PDA

Επιστροφή στο Forum : Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα



Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239

jim_p
23-06-10, 00:24
3 προβληματα που μου σπασανε τα νευρα ολο το απογευμα, σε λαπτοπ κοπελας με 7, 64αρια, home.

Οπως καθε αρχαριος, εγκατεστησε ενα σωρο προγραμματα τα οποια δεν ξερει καν τι κανουν. Μεσα σε αυτα ειναι και το audiograbber, το οποιο
- ειναι 32αρι
- μπηκε στο C:\audiograbber
- δεν μπορει να αντικατασταθει γιατι λεει οτι το εκτελεσιμο της απεγκαταστασης ειναι 32αρι ενω το λειτουργικο 64αρι!!!
- δεν φαινεται στην προσθαφαιρεση προγραμματων.
Πως θα βγει?

Επισης, μεσα σε αυτα ειναι και ο vlc, ο οποιος εχει μια αθλια γραμματοσειρα στους υποτιτλους. Πηγα να την αλλαξω σε arial black, αλλα μου απαγορευει να μπω στο C:\windows\fonts!

Ενεργοποιησα τον guest account και εβαλα κωδικο στον δικο της χρηστη, προκειμενου να μην εχει προσβαση καποιος απο το οικογενιακο περιβαλλον στα αρχεια της. Γιατι ο guest δεν μπορει να συνδεθει ασυρματα ή ενσυρματα? Μιλαμε οτι δεν υπαρχει καν το σχετικο εικονιδιο στο tray!

cranky
23-06-10, 00:47
jim_p, δοκίμασε το Revo Uninstaller (http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html).

jim_p
23-06-10, 00:54
Θα ελεγα οτι εισαι μεσα στο μυαλο μου, αν μου το προτεινες 2 ωρες νωριτερα.

Το δοκιμασα, αλλα ουτε αυτο το εχει στην δικη του λιστα. Δοκιμαζοντας να το αφαιρεσω με καποιον πιο advanced τροπο κατεληξα στο ιδιο σφαλμα.

flamelab
23-06-10, 03:55
DXVA2 support από το VLC 1.1

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1687004/vlc-version-drops-support-spyware


OPEN SOURCE media player Videolan has been forced to drop Shoutcast support in its latest version.

vlcThe software, which is known for its versatility, has been updated to support GPU decoding of high definition video formats including Mpeg-2, VC-1 and H.264 on Windows Vista, Windows 7 and GNU/Linux. However, the team is "quite sad" at being able to recommend only Nvidia's GPUs, claiming that ATI needs to fix its Windows drivers and that Intel has yet to give them access to its hardware.

As always, VLC won't be found wanting for codec support. Even decoding of Google's vaunted VP8 is supported, so its no surprise that VLC 1.1.0 supports encoding and decoding of the WebM format. Webm is a combination of VP8 video and Vorbis audio, and Google is pushing for its inclusion in the HTML5 standard.

Along with providing support for a plethora of audio and video codecs, VLC also has improved support for container formats such as MKV. The VLC team is claiming an astonishing "up to 40 per cent" speed-up in high definition resolutions, thanks in part to low-level optimisations.

VLC has also targeted developers with the removal of "tens of thousands of lines" of code, code refactoring, simplified libraries, better C integration and new C++ bindings.

However controversy has arisen, as the team felt it necessary to explain why the latest release of VLC does not include support for Shoutcast. Apparently, Shoutcast support was "one of the best features of the software", according to user feedback. Therefore it's not surprising that it took something major to have it pulled.

According to the VLC team, developers had been receiving injunctions from AOL asking it to comply with a licence that VLC claims is "not compatible with free software" or remove Shoutcast in VLC. To justify why it chose the latter option, VLC has come out fighting.

Stating why AOL's license cannot be adhered to if VLC is to remain open source, the VLC team claims that "the license (sic) forces us to integrate the spyware and adware based Shoutcast Radio Toolbar inside your browser." However AOL's loss is the open source project Icecast's gain. VLC points out that its "extension framework" makes it possible to integrate Icecast within VLC.

It's hardly surprising that AOL, a company that seemingly exists merely to be the butt of technology jokes, expects a high profile open source project such as VLC to sully itself by being associated with the two-bit dial-up Internet outfit. Thankfully, its stupidity has paved the way for an open source project to take its place.

Hackerman
23-06-10, 08:44
3 προβληματα που μου σπασανε τα νευρα ολο το απογευμα, σε λαπτοπ κοπελας με 7, 64αρια, home.

Οπως καθε αρχαριος, εγκατεστησε ενα σωρο προγραμματα τα οποια δεν ξερει καν τι κανουν. Μεσα σε αυτα ειναι και το audiograbber, το οποιο
- ειναι 32αρι
- μπηκε στο C:\audiograbber
- δεν μπορει να αντικατασταθει γιατι λεει οτι το εκτελεσιμο της απεγκαταστασης ειναι 32αρι ενω το λειτουργικο 64αρι!!!
- δεν φαινεται στην προσθαφαιρεση προγραμματων.
Πως θα βγει?

Επισης, μεσα σε αυτα ειναι και ο vlc, ο οποιος εχει μια αθλια γραμματοσειρα στους υποτιτλους. Πηγα να την αλλαξω σε arial black, αλλα μου απαγορευει να μπω στο C:\windows\fonts!



Ίσως το TU Uninstall Manager κάνει δουλειά. ->
http://www.tune-up.com/download/archive/tu2009/

Δεν είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσει, αλλά σε αντίστοιχο δικό μου πρόβλημα, την δουλειά του την έκανε.

Και κάτι τελευταίο: Μην κατεβάσεις την έκδοση 2010. Είναι λίγο ασταθής...

JeanPaul
23-06-10, 09:29
οποτε δηλαδη προτείνεται το να αλλαξει καποιος απο vista se 7 ?

εγω με τα vista den ειχα ποτε κανενα προβλημα, εκτος απο τις αρχες με καποις ασυμβατοτητες.

οποτε αν δεν εχεις προβλημα αλλαζεις ? ποιες ειναι οι κυριως αλλαγες που τα κανουν καλυτερα ?

contravener
23-06-10, 10:24
3 προβληματα που μου σπασανε τα νευρα ολο το απογευμα, σε λαπτοπ κοπελας με 7, 64αρια, home.

Οπως καθε αρχαριος, εγκατεστησε ενα σωρο προγραμματα τα οποια δεν ξερει καν τι κανουν. Μεσα σε αυτα ειναι και το audiograbber, το οποιο
- ειναι 32αρι
- μπηκε στο C:\audiograbber
- δεν μπορει να αντικατασταθει γιατι λεει οτι το εκτελεσιμο της απεγκαταστασης ειναι 32αρι ενω το λειτουργικο 64αρι!!!
- δεν φαινεται στην προσθαφαιρεση προγραμματων.
Πως θα βγει?



δοκίμασε και το YourUninstaller (http://www.ursoftware.com/) αν τα αλλα που προταθηκαν δεν βοηθησαν, μηπως γίνει κάτι...
Με system restore δοκίμασες να το διώξεις; Αν το κάνεις ξανα εγκατασταση απο πάνω και μετά πας και κανεις αναιρεση με το system restore ίσως το διωξει μια και καλη.
Δες μηπως τρεχοντας ξανά το αρχειο εγκαταστασης σου δινει την επιλογη απεγκαστασης το ίδιο το πρόγραμμα...

jim_p
23-06-10, 11:40
Ευχαριστω, θα δοκιμασω τις προτασεις σας.

Σκεφτομαι οτι: Οσα 32αρια προγραμματα υπαρχουν εγκατεστημενα, πχ το vlc, ειναι βαλμενα στο c:/program files (x86)/ και απο εκει μπορουν απεγκατασταθουν κανονικα. Αντιθετα, το audiograbber ειναι απλα βαλμενο στο c:/audiograbber, και ισως για αυτο το λογο να αποτυγχανουν ολες οι προσπαθειες αφαιρεσης του. Σαν να λεμε... εκτος "δικαιοδοσιας" των 32bit εφαρμογων.

Καμια ιδεα γιατι δεν με αφηνει να μπω στο c:/windows/fonts για να παρω τη γραμματοσειρα που θελω για τους υποτιτλους του vlc? Σκεφτηκα να το τρεξω με δικαιωματα administrator, αλλα δισταζω.

Επισης, κατι πρεπει να γινει με τον guest account. Ειναι αδιανοητο να πρεπει να μπαινει πρωτα στο δικο της λογαριασμο για να κανει συνδεση δικτυου (ασυρματη/ενσυρματη) και μετα να βγαινει για να μπει στον guest, ωστε ο guest να βρει ετοιμη τη συνδεση!
Αν κανω ενα νεο λογαριασμο με λιγο πιο ανεβασμενα δικαιωματα, τι τυπου θα πρεπει να ειναι?

Επιπλεον:
- Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορει στελνει το UAC στον πατο? Δεν προειδοποιει για τιποτα πλεον, και ειμαι σιγουρος οτι δεν το απενεργοποιησε μονη της.
- Υπαρχει καποιο προβλημα με τα ελληνικα usernames? Το ονομα χρηστη που εχει βαλει ειναι "ΕΥΓΕΝΙΑ" και οταν παει να αλλαξει καποιο path, πχ για το που θα αποθηκευονται τα αρχεια που κατεβαζει απο τον ff, το path φτανει ως το c:/users και σταματα εκει, αντι να παει πχ c:/users/ΕΥΓΕΝΙΑ/downloads. Ετσι καταληγει να τα βαζει ολα στον d: ...

contravener
23-06-10, 12:05
Επιπλεον:
- Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορει στελνει το UAC στον πατο? Δεν προειδοποιει για τιποτα πλεον, και ειμαι σιγουρος οτι δεν το απενεργοποιησε μονη της.

Εφαρμογές όσες θες, μόνο που είναι από τις "άλλες"... τσέκαρε για ιούς ή malware :oneup:

Mimisss
23-06-10, 12:48
οποτε δηλαδη προτείνεται το να αλλαξει καποιος απο vista se 7 ?

εγω με τα vista den ειχα ποτε κανενα προβλημα, εκτος απο τις αρχες με καποις ασυμβατοτητες.

οποτε αν δεν εχεις προβλημα αλλαζεις ? ποιες ειναι οι κυριως αλλαγες που τα κανουν καλυτερα ?

Αποψή μου είναι πως αν δεν έχεις προβλήματα δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Ειδικά αν έχεις μηχάνημα επώνυμο (HP, Dell κτλ) όπου τα Vista πάνε φυσέκι τότε δεν βλέπω τον λόγο. Επιπλέον, είναι πολύ καλύτερο να έχεις το αυθεντικό λειτουργικό από το να μπλέξεις με σπασμένο, ανάλογα βέβαια και τι είδους χρήστης είσαι. Από την άλλη, είναι νομίζω διαπιστωμένο οτι μηχανήματα φτιαγμένα στο χέρι ή τύπου "multirama", "turbox" κτλ δεν δουλεύουν σωστά ή υπολειτουργούν με τα Vista. Εκεί, τα προβλήματα παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο και καλό είναι να πας σε 7. Τέλος, αν πρόκειται για υπολογιστή παλαιότερων ετών με περιορισμένους πόρους π.χ σε μνήμη, επεξεργαστή κοκ, τότε ανεπιφύλακτα XP ή 7. Τα Vista είναι πιο "βαριά" και απο τα 2.

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές μου απόψεις και στηρίζονται σε διαπιστώσεις δικές μου από μηχανήματα που εχω δει και δουλέψει κατά καιρους. Όλα εξαρτόνται από τις ανάγκες σου. Τα 7 είναι πιο ελαφρά, χωρίς τόσα αναγνωρισμένα προβλήματα όσα των Vista, έχουν πολύ καλή διαχείριση μνήμης, είναι ασφαλή και απ' όσο λεν' είναι αξιόπιστα.

kerkios
23-06-10, 13:16
Κάλησπερα σε ολους και σε όλες!λοιπον πριν 2 μηνες εβαλα τα windows 7 ultimate τα οποια και λειτοuργοuν πολυ καλα!εκτος απο ενα προβλημα,h motherboard moy einai asus p5ad2 deluxe η οποια εχει πανο της mia wireless lan card thn asus 802.11/bg wireless lan card η οποια δεν λειτουργει κανονικα δεν μπορει να ξεκινισει με σφαλμα κωδικος 10 στα xp λειτουργουσε κανονικα..driver kainoyrgio den exw brei sto internet gia th sygekrimenh syskeuh, epishs ama thn exw energopoihmenh polles fores kolane ta windows sto splash screen gia uto thn exw apenergopoihmenh kai xekinoyn kanonika.ana xerei kati kapois as me bohthisei parakalw..

jim_p
23-06-10, 13:35
Το ασυρματο στην μητρικη σου το αναλαμβανει καποιο τσιπακι της marvell, οποτε ισως εκει βρεις καποιον driver για 7.

Με μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα κατι.

Crackaboomer_91
23-06-10, 13:58
Eβαλα τα windows 7 ultimate στο λαπτοπ μου και δεν μπορω να βρω το movie maker. Kαι η ερωτηση μου ειναι, τα windows 7 εχουν το movie maker μεσα?? Δεν το βρισκω, μηπως ειναι κατα καποιο τροπο απενεργοποιημενο?? Ή θα πρεπει να το βαλω απ'το windows live essentials :hmm: ..

treli@ris
23-06-10, 14:04
Eβαλα τα windows 7 ultimate στο λαπτοπ μου και δεν μπορω να βρω το movie maker. Kαι η ερωτηση μου ειναι, τα windows 7 εχουν το movie maker μεσα?? Δεν το βρισκω, μηπως ειναι κατα καποιο τροπο απενεργοποιημενο?? Ή θα πρεπει να το βαλω απ'το windows live essentials :hmm: ..

Μπορεις να το κατεβασεις ξεχωριστα (http://explore.live.com/windows-live-movie-maker) μεσω του Live ή απευθειας απο τη Microsoft (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=D6BA5972-328E-4DF7-8F9D-068FC0F80CFC&displaylang=en). Τωρα τι διαφορες εχουν, αν εχουν, δε γνωριζω.

Crackaboomer_91
23-06-10, 23:36
Μπορεις να το κατεβασεις ξεχωριστα (http://explore.live.com/windows-live-movie-maker) μεσω του Live ή απευθειας απο τη Microsoft (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=D6BA5972-328E-4DF7-8F9D-068FC0F80CFC&displaylang=en). Τωρα τι διαφορες εχουν, αν εχουν, δε γνωριζω.

Περιεργo που δεν εχει καποιο Movie maker μεσα. Κι εβαλα και την ultimate εκδοση. Αnyway, παω να βαλω το live essentials για να βαλω μαζι live messenger και movie maker. Eυχαριστω για την απαντηση!

button
24-06-10, 00:18
εγκατέστησα το ConnectifyInstaller και πήγα να συνδέσω το TP-LINK TL-WN322G μετά άπω 1λεπτο μου πέταξε blue screen και είναι 2η φόρα που το κάνει

JeanPaul
24-06-10, 08:20
ωχ αμα μου λετε για μπλε οθονες κλαφτα....ας μεινω me vista !!

μπλε οθονη εχει να κανει me hardware παντως προβλημα.

Simpleton
24-06-10, 11:26
εγκατέστησα το ConnectifyInstaller και πήγα να συνδέσω το TP-LINK TL-WN322G μετά άπω 1λεπτο μου πέταξε blue screen και είναι 2η φόρα που το κάνει
Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πράγμα;

hemlock
24-06-10, 11:36
Εγω θα ρωτησω κατι παναπλο και χαζο....Εχω στραβωθει και θελω να κανω το εξης:
Θελω να εχω καποια προγραμματακια στον χωρο διπλα απο το start menu (η παλια quick launch bar) και δεν μπορω να τον "ενεργοποιησω" δεν εχω βρει πουθενα κατι τετοιο και αντιθετα βλεπω μπροστα μου το Pin this programm...

dpa2006
24-06-10, 11:40
δες εδώ (http://www.sevenforums.com/tutorials/888-quick-launch-enable-disable.html)

hemlock
24-06-10, 12:10
δες εδώ (http://www.sevenforums.com/tutorials/888-quick-launch-enable-disable.html)
TY....Θελουν ψαξιμο τα ρημαδια....Αλλη μια ερωτηση...Υπαρχει ρυθμιση για επιτοπου αφαιρεση ολων των καλλωπιστικων και επιστροφη στο minimal των Xp?

nnik
24-06-10, 12:37
Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πράγμα;

Κάνει τα λάπτοπ με 7άρια να λειτουργούν σαν wi-fi spot.

dpa2006
24-06-10, 14:29
TY....Θελουν ψαξιμο τα ρημαδια....Αλλη μια ερωτηση...Υπαρχει ρυθμιση για επιτοπου αφαιρεση ολων των καλλωπιστικων και επιστροφη στο minimal των Xp?

θέλουν...
21 Ways to Customize Windows 7 (http://www.pcmag.com/slideshow_viewer/0,1206,l=&a=245314,00.asp)
Make Win 7 look/act like 2k/XP? (http://www.tomshardware.com/forum/655-63-make-look)
Αλλαγή ρυθμίσεων των Windows 7 (http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/help/videos/changing-windows-settings)

Dark-Side
24-06-10, 21:20
Windows Live Essentials Public Beta (http://g.live.com/1r...lsetup-webd.exe)


Περιμένετε λίγο πριν κάνετε Install

treli@ris
24-06-10, 21:26
Το link σου δεν ειναι σωστο.

Dark-Side
24-06-10, 21:30
Το link σου δεν ειναι σωστο.

Mάλλον μας πήραν χαμπάρι εγώ κάνω install αυτή την στιγμή.


http://g.live.com/1rebeta4_webd/en/wlsetup-webd.exe Aυτό δουλευει;

treli@ris
24-06-10, 21:32
Θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Dark-Side
24-06-10, 21:44
Θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Δεν είναι η τελευταία beta τελικά. Αυτή θα βγει σήμερα σε μερικές ώρες.... θα κάνει update μόνο του προφανώς;)

........Auto merged post: DarkSidez πρόσθεσε 5 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Official link http://explore.live.com/windows-live-essentials-beta

treli@ris
24-06-10, 21:45
Ναι, το τσεκαρα στα Properties.

button
25-06-10, 01:56
Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πράγμα;

το πρόγραμμα δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά το wi-fi δεν μπόρεσα να το δοκιμασο

άσε που και το bluetooth δεν ανταποκρίνεται εγκατέστησα το net.fram 4 και κάθε πάω να ανοίξω μου πετάει η εξερεύνηση σταμάτησε :angryr:

manosdoc
25-06-10, 15:21
Windows 7 SP1 beta + Windows Live Essentials 2011 beta + IE9 PP3 :cool:
74240

Νέο WiFi stack παρατηρώ.

gtklocker
25-06-10, 15:29
Νέο WiFi stack παρατηρώ.
Ωωωπ, καλό αυτό. Το παλιό ήταν τουλάχιστον GTPK.

manosdoc
25-06-10, 15:31
Ωωωπ, καλό αυτό. Το παλιό ήταν τουλάχιστον GTPK.

Σοβαρολογείς ; Το WiFi stack των Windows 7 είναι το καλύτερο που υπάρχει με διαφορά από Linux/OSX.
Δεν συμφωνώ μαζί σου. Απλά παρατήρησα κάτι αλλαγές στο Sleep/wake προς το καλύτερο.

gtklocker
25-06-10, 15:48
Το να μην σου λέει "Έχω το τάδε πρόβλημα, κάνε τα κουμάντα σου" και να σου λέει ό,τι κι αν συμβαίνει "Τα Windows δεν μπορεσαν να συνδεθουν μπλαμπλα", είναι για να ρίχνεις πολλά καντήλια.

manosdoc
25-06-10, 15:53
Το να μην σου λέει "Έχω το τάδε πρόβλημα, κάνε τα κουμάντα σου" και να σου λέει ό,τι κι αν συμβαίνει "Τα Windows δεν μπορεσαν να συνδεθουν μπλαμπλα", είναι για να ρίχνεις πολλά καντήλια.

Ψάξε αλλού το πρόβλημα. Εγώ δεν έχω συναντήσει αυτό που περιγράφεις.
Αυτή την στιγμή, στην ίδια ακριβώς θέση, στο ίδιο WiFi, δεν έπιανα ποτέ πάνω από 700-800ΚΒ/sec λόγω ποιότητας σήματος.
Τώρα 1,20ΜΒ/sec σταθερά.
Άντε γερά.

button
26-06-10, 00:47
Windows 7 SP1 beta + Windows Live Essentials 2011 beta + IE9 PP3 :cool:
74240

Νέο WiFi stack παρατηρώ.


πόσα ΜΒ είναι σύνολο και έχεις ένα link να το κατεβάσω άπω net-cafe :p

manosdoc
26-06-10, 01:06
πόσα ΜΒ είναι σύνολο και έχεις ένα link να το κατεβάσω άπω net-cafe :p

Ρίξε μια ματιά στου Μεντβέντεφ τα λημέρια.

button
26-06-10, 01:23
Ρίξε μια ματιά στου Μεντβέντεφ τα λημέρια.

οχχχχ... εχω να διαβάσω χρόνια τα ρώσικα :lol:

Απαράδεκτος
26-06-10, 19:05
Καλησπέρα,πριν λιγες μέρες παρελαβα ενα ολοκαινουριο pc με windows 7 στα 64bit.Σχεδόν καθε φορα που ενεργοποιώ τον υπολογιστη μου,μου κανει μια ή και περισσότερες επανεκινήσεις λόγω "αδυναμιας ρυθμισης παραμέτρων ενημερώσεων",μπορειτε να μου πείτε τι φταίει και πως θα λύσω αυτο το πρόβλημα;

SyMpToM
26-06-10, 19:43
Κανείς να μπόρεσε να βγάλει το facebook ύστερα από την προσθήκη του στα services του νέου WLM;

manosdoc
26-06-10, 19:55
Κανείς να μπόρεσε να βγάλει το facebook ύστερα από την προσθήκη του στα services του νέου WLM;

Ναι, αν και είσαι offtopic.
Πήγαινε στην σελίδα του προφίλ σου home.live.com και αποσύνδεσε από τον λογαριασμό το Facebook. Μέσα σε 5 λεπτά θα φύγει και από τον WLM beta.

SyMpToM
26-06-10, 20:06
Ναι, αν και είσαι offtopic.
Πήγαινε στην σελίδα του προφίλ σου home.live.com και αποσύνδεσε από τον λογαριασμό το Facebook. Μέσα σε 5 λεπτά θα φύγει και από τον WLM beta.

Merci.
Ναι, επαρασύρθην που λέγατε για WLM πιο πάνω.:oops:

Hackerman
26-06-10, 20:38
Όσοι έχετε εγκαταστήσει τον δοκιμαστικό Messenger, μπορείτε να αλλάξετε το προσωπικό μήνυμα από το πρόγραμμα? Γιατί εμένα εμφανίζει ένα μαύρο κουτάκι και όχι τον κέρσορα...

wolfman
26-06-10, 23:55
Καλησπέρα,πριν λιγες μέρες παρελαβα ενα ολοκαινουριο pc με windows 7 στα 64bit.Σχεδόν καθε φορα που ενεργοποιώ τον υπολογιστη μου,μου κανει μια ή και περισσότερες επανεκινήσεις λόγω "αδυναμιας ρυθμισης παραμέτρων ενημερώσεων",μπορειτε να μου πείτε τι φταίει και πως θα λύσω αυτο το πρόβλημα;
Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Εχω κι εγώ τα χ64 εδώ κι αρκετό καιρό κι αντιμετωπίζω αρκετές επανεκκινήσεις καθώς και μαύρες οθόνες.. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα Vista, υποτίθεται ότι τα Win7 Ultimate θα ήταν καλύτερα σε πολλούς τομείς. Τι να πώ!!:(

xartemporas
27-06-10, 01:00
Ένα freeware πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD που έχει τη τάση να εξαφανίζει τα εικονίδια του desktop

Ναι ε? Ο,τι ναναι... Μηπως ξερεις γενικα τι αλλο μπορει να φταιει?? thanx οπως κ να'χει!

........Auto merged post: xartemporas πρόσθεσε 9 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Μια ερωτησουλα..Εχω τα Windows 7 Ultimate 64Bit.Γενικως πολυ καλα δουλευουν, ειναι σταθερα δεν εχω παραπονο.Συμβαινει ομως ενα κουλο.Σχεδον μετα απο καθε επανεκιννηση, εξαφανιζονται καποιες συντομευσεις απο την επιφανεια εργασιας..:hmm:.Κυριως οι συντομευσεις για τα παιχνιδια..Το χω ψιλοψαξει κ δεν εχω βγαλει ακρη.Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα?? Η μηπως εχει να κανει με την δικια μου εγκατασταση...Οποιος μπορει ας βοηθησει.

Ευχαριστω προκαταβολικα! ;)

button
27-06-10, 01:58
στα δικά μου 32αρια άμα δεν κάνω λάθος και εχω 64αρια δεν βγάζει αν και συμπεριφέρονται κουλά αρκετά και διάφορα παράξενα κωλύματα

και τι παιχνίδια ??? για πες

Crackaboomer_91
27-06-10, 14:46
Οταν ειχα τα βιστα στο λαπτοπ με το που το ανοιγα, ενεργοποιουνταν αυτοματα και η ενσωματομενη webcam. Τωρα με τα 7 πρεπει να την ενεργοποιω εγω καθε φορα που το ανοιγω (fn+f7). Καμια ιδεα?? :hmm:

Cacofonix
27-06-10, 16:40
Δεν μπορώ να ακούσω ραδιο με Windows 7 και Firefox, γιατί;

treli@ris
27-06-10, 16:47
Δεν μπορώ να ακούσω ραδιο με Windows 7 και Firefox, γιατί;

http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx

nikolas1988
27-06-10, 19:27
Οταν ειχα τα βιστα στο λαπτοπ με το που το ανοιγα, ενεργοποιουνταν αυτοματα και η ενσωματομενη webcam. Τωρα με τα 7 πρεπει να την ενεργοποιω εγω καθε φορα που το ανοιγω (fn+f7). Καμια ιδεα?? :hmm:

εναρξη>msconfig>enter>στοιχεια εκκινησης τικαρεις την καμερα

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.