα και με το προγραμμα της ΕΡΑ2 στο ραδιοφωνο...
Have fun.Enjoy responsible..
ΜΗΝ βάλεις πολλές καρέκλες ώστε να μένουν όρθιοι.
Προμηθεύσου 3 φορητά ψυγεία το ένα γεμάτο με παγάκια τα άλλα με αναψυκτικά και μπύρες.
Βρες αν μπορείς μια discoμπάλα και ρίξε της μπλε-κόκκινο φως.
Δεν θα ενοχλούσες τους γείτονες όμως με το πάρτυ και με τη μουσική δυνατά;;
Sorry, δεν κρατήθηκα :p
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άλλες εποχές , άλλοι γειτονες... επίσης άλλο μουσική, άλλο γυρολόγοι :lol:
Αν σας κάτσει με την παρέα, «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο». Το είχαμε παίξει μια φορά στο πλοίο για Ηράκλειο και μου έχει μείνει αξέχαστο... πολύ γέλιο. Το έχω παίξει κι άλλες φορές χωρίς να ξετρελαθώ.
Παρε δυο βοτκες και χωσε το στομιο απο τα μπουκαλια στα καρπουζια ετσι ωστε το μπουκαλι να αδειαζει μεσα στο καρπουζι...
Οταν αρχισει και σκαει ο κοσμος βγαλε μεζεδακι το καρπουζι(που οπως περιγραφεις ταρατσα πισινα παει μια χαρα) που θα εχεις κοψει κανονικα σε κομματια και φυσικα εχεις διατηρησει κρυο...
Παρακολουθα το αποτελεσμα...Σε 45 λεπτα το παρτυ θα σφυραει ακομα και με το προγραμμα της ΕΡΑ2 στο ραδιοφωνο...
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
lol... δες εδώ (http://party-games-etc.com/adult_party_games.htm)
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Θα το έχω και 'γω στα υπ'όψιν. :whistle: :p
Πλάκα θα έχει, πρέπει να το δοκιμάσω.
Μήπως καλύτερα να βάλω bacardi; :hmm: :p
ΜΗΝ βάλεις πολλές καρέκλες ώστε να μένουν όρθιοι.
Προμηθεύσου 3 φορητά ψυγεία το ένα γεμάτο με παγάκια τα άλλα με αναψυκτικά και μπύρες.
Βρες αν μπορείς μια discoμπάλα και ρίξε της μπλε-κόκκινο φως.
Ωραίες ιδέες. :oneup:
Αν σας κάτσει με την παρέα, «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο». Το είχαμε παίξει μια φορά στο πλοίο για Ηράκλειο και μου έχει μείνει αξέχαστο... πολύ γέλιο. Το έχω παίξει κι άλλες φορές χωρίς να ξετρελαθώ.
Το παίζαμε στο σχολείο αυτό φέτος, πολύ πλάκα. :oneup: :oneup:
Aν ψάχνεις για παιχνίδια, υπάρχουν τα λεγόμενα drinking games θάρρους.
π.χ μια παρέα γύρω απο ένα τραπέζι, ένα μπουκάλι κρασί και ενα νόμισμα.
Κορώνα πίνεις, γράμματα δεν πίνεις.
Ο καθένας πετάει το νόμισμα, αν τυχει γραμματα, το πασάρει στον επόμενο, αν τύχει κορωνα πίνει όσα ακριβώς ποτηράκια ήταν τα προηγουμενα γράμματα π.χ.
γραμματα, παει στον επόμενο
γραμματα πάει στον επόμενο
κορώνα, πίνει 2 ποτηράκια
<πάλι απο την αρχή>
Όποιος όμως του σκασει κάτι περίεργο π.χ 7 ποτήρια, μπορεί να ζητήσει κάτι σε θάρρος ή αλήθεια και να μην το πιεί. Αν θέλετε να γίνεται κάφροι, μπορείται να μην το μηδενίσετε και να πάει στον επόμενο 8 ποτήρια (αν φέρει κορώνα) έτσι και αυτός θα πάει στο θάρρος ή αλήθεια.
Μετά απο 3-4 μπουκαλάκια, το νόμισμα έχει εγγυηθεί οτι όλοι έχουν γίνει ντύρλα και ενδιαφέρουσες αλήθειες ή ντροπιαστικά θαραλλέες πράξεις έχουν έρθει στην επιφάνεια. ;)
Μπορείς να το πας με βοτκά, αλλά 4 σφηνάκια απανωτά βότκα είναι πολύ, κρασάκι κόκκινο γλυκό να κατεβαίνει και εύκολα.
Παιδια τα παιχνίδια σας ειναι πολύ τέλεια..εγω θα δοκιμάσω αυτο με το καρπούζι και με την βότκα...πιστεύω να ισχύει ε..???μην γίνω ρεζίλι και δεν ειναι νοστιμο..χιχι.....
Οπως επίσεις και αυτο με το κρασάκι και το νομισμα..πω-πω...πολυ ποτό θα πέσει...γύρω στους 30 καλεσμένους θα εχω...που θα τους βάλω μετα να κοιμηθούν....???
Κανενα παιχνιδάκι για όσους θα έχουν περισέψει και έχουν και άλλη αντοχη??
........Auto merged post: mairi67 πρόσθεσε 5 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τι ειναι αυτο «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο»..???δεν το ξέρω....
Όσο για φώτα θα έχω κάποιο φωτισμό στην πισίνα,κερια, και κάτι φλωτα που συνχρωνίζονται με την μουσικη...δεν θέλει και πολλα νομίζω...
Να βρεις και να βαλεις και μπάλα-καθρεπτη απο discotheque...χιχιχιι χαμός θα γινει
Ψάξε βρε λίγο στο google.. Λογικά κάτι θα βρεις. Επίσης το έχω παίξει και στα γαλλικά με το όνομα Lou-Garru ή κάπως έτσι (λυκάνθρωπος νομίζω)
Η νυχτα πέφτει στο Παλέρμο ειναι οτι πιο κουραστικό και ανευ ουσίας παιχνίδι έχω παιξει.
1000 φορές να παιξετε κλέφτη :p
Απο εκει και πέρα υπάρχει και το all time classic " Truth or dare " το οποιο σε συνδυασμό με αλκοολ μπορεί να γινει πολυ καλό;)
Πρέπει να διοργανώσω και εδώ ένα πάρτυ με τους φίλους λοιπόν, μου δώσατε πολύ υλικό... :twisted:
Ναι....αρκετο υλικό για πάρτυ κάθε Σαββατο!!!χιχι....
Αλλα τα παιχνίδια που δεν περιγράφετε δεν τα ξέρω...
Στο google τι να ψάξω??
Τεσπα...Εγω απορώ αυτό με τα καρπούζια και με την βοτκα πως θα γινει..και αν τρώγετε στο τέλος....θα το δωκιμάσω με ένα κομματάκι καρπουζι και με λιγη βοτκα...αν τρογετε θα δοκιμασω με ολόκληρο το καρπουζι...χιχι...
Σορρυ δεν ξέρεις το " θάρρος ή αλήθεια " ;;;;;
Που πάει η σημερινή νεολαία ρε *()#$*#($ μου;;;
:p
Πες τα ρε apok.... το φωναζω! "που παει η σημερινη νεολαια??!!"
Πες τα ρε apok.... το φωναζω! "που παει η σημερινη νεολαια??!!"
καλά λέω γω " νεολέρα " και " new Xeneration " :p
Το πρώτο το γνώριζα, το 2ο θα υιοθετηθει αμέσως μολις λαβω τα πνευματικά δικαιώματα από εσένα.
τσκ τσκ τσκ.... αλλες εποχές τοτε αλλα ενδιαφέροντα, άλλα πάρτυ τότε άλλλα πάρτυ τωρα (πιο ξενερουα)
Τεσπα...Εγω απορώ αυτό με τα καρπούζια και με την βοτκα πως θα γινει..και αν τρώγετε στο τέλος....θα το δωκιμάσω με ένα κομματάκι καρπουζι και με λιγη βοτκα...αν τρογετε θα δοκιμασω με ολόκληρο το καρπουζι...χιχι...
Κοψε ενα μεγαλο κομματι, και αφαιρεσε απο το κεντρο καμποσο, και στην τρυπα ριξε βοτκα, και μετα στο ψυγειο... την επομενη μερα θα λες μεθυσα με καρπουζι...
Δες: http://www.google.gr/search?q=%CE%A0%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%B9+%CE%B7+%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%A0%CE%B1%CE%B B%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%BF&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
Να και οδηγίες;
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(game
Εγώ ξέρω την παραλλαγή με τον σπιούνο και τον αστυνομικό αν θυμάμαι καλά.
Τα καρπούζια θα πρότεινα αφού τα "ετοιμάσεις" όπως πρότειναν οι προpostάροντες να μην τα κόψεις και να τα μοιράσεις σε φέτες, αλλά να καρφώσεις καμιά δεκαριά καλαμάκια και να κάνετε ομαδικές ρουφηξιές ταυτόχρονα (με το τρία).
Έχει πλάκα, την ακούτε όλοι μαζί και καλλιεργείται και μία συλλογική κουλτούρα. :p
Απολαύστε υπεύθυνα™. :p
Τρωγετε τρωγετε...Μην σου πω να φτιαξεις 3-4 μηπως και εχεις ελλειψη...:p
Αυτο που περιγραφεις δεν προκειται να εχει το ιδιο αποτελεσμαμε αφτοπου σσου περιγραφω
Λοιπον η ολοκληρωμενη συνταγη Στουφι Καρπουζι
Ολα τα βηματα που εδωσα στο προηγουμενο ποστ μου...
Συνεχεια....
Κοψε το καρπουζι στη μεση...
Αρχιζε να κοβεις τη σαρκα του σε κομματια μεχρι να δεις οτι εχει αρχισει και φαινεται το φλουδι...ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΛΟΥΔΙ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!!!
Οταν τελειωσεις με το κοψιμο θα εχεις δυο ομορφες "κουπες" με τιγκα χυμο καρπουζι και Βοτκα.Ριχνεις πολυ τριμμενο παγο(προτιμο σπασμενο) και πολλα πολλα καλαμακια...
Οποιος επιβιωση απο το φαγωσιμο καρπουζι ανακυρησεται VIP του παρτυ και παει να πιει απο αυτες τις κουπες...Αν συνεχιζει να ειναι ορθιος μπορει να μπει στο βιβλιο με τα ιατρικα παραδοξα με φωτογραφια του και λεζαντα "Ο ανθρωπος διυληστιριο":p
Αμα ειστε καλα παιδια θα σας πω και τη συνταγη για σφηνακια Lamborgini...
Αχ αυτα μου κανετε θυμαμαι τα νιατα μου και μελαγχολω...
Το βασικοτερο απο ολα ομως ειναι να γνωριζετε ολοι τα ορια σας ωστε να περασετε καλα και να μην σας μαζευουν απο κανα κηπο "να ταιζετε παπακια".Οχι οτι δεν θα βρεθει καποιος να τα ταισει...
Τα καρπούζια θα πρότεινα αφού τα "ετοιμάσεις" όπως πρότειναν οι προpostάροντες να μην τα κόψεις και να τα μοιράσεις σε φέτες, αλλά να καρφώσεις καμιά δεκαριά καλαμάκια και να κάνετε ομαδικές ρουφηξιές ταυτόχρονα (με το τρία).
Καλη ιδεα αλλα δεν ρουφαει....Τested...
Τρωγετε τρωγετε...Μην σου πω να φτιαξεις 3-4 μηπως και εχεις ελλειψη...:p
Αυτο που περιγραφεις δεν προκειται να εχει το ιδιο αποτελεσμαμε αφτοπου σσου περιγραφω
Λοιπον η ολοκληρωμενη συνταγη Στουφι Καρπουζι
Ολα τα βηματα που εδωσα στο προηγουμενο ποστ μου...
Συνεχεια....
Κοψε το καρπουζι στη μεση...
Αρχιζε να κοβεις τη σαρκα του σε κομματια μεχρι να δεις οτι εχει αρχισει και φαινεται το φλουδι...ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΛΟΥΔΙ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!!!
Οταν τελειωσεις με το κοψιμο θα εχεις δυο ομορφες "κουπες" με τιγκα χυμο καρπουζι και Βοτκα.Ριχνεις πολυ τριμμενο παγο(προτιμο σπασμενο) και πολλα πολλα καλαμακια...
Οποιος επιβιωση απο το φαγωσιμο καρπουζι ανακυρησεται VIP του παρτυ και παει να πιει απο αυτες τις κουπες...Αν συνεχιζει να ειναι ορθιος μπορει να μπει στο βιβλιο με τα ιατρικα παραδοξα με φωτογραφια του και λεζαντα "Ο ανθρωπος διυληστιριο":p
Αμα ειστε καλα παιδια θα σας πω και τη συνταγη για σφηνακια Lamborgini...
Αχ αυτα μου κανετε θυμαμαι τα νιατα μου και μελαγχολω...
Το βασικοτερο απο ολα ομως ειναι να γνωριζετε ολοι τα ορια σας ωστε να περασετε καλα και να μην σας μαζευουν απο κανα κηπο "να ταιζετε παπακια".Οχι οτι δεν θα βρεθει καποιος να τα ταισει...
:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:
Είμαστε καλά παιδιά, πές μας για τα σφηνάκια Lamborghini. :oneup: :oneup:
:worthy:
Χρειάζονται και Z5500 για τέτοιες καταστάσεις. :rolleyes:
Οποιος επιβιωση απο το φαγωσιμο καρπουζι ανακυρησεται VIP του παρτυ και παει να πιει απο αυτες τις κουπες...Αν συνεχιζει να ειναι ορθιος μπορει να μπει στο βιβλιο με τα ιατρικα παραδοξα με φωτογραφια του και λεζαντα "Ο ανθρωπος διυληστιριο"
:worthy:
Καλη ιδεα αλλα δεν ρουφαει....Τested...
:lol: επιτελους ενας ανθρωπος με πραγματικα αξιολογες εμπειριες :lol: :respekt:
:worthy::worthy::worthy::worthy:
Ειμαστε ολοι καλα παιδια...πες μας-πες μας...!!!!
Αυτο με καρπουζι ελπιζω να ειναι πετυχιμενο θα κανω 3-4 καρπουζακια.....
Πες μας και την αλλη συνταγή....!!!!!:worthy::worthy:
nickolas2005
19-06-08, 18:53
Πότε ειναι το πάρτυ?
Για το καρπούζι: αραιώστε με μπόλικη βότκα αν δε ρουφάει ή βρείτε εκείνα τα καλαμάκια τα πιο φαρδιά (για milk-shake), μην τα παρατήσετε έχει πλάκα, μπορώ να θυμηθώ μία τουλάχιστον πετυχημένη εφαρμογή του καλαμακο-ρουφήγματος! :p
Αφού θα φτιάξεις που θα φτιάξεις 4-5, καταναλώστε και με τις δύο μεθόδους (και με καλαμάκι και στο πιάτο με πηρουνάκι/κουταλάκι) και γράψε μετά εδώ ένα review. :p
........Auto merged post: pancon πρόσθεσε 7 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Άντε αν δεν πετύχει, κάντε το συλλογικό ρούφηγμα βάζοντας μπόλικα καλαμάκια σε καμιά κανάτα με κάποιο κοκτέηλ. :p
Καλή φάση, πάντως μεγάλο πάρτυ θα έχουμε το σαββατοκύριακο στην Γιορτή Καρπουζιού που ειναι μοναδική στην Ελλάδα στο Αγρίλι Φιλιατρών και ετοιμάζονται εκεί στη Μεσσηνία πολλές εκπλήξεις, μέχρι φαγητά ή γλυκά και σφηνάκια με καρτπούζι...
@ ADSLgr.com All rights reserved.