PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με ασυρματο δικτυο σε laptop



rockstarhs
09-02-09, 18:40
Καλησπερα

Εχω το εξης προβλημα
Ανοιγω το wireless στο laptop, βρησκει κανονικα δικτυα αλλα οταν συνδεομαι λεει "συνδεση μονο τοπικα"
Να σημειωσω οτι το Laptop εχει windows vista
Πιο παλια το εκανε αυτο ΚΑΙ σε συνδεση με ethernet
Μπορει κανεις να βοηθησει?

Ευχαριστω πολυ

dalailamas
09-02-09, 19:39
Ισως τα δικτυα στα οποια προσπαθεις να συνδεθεις να ειναι ρυθμισμενα ετσι ωστε να μην μοιραζουν τη συνδεση internet γι`αυτο και συνδεεσαι τοπικα.Δοκιμασε να συνδεθεις στο ασυρματο δικτυο καποιου γνωστου σου για να βεβαιωθεις αν δε το εχεις κανει ηδη

rockstarhs
10-02-09, 09:55
Προσπαθησα να μπω σε δικτυο του ξενοδοχειου που εμενα βασικα.
Θυμαμαι ομως οτι και πιο παλια εκανε τα ιδια κολπα οταν προσπαθουσα να μπω με καλωδιο (ethernet) se internet cafe και εγραφε παλι "Συνδεση μονο τοπικα"
Οταν λες "ρυθμισμενα ετσι ωστε να μην μοιραζουν τη συνδεση internet " σημαινει οτι δεν μπορω να εχω internet?

tsorbi
10-02-09, 10:03
Πολλά Ξενοδοχεία δεν δίνουν δωρεάν INTERNET.
Αγοράζεις κάρτα απο την Reception.

Stratos
10-02-09, 10:08
δηλαδή απο το laptop δεν έχεις συνδεθεί ποτέ στο ιντερνετ?παντα τοπικα συνδεεται?

rockstarhs
10-02-09, 10:10
Αφου εβαζα κανονικα το password το δεχτανε και μετα ελεγε "Συνδεση μονο τοπικα"

Οχι εχει μπει στο ντερνετ.Παλιοτερα εμπενε μια χαρα και με ethernεt και με wireless.
Eγω λεω μηπως εβαλα κανενα προγραμμα που δεν ειναι 100% συμβατο με τα vista και χτυπαει

Stratos
10-02-09, 10:38
αυτό λιγο δύσκολο να συμβαίνει!
εχεις πειράξει καθόλου ρυθμίσεις για ΙΡ κ τα σχετικά?τον έβαλες σε τοπικό δικτυο ή κατι παρόμοιο?

rockstarhs
10-02-09, 10:58
οχι δεν εχω πειραξει κα8ολου τα properties.
Να τον εβαλα σε τοπικο δικτυο? χμμμμ πως γινεται αυτο?

Stratos
10-02-09, 11:14
να του έχεις βάλει εσυ ip και να τον έχεις συνδέσει με κάποιον άλλο υπολογιστή για ανταλλαγή αρχείων κτλ.
μπορείς τώρα απο κει που είσα κ έχεις ιντερνετ να βγάλεις το καλώδιο κ να το βάλεις στο λαπτοπ να δεις αν θα παίξει το ιντερνετ?
αφου συνδεθει τοπικα θέλει λιγα δευτερόλεπτα για να συνδεθεί στο ιντερνετ ή ίσως να χρειαστεί να φορτώσεις κ καμια σελίδα!
για κάνε οτι μπορείς για να βρούμε λυση

rockstarhs
10-02-09, 12:23
Μπααα δεν εχω πειραξει τπτ απο Ιp, defualt gateway και τετοια

Δυστυχως τωρα δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι ειμαι στην δουλεια.
Μωρε να κανω ενα format να τελειωνουμε? χε χε χε χε

Stratos
10-02-09, 12:35
στην εύκολη λυση ε?κάνε λίγες δοκιμές ακόμα, δώσε μας κ περισσοτερες πληροφορίες κ θα βρεθεί λυση

rockstarhs
10-02-09, 12:43
χε χε χε ναι οντως...ευκολη λυση

Ευχαριστω πολυ παιδια...η συνεχεια το απογευμα οταν παω σπιτι

rockstarhs
11-02-09, 14:08
Λοιποννννν λαποιος εξυπνος ειχε ορισει iP και DNS γιαυτο δεν εμπενε. Τωρα ειναι οκ
ΑΛΛΑ τωρα δεν μπαινει με ethernet
Συνδεεται αυτοματα σε 2 δικτυα παρακαλω και στα properties λεει
PC------------>ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΤΥΑ-------X--------->internet
και δεν εχει ιντερνετ
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Να σημειωσω οτι το κλεινω το wireless οταν βαζω το καλωδιο

Τελος παντως ...δεν βγαζουμε ακρη με το λαπτοπ και τα κ***vista
Ευχαριστω πολυ παιδια...μαλλον μας κοβω για φορματ καποια στιγμη
Το λαπτοπ δεν το χρησιμοποιω μονο εγω......δεν ξερω τι πειραζουν οι αλλοι και χαζευει κατα καιρους
χεχε

Stratos
11-02-09, 16:32
Πέσαμε μέσα λοιπόν στο οτι κάποιος είχε αλλάξει IP και τα σχετικά!
για να καταλάβω οταν λες τώρα ειναι οκ...συνδέεται στο ιντερνετ αλλα όχι με ethernet, μονο wireless?
Περίεργο αυτό ... αν γινόταν το αντιθετο θα ήταν πιο φυσιολογικό

Tiberius
13-02-09, 15:49
Σε μερικά δίκτυα πρέπει ο υπολογιστής να έχει μέσα περασμένο κάποιο πρόγραμμα το domain του για να λειτουργήσει κανονικά ο Explorer στο δίκτυο. Εμένα το καλώδιο στον υπολογιστή της δουλειάς μου που λειτουργούσε κανονικότατα, το πέρασα στο laptop μου και μου έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα, στα ασύρματα δίκτυα δέν ξέρω άν μπορεί να ισχύει κάτι παρόμοιο.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.