PDA

Επιστροφή στο Forum : Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα



Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 [196] 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232

pikolis
05-06-12, 17:18
καλησπέρα
έχω win7 64 bit premium home GR νόμιμα.
θέλω να κατεβάσω το sp1 να το έχω σε iso αρχείο για να το κάψω σε ένα dvd.
Μπορεί να μου πει κανείς κάποιο σχετικό λινκ από microsof να το κατεβάσω γιατί δεν μπορώ να το βρω?

EnDLess
05-06-12, 17:22
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5842

pikolis
05-06-12, 17:30
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5842
thanks
να υποθέσω ότι είναι το πρώτο αρχείο αυτό με μέγεθος 1,9GB?

cranky
05-06-12, 18:26
Γιατί δεν το περνάς κατ' ευθείαν, απο το Windows Update ;
Tί εξυπηρετεί το κάψιμο σε iso ;

biggeo65
05-06-12, 21:43
Γιατί δεν το περνάς κατ' ευθείαν, απο το Windows Update ;
Tί εξυπηρετεί το κάψιμο σε iso ;

Αρκετοί,κι εγώ, είχαμε προβλήματα με το SP1 από Windows Update. Όλο έβγαζε διάφορα σφάλματα.
Από ISO μόνο μπόρεσα να το περάσω, και μάλιστα αυτό που έδινε έτοιμο η Microsoft (το έτρεξα με Daemon tools)

- - - Updated - - -


thanks
να υποθέσω ότι είναι το πρώτο αρχείο αυτό με μέγεθος 1,9GB?

Στο λινκ που έδωσε ο EnDLess ,άλλαξε γλώσσα πρώτα, ή κατέβασε το Ελληνικό ISO από εδώ (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda&displaylang=el)

pikolis
06-06-12, 19:18
Αρκετοί,κι εγώ, είχαμε προβλήματα με το SP1 από Windows Update. Όλο έβγαζε διάφορα σφάλματα.
Από ISO μόνο μπόρεσα να το περάσω, και μάλιστα αυτό που έδινε έτοιμο η Microsoft (το έτρεξα με Daemon tools)

- - - Updated - - -



Στο λινκ που έδωσε ο EnDLess ,άλλαξε γλώσσα πρώτα, ή κατέβασε το Ελληνικό ISO από εδώ (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda&displaylang=el)
ευχαριστώ
το κατέβασα ήδη το ελληνικό iso

- - - Updated - - -


Γιατί δεν το περνάς κατ' ευθείαν, απο το Windows Update ;
Tί εξυπηρετεί το κάψιμο σε iso ;
πρόκειται να κάνω format και θέλω να το έχω σε iso. την προηγούμενη φορά που το κατέβασα από το win update είχα πολλά προβλήματα

Micka
09-06-12, 02:24
παιδια γεια σας,
ξερετε αν γενικα υπαρχει εγκατεστημενο στα 7 καποιο προγραμμα προβολης φωτογραφιων που να μπορει να επεξεργαστει μια φωτογραφια σε φωτισμο και αντιθεση, οπως στο αντιστοιχο προγραμμα που ανοιγει μια φωτο στα vista. Δηλαδη ανοιγωντας μια φωτο στα vista στη διορθωση, εχει τετοιες δυνατοτητες...στα 7 τιποτα?

stefan_city
09-06-12, 02:47
απ΄οτι ξερω δεν εχει κατι παρομοιο με των vista. δοκιμασε το Picasa (http://picasa.google.com/) που εχει βασικες λειτουργιες, ή αν δε θες να περνας προγραμματα, υπαρχει το online iPiccy (http://ipiccy.com/editor).

Micka
09-06-12, 03:15
απ΄οτι ξερω δεν εχει κατι παρομοιο με των vista. δοκιμασε το Picasa (http://picasa.google.com/) που εχει βασικες λειτουργιες, ή αν δε θες να περνας προγραμματα, υπαρχει το online iPiccy (http://ipiccy.com/editor).

ευχαριστω πολυ! αναγκαστικα θα πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα...η να φορτωσω το adobe.. πφφφ

jjokeris
09-06-12, 09:36
Το Irfanview μπορει να κανει καποια υποτυπωδη επεξεργασια και δεχεται και plug ins απο το adobe

stefan_city
09-06-12, 11:48
ευχαριστω πολυ! αναγκαστικα θα πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα...η να φορτωσω το adobe.. πφφφ

γι' αυτο σου εγραψα για το iPiccy, σε περιπτωση που δε θες να φορτωσεις καποιο προγραμμα. ανεβαζεις τη φωτογραφια απο τον υπολογιστη σου, κανεις ο,τι επεξεργασια θες, και στη συνεχεια την ξαναποθηκευεις στον υπολογιστη σου. εχει μαλιστα πιο πολλες λειτουργιες απο το Picasa.

biggeo65
09-06-12, 11:49
παιδια γεια σας,
ξερετε αν γενικα υπαρχει εγκατεστημενο στα 7 καποιο προγραμμα προβολης φωτογραφιων που να μπορει να επεξεργαστει μια φωτογραφια σε φωτισμο και αντιθεση, οπως στο αντιστοιχο προγραμμα που ανοιγει μια φωτο στα vista. Δηλαδη ανοιγωντας μια φωτο στα vista στη διορθωση, εχει τετοιες δυνατοτητες...στα 7 τιποτα?

Αν έχεις κατεβάσει το Windows live (messenger, live mail κλπ.) έχει μια εφαρμογή, "Συλλογή φωτογραφιών των Windows Live"
που κάνει τα βασικά, αντίθεση χρώμα, κάποια εφε.

Theodore41
10-06-12, 20:23
Χαιρετω.
Εχω ενα λαπτοπ Dell 17",με τετραπυρηνο i7/64bit και Win7/64bit home premium,και σημερα,μου εκανε το εξης.
Αρνηθηκε να ξεκινησει.Μολις εφτασε στο τα Windows ξεκινουν,ή οπως το λεει,πετρωσε και δεν κουνιοταν.Του πατησα Ctr+Alt+Delete,αλλα τιποτα,οποτε τον εκλεισα απο το κουμπί.
Aνοιγοντας τον παλι,εβγαλε μαυρη οθονη,και προσπαθουσε να διορθωσει την κατασταση,ρωτωντας με αν ηθελα να κανει επαναφορα σε προηγουμενο σταδιο.
Τελικα,πατωντας το κουμπι που εδινε,ανοιξε κανονικα,και προς το παρον,δουλευει ενταξει.
Εγραψε σε καποια στιγμη,οτι καποιο προγραμμα που εγκατεστησα τελευταια,μπορει να μου το εκανε.
Το τελευταιο προγραμμα που εβαλα,ειναι το flash της Adobe,στη νεα του εκδοση,ενω το αμεσως προηγουμενο,ηταν το ff13.
Υπαρχει καποιο σχολιο ή προταση;
Edit.
Mου εβγαλε λιγο μετά,το εξης,με ενα κοκκινο χ στο σημαιακι κατω δεξια στη μπαρα.
"Ανασκοπηση προσφατων μηνυματων και επιλυση προβληματων.
Το κεντρο ενεργειων,εχει εντοπισει ενα ή περισσοτερα προβληματα για να ελεγξετε.
Ελεγχος χωρου στο δισκο για αντιγραφο ασφαλειας.(Σημαντικο).
Ο δισκος που αποθηκευεται το αντιγραφο ασφαλειας,δεν εχει αρκετο ελευθερο χωρο.
(Ημερομηνια αντιγραφου ασφαλειας 10/6/2012 9.04 μμ).
Παραλληλα,βγαζει καθε μερικα λεπτα και ενα πινακακι κατω δεξια,που λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στο δισκο,ή καπως ετσι,πηγαινοντας δε στο my computer,βλεπω οτι ειναι κοκκινη η μπαρα του δισκου D,που λεει οτι περισσευουν 6.44ΜB,απο τα 465 GB του δισκου αυτου.
Κοιτωντας για το περιεχομενο του δισκου αυτου,δε βλεπω να εχει τιποτ' αλλο,εκτος απο αντιγραφα ασφαλειας,οποτε τι μπορω να κανω;

cranky
10-06-12, 22:03
Κοιτωντας για το περιεχομενο του δισκου αυτου,δε βλεπω να εχει τιποτ' αλλο,εκτος απο αντιγραφα ασφαλειας,οποτε τι μπορω να κανω;
Πήγαινε Έναρξη > Πίνακας ελέγχου > Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου > Επιλογές φακέλων > Προβολή, βρές το «Κρυφά αρχεία και φάκελοι», και κλικάρισε το «Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου».

Theodore41
10-06-12, 23:08
Πήγαινε Έναρξη > Πίνακας ελέγχου > Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου > Επιλογές φακέλων > Προβολή, βρές το «Κρυφά αρχεία και φάκελοι», και κλικάρισε το «Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου».
Αφου σε ευχαριστησω,να πω οτι το εκανα μεν,αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Πηγαινοντας δηλαδη παλι στο δισκο,δειχνει ο,τι εδειχνε και πριν την αλλαγη ρυθμισης.

cranky
10-06-12, 23:14
Πολύ περίεργο.
Έχεις, πράγματι, μόνο τα αντιγραφα ασφαλειας ;

Για, δοκίμασε και το SpaceSniffer (http://www.winpenpack.com/en/download.php?view.1223).

biggeo65
10-06-12, 23:30
Χαιρετω.
Εχω ενα λαπτοπ Dell 17",με τετραπυρηνο i7/64bit και Win7/64bit home premium,και σημερα,μου εκανε το εξης.
Αρνηθηκε να ξεκινησει.Μολις εφτασε στο τα Windows ξεκινουν,ή οπως το λεει,πετρωσε και δεν κουνιοταν.Του πατησα Ctr+Alt+Delete,αλλα τιποτα,οποτε τον εκλεισα απο το κουμπί.
Aνοιγοντας τον παλι,εβγαλε μαυρη οθονη,και προσπαθουσε να διορθωσει την κατασταση,ρωτωντας με αν ηθελα να κανει επαναφορα σε προηγουμενο σταδιο.
Τελικα,πατωντας το κουμπι που εδινε,ανοιξε κανονικα,και προς το παρον,δουλευει ενταξει.
Εγραψε σε καποια στιγμη,οτι καποιο προγραμμα που εγκατεστησα τελευταια,μπορει να μου το εκανε.
Το τελευταιο προγραμμα που εβαλα,ειναι το flash της Adobe,στη νεα του εκδοση,ενω το αμεσως προηγουμενο,ηταν το ff13.
Υπαρχει καποιο σχολιο ή προταση;
Edit.
Mου εβγαλε λιγο μετά,το εξης,με ενα κοκκινο χ στο σημαιακι κατω δεξια στη μπαρα.
"Ανασκοπηση προσφατων μηνυματων και επιλυση προβληματων.
Το κεντρο ενεργειων,εχει εντοπισει ενα ή περισσοτερα προβληματα για να ελεγξετε.
Ελεγχος χωρου στο δισκο για αντιγραφο ασφαλειας.(Σημαντικο).
Ο δισκος που αποθηκευεται το αντιγραφο ασφαλειας,δεν εχει αρκετο ελευθερο χωρο.
(Ημερομηνια αντιγραφου ασφαλειας 10/6/2012 9.04 μμ).
Παραλληλα,βγαζει καθε μερικα λεπτα και ενα πινακακι κατω δεξια,που λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στο δισκο,ή καπως ετσι,πηγαινοντας δε στο my computer,βλεπω οτι ειναι κοκκινη η μπαρα του δισκου D,που λεει οτι περισσευουν 6.44ΜB,απο τα 465 GB του δισκου αυτου.
Κοιτωντας για το περιεχομενο του δισκου αυτου,δε βλεπω να εχει τιποτ' αλλο,εκτος απο αντιγραφα ασφαλειας,οποτε τι μπορω να κανω;

Φορτώνει κάποιο πρόγραμμα εκκίνησης στην αρχή, που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας, με κάθε επανεκκίνηση;
Πολλά laptop το κάνουν. Απενεργοποίησε το.

Ιδιο πρόβλημα είχε κι εδώ (http://www.adslgr.com/forum/threads/625987-Πρόβλημα-στη-μνήμη-του-σκληρού)άλλά με Toshiba laptop.
Αναφέρω εκεί τι να κάνεις, να μην τα ξαναγράφω.

Micka
11-06-12, 00:26
Παιδια να ρωτησω παλι κι εγω: χθες εβαλα ενα ποντικι στο λαπτοπ με καλωδιο usb, απλο δηλαδη και μολις το βγαζω δεν ανταποκρινεται καθολου το touchpad. εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα. τι να κανω?

stefan_city
11-06-12, 00:27
Παιδια να ρωτησω παλι κι εγω: χθες εβαλα ενα ποντικι στο λαπτοπ με καλωδιο usb, απλο δηλαδη και μολις το βγαζω δεν ανταποκρινεται καθολου το touchpad. εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα. τι να κανω?

καποια λαπτοπ εχουν ενα κουμπι, ή ενα συνδυασμο πληκτρων, οπου κλειδωνει το touchpad. για ελεγξε καλυτερα μηπως εχεις πατησει κατι τετοιο.

biggeo65
11-06-12, 00:38
Για το ποντίκι φόρτωσες κάποιο software εσύ; Μήπως το Laptop έχει κάποιο κουμπί για ενεργοποίηση απενεργοποίηση του touchpad;

Σε πολλά Laptop όταν συνδέεται εξωτερικό ποντίκι το touchpad απενεργοποιείται. Για θυμισε μου ποιό laptop έχεις;

Micka
12-06-12, 03:20
Για το ποντίκι φόρτωσες κάποιο software εσύ; Μήπως το Laptop έχει κάποιο κουμπί για ενεργοποίηση απενεργοποίηση του touchpad;

Σε πολλά Laptop όταν συνδέεται εξωτερικό ποντίκι το touchpad απενεργοποιείται. Για θυμισε μου ποιό laptop έχεις;

βασικα με το που το συνεδεσα, κατι εκανε μονο του, δεν εχει δηλαδη λογισμικο το ποντικι, φορτωθηκε και τερμα!
κοιτα και να εχει καποιο τροπο ενεργοποιησης, εγω δεν το ξερω. ξεφτιλα το ξερω...
εεμ, εχω το toshiba satellite L750-1WW B960

το βρηκα!επρεπε να πατησω FN+F9! ευχαριστω πολυ παντως!!!

- - - Updated - - -


καποια λαπτοπ εχουν ενα κουμπι, ή ενα συνδυασμο πληκτρων, οπου κλειδωνει το touchpad. για ελεγξε καλυτερα μηπως εχεις πατησει κατι τετοιο.

ευχαριστω πολυ ναι....εχεις δικιο....

Micka
13-06-12, 18:49
Παιδια εχω την εξης απορια: ειμαι στο μαιλ μου και φορτωνω φωτογραφιες, αλλα καθε φορα που παταωστα συννημενα, με βγαζει στα εγγραφα μου, δεεν με βγαζει στο φακελο στον οποιο ημουν και φορτωνα τις φωτογραφιες. πως το αλλαζω αυτο?

vothros
16-06-12, 12:20
Χθες μου βγήκε update για Adobe Flash Player και το 'κανα. Έλα όμως που από χθες έχει κρασάρει 3 φορές ο flash player στον Firefox.
Έχετε παρόμοια προβλήματα?

jjokeris
16-06-12, 12:41
Χθες μου βγήκε update για Adobe Flash Player και το 'κανα. Έλα όμως που από χθες έχει κρασάρει 3 φορές ο flash player στον Firefox.
Έχετε παρόμοια προβλήματα?

Ναι και υποτιθεται οτι στην 13,0,1 το διορθωνει...εγω παντως για να δω youtube τον εχω απενεργοποιησει το plug in

vothros
16-06-12, 14:11
Ναι και υποτιθεται οτι στην 13,0,1 το διορθωνει...εγω παντως για να δω youtube τον εχω απενεργοποιησει το plug in

Εγώ δεν το 'ξερα ότι υπήρχε τέτοιο πρόβλημα μιας και δεν το είχα αλλά μετά το update το απέκτησα! :what: :bless:

Theodore41
16-06-12, 14:31
Χθες μου βγήκε update για Adobe Flash Player και το 'κανα. Έλα όμως που από χθες έχει κρασάρει 3 φορές ο flash player στον Firefox.
Έχετε παρόμοια προβλήματα?
Eμενα μου κολλησε το λαπτοπ.

Pitsoulas
16-06-12, 16:08
Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με τα windows 7.Το firewall απο εχτες ειναι απενεργοποιημενο και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.Οταν μπενω στο τειχος προστασιας στον πινακα ελεγχου μου λεει "Το τειχος προστασιας των windows δεν χρησιμοποει τις προτεινομενες ρυθμισεις για την προστασια του υπολογιστη σας" και μου εχει την επιλογη "χρηση προτεινομενων ρυθμισεων" το παταω αλλα δεν κανει κατι.Επισης οταν παω να ενεργοποιησω το firewall απο το κεντρο ενεργειων μου λεει "Το κεντρο ενεργειων δεν ειναι δυνατο να ενεργοποιησει το τειχος προστασιας των Windows".Οποιος μπορει ας βοηθησει...Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια!!!

jjokeris
16-06-12, 17:20
Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με τα windows 7.Το firewall απο εχτες ειναι απενεργοποιημενο και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.Οταν μπενω στο τειχος προστασιας στον πινακα ελεγχου μου λεει "Το τειχος προστασιας των windows δεν χρησιμοποει τις προτεινομενες ρυθμισεις για την προστασια του υπολογιστη σας" και μου εχει την επιλογη "χρηση προτεινομενων ρυθμισεων" το παταω αλλα δεν κανει κατι.Επισης οταν παω να ενεργοποιησω το firewall απο το κεντρο ενεργειων μου λεει "Το κεντρο ενεργειων δεν ειναι δυνατο να ενεργοποιησει το τειχος προστασιας των Windows".Οποιος μπορει ας βοηθησει...Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια!!!

Στα services το windows firewall ειναι ενεργοποιημενο?

Pitsoulas
16-06-12, 17:37
Αν λες για την κατασταση δεν μου γραφει κατι αλλα οταν παταω εκκινηση μου λεει για ενα κωδικο σφαλφματος της υπηρεσιας 5.Αναλυτικα μου λεει "Τα Windows δεν ειχαν τη δυνατοτητα να ξεκινησουν το τειχος προστασιας των Windows στο τοπικος υπολογιστης.Για περισσοτερες πληροφοριες, ανατρεξτε στο αρχειο καταγραφης συμβαντων του συστηματος.Εαν δεν ειναι υπηρεσια της Μicrosoft επικοινωνηστε με τον προμηθευτη της υπηρεσιας και αναφερθειτε στον κωδικο σφαλματος της υπηρεσιας 5"

biggeo65
16-06-12, 20:35
Λογικά θα πρέπει να σου έβγαλε αναφιρά στο αρχείο καταγραφής.
Γράψε %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\System.evtx στην γραμμή έναρξης,
μπορείς να το κάνεις κι αντιγραφή επικόλληση από εδώ, και πάντα ENTER.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει στο δεξί μέρος βρες ότι έχει σχέση με το Windows Firewall,
νούμερο 5, κάτω από το αναγνωριστικό συμβάντος,και πες μας τι λέει.

Pitsoulas
16-06-12, 21:35
Επιπεδο:Σφαλμα Πηγη:Service Control Manager Αναγνωριστικο Συμβαντος:7024 Και μου λεει αυτο: "Η υπηρεσία Τείχος προστασίας των Windows τερματίστηκε με σφάλμα που έχει σχέση με την υπηρεσία Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.."Δεν βρηκα κατι για το νουμερο 5..

- - - Updated - - -

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.Το windows firewall kai to windows defender ειναι δυο διαφορετικα προγραματα η το ιδιο?

- - - Updated - - -

Βρηκα και κατι αλλο οσο κοιτουσα το σφαλμα ποθ ανεφερα προηγουμενος.Στις λεπτομερειες λεει:
- System

- Provider

[ Name] Service Control Manager
[ Guid] {555908d1-a6d7-4695-8e1e-26931d2012f4}
[ EventSourceName] Service Control Manager

- EventID 7024

[ Qualifiers] 49152

Version 0

Level 2

Task 0

Opcode 0

Keywords 0x8080000000000000

- TimeCreated

[ SystemTime] 2012-06-16T18:24:15.265082800Z

EventRecordID 92083

Correlation

- Execution

[ ProcessID] 564
[ ThreadID] 3252

Channel System

Computer OSFP-PC

Security


- EventData

param1 Τείχος προστασίας των Windows
param2 %%5

biggeo65
16-06-12, 22:47
Windows Defender είναι διαφορετικό από το Windows Firewall.
Για να χρησημοποιήσεις το Windows Firewall πρέπει να έχεις δικαιώματα διαχειριστή.

Γράψε Services.msc στην γραμμή έναρξης και πάτα ENTER.
Στο παράθυρο που θα ανοίξει βρες στην λίστα "Τε'ιχος Προστασίας των Windows" κάνε δεξι κλικ πάνω του κι επέλεξε Ιδιότητες.
Στο νέο παράθυρο βάλτο στο "Mη Αυτόματα" και πάτα Εκκίνηση. Δες αν ξεκινήσει ή βγάλει κάποιο μήνυμα.

103615

Pitsoulas
17-06-12, 01:00
ακολουθησα αυτα που μου ειπες αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα με το σφαλμα 5 που ειχα αναφερει πιο πριν

biggeo65
17-06-12, 01:16
Tρέξε για καλόκαιγια κακό το Malwarebytes (http://www.malwarebytes.org/),
μήπως κάποιο malware είναι υπεύθυνο για το σφάλμα.

Ανέκτησε την κυριότητα του Windowσ Firewall ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα που θα δείς εδώ (http://support.microsoft.com/kb/943996/en-us):
Μπορείς να χρησημοποιήσεις την αυτόματη επιδιόρθωση (Fix it) ή να κάνεις τις αλλαγές που αναφέρει στην registry.

Προσοχή κατα την επεξεργασία της registry, κι αν έχεις αμφιβολίες ρώτα.

Pitsoulas
17-06-12, 11:25
Ειχα τρεξει το Malwarebytes και μου ειχε βρει κατι trojan αλλα τα καθαρισα και μετα εκανα επανελεγχο αλλα δεν βρηκε κατι.Μπηκα στην ιστοσελιδα που μου εδωσες,ειχα χρησιμοποιησει την αυτοματη επιδιορθωση και πιο πριν αλλα δεν μπορουσε να το φτιαξει.Οσο για τισ αλλαγες που αναφερει στο registry μου εχει δυο φακελους:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy permission needed
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy
Ο δευτερος φακελος δεν υπαρχει στο registry μου.Δηλαδη το "Defaults\FirewallPolicy" δεν υπαρχει.Τι μπορω να κανω γι'αυτο?

biggeo65
17-06-12, 18:31
Λογικά το δεύτερο κλειδί "Defaults\FirewallPolicy" θα δημιουργηθεί αφού μπορέσεις κι εκκινήσεις τον firewall.

Πάνε στο πρώτο κλειδι, και κάνε τις αλλαγές.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy
Οι αλλαγές που λέει είναι αυτές που φαίνονται στην εικόνα σημειωμένες,
να είναι τσεκαρισμένα τα τετραγωνάκια.
103636

Επίσης κάνε και την αλλαγή στο κλειδί
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dhcp\Configurations
όπως φαίνεται στο λινκ , για το DHCP.

Aφού τα κάνεις δοκίμασε να ξαναξεκθνήσεις τον Windows Firewall.
Αν και πάλι δεν ξεκινάει ,τότε θα δούμε μήπως δημιουργώντας το κλειδί στο Shared Access που δεν στο βγάζει,
μπορεί να εκβιαστεί η εκκίνηση του Firewall.

Pitsoulas
17-06-12, 20:49
Εκανα τις αλλαγες που μου ειπες αλλα δεν μπορεσα να ξεκινησω το windows firewall ουτε απο τον πινακα ελεγχου ουτε απο τις υπηρεσιες.Εψαξα στο internet και ειδα οτι το προβλημα αυτο εχει τυχει σε πολλους,καποιοι το ελυσαν ετσι και καποιοι παλι οχι.Ελπιζω να βρεθει καποια λυση χωρις να χρειαστει να κανω format..

- - - Updated - - -

μια φωτογραφια που ισως βοηθησει103640

biggeo65
17-06-12, 20:57
Εκανα τις αλλαγες που μου ειπες αλλα δεν μπορεσα να ξεκινησω το windows firewall ουτε απο τον πινακα ελεγχου ουτε απο τις υπηρεσιες.Εψαξα στο internet και ειδα οτι το προβλημα αυτο εχει τυχει σε πολλους,καποιοι το ελυσαν ετσι και καποιοι παλι οχι.Ελπιζω να βρεθει καποια λυση χωρις να χρειαστει να κανω format..

Αν πατήσεις χρήση προτεινόμενων ρυθμίσεων, τι σου βγάζει;

Δοκίμασε το επιδιόρθωση αρχείων συστήματος, μήπως και κάνει κάτι

Γράψε CMD στην γραμμή έναρξης, και μόλις ανοίξεις το παράθυρο γραμμής εντολών γράψε SFC /SCONNOW.

Ίσως ζητήσει το DVD των 7.

Pitsoulas
17-06-12, 20:59
Επισης οταν παταω ρυθμισεις για προχωρημενους με βγαζει στη Κονσολα διαχειρησης της Microsoft(mmc.exe) και μου βγαζει το εξης μηνυμα:
Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα το ανοιγμα του συμπληρωματικου προγραματος Tειχος προστασιας των Windows με εξελιγμενη ασφαλεια.

Η φορτωση του συμπληρωματικου προγραμματος Τειχους προστασιας των Windows με εξελιγμενη ασφαλεια απετυχε.
Επανεκκινηστε την υπηρεσια του Τειχους προστασιας των Windows στον υπολογιστη που διαχειριζστε.Κωδικος σφαλματος 0x6D9
Δεν ξερω αν βοηθαει σε κατι..

biggeo65
17-06-12, 21:01
Τώρα άλλαξε το μήνυμα πάντως. Μετά τις αλλαγές στην registry και την ανάκτηση δικαιωμάτων.
Ποιό antivirus έχεις;

Pitsoulas
17-06-12, 21:02
Οταν παταω χρηση προτεινομενων ρυθμισεων το εικονιδιο του ποντικιου αλλαζει σε μπλε κυκλακι και καλα οτι φορτωνει αλλα δεν κανει κατι.
Την εντολη αυτη την εχω ξαναδοκιμασει αλλα δεν ειχε βρει κατι.ΤΟ DVD των 7 το εχω αλλα τι μπορω να κανω με αυτο?

biggeo65
17-06-12, 21:04
Αν έχεις δοκιμάσει το SFC /sconnow, τότε δεν χρειάζεται να την ξανατρέξεις.
Το DVD των 7, ίσως χρειάζόταν ,αν έτρεχες το sfc /sconnow.

Pitsoulas
17-06-12, 21:06
Eset nod32 4.0
Επισης το μηνυμα το ειχε και πριν αλλα την πρωτη φορα νομιζα οτι δεν ειχε καπια σχεση με το windows firewall,επρεπε να το ειχα αναφερει πιο πριν.
Αν παω απο τις υπηρεσιες να ενεργοποιησω το windows firewall μου βγαζει παλι το error 5

biggeo65
17-06-12, 21:22
Δοκίμασε και την λύση που δίνεται εδώ (https://blogs.technet.com/b/asiasupp/archive/2011/12/27/error-code-0x80070424-with-windows-firewall-and-quot-base-filtering-engine-service-quot-not-available-in-services-database-list.aspx?Redirected=true)

Πρώτα γράψε services.msc στην γραμμή έναρξης να ξεκινήσουν οι υπηρεσίες.
Βρες στην λίστα το "" και πάτα διακοπή, να σταματήσει η λειτουργία του.

Μετά από την παραπάνω διεύθυνση κατέβασε τα δυο αρχεία Registry που έχει, ενσωμάτωσε τα,
κάνε τα υπόλοιπα βήματα, και μετά ξεκίνα πρώτα τον "Μηχανισμός Βασικού Φιλτραρίσματος"
και μετά το τείχος προστασίας των Windows.

Pitsoulas
17-06-12, 23:35
Ακολουθησα τα βηματα της διευθηνσης αλλα και παλι το τειχος προστασιας των windows δεν ξεκινησε και μου εβγαλε παλι το error 5

- - - Updated - - -

Πηρα τα παρακατω registry αρχεια απο ενα φιλο μου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\BFE(και ολους τους υποφακελους)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\SharedAccess(και ολους τους υποφακελους)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\wscsvc(και ολους τους υποφακελους)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\MpsSvc(και ολους τους υποφακελους)
Αλλα το τειχος προστασιας των windows δεν ενεργοποιειτε.

biggeo65
17-06-12, 23:44
Το μόνο π[ου μπορώ να σκεφτώ είναι να προσπαθήσεις μια επιδιόρθωση των Windows (http://www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html),
μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα. ότι άλλο μπορούσα να σκεφτώ το δοκίμασες.

Pitsoulas
18-06-12, 00:09
Αυτη η λυση φαινετε καλη και σιγουρα θα τη δοκιμασω.Τα αρχεια μου θα τα χασω?
Με αυτο τον τροπο το registry θα ερθει στην αρχικη του κατασταση?

biggeo65
18-06-12, 00:14
Όχι, και το αναφέρει κιόλας, λογαριασμοί, αρχεία χρηστών και οδηγοί συσκευών ΔΕΝ χάνονται.
Παραμένουν όπως έχουν. Απλά αντικαθιστούνται τα αρχεία της εγκατάστασης.

Pitsoulas
18-06-12, 00:18
Δηλαδη αν το προβλημα ειναι στο registry το μονο που μου μενει ειναι το format?

biggeo65
18-06-12, 00:48
Αν υπάρχουν σφάλματα στην reistry, λογικά η επιδιόρθωση εγκατάστασης θα τα διορθώσει.

Είναι σαν να περνάς τα Windows ξανά πάνω από αυτά που έχεις, χωρις να χάνεις αρχεία και ρυθμίσεις.
Έχεις περασμένο το SP1 στα 7;

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.