PDA

Επιστροφή στο Forum : κολλησα ιο απο το internet



Σελίδες : 1 [2]

anna17
12-08-08, 19:43
δεν εχω δυστιχως....
η επιφανεια εργασιας μου,ειναι ασπρη,δεν εχω εικονιδο ο υπολογιστης μου
και επισης στν εναρξη δεν υπαρχει εκεινο π λεει ολα τα προργαμματα..

manoulamou
12-08-08, 19:56
Εαν δηλαδη κανεις δεξι κλικ στην επιφανεια Εργασιας
και πατησεις ==> show desktopIcons
δεν εμφανιζει τπτ?

crypter
12-08-08, 21:07
δεν εχω δυστιχως....
η επιφανεια εργασιας μου,ειναι ασπρη,δεν εχω εικονιδο ο υπολογιστης μου
και επισης στν εναρξη δεν υπαρχει εκεινο π λεει ολα τα προργαμματα..

δεν θελω να σε αποθαρρυνω :pαλλα τα προβληματα που περιγραφεις ειναι πολλα και ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις τι απολα φταιει και που εχεις κανει (αν εχεις κανει) λαθος, ετσι δυσκολα θα βρεις λυση, η το πας σε τεχνικο η σε καναν γνωστο που γνωριζει απο pc ή μας περιγραφεις αναλυτικα ποτε ξεκινησε ποιο προβλημα σε τι εγκατασταση τι εκανες καθε φορα και τι αποτελεσμα ειχε στην λειτουργια του υπολογιστη.

spapado
12-08-08, 22:21
βρε παιδια μηπως ειναι φαρσα... anna17 δεν κανεις πλακα ετσι;:hmm:
δυσκολο να συμβαινουν τοσα παραξενα πραγματα.

1) εσυ απο που γραφεις τωρα; πως ασ'πουμε ενω ξεκινησες να αναφερεις για ιο απο ιντερνετ, εχεις υπολογιστη στο ιντερνετ που δουλευει κανονικα;

2) πως ενω δεν φαινεται να εχεις γνωσεις απο υπολογιστες, γνωριζεις οτι ειναι δυο δισκους χωρισμενους στα 3;

3) οταν κανεις εγγατασταση απο το cd που αναφερεις, βγαζεις οτι σου δειχνει οτι υπαρχει ο δισκος C. Αυτο σημαινει οτι βρησκει την παλια σου εγγατασταση. Δεν ειμαι βεβαιος οτι εχεις επιλεξει διαγραφη διαμερισματος και format αρα μαλλον απλη εγγατασταση πανω στα παλια κανεις (αν δηλαδη κανεις εγγατασταση και δεν βγαινεις απο την εγγατασταση πριν γινει).
Αληθεια, ποση ωρα κραταει η εγγατασταση;

4) ποσες επανεκινησεις γινονται στην διαρκεια της εγγαταστασης;

5) σου ζηταει η εγγατασταση σεριακο αριθμο για τα windows;

παντως απο περιεργεια θα ηθελα να δω (αν δεν ειναι πλακα) τι εχει γινει,
αν μενεις ανατολικα πες μου.

anna17
13-08-08, 02:46
εννοειται οτι δεν ειναι πλακα....
ολα ειναι κανονικα..
δλδ μπορω να μπω ιντερνετ και ν κανω τα παντα..
μονο που δεν μου εμφανιζει τους δισκους και η επιφανεια εργασιας ειναι ασπρη και οταν κανω δεξι κλικ εχει μονο αυτα:Επιλογη όλων,προβολή προελευσης,κωδικοποιηση,εκτυπωση,ανανεωση,ιδιοτητες...
και οταν πηγα ν κανω εγκατασταση των windows γινοταν κανονικα οπως εχω κανει κ τις αλλες φορες αλλα μολις ανοιγει ο υπολογιστης ειναι ολα οπως πριν...σαν να μν εκανα τιποτα...

bxenos
13-08-08, 03:30
εννοειται οτι δεν ειναι πλακα....
ολα ειναι κανονικα..
δλδ μπορω να μπω ιντερνετ και ν κανω τα παντα..
μονο που δεν μου εμφανιζει τους δισκους και η επιφανεια εργασιας ειναι ασπρη και οταν κανω δεξι κλικ εχει μονο αυτα:Επιλογη όλων,προβολή προελευσης,κωδικοποιηση,εκτυπωση,ανανεωση,ιδιοτητες...
και οταν πηγα ν κανω εγκατασταση των windows γινοταν κανονικα οπως εχω κανει κ τις αλλες φορες αλλα μολις ανοιγει ο υπολογιστης ειναι ολα οπως πριν...σαν να μν εκανα τιποτα...

επειδη τιποτα δεν ειναι κανονικο, πες μας χρειαστηκε να δωσεις κωδικο για την εγγατασταση;
(αυτο που μοιαζει σαν κατι με ghfh-dfge-sfgd-sfgf-dgd);

στο ιντερνετ οταν εισαι (να υποθεσω οτι μιλας για internet explorer; ), αν στην διευθυνση δωσεις C:\ τι γινεται;

στην ασπρη οθονη, κανε δεξι κλικ να βγει αυτο το πινακακι που λες και μετα πατα alt-f4 (alt κρατημενο και πατας στιγμιαια το f4). Αν δεν φυγει η ασπρη επιφανεια, επανελαβε παλι το alt-f4.
μοιαζει να υπαρχει προγραμμα ανοιχτο. περιεγραψε τι συνεβη με ακριβεια! Δεν ειμαστε μπροστα στην οθονη σου για να βλεπουμε.

Στο μενου εναρξη υπαρχει επιλογη εκτελεση;
αν ναι πηγαινε εκει και θα σου βγαλει επιλογη να γραψεις την εντολη σου, πληκτρολογισε explorer και πατα enter. περιεγραψε τι συνεβη με ακριβεια!

Αν υπαρχει εκτελεση στο μενου εναρξη, θα μπορεσεις να κανεις και
Εναρξη->Εκτελεση, πλξηκτρολογεις CMD και εντερ και μετα κανεις την εντολη στην μαυρη οθονη που εγραψα εδω (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2255543&postcount=50)
Περιεγραψε τι εγινε,

(γνωριζω οτι ειπες οτι δεν μπορεις να βρεις το "run" στην εναρξη, αλλα οπως ειπα τιποτα δεν μοιαζει κανονικο και δεν δινεις αρκετα στοιχεια, γι'αυτο το αναφερω σαν "εκτελεση" τωρα)

Θα επιμεινω στο "περιγραφη με ακριβεια" διοτι οι απαντησεις σου ειναι πολυ λακωνικες, δεν γνωριζουμε το επιπεδο γνωσεων στους υπολογιστες σου και αρα μια λεπτομερεια που δεν αναφερεις εσυ γιατι θεωρεις ασημαντη, μπορει να ειναι η αρχη της λυσης του προβληματος για καποιον εμπειρο.
Παραδειγμα απο το μηνυμα του spapado, απαντας μονο στο ενα σκελος.

και απαντησε σε παρακαλω σε ΟΛΕΣ τις ερωτησεις, με τη σειρα

anna17
13-08-08, 15:26
Ναι χρειαστηκε να δωσω κωδικο για τν εγκατασταση και εδωσα.
οντως,πατησα C:/ και μπήκε στοn C.
οταν παταω alt+f4 μου βγενει το παραθυρο για να τερματισω τν υπολογιστη..
και δυστυχως δεν υπαρχει στο μενου η επιλογη εκτελεση...

manoulamou
13-08-08, 16:56
Διαγνωση απο μακρυα τελικα δεν γινεται!
Μπορει να ειναι κατι κωμικα απλο και να μην μπορει να περιγραφει σωστα
{{ειμαστε ημι-μαθεις και ξερουμε:redface:}}
ΛΟΙΠΟΝ ή φωναζουμε ενα τεχνικο εμπιστοσυνης
ή το κοντινοτερο γνωστο/φιλο/συγγενη που να ξερει απο pc και windows...:)
Για ξαναδιαβαστε παντως οσα προηγηθηκαν μπας και ξεφυγε κατι!


ΥΓ
ειπαμε ηδη πως πρεπει ν ΑΛΛΑΞΕΙ ο ΤΙΤΛΟΣ (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2255422&postcount=49) ;)

kaster999
13-08-08, 16:59
ΔΕΝ είναι ΙΟΣ λέμε!!
κάτι άλλο φταίει όπως drivers κ.λ.π!!
τώρα τελευταία βλέπω όσοι έχουν προβλήματα να λένε <<έχω το τάδε πρόβλημα!! πω πω κόλλησα ιό>>
άντε!! δεν ξέρουμε τι μας φταίει και κατηγορούμε τους ιούς!! :p

MADx2
13-08-08, 20:04
Από ότι διάβασα το πιθανότερο ειναι ο ένας δίσκος να ειναι ide και ο άλλος sata (δεν αναγνωρίζεται)
Βασικά δοκιμασε το εξής , εναρξη > πίνακας ελέγχου διπλό κλικ εκει που λεει σύστημα > Υλικο > Διαχειριση συσκευων.
Δες αν εκει που λεει hard disk controllers (μπορεί να λεει ide/ATAPI ή κάτι τετοιο) εχει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό πάνω σε κάποια συσκευή ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο έχει unknown device
Αν εχει βάλε το cd με τους drivers της μητρικής στο cdrom , κάνε δεξί κλικ πάνω στην συσκευή με το θαυμαστικό και επέλεξε ιδιότητες και επανεγκατάσταση οδηγού.
Μετά επιλέγεις την αυτοματη εύρεση

Αν δεν παιξει βαλε το cd της μητρικής και εγκατέστησε ολους τους drivers

anna17
13-08-08, 20:33
Δεν μπορω ν παω ουτε στν πινακα ελεγχου...
δν μου το βγαζει στν εναρξη

MADx2
13-08-08, 20:46
Στον task manager πηγαινε εκει που λεει εφαρμογή και κλικ στο νεα εργασια και γραψε:
devmgmt.msc
αν μπορεις ανεβασε κανα screenshot

επίσης μπορεις να γραψεις τι βλεπεις στο μενού Εναρξη?

Επίσης δοκιμασε δεξί κλικ πανω στο Εναρξη > Ιδιοτητες > customize (διαμορφωση νομιζω στα ελληνικα) και τσεκαρε τι θες να εμφανιζεται στο μενου Εναρξη

manoulamou
13-08-08, 21:18
Ειχε γραψει πως δεν "βλέπει" τον Task Manager...:hmm:

bossoq
13-08-08, 22:51
Δυστυχώς δεν είμαι μπροστά στο δικό μου pc,να βοηθήσω άμεσα
αλλά θα ήθελα κατ'αρχήν να προτείνω ένα μικρό πολυεργαλείο που ίσως βοηθήσει τους φίλους σου εδώ,να σου δώσουν λύση.
Λέγεται ΧPsysPad και το κατεβάζεις από εδώ:
http://www.xtort.net/xtort-software/xpsyspad/ .
Οι πιο προχωρημένοι χρήστες αφού το δουν κι εφόσον κρίνουν οτι είναι χρήσιμο για την περίσταση,πιστεύω θα το βρουν εύχρηστο και θα σε καθοδηγήσουν σωστά ώστε να πάρουν τις κατάλληλες πληροφορίες.
Καλή τύχη.

anna17
14-08-08, 00:59
ωραια αυτο με τν εναρξη το εκανα...
μονο που το "Ολα τα προγραμματα"δν μου τα εμφανιζε...
και αυτο το προγραμμα που μου εδωσες πανω τι ειναι?
τι πρεπει να κανω εκει?

bossoq
14-08-08, 01:14
Μέσω αυτού μπορείς να μπείς και να επέμβεις σχεδόν σ'όλες τις ρυθμίσεις των Windows.
Tο κακό είναι ότι αυτές τις μέρες,είμαι σε διακοπές
και δε χρησιμοποιώ τον δικό μου υπολογιστή,ώστε να σε βοηθήσω κάπως,αφού δεν έχω συχνά πρόσβαση στο δίκτυο.
Όμως οποιοσδήποτε από τα προχωρημένα σε γνώσεις μέλη,εκτελώντας το θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει για να σε βοηθήσει.
Ρίχτου μια μάτια και συ,όμως.
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθούσα περισσότερο,τώρα.

flamelab
14-08-08, 04:36
Δραστική λύση:

Φτιάχνεις νέο χρήστη administrator μέσω command line.

1)Πατα το κουμπακι με το σήμα των Windows και όσο το 'χεις πατημενο πατα και το R
2)Θα εμφανιστεί ενα παραθυρακι
3)Εκεί γραψε cmd και πατα enter
4)Θα εμφανιστεί ενα μεγαλο μαύρο παραθυρο
5)Εκεί θα φτιάξουμε ενα νεο χρήστη με όνομα "savior"


Τώρα οι εντολές:



net user savior owned /add

και πατα enter.


net localgroup administrators savior /add

και πατα enter


net localgroup administrators

και πατα enter.

O savior χρήστης πια δημιουργήθηκε.

Κανα log off και μπες με αυτόν (εχει κωδικό αυτόν όπως τον βλεπεις --> owned).

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.