PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποκωδικοποιητης για NOVA



stratus
17-11-08, 21:38
Επειδη για τριτη φορα μου χαλαει αποκωδικοποιητης που δινει η νοβα σκεφτομαι να αγοαρσω καποιον αλλο εκτος απο αυτον της νοβα;Τι μου προτεινετε και τι πρεπει να προσεξω στην αγορα.Οι interactive υπηρεσιες δεν με ενδιαφερουν.

Psycho13
18-11-08, 01:21
Παρε ενα dreambox500 για να δεις κι εσυ την 'γλυκα' τους..Κανε ενα search εδω και θα δεις!Μπορεις να ξεκινησεις με ενα κλωνο του για αρχη...

jannis57
06-12-08, 13:39
exw apokodikopioiti nova den mporw na balw to kanali " extra3 " se poia syxnotita einai
kserei paoios filos na mou pei

euxaristw

janis100
06-12-08, 14:47
exw apokodikopioiti nova den mporw na balw to kanali " extra3 " se poia syxnotita einai
kserei paoios filos na mou pei

euxaristw
11410 H 27500 5/6

giannisgr41
10-12-08, 18:56
καλός ο 500 αλλά άμα δεν ξέρεις πολλά απο αποδικοποιητές άστο καλύτερα.ψάξε για ενα δέκτη με irdeto ενσωματωμένο για να έισαι σίγουρος για συμβατότητα.μια αξιόπιστη λύση είναι οι humax

Serafeim Karakostas
11-12-08, 03:27
Επειδη για τριτη φορα μου χαλαει αποκωδικοποιητης που δινει η νοβα σκεφτομαι να αγοαρσω καποιον αλλο εκτος απο αυτον της νοβα;Τι μου προτεινετε και τι πρεπει να προσεξω στην αγορα.Οι interactive υπηρεσιες δεν με ενδιαφερουν.
Καλή περίπτωση είναι και ο topfield 6400.

vaggoulas
11-12-08, 03:31
Εγώ που κάλεσα στην nova μου είπαν πως δεν γίνεται να βάλω άλλον αποκωδικοποιητή καθώς η κάρτα είναι "παντρεμένη" με τον Panasat (έχω τον 1110) και δεν παίζει με κανέναν άλλο.Πάντως σε άλλον panasat που την έβαλα όντως δεν έπαιζε.:(
Ισχύει κάτι τέτοιο?Η κάρτα είναι version Zeta αν βοηθά.

Serafeim Karakostas
11-12-08, 03:42
Εγώ που κάλεσα στην nova μου είπαν πως δεν γίνεται να βάλω άλλον αποκωδικοποιητή καθώς η κάρτα είναι "παντρεμένη" με τον Panasat (έχω τον 1110) και δεν παίζει με κανέναν άλλο.Πάντως σε άλλον panasat που την έβαλα όντως δεν έπαιζε.:(
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Ισχύει. Θα απαιτήσεις αλλαγή κάρτας και αντικατάσταση του panasat 1110 με προηγούμενο μοντέλο λέγοντάς τους πως θέλεις να χρησιμοποιείς την κάρτα nova για να βλέπεις και στο εξοχικό σου.

vaggoulas
11-12-08, 03:45
Ισχύει. Θα απαιτήσεις αλλαγή κάρτας και αντικατάσταση του panasat 1110 με προηγούμενο μοντέλο λέγοντάς τους πως θέλεις να χρησιμοποιείς την κάρτα nova για να βλέπεις και στο εξοχικό σου.
Και που θα το απαιτήσω θα βγει κάτι?Θα μου πουν να κουβαλάω μαζί τον panasat.Εδώ τους είπα πως μου κόβεται ο ήχος (σταματά εντελώς) και κάτι άλλα νούμερα που μου κάνει και μου είπαν πως επειδή με το reset παίζει μετά κανονικά δεν θεωρείται πρόβλημα.
Οι τύποι είναι απλά τραγικοί.

Serafeim Karakostas
11-12-08, 03:48
Έχει βγάλει προβλήματα ο 1110 και πολλοί συνδρομητές τον ξεφορτώνονται και γλιτώνουν και το "πάντρεμα".

vaggoulas
11-12-08, 03:52
Έχει βγάλει προβλήματα ο 1110 και πολλοί συνδρομητές τον ξεφορτώνονται και γλιτώνουν και το "πάντρεμα".
Δηλαδή?:hmm:
Εμένα μου είπαν να πάω στα γραφεία τους (εδώ γελάμε) για να μου περάσουν νέο update που υπάρχει αλλά δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα στον δορυφόρο.Μόνο εκεί γιατί οι κατά τόπους τεχνικοί δεν το έχουν.
Μπορείς να μου πεις ενδεικτικά τα πιο συνηθισμένα προβλήματαπου που έχει βγάλει ο 1110?
Ευχαριστώ.:oneup:

Serafeim Karakostas
11-12-08, 03:59
Εδώ (http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=8778.0) και εδώ. (http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=9007)

vaggoulas
11-12-08, 04:04
Εδώ (http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=8778.0) και εδώ. (http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=9007)
Ευχαριστώ.:)
Θα δω και γω τι θα κάνω με τον δικό μου.

stratus
11-12-08, 09:54
Εγω παντως πηρα τον commander .Βεβαια χρειαστηκε να αλλαξω την καρτα γιατι δεν εβλεπε την παλια ο commander και τωρα ειμαι οκ.

jimn
05-01-09, 12:04
Dmsis που έχει και RFOUT και με απλό καλώδιο κεραίας μπορείς να δώσεις και σε άλλες τηλεοράσεις

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.