PDA

Επιστροφή στο Forum : απληρωτα ενοικια ΗΜΑΡΤΟΝ!!



simone
11-02-09, 16:45
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ!!
εχω 3 σπιτια στην ιδια πολυκατοικια.. η μητερα μου πριν 2 χρονια περιπου αρρωστησε σοβαρα με αποτελεσμα να πεσουν ολες οι ευθυνες πανω μου (δεν υπαρχει πατερας)... οταν μαθευτηκε το γεγονος στους ενοικιαστες σταματησαν και οι 3 (!!) να πληρωνουν αλλα το τεραστιο προβλημα στο σπιτι μου, η ασχημη ψυχολογια και το οτι ειμαι μικρη σχετικα και ασχετη με θεματα που αφορουν τα σπιτια κτλ. με εκαναν να μην ασχοληθω.. ο καιροσ περασε και αυτη τη στιγμη...
1. μενουν ακομα εκει!!
2. εχουν κανει μεγαλες ζημιες στα διαμερισματα
3. οσες φορες εχω επικοινωνησει για να ζητησω τα χρηματα μου τα οποια ειναι πλεον χιλιαδες ευρω για τον καθενα χωριστα αντιδρουν με τσαμπουκα!! κανε μου εξωση αλλιως δεν φευγω!!!! τα οικονομικα μου ειναι πολυ ασχημα!! τα δανεια της μητερας μου ειναι πολλα διοτι υπολογιζε παντα στα ενοικια μας!! θα μας παρουν τα σπιτια!! η εφορια της μητερας μου ειναι 5.000 ευρω!! εγω με εναν βασικο μισθο τι μπορω να κανω;; προχθες με πηρε η πυροσβεστικη και μας ενημερωσε πως το ενα διαμερισμα επιασε φωτια!! ΗΜΑΡΤΟΝ!! που θα βρω χρηματα να τους διωξω και ΑΝ φυγουν πως θα επισκευασω τα σπιτια για να τα ενοικιασω;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ;;;
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
Αν καποιος ξερει κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει...περιμενω με ανυπομονησια!!
ευχαριστω για τον χρονο σας..

apok
11-02-09, 16:53
Δες αν σου κανει αυτο

http://www.pomida.gr/

Ειναι το αντιστοιχο του συλλόγου ενοικιαστών.

ypopto_mpifteki
11-02-09, 17:51
Το βασικό είναι να μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ακολουθείται μια νοοτροπία η οποία αντιμετωπίζει την ιδιοκτησία ακινήτου και τη μίσθωση αυτού σαν ενα σίγουρο κέρδος. Κάτι σαν να έχεις στο σπίτι σου ενα αυτόματο μηχάνημα που σου κόβει χρήματα για παράδειγμα. Δεν είναι έτσι όμως. Αυτό γίνεται κυρίως απο την "νεα γενιά" ιδιοκτητών που "τα βρήκε έτοιμα" αντιθέτως με τις παλαιότερες γενιές που πάλεψαν για να κάνουν μια περιουσία και ήξεραν να την προστατέψουν αλλά και κυρίως γνώριζαν τις δυσκολίες του να πληρώνεις οφειλές απο πρώτο χέρι. Κατά κάποιο τρόπο μπορούμε να πούμε οτι γνώριζαν την κατάσταση κι απο τις δυο όψεις.

Σε οποιαδήποτε δοσοληψία με τρίτους, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, μισθώσεις κτλπ. βασικός παράγοντας είναι η στρατηγική που ακολουθούμε.
Οι νόμοι που προστατεύουν υπάρχουν αλλά υπεσέρχονται και άλλοι παράγοντες όπως το τι χρονικό διάστημα θα περάσει απο την εκτέλεση τους, η οικονομική κατάσταση του ενοικιαστή, το κατά πόσο και αυτοί προστατεύεται απο μια οικονομική κρίση απο τους ίδιους τους θεσμούς, για να δώσει πρέπει να έχει κτλπ κτλπ.

Η συγκεκριμένη "περιπέτεια" για σένα είναι και ενα καλό παράδειγμα να μάθεις να λειτουργείς με νεα δεδομένα. Αν τα καταφέρεις ικανοποιητικά οι εμπειρίες και η ικανότητα αντίληψης που θα αποκομίσεις πιθανόν να σε βοηθήσουν οχι μόνο να ξεπεράσεις και μελλοντικές "φουρτούνες" αλλά και να δραστηριοποιηθείς και σε καταστάσεις που δεν θεωρούσες τον εαυτό σου ικανό πρωτύτερα.

Φρόντισε να σκεφτείς μια στρατηγική ώστε να μπορέσεις να αποκομίσεις έστω μερικά απο τα ωφελούμενα. Ανακάλυψε πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση των οφειλετών και βγάλε ενα σχέδιο συζητώντας μαζί τους πάντα με φιλικό τρόπο ώστε να φαίνεται οτι Θα παρέχεις και κάποια ωφέλη σε αυτούς, αναλογιζόμενη ποιες θα ήταν οι επόμενες κινήσεις τους, π.χ. μάζεμα χρημάτων για ενοικίαση άλλης κατοικίας, ποσά, δώσε μια πίστωση χρόνου σε αυτούς, κάνε ενα διακανονισμό με περιθώριο χρόνου και συμφώνησε να λάβεις κάποια ποσά, βγάλε δηλαδή ενα σχέδιο που θα συμφέρει και εσένα και αυτούς και ταυτόχρονα να κινήσεις τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να έχεις το πάνω χέρι έστω χρόνικά και συμβούλεψε τους οτι οσα σου χρωστάνε μπορεί να μην τα πάρεις εσυ αλλά το Δημόσιο, συμπεριλαμβανομένων και όλων των ζημιών μέσα στις οικίες γιατί μπορείς τα χρέη αυτά να τα "χαρίσεις" στο Δημόσιο και να τους έρθουν μέσω εφορίας.

Θα είναι δύσκολο να πάρεις πίσω τα λεφτά σου αν δεν χρησιμοποιήσεις κάποια στρατηγική. Πείσε τους οτι καλύτερα να πάρεις κάποια εσυ κάποια απο αυτά παρά να τους τα πάρει το Δημόσιο οχι μόνο μέχρι δεκάρας αλλά και περισσότερα.

Η βασική προϋπόθεση στις ανθρώπινες συναλλαγές είναι η εμπιστοσύνη και οχι οι ευεργετικοί νόμοι προς οποιονδήποτε.
Επίσης αν κρίνεις τις συγκεκριμένες οικίες "προβληματικές" απο πλευράς εκμίσθωσης, παλαιές, χρειάζονται πολλή συντήρηση και τα λοιπά, Φρόντισε να απαλλαχτείς απο αυτές πωλώντας αυτές και αγοράζοντας άλλες που θα σε εξυπηρετούσαν περισσότερο και που θα μπορούσες να απευθύνεις την εκμίσθωση τους σε διαφορετικές οικονομικές ή κοινωνικές τάξεις ανθρώπων που συνηθίζουν να πληρώνουν στις προθεσμίες τους.

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Μισθώσεις Κατοικιών
http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=162

Οδηγίες προς ενοικιαστές
http://www.itg.gr/useful.asp?lng=&id=8

Καθυστέρηση και μη καταβολή ενοικίων
http://www.pomida.gr/misthoseis/dystropia.html

Δυστυχώς στην Ελλάδα και αρκετοί ιδιοκτήτες "φταίνε" για το οτι η κατάσταση είναι μπάχαλο γιατί πονηρά σκεπτόμενοι δεν δηλώνουν την εκμίσθωση στην εφορία όπως και επίσης οι υπόλοιποι πολίτες που είναι κάποια στιγμή της ζωής τους ενοικιαστές, διότι δεν υπάρχει επαρκής πίεση προς το Κράτος να δείξει την Κοινωνική του μορφή σε περίπτωση οικονομικής δυσπραγίας των οφειλετών προς άλλους. Το Κράτος γι αυτούς τους λόγους υπάρχει κυρίως και οχι για να διορίζει το παιδί μας ή τη κόρη μας στο Δημόσιο ή για να μας ξελασπώνει ο "κολλητός" μας στην ανάλογη Δημόσια θέση για τις παρανομίες/παρατυπίες μας. Αυτό οι Έλληνες να το καταλάβουμε γιατί απο αφεντικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθούμε παραγιοί μιαν ημέραν.

Σου εύχομαι καλή τύχη. :)

Υ.Γ. Επίσης προσοχή στον κάθε αετονύχη δικηγόρο που θα σε διαβεβαιώσει οτι "θα σου λύσει" το πρόβλημα και θα σου πει έπειτα οτι πρέπει να λάβει και μια μικρή περιουσία απο εσένα για να το κάνει. Προσοχή! Αυτοί είναι το χειρότερο είδος!
Ψάξε, ρώτα και ενημερώσου σωστά! Και επίσης φρόντισε για οποιεσδήποτε οφειλές δικές σου στην εφορία να ψάξεις πολύ καλά τι διαδικασίες διευκόλυνσης υπάρχουν για την απόδοση των οφειλών σου στο Κράτος, γιατί υπάρχουν είμαι σίγουρος και ίσως είναι ευεργετικές (λέμε τώρα) εφόσον όμως διανύουμε και περιόδους οικονομικής κρίσης κάποιες επιπλέον προστασίες έχω ακούσει οτι υποχρεώθηκαν να αναλάβουν προς τον πολίτη.

nnn
11-02-09, 17:58
Μπορείς να πας στην εφορία και να παραιτηθείς των ενοικίων για το διάστημα που δεν σε πληρώνουν, έτσι δεν θα πληρώσεις τον αναλογούντα φόρο αλλά οι κύριοι αυτοί θα λάβουν ένα ωραίο χαρτάκι με το σήμα Taxis επάνω και ας πάνε να καθαρίσουν.
Ξεκίνησε και διαδικασία έξωσης να γλυτώσεις.

iraklisvel
11-02-09, 18:03
Διώξε τους να τελειώνει το ζήτημα.
Επίσης, πώς μένουν μετα απο τοσο καιρο; δεν υπαρχει συμβολαιο;
λεφτα μαλλον δεν θα παρεις. Για να μην δινουν σημαινει πως το κοιταξαν το θεμα και ειναι καλυμμενοι. εμεις νοικιαζαμε ενα σπιτι σε ενα δικηγορο (ελεος..) και δεν ειχε πανω του τιποτα γραμμενο σαν ιδιοκτησια, οποτε και που ειπε το δικαστηριο να πληρωσει, αυτος δηλωσε χρεωκοπια και γλυτωσε. εμας μας εκανε καπου 3000-4000 ζημια απο ενοικια και φθορες στο σπιτι, που ηταν λες και χτυπουσε το κεφαλι του στον τοιχο μεχρι να τον σπασει.

ypopto_mpifteki
11-02-09, 18:37
Το απλά να διώξεις κάποιον δεν είναι πάντα η λύση, αν συμφωνήσεις οτι μπορείς να έχεις κάποιες απολαβές απο αυτόν αφού πεισθεί οτι τα λεφτά δεν θα τα γλυτώσει. Για να νοικιάσεις ενα σπίτι αν έχει γίνει χάλια δεν πρέπει πρώτα να το διορθώσεις? Τι θα έρθει να νοικιάσει ο επόμενος, τρώγλη? Τι ποσά χρειάζωνται για τις επιδιορθώσεις? Πόσο καιρό θα μείνουν ξενοίκιαστα? Πως θα βρεί λεφτά για να αναπεξέλθει σε εφορίες, μάστορες για τυχόν επιδιορθώσεις και δικηγόρους?
Θέλει στρατηγική το ζήτημα. Ας απευθυνθεί στο κάτω κάτω αν μπορέσει σε κάποιον παλαιότερο ιδοκτήτη που ξέρει τα κόλπα για να τις δώσει συμβουλές. Εμείς εδω μπορεί να λέμε το μακρύ και το κοντό μας μόνο και μόνο για να βγάλουμε τα απωθημένα μας που λέει ο λόγος.

Hengeo
11-02-09, 18:50
Από προσωπική πείρα, αν μπλέξεις με κακοπληρωτές, δύσκολα βγάζεις άκρη. Κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις να πάρεις τίποτα με την έξωση, οι 'κύριοι' αυτοί, που έχουν υπογράψει τα συμβόλαια, θα έχουν φροντίσει να μην φαίνεται τίποτα στο όνομα τους. Τουλάχιστον βέβαια θα μπορέσεις να τους διώξεις και να τα χρησιμοποιήσεις αλλιώς. Το καλύτερο που μπορείς να καταφέρεις, αν επιδέχονται από λόγια, είναι ένας συμβιβασμός (π.χ. να εκτιμήσει μηχανικός τις ζημιές, και να τους ζητήσεις να πληρώσουν αυτά, και μετά ή να συνεχίσουν κανονικά τα ενοίκια, ή να φύγουν). Σημαντικό και αυτό που ανέφερε ο nnn, τουλάχιστον μην φόρους για εισόδημα που δεν έχεις. Αν δεν ξέρεις καθόλου από αυτά τα διαδικαστικά ή αν φτάσεις μέχρι την έξωση, θα χρειαστείς δικηγόρο.

simone
11-02-09, 23:15
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ..
ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΦΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 25 ΕΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΟΥΝ!! ΚΑΛΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!! ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ!!! ¨ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΟΛΑ, ΜΟΝΟ ΦΥΓΕΤΕ¨ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ;;;; ΘΑ ΦΥΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!! Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.. ¨ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΗΣΗ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!¨ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ¨ΧΑΡΙΣΩ¨ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ..

voger
11-02-09, 23:56
Αρα υπάρχει συμβόλαιο και κόβεις αποδείξεις. Οπότε χωρίς απόδειξη στα χέρια τους δεν μπορούν να αποδείξουν ότι πληρώνουν το ενοίκιο. Αν δεν κάνω λάθος αρκούν 3 μήνες απλήρωτοι (χωρίς απόδειξη) για να κάνεις έξωση.

Χωρίς δικηγόρο όμως δύσκολα το κόβω.

Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να κινηθείς έναντι και των τριών μονομιάς. Κινήσου έναντι του ενός με δικηγόρο και μίας και είναι μία πολυκατοικία θα μαθευτεί. Νομίζω υπάρχει διαδικασία κατά την οποία μπορεί δικαστικός υπάλληλος να τους πετάξει με τα υπάρχοντα στο δρόμο. Αυτό μπορεί να έχει το θετικό να "μασήσουν" οι υπόλοιποι. Αν υπάρχει άντρας συγγενείς να τα αναλάβει αυτά για να δουν ότι σοβαρεύει το θέμα θα ήταν ευχής έργον.

Επίσης ευγένειες και χαμηλοί τόνοι δεν χωρούν στα παζάρια. Είμαστε ευγενικοί ίσα να μην προσβάλουμε τον άλλον.

no_logo
12-02-09, 00:03
βρες δικηγόρο και πέτα τους έξω με τις κλοτσιές

όσο το αφήνεις γιατί δεν έχεις χρήματα -που το καταλαβαίνω- τόσο θα βρίσκεσαι καθημερινά σε όλο και δυσχερέστερη κατάσταση.

Η μεγάλη μάζα των δικηγόρων πεινά, βρες ένα δικηγόρο -αν είναι γνωστός σου ακόμα καλύτερα- και ζήτα του να ξεκινήσει την διαδικασία για την έξωση. Ζήτα του όμως ένα διακανονισμό για το χρηματικό

simone
12-02-09, 00:41
ΕΞΥΠΝΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!!..

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 35 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Σας ευχαριστω ολους!! Αγαπητε μου ¨no logo¨ ειναι απλα τοσο προκλητικοι που δεν θελω πια να τους χαρισω ουτε 1 ευρω!! Ας τα παρει το δημοσιο, ας τα παρει οποιος θελει αλλα οχι να μεινουν στην δικη τους τσεπη και να τρωνε στην υγεια του κοροιδου..!!!... Ελπιζω να με καταλαβαινεις.. Οι ζημιες και στα 3 διαμερισματα ειναι απιστευτες.. Εχουν ξηλωσει τα ντουλαπια κουζινας!! Εχουν σπασει τα ειδη υγιεινης στο μπανιο!! εχουν σπασει ακομα και μια εξωτερικη πορτα και εχουν βαλει ναυλον να μην μπαινει το κρυο!! να πληρωσουν οτι εχουν κανει!! Ειμαι παραλογη;;

DSLaManiaC
12-02-09, 00:49
@simone

Τι είναι αυτά που διαβάζω. Ανήκουστο θράσος.
Δικαστικώς μέχρι και το τελευταίο € ΟΣΟ καιρό κι αν πάρει. Έχουμε κ μια αξιοπρέπεια.

Μη χαριστείς και μη μείνεις μόνο στο αστικό.
Ποινικό για τις προσβολές κλπ.

Έπρεπε ήδη να έχεις υποβάλλει μύνηση για εξύβριση να πάει αυτόφωρο απ τη στγμή που έγινε η σκηνή.

Αίσχος!

kostasempo
12-02-09, 00:55
Θα ήθελα να σου πω την αποψη μου για το προβλημα που αντιμετωπίζεις.
Η λυση είναι απλή.Βρες εναν δικηγόρο και αντι να τους χαρισεις τα νοικια οπως είπες, πες του να παρει το 30%. αυτός από οτι εισπράξεις γινουν!
Να εισαι σιγουρη οτι θα τους καλει δεκα φορες την ημερα και θα τους απειλει, όχι μονο τα ενοικια θα πληρώσουν αλλά τα μαλλια της κεφαλής τους.
Επίσης διαφωνω με το οτι πρέπει να βρεις εναν πειναλέο.
ενα κωλοπαιδο βρες στυλ κουγια για να εχεις αποτέλεσμα.

simone
12-02-09, 00:58
Δεν ειναι τοσο ευκολο.. Απο οτι γνωριζω δεν εχουν καποιο ακινητο στην κατοχη τους.. Αλλα και να εχουν που θα το μαθω αυτο;; Θα βαλω ντετεκτιβ;; χεχε.. Αυτο μου ελειπε!! Θα πρεπει να ξοδεψω αρκετες χιλιαδες ευρω και πολυ χρονο και πιστεψε με δεν διαθετω κανενα απο τα δυο...

DSLaManiaC
12-02-09, 01:00
Δεν ειναι τοσο ευκολο.. Απο οτι γνωριζω δεν εχουν καποιο ακινητο στην κατοχη τους.. Αλλα και να εχουν που θα το μαθω αυτο;; Θα βαλω ντετεκτιβ;; χεχε.. Αυτο μου ελειπε!! Θα πρεπει να ξοδεψω αρκετες χιλιαδες ευρω και πολυ χρονο και πιστεψε με δεν διαθετω κανενα απο τα δυο...


Υποθηκοφυλακειο λέγεται.

Δε θα ξοδέψεις αρκετές χιλιάδες.
Υπερβολές, δεν είναι τόσα πολλά τα χρήματα.

simone
12-02-09, 01:02
Κωστα σ'ευχαριστω κι εσενα πολυ για τον χρονο που διεθεσες πανω στο προβλημα μου..
πηγα σε δικηγορο και η απαντηση ηταν μια και απολυτη.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Δεν υπαρχουν νομοι πανω σε αυτο;;

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 1 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τα χρηματα που θα ζητησει η δικηγορος για τα δικαστηρια και το τρξιμο για τους 3 ενοικιαστες δεν θα ειναι και λιγα!! Μακαρι να κανω λαθος.. Δεν το εχω συζητησει το οικονομικο..

DSLaManiaC
12-02-09, 01:02
Κωστα σ'ευχαριστω κι εσενα πολυ για τον χρονο που διεθεσες πανω στο προβλημα μου..
πηγα σε δικηγορο και η απαντηση ηταν μια και απολυτη.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Δεν υπαρχουν νομοι πανω σε αυτο;;

Τι νόμοι? Αν δεν έχουν δε μπορείς να πάρεις.

Θα μπουν στο τειρεσία όμως και θα αποκτήσουν και μητρώο.
Πονάει αυτό :)

Έτσι για το γαμώτο δηλαδή. Δεν έχεις λίγο εγωισμό με το τρόπο που σου φέρονται?

simone
12-02-09, 01:04
Ειναι αθλιοι!!! Γιατι να καταστρεψουν τα σπιτια; Και να φυγουν δεν μπορω να τα νοικιασω ξανα σε αυτη την κατασταση!! ΑΠΟΓΝΩΣΗ..

DSLaManiaC
12-02-09, 01:06
Η πρώτη προτεραιότητα είναι να φύγουν. Εκεί κάνεις focus τώρα.

Αυτά μετά.

hammer21
12-02-09, 01:15
Το ξερω οτι θα ακουστει λιγο καφριλα, αλλα αν καποιος απο τους 3 εχει παιδια στειλε σε αυτους πρωτα το εξωδικο.Δεν νομιζω να το παιξουν (ψευτο)μαγκες στην πλατη των παιδιων τους.

simone
12-02-09, 01:18
τα εξοδα του δικηγορου θα ειναι σιγουρα πολλα!!
Δεν θα τα καταφερω.

DSLaManiaC
12-02-09, 01:19
Μπορείς να μάθεις.

Ψάξε πρώτα :)

simone
12-02-09, 01:23
Ειναι μια κοπελα που εχει παιδια, εχει κι εναν φιλο της που μενει μαζι της.. Το ρευμα ειναι κομμενο!!!!!! Απορω πως ζεσταινει το γαλα των παιδιων της!! Και προχθες επιασε φωτια το σπιτι!! Προφανως απο καποιο κερι λογω ελλειψης ηλεκτρικου!!! Δεν λεω..οι ανθρωποι δεν εχουν προφανως χρηματα αλλα κι εγω;; Τι να κανω;; Με κυνηγανε τα εξοδα.. Οι τραπεζες.. Η εφορια.. Το δικο μου ενοικιο.. Τα εξοδα ολα.. πανω μου...

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 1 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Που θα κανω αιτηση για να πανε τα χρωστουμενα στο δημοσιο;; Γνωριζει καποιος;;;

no_logo
12-02-09, 01:24
Δεν θα τα καταφερω.

Αυτή την αναποφασιστικότητα είδαν και οι νοικάρηδες /Ούννοι των σπιτιών σας και σας π@@#$%$ν
Προχώρα παρακάτω. Με κλαψουρίσματα και έλλειψη αποφάσεων δεν πας παρακάτω. Βαλτώνεις περισσότερο

simone
12-02-09, 01:32
Ισως και να εχεις δικιο.. Δεν εχω καποιον διπλα μου να νιωσω στηριγμα και η αρρωστεια της μητερας μου με παει πολυ πισω.. Πρεπει να ειμαι πολυ δυνατη σε ολα και δεν εχω την δυναμη.. Γι'αυτο ειμαι εδω, ψαχνω λυσεις..

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 5 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Καλο βραδυ σε ολους απο μενα.. Ξυπναω πρωι οποτε πρεπει να φυγω.. Αν και κυνδινευω να γινω κουραστικη, σας ευχαριστω θερμα ολους!! Καληνυχτα!!

hammer21
12-02-09, 12:20
Ισως και να εχεις δικιο.. Δεν εχω καποιον διπλα μου να νιωσω στηριγμα και η αρρωστεια της μητερας μου με παει πολυ πισω.. Πρεπει να ειμαι πολυ δυνατη σε ολα και δεν εχω την δυναμη.. Γι'αυτο ειμαι εδω, ψαχνω λυσεις..

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 5 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Καλο βραδυ σε ολους απο μενα.. Ξυπναω πρωι οποτε πρεπει να φυγω.. Αν και κυνδινευω να γινω κουραστικη, σας ευχαριστω θερμα ολους!! Καληνυχτα!!

Κουραστικη δεν γινεσαι.Μην σκεφτεσαι ετσι.Ο κοσμος να χαλασει ομως, πριν πας σε δικηγορο πρεπει να οπλιστεις με αυτοπεποιθηση.Διακρινω λιγη ηττοπαθεια στα λεγομενα σου λες και αυτοι εχουν το πανω χερι.Δεν πρεπει.Αυτο εκμεταλευονται και οι ελληναραδες.Εγω απο την οποια εμπειρια μου, εχω μαθει οτι στη ζωη οι μεγαλυτεροι φαφλαταδες(σαν αυτους καλη ωρα) ειναι και τα μεγαλυτερα chickens οταν ερχεται η ωρα των ευθυνων.

Παρτι με ξενα κολυβα κανουν μεχρι που θα τους ερθει το εξωδικο και θα αλλαξουν χρωματα σαν τα φαναρια της Λενορμαν.ΚΑι τα εξοδα μην σε τρελαινουν τοσο.Εμεις για παραβολα δικαστηριου ειχαμε δωσει 900Ε.Εσυ λογικα κατω απο 900ε θα δωσεις (μπορει και πολυ πιο λιγα) + καποιο ποσοστο απο τα κερδισμενα λεφτα που θα δωσει το δικαστηριο.

Δεν ξερω αν στεκει αυτο που θα πω, αλλα κοιτα τι παιζει και με τυχον ηθικες βλαβες(τις οποιες σου προκαλουν σιγουρα εκμεταλευομενοι την κατασταση της μητερας σου).

Υ.Γ:Οι αλλοι που λες με τα παιδια που δεν εχουν ηλεκτρικο, αστους λιγο ακομα.Μπορει να εχουν στενεματα αυτη την περιοδο και καλο ειναι να μαστε και λιγο ανθρωποι πανω απο ολα.:)

georgef1
12-02-09, 13:14
Εγώ λέω να απαγάγεις ένα από τα παιδιά και να ζητήσεις το νοίκι:twisted:....ε ρε που αλλού θα καταντήσουμε (το λέω για όλους ιδιοκτήτες και νοικάρηδες :( )

29gk
12-02-09, 13:56
Kαταρχην, κανε ενα κοπο και ξαναδιαβασε ολα τα μηνυματα του ypopto_mpifteki. Χρειαζεται απολυτη ψυχραιμια, η κατασταση σου εχει πολυ ασχημη εξελιξη και το μονο που εχεις να περιμενεις οσο περνα ο καιρος ειναι περισσοτερες ζημιες κι απωλειες. Μην μπλεκεις τα οποια προσωπικα σου με ενα απολυτως "στεγνο" θεμα, που εχει να κανει απλα με χρηματα. Ειναι τελειως αδιαφορο το τι περνας εσυ για μενα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προκειται να σου δωσει λυση στο προβλημα σου. Μονον εσυ η ιδια.

Εγω θα προτεινα το εξης.

Μιλα με δικηγορο, καποιον οχι τυχαιο αλλα απο συσταση φιλου σου που θα τον εμπιστευεσαι για την κριση του, τον φιλο σου εννοω, σε αυτα τα ζητηματα, εξηγησε του την κατασταση και αν δεις τα δυσκολα, πχ σου θεσει υπερβολικα εξοδα που δεν εχεις να πληρωσεις, προτεινε του πως απο οσα απο τα χρωστουμενα καταφερει να αποσπασει, εκει θα εισπραξει και την αντιστοιχη αμοιβη. Αυτο σαν τελευταιο επιχειρημα απο πλευρας σου αν κι αν ειναι σωστος ο δικηγορος, θα σου προτεινει κατι αναλογο ο ιδος.

Ξεχνα, προς το παρον την οποιαδηποτε περιπτωση του να παρεις απο εκει χρηματα που θα καλυψουν τις υπολοιπες δικες σου αναγκες. Ειναι μια παγιδα που αν πεσεις θα σου δημιουργησει μεγαλυτερη χρονοτριβη και μπερδεμα.

Μην, μην, μην, ΜΗΝ ξαναπας στο κτιριο και ειδικα μονη σου. Σταματα και τα τυχον τηλεφωνηματα. Ασε τον δικηγορο να μιλησει.

Μην μπεις σε σκεψεις οποιουδηποτε τσαμπουκα εκ μερους σου.

Στοχος ειναι να παρεις τα ακινητα στα χερια σου, στην διαχειριση σου δηλαδη, εστω και με ζημιες αλλα κενα. Μολις αλλαξεις κλειδαριες, και βαλεις και πορτες :mad:, τοτε θα ξεκινησεις να σκεφτεσαι τι και πως θα πρεπει να κανεις.

Ψυχραιμια, μην στεναχωριεσαι και ολα θα πανε καλα.

Jim Slip
12-02-09, 16:00
Δε θα βγάλεις εύκολα (αν ποτέ) τα σπασμένα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις εξώδικο ωστέ απλά να φύγουν, να αλλάξεις κλειδαριές και να αναλάβεις πάλι τη διαχείριση των σπιτιών, και να ξοδεψεις τα λιγότερα λεφτά για τα διαδικαστικά. Δυστυχώς δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς για διαδικασίες, θα πρέπει αναγκαστικά να μιλήσεις με δικηγόρο.

aroutis
12-02-09, 16:27
Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι να ιεραρχίσεις τις ενέργειες σου. Θα συμφωνήσω με προλαλήσαντα που ειπε οτι ειδικά για την οικογένεια που δεν έχει ηλεκτρικό, ίσως ειναι καλύτερο να τους αφήσεις για τελευταίους, ξεκίνα από τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση βρες ένα δικηγόρο -έστω από φιλικό περιβάλλον- και άσε τον να κάνει παιχνίδι. Οντως, μη ξαναπάς μόνη σου, πρέπει να ξέρεις ότι άτομα σαν αυτά που αντιμετωπίζεις ειναι θρασύδειλα και οσμίζονται απελπισία και φόβο. Κάτι που ο δικηγόρος σου ΔΕΝ έχει και έτσι μπορεί να τους αντιμετωπίσει πολύ πιο εύκολα.

Πάρε τα διαμερίσματα, άλλαξε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ κλειδαριές και μετά δες τα επόμενά σου βήματα. Πολλές φορές τα πράγματα ειναι πιο απλά από ότι φαίνονται σε στιγμές κρίσης.

serf f2
12-02-09, 18:46
Επειδη ασχολουμαι με ενοικιασεις ακινητων προτείνω να ξεκινήσεις με ενα εξώδικο στον ενα απο τους τρεις με καποιο δικηγορο στο οποιο που θα τον καλεσει στο γραφειο του να μιλησουν με τον δικηγορο για ποιο λογο δεν σε πληρωνουν. ΤΟ ιδιο εξωδικο μπορεις να στειλεις και στους αλλους δυο μονη σου μετα απο 4 μερες.
Καταρχην πρεπει η μανα σου να ειχε παρει καποια εγγυηση οταν τους νοικιασε το σπιτι.Συνηθως ζηταμε 1 (κακως) 2 η 3 ενοικια μπροστα για να ειμαστε σιγουροι σε παρόμοια φάση.
Αν εχεις οικονομικη δυσκολια να κανεις εξώδικα πάνε στον εισαγγελέα της περιοχής σου και θα τους πει το όνειρό απο την καλη.Μην στεναχωριέστε θα φύγουν οπωσδήποτε

simone
12-02-09, 20:53
Το ζευγαρι με τα παιδια ειναι αυτο που ξεκινησε να μην πληρωνει τα ενοικια!! Παιδια ειναι ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ μεσα χωρις να πληρωνουν!!!!!!!!! Δεν ειναι 2 και 3 μηνες!!! Αγαπητε μου serf ΝΑΙ!! Θα παω στον εισαγγελεα και πιστευω πως αν ακουσει την ιστορια μου θα ασχοληθει η τουλαχιστον θα μου πει την καλυτερη δυνατη λυση για την περιπτωση μου!! Και εχω και ΓΝΩΣΤΟ μου εισαγγελεα!! ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ;;; Θα παω αυριο κι ολας!! Πεταω τωρα!! Χτυπησε η καρδια μου τρελα!! Σ'ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ για την πασα!..

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 7 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ειλικρινα μου δωσατε δυναμη να πατησω λιγο πιο γερα και σταθερα στα ποδια μου! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους δωσατε λιγο απο τον χρονο σας και σταθηκατε στην ερωτηση μου να με βοηθησετε με τον εναν η τον αλλο τροπο!! Οταν με το καλο λυθουν ολα... εδω ειμαστε!!

serf f2
12-02-09, 21:13
Να σαι καλα. Να εισαι σιγουρη οτι αν μηλισης με τον καταλληλο τροπο στον εισαγγελεα το προβλημα σου θα λυθει πολυ γρηγορα. Ειναι σιγουρο οτι θα τους καλεσει να δωσουν απαντησεις για τον τροπο που φερθηκαν .Καλο θα ειναι να παρεις και καποιο χαρτι μαζι σου απο το βιβλιο των συμβαντων του Αστ. τμηματος ( Αν σε εχουν καταχωρησει). Οτι αλλο χρειαστεις στειλε μου πμ θα σου απαντησω λιγο αργα λογω φορτου εργασειας

Athens1908
12-02-09, 22:24
Το ζευγαρι με τα παιδια ειναι αυτο που ξεκινησε να μην πληρωνει τα ενοικια!! Παιδια ειναι ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ μεσα χωρις να πληρωνουν!!!!!!!!! Δεν ειναι 2 και 3 μηνες!!! Αγαπητε μου serf ΝΑΙ!! Θα παω στον εισαγγελεα και πιστευω πως αν ακουσει την ιστορια μου θα ασχοληθει η τουλαχιστον θα μου πει την καλυτερη δυνατη λυση για την περιπτωση μου!! Και εχω και ΓΝΩΣΤΟ μου εισαγγελεα!! ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ;;; Θα παω αυριο κι ολας!! Πεταω τωρα!! Χτυπησε η καρδια μου τρελα!! Σ'ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ για την πασα!..

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 7 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ειλικρινα μου δωσατε δυναμη να πατησω λιγο πιο γερα και σταθερα στα ποδια μου! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους δωσατε λιγο απο τον χρονο σας και σταθηκατε στην ερωτηση μου να με βοηθησετε με τον εναν η τον αλλο τροπο!! Οταν με το καλο λυθουν ολα... εδω ειμαστε!!

πρωτα απο ολα καλα ξεμπερδεματα
δεν εισαι μονη,οπως βλεπεις πολλοι ειναι σχετικοι με το θεμα κ οτι μπορουμε να βοηθησουμε
να πας αμεσα σε εισαγγελέα(στην περιοχή σου,αν εισαι Αθηνα ειναι στην Ευελπίδων),να εξηγησεις το ποσο ΚΑΙΕΙ η κατασταση κ αυτος ξερει απο εκει και περα..
να πας αυριο κιολα..

Μην μασας,τοσα ατομα εδω,καποια ακρη θα βρεθει..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ αυτοι οι 3 ενοικιαστες,μα τον θεο,θα ηθελα να τους ειχα εγω νοικιαρηδες..
Βρηκαν το κοριτσακι και κανουν τους μαγκες,τα νευρα μου :evil::evil:

mosaic
12-02-09, 22:49
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ!!
1. μενουν ακομα εκει!!
2. εχουν κανει μεγαλες ζημιες στα διαμερισματα
3. οσες φορες εχω επικοινωνησει για να ζητησω τα χρηματα μου τα οποια ειναι πλεον χιλιαδες ευρω για τον καθενα χωριστα αντιδρουν με τσαμπουκα!! κανε μου εξωση αλλιως δεν φευγω!!!! τα οικονομικα μου ειναι πολυ ασχημα!! τα δανεια της μητερας μου ειναι πολλα διοτι υπολογιζε παντα στα ενοικια μας!! θα μας παρουν τα σπιτια!! η εφορια της μητερας μου ειναι 5.000 ευρω!! εγω με εναν βασικο μισθο τι μπορω να κανω;;

επίσης simone κάθε τρεις και λίγο να μπουκάρεις στα σπίτια σου (με ενδιαφερομενους) και καλά δήθεν ότι τα πουλάς.

Αν αρχισουν τα μου σου ξου του, πες τους ( μα εσεις το προκαλεσατε αυτο, που δεν πληρωνετε τα ενοικια) σκασε τους και ένα χαμογελο και μπουκαρε
Αν σου φέρουν αντίσταση κάλεσε αστυνομία να γίνει το Γλεντι

+ επίσης κάθε τρεις και λίγο με εισαγγελική εντολή να τους τρέχεις στα τμήματα για την καθυστέρηση των ενοικίων

Αφιέρωσε λίγο χρόνο και παίξε κάτι τέτοια σκηνικά να τους γίνεις κόλαση

αν αυτοί χρησιμοποιούν τσαμπουκά ε και εσύ γίνε σπαστικιά με το χαμόγελο

κάνε και εσύ τη ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ζωή ΦΡΙΚΗ ! ! ! ! :twisted: ανέξοδα!

ypopto_mpifteki
13-02-09, 02:35
Αν ακολουθήσεις τα links που σου έδωσα simone θα βρείς πως γίνεται η διαδικασία "χαρίσματος των χρεών στο Δημόσιο" αλλά αυτό είναι αποτελεσματικό μόνο σαν μέτρο για εκφοβισμό, γιατί τι να το κάνεις να τα χαρίσεις στο κ@λοδημόσιο για να τα αρπάξει κιόλας αφού αυτοί οι άνθρωποι κι εσυ μαζί δυστυχείτε επειδή ακριβώς δεν υπήρξε ποτέ αυτό το κ@λοδημόσιο εξ αρχής σ'αυτό το κ@λότοπο.
Έχω βγει απο τα ρούχα μου με αυτά που γράφεις!

Καλά βρε παιδιά!
Στην Ελλάδα γίνονται αυτά??
Πως γίνεται να υπάρχουν μονογονικές οικογένειες που 1,5 χρόνο δεν μπορούν να πληρώνουν ενοίκια και να μένουν με το ρεύμα κομμένο και να μην ενδιαφέρεται κανείς?
Που είναι η Κρατική Κοινωνική Πρόνοια?
Που είναι η Εκκλησία?
Που είναι οι σύλλογοι αλληλοβοήθειας του πολίτη?
Που είναι οι Κ@λοπολιτικοί? (για καμιά ψωριάρικη ψήφο τρέχουν)
Που είναι οι πωλητές εθνικής υπερηφάνειας Καρατζαφεροτέτοιοι (που έχουν 37 διαμερίσματα λέει με πληρωμένες διαφημίσεις σε δημοσιογραφ. του στυλ Τριανταταπέρνογλου και δεν λαμβάνουν ενοίκιο λέει απο κανένα, κάνουν αγαθοεργία!)
Που είναι τα Βρ@μοκάναλα? (που άλλοτε κι άλλοτε όποτε τους συμφέρει δείχνουν οτι δείχνουν)
Που είμαστε όλοι εμείς που μ@λ@κιζώμαστε κάθε βράδυ μπροστά σε μια TV με τη πίτσα και τη μπύρα στο χέρι κι έχουμε κάνει τη ξεφτίλα μας σόου!
Που είναι οι "γνωστοί-'άγνωστοι" που είναι οι Επαναστατικοί Κουραμπιέδες που μάχονται για το δίκιο του φτωχού και του εργάτη?...(και καλά)

Είναι αυτή η Ελλάδα ρε σεις που κυβερνάει ο Μπούλης? Τουλάχιστον ο Μπούλης το ξέρει?
http://www.liako.gr/news/home/2437-obama-karamanlis.html
Κοίτα χαρά ο μ@λ@κ@ς..κι ο κοσμάκης να μην ξέρει τι του ξημερώνει άυριο!

Spanos
13-02-09, 03:03
Δεν ειναι τοσο ευκολο.. Απο οτι γνωριζω δεν εχουν καποιο ακινητο στην κατοχη τους.. Αλλα και να εχουν που θα το μαθω αυτο;; Θα βαλω ντετεκτιβ;; χεχε.. Αυτο μου ελειπε!! Θα πρεπει να ξοδεψω αρκετες χιλιαδες ευρω και πολυ χρονο και πιστεψε με δεν διαθετω κανενα απο τα δυο...

Αν ξεκινήσεις δικαστική διαδικασία και δε σε πληρώσουν τότε τα χρέη τους πάνε στην εφορία, δηλαδή απο εκεί που χρώσταγαν σε εσένα θα χρωστάνε στο δημόσιο. Θα μπούν στον Τειρεσία και αν δεν εξοφλήσουν κινδυνεύουν μέχρι και με προσωποκράτηση.


Δες και αυτό

http://www.pomida.gr/ipiresies/eispraxi-main.html

http://www.multicollection.gr/

http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=238620&lang=1&nt=96&sid=&fid=238598

πέρνουν το 10% απο τα οφειλόμενα

odys2008
13-02-09, 11:20
Παρακολουθώ και εγώ αυτό το θέμα, και όπως όλοι έχω εξοργιστεί γιατί μόλις καταφέραμε να διώξουμε τους δικούς μας ενοικιαστές που δεν μας πλήρωναν για 1 χρόνο. Το δικαστήριο έγινε, αναμένουμε την απόφαση. Μας άφησαν και φέσι 80 ευρώ στο νερό και 400 στο ρεύμα :down: Δηλαδή ένα χρόνο ούτε αυτά δεν πληρώνανε.

Νομίζω την καλύτερη ιδέα την έδωσε ο Spanos. Αυτή η multicollection μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, γιατί και θα έχει εμπειρία, και θα έχει τους νομικούς και ιδικά αν δουλεύει με ποσοστά τότε είναι αυτό που ψάχνεις νομίζω. Ξέρουν οι εισπρακτικές από σπάσιμο νεύρων και ψυχολογικό πόλεμο για να σου πάρουν αυτά που χρωστάς. Αν και δεν τις πάω καθόλου, νομίζω ότι στην περίπτωσή σου επιβάλλονται. Βέβαια δεν θα σου λύσει καθαυτό το πρόβλημα αφού όπως γράφει δεν αναλαμβάνει την αποβολή τους, απλά θα πάει να τους ζητήσει τα χρήματα με ευγενικό τρόπο :whistle:

Larry71
13-02-09, 14:13
Πραγματικά φοβερά τα συμβάντα που αναφέρεις simone!!!Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη...(μα και οι 3 ρε παιδί μου...)
Δε θα σε συμβουλεύσω στα νομικά,το έκαναν τα παιδιά παραπάνω.Απλά πρέπει να καρφωθεί στο μυαλό σου ότι αυτοί οι τύποι ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ και τα υπόλοιπα έρχονται.Και αν θες τη γνώμη μου,ξεκίνα τις διαδικασίες με το σπίτι που έχει τις λιγότερες ζημιές(αν γίνεται αυτό να εξακριβωθεί),έτσι ώστε όταν αδειάσει με το καλό,να χρειάζεται ελάχιστα έξοδα ώστε να ξανανοικιαστεί.
Αυτά,καλό κουράγιο από μένα.

Hengeo
13-02-09, 15:20
Είναι εξοργιστικά αυτά που αναφέρει η simone όντως. Οι τύποι είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Κάνε αυτά που σου είπαν εδώ, και μην το σκέφτεσαι. Τα έξοδα του δικηγόρου είναι πράγματι ένα πρόβλημα, αλλά ίσως μπορείς να κάνεις κάποιον διακανονισμό με ποσοστά επί των οφειλόμενων. Κοίταξε και το multicollection που έστειλε ο spanos, φαίνεται χρήσιμο. Συνήθως κάτι τέτοιοι τύποι, είναι θρασύδειλοι, μόλις απειληθούν έμπρακτα με έξωση ή άλλες κυρώσεις, θα λακίσουν.

Όσο αναφορά την οικογένεια με τα κεριά, θα γίνω κακός, αλλά δεν τους λυπάμαι. Το παιδί μόνο λυπάμαι, που έχει τέτοιους γονείς. Ναι, αν κάποιος είχε πρόβλημα, και με παρακάλαγε για βοήθεια, θα τον βοηθούσα. Την ασυνέπεια και την γυφτιά όμως, δεν την ανέχομαι. 1,5 χρόνος με τσαμπουκά και χωρίς καμιά εξήγηση, δεν δικαιολογείται από το 'περνάω οικονομική στενότητα'. Η σωστές εξηγήσεις δείχνουν την ποιότητα ενός ανθρώπου..

megahead13
13-02-09, 16:57
Το ζευγαρι με τα παιδια ειναι αυτο που ξεκινησε να μην πληρωνει τα ενοικια!! Παιδια ειναι ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ μεσα χωρις να πληρωνουν!!!!!!!!! Δεν ειναι 2 και 3 μηνες!!! Αγαπητε μου serf ΝΑΙ!! Θα παω στον εισαγγελεα και πιστευω πως αν ακουσει την ιστορια μου θα ασχοληθει η τουλαχιστον θα μου πει την καλυτερη δυνατη λυση για την περιπτωση μου!! Και εχω και ΓΝΩΣΤΟ μου εισαγγελεα!! ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ;;; Θα παω αυριο κι ολας!! Πεταω τωρα!! Χτυπησε η καρδια μου τρελα!! Σ'ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ για την πασα!..

........Auto merged post: simone πρόσθεσε 7 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ειλικρινα μου δωσατε δυναμη να πατησω λιγο πιο γερα και σταθερα στα ποδια μου! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους δωσατε λιγο απο τον χρονο σας και σταθηκατε στην ερωτηση μου να με βοηθησετε με τον εναν η τον αλλο τροπο!! Οταν με το καλο λυθουν ολα... εδω ειμαστε!!
Έτσι μπράβο!!! :oneup: Αυτό χρειάζεσαι: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και όχι ηττοπάθεια!!! :oneup: Μόνο αυτό μπορώ να σε συμβουλέψω... :oops: Στα υπόλοιπα τα παιδιά φαίνονται γνώστες. Εγώ δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα... :p

Συνέχισε δυνατά και όλα θα πάνε καλά στο τέλος! Να προσέχεις τον εαυτό σου και τη μητέρα σου! ;)

@ ADSLgr.com All rights reserved.