PDA

Επιστροφή στο Forum : Commodore Gaming



dante80
07-08-08, 08:54
Για όσους θυμούνται την θρυλική Commodore (σνιφ!), σήμερα το trademark της έχει σπάσει ανάμεσα σε 2-3 εταιρίες. Μια από αυτές είναι η commodore gaming, αγγλική εταιρία συναρμολόγησης υπολογιστών που προσφέρει high end συστήματα σε τρομακτικά τσιμπημένες τιμές.

Ένα χαρακτηριστικό όλων των συστημάτων της Commodore gaming είναι το C-Kin, ένα σύστημα βαφής εξωτερικά των case της σε πραγματικά καταπληκτικά σχέδια και χρώματα. Τα οποία μάλιστα είναι (με το αζημίωτο βέβαια) εναλλάξιμα ώστε αν βαρεθείς κάποιο να πας στο επόμενο.

Έτυχε να πάω Αγγλία πριν λίγο καιρό και να δω ένα τέτοιο κουτάκι από κοντά, το οποίο και είχε αγοράσει φίλος Έλληνας τρελαμένος από την εποχή του C64. Πραγματικά άλλο να το βλέπεις σε photo και άλλο από κοντά, δεν μιλάμε για απλό βάψιμο της πλάκας αλλά για καταπληκτική δουλειά, με το panel σε μερικά σημεία να είναι και ανάγλυφο.

Συνολικά το C-kin προσφέρει 252(Ο_ο) διαφορετικά σχέδια για τα συστήματα της Commodore Gaming, μερικά από τα οποία προέρχονται από γνωστούς καλλιτέχνες. Τα Custom Panels δεν πωλούνται ξεχωριστά βέβαια, πρέπει να αγοράσεις και υπολογιστή μαζί. Και σε τιμές που μόνο αν είσαι ολίγον κουνημένος στο μυαλό θα πλήρωνες...:lol:

Αλλά, ρίξτε μια ματιά, πραγματικά αξίζει τον κόπο σαν οφθαλμόλουτρο. :oneup:

http://www.commodoregaming.com/pcshop/C-Kin/What+is+Ckin.aspx
http://www.commodoregaming.com/pcshop/C-Kin/new+Ckin+Library.aspx

Το αγαπημένο μου πάντως, είναι αυτό (http://www.commodoregaming.com/repository/3D_Viewer_Iframe.aspx?skin=2479)...:worthy:

gregg
07-08-08, 09:15
Παντως σε σχεση με αυτο (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=990817) συμφερει to G μοντελο:p Βεβαια σκεφτομαι να παραγγειλω 1 τετοιο (http://www.commodoregaming.com/pcshop/Game+PC/Commodore+xx.aspx) γιατι το κατεβαστηρι μου εχει αρχισει να τα παιζει:lol:

μηπως να επαιρνα και ενα 2ο για backup?:p

crypter
07-08-08, 09:41
Το αγαπημένο μου πάντως, είναι αυτό (http://www.commodoregaming.com/repository/3D_Viewer_Iframe.aspx?skin=2479)...:worthy:

:lol: πολυ παραξενο σχεδιο, δεν νομιζω να υπαρχει σαλονι που να ταιριαζει τετοιο pc :p

manicx
07-08-08, 11:05
Κατάντια ενός ένδοξου ονόματος. Δεν το αφήνουν να πεθάνει ήρεμα...

axinosgr
07-08-08, 22:43
@δαντε80: σόρρυ αλλά κάποιος που ξέρει και παίζει στα δάχτυλα των αερογράφο μπορεί και κάνει παπάδες σε οποιοδήποτε κουτάκι και χωρίς όλα αυτά τα χρήματα...τώρα βέβαια να μου πεις ποιος είναι άσσος στον αερογράφο....:hmm:

dante80
08-08-08, 07:12
@δαντε80: σόρρυ αλλά κάποιος που ξέρει και παίζει στα δάχτυλα των αερογράφο μπορεί και κάνει παπάδες σε οποιοδήποτε κουτάκι και χωρίς όλα αυτά τα χρήματα...τώρα βέβαια να μου πεις ποιος είναι άσσος στον αερογράφο....:hmm:

E...ούτε είπα το αντίθετο ούτε υπέθεσα κάτι διαφορετικό. Μπορείς να τυπώσεις και μόνος σου αυτοκόλλητα από βινύλιο ή άλλο υλικό και να τα κολλήσεις στα πάνελ σου...απλά οφθαλμόλουτρο είπαμε να κάνουμε...

axinosgr
09-08-08, 16:43
E...ούτε είπα το αντίθετο ούτε υπέθεσα κάτι διαφορετικό. Μπορείς να τυπώσεις και μόνος σου αυτοκόλλητα από βινύλιο ή άλλο υλικό και να τα κολλήσεις στα πάνελ σου...απλά οφθαλμόλουτρο είπαμε να κάνουμε... OK τότε....μαζί σου...;)

Patentman
10-08-08, 11:53
Μα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο απο εφευρετικοτητα για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα...

Ειναι απλουστερο απο οτι φανταζεστε.
Ουτε φιλο ζωγραφο με αερογραφο, ουτε γραφιστα, ουτε τιποτα.

Κατεβαζεις/σκαναρεις/φωτογραφιζεις και ισως διαμορφωνεις την εικονα που θελεις να εχει η καθε μια πλευρα και μετα τυπωνεις σε φωτογραφικο χαρτι.
Αφου το κολλησεις με απλη UHU το περνας ενα χερι βερνικι σε σπρεϋ.

@ ADSLgr.com All rights reserved.