PDA

Επιστροφή στο Forum : ΟΤΕshop για τα πανηγυρια (σχετικά με iPhone service)

guzel
10-09-09, 14:14
πριν δυο εβδομαδες περιπου αγορασα απο τα κεντρικα oteshop στην αθηνα ενα iphone 3gs ...Επειδη παρουσιαζει προβλημα στην οθονη αποφασισα να το παω πισω.Προτιστως επικοινωνησα με την apple και μου απαντησαν να το παω στην COSMOTE για αντικατασταση (το οτεshop δεν το ξερουν)..το παω λοιπον στην κοσμοτε και μου λενε να το παω στα οτεshop ,παω στα oteshop εδω στο Ηρακλειο τους λεω το προβλημα και ενα σαινι απο τα γνωστα του οτε (υποψιν μεσα εργαζονται μονο ατομα προχωρημενης ηλικιας?) του εξηγω το προβλημα και μου λεει να το παω Αθηνα :lol:και τι δε του ειπα οτι απο την Αθηνα μου ειχαν πει οτι η εγγυηση ισχυει για ολη την Ελλαδα δεν καταλαβαινε...

ετσι πηγα στην προισταμενη και μου ειπε να το αφησω και να το στειλουν στον γερμανο και μετα απο 15ημερες θα μου απαντησουν. Σαφεστατα και απαιτω ή καινουργια συσκευη ή τα λεφτα μου πισω

τελικα ο γερμανος κανει το service τα oteshop ή η κοσμοτε ?και γιατι να περιμενω 15 ημερες δεν το καταλαβαινω.. συσκευη να κανω την δουλεια μου δεν μου δινουν!

πραγματικα τι ηθελε η apple και συνεργαστηκε με τον οτε για να μας ταλαιπωρει ?!

οποιος εχει εμπειρια απο το service των oteshop ας μας πει

και επιτελους ας κανει ο οτε μια ριζικη ανανεωση στο προσωπικο του ελεος δλδ!

guzel
10-09-09, 21:13
οτι να ναι ειναι οι τυποι: με παιρνουν τηλεφωνο το απογευμα απο τον γερμανο και μου λενε δεν γινεται να το κρατησουν αυτοι γιατι στην αποδειξη του οτεshop δεν γραφει το imei της συσκευης..οντως στην αποδειξη δεν γραφει imei αλλα εμενα γιατι πρεπει να με νοιαζει? ας τα βρουν με τα oteshop ...στην αποδειξη που μου εδωσε ο γερμανος γραφει χωρις imei.. επισης κρατησαν την συσκευη χωρις την κουτα της απλα την τυληξαν σε μια κολλα χαρτι :down::down:

σε καμια περιπτωση δεν θα δεχτω ενοειται επιστροφη της συσκευης παρα μονον επιστροφη χρηματων η σφραγισμενη συσκευη

arys
11-09-09, 09:36
Ίσως και ένα email με την περιγραφή της κατάστασης στα κεντρικά της Apple Ευρώπης και CC Comsmote και Γερμανό σε βοηθήσουν.
Δηλαδή με την ελπίδα ότι η Apple θα αντιληφθεί τη χαμηλή ποιότητα των συνεργατών της στην Ελλάδα και ασκήσει πιέσεις.

guzel
11-09-09, 14:05
Ίσως και ένα email με την περιγραφή της κατάστασης στα κεντρικά της Apple Ευρώπης και CC Comsmote και Γερμανό σε βοηθήσουν.
Δηλαδή με την ελπίδα ότι η Apple θα αντιληφθεί τη χαμηλή ποιότητα των συνεργατών της στην Ελλάδα και ασκήσει πιέσεις.

εχει σταλει email στην apple η οποια με παραπεμπει σε καταστημα cosmote για αμεση αντικατασταση και την καλυτερη εξυπηρετηση μου.

επισης σημερα νωρις το πρωι εστειλα και στα οτεshop και εχει αναλαβει μια ευγενεστατη κυρια να βγαλει ακρη ,η οποια με την σειρα της μου ειπε οτι σε οποιο οτεshop και να το πηγαινα ηταν υποχρεωμενοι να το παρουν και οχι να τρεχω απο καταστημα σε καταστημα και τελικως να το παραλαβει ο γερμανος μετα απο φασαρια.. ο γερμανος ηθελε το ιμει το οποιο δεν αναγραφοταν στην αποδειξη ή σφραγισμενη αποδειξη (?)

ευχομαι να βγει ακρη ..

μου ζητηθηκε να πω και τις διευθυνσεις(περιοχη) των καταστηματων που πηγα τις οποιες και εδωσα

guzel
13-09-09, 13:55
μου έστειλε ξανά η apple email σχετικά με το θέμα της αντικατάστασης και μαζί ένα ερωτηματολόγιο για τα oteshop στα ελληνικά παρακαλώ

ένα δείγμα:

psyxakias
13-09-09, 14:01
Καλησπέρα guzel, ελπίζω να βγάλεις άκρη το συντομότερο. Αν επιτρέπεται, σε ποια e-mails της Apple (με ενδιαφέρει για Ελλάδα αλλά και εξωτερικό) έστειλες για το iPhone και είχες τόσο άμεση απάντηση; Διότι στο Apple support (http://www.apple.com/support/contact/) αναφέρει e-mail υποστήριξη μόνο για iTunes store & photo services. Αν δεν θες να γράψεις δημόσια, στείλε PM θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.

sdikr
13-09-09, 14:03
αλήθεια πως γίνεται να μην ξέρουν τα oteshop και να σου στέλνουν για να πεις για Oteshop;

Αφου η apple σου λεει κατάστημα cosmote, γιατί πας σε oteshop;

guzel
13-09-09, 14:33
αλήθεια πως γίνεται να μην ξέρουν τα oteshop και να σου στέλνουν για να πεις για Oteshop;

Αφου η apple σου λεει κατάστημα cosmote, γιατί πας σε oteshop;

γιατί τους ανέφερα απο που αγοράστηκε η συσκευή , επιπλέον επέλεξα στην αρχή του ερωτηματολογίου από που το αγόρασα δλδ www.oteshop.gr

psyxakias εκεί στα μενού υπάρχει μια φόρμα και σου ζητάει να βάλεις τα στοιχεία του κινητού serial number και κάτι άλλο νομίζω. εκεί σου έχει διάφορες επιλογές όπως πόσο χρόνο έχεις εγγύηση κλπ κάπου εκεί θα βρεις μια φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί τους

psyxakias
13-09-09, 14:57
psyxakias εκεί στα μενού υπάρχει μια φόρμα και σου ζητάει να βάλεις τα στοιχεία του κινητού serial number και κάτι άλλο νομίζω. εκεί σου έχει διάφορες επιλογές όπως πόσο χρόνο έχεις εγγύηση κλπ κάπου εκεί θα βρεις μια φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί τουςΝιώθω εντελώς γκαβός, που ακριβώς εννοείς; :oops:

guzel
13-09-09, 15:22
έχεις pm.

έχεις και εσύ πρόβλημα με το κινητό ? επειδή βλέπω να αργεί το οτεshop και ο γερμανός μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων ? ξέρει κανείς αν γίνεται ?

sivadws2
14-09-09, 00:48
Αυτό το ....επισυμάνατε...... βγάζει μάτι.... Είπαμε μεγάλες εταιρίες.. έναν ορθογράφο δεν έχουν;

guzel
14-09-09, 11:54
Αυτό το ....επισυμάνατε...... βγάζει μάτι.... Είπαμε μεγάλες εταιρίες.. έναν ορθογράφο δεν έχουν;

στειλε να τους ρωτησεις :lol:

μπραβο για την προσπαθεια τους παντως θα μπορουσε πολυ απλα να ειναι στα Αγγλικα

manoulamou
14-09-09, 17:07
Μια που ανασκαλεψατε θεμα service:
Εχω κληρονομησει το κινητο του αντρα μου με συνδεση Cosmote και αγορα μεσω Γερμανου.
Λετε να εχω προβλημα με την εγγυηση της Nokia επειδη ναι μεν εχω ολα τα χαρτια, ΙΜΕΙ κλπ
αλλά ειναι στο ονομα του αποδημησαντος;:what:

guzel
14-09-09, 17:12
Μια που ανασκαλεψατε θεμα service:
Εχω κληρονομησει το κινητο του αντρα μου με συνδεση Cosmote και αγορα μεσω Γερμανου.
Λετε να εχω προβλημα με την εγγυηση της Nokia επειδη ναι μεν εχω ολα τα χαρτια, ΙΜΕΙ κλπ

δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα..

αλήθεια ,τι έπαθε το κινητό ?

manoulamou
14-09-09, 17:16
Ειναι το 3600 slide, κολλησε το πορτακι/καπακι και μενει συνεχως ανοικτο,
ευτυχως δεν πεφτει η μπαταρια... Κατα τα λοιπα δουλευει μια χαρα !
Σκεφτομαι να το κανω καρτοκινητο (εχει τον αριθμο ενα σωρο κοσμος)
αλλά δεν ξερω μηπως μου ζητησουν να πληρωσω μεταβιβαση λογω της "επωνυμιας"...:hmm:

ariadgr
14-09-09, 18:11

Κανένα πρόβλημα.
Δεν παίζει ρόλο.
Π.χ. σκέψου ότι παίρνεις ένα κινητό δώρο σε κάποιον, ισχύει η εγγύηση με την απόδειξη.

guzel
17-09-09, 19:32
σήμερα κλείνει εβδομάδα το θέμα και δεν υπάρχει καμία απάντηση από γερμανό :down:

manoulamou
17-09-09, 19:48
Δηλαδη ο γιος μου που εχει βαλει στο ματι το καινουργιο ιiPhone για τα Χριστουγεννα
να το παρει κατ ευθειαν απο OTEshop ή την COSMOTE για ναναι σιγουρος εεε;:p

guzel
17-09-09, 19:53
Δηλαδη ο γιος μου που εχει βαλει στο ματι το καινουργιο ιiPhone για τα Χριστουγεννα
να το παρει κατ ευθειαν απο OTEshop ή την COSMOTE για ναναι σιγουρος εεε;:p

και γω απο οτεshop το πήρα
αλλά όπως φαίνεται από που και να το πάρει κάποιος στο γερμανό καταλήγει ... αν το πάρει από oteshop το πάει στα oteshop και αυτοι το στέλνουν στον γερμανό

δεν ξέρω αν υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα στην vodafone πάντως αν κάνει κάποιος αναζήτηση θα βρει διάφορα για τον Γερμανό ... σήμερα διάβαζα σε ένα φόρουμ έναν χρήστη να λεει οτι το πήγε για αντικατάσταση και του απάντησαν μετά από ένα μήνα ότι τελικά θα αντικατασταθεί χωρίς να του πουν πότε. επίσης όπως αναφέρει, ο Γερμανός είχε βρει ένα ράγισμα στο πίσω μέρος του κινητού που όπως ισχυρίζεται ο χρήστης δεν το έκανε ο ίδιος και ο Γερμανός επέστρεψε την συσκευή αναγράφοντας ότι η συσκευή έγινε upgrade στο τελευταίο fw και βγαίνει έκτος εγγύησης λόγω ραγισμένου πίσω μέρους..

ίσως η apple να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τερματίζει την συνεργασία της με τον ΟΤΕ γιατί πολύ απλά κάνει κακό στην εικόνα της

guzel
21-09-09, 14:00
Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για το θέμα που σας προβλημάτισε και, παράλληλα, να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας το γνωστοποιήσατε, μέσω της "on-line επικοινωνίας" της ιστοσελίδας μας www.e-germanos.gr

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τον έλεγχο δεν διαπιστώθηκε βλάβη, αλλά προληπτικά πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση λογισμικού.Η συσκευή σας βρίσκεται στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μπορείτε να περάσετε από εκεί και να την παραλάβετε.

Η επικοινωνία σας με εμάς είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη και αποτελεί ευκαιρία για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Διαχείρισης Πελατών

Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

μας βλεπω στα δικαστηρια :lol:

........Auto merged post: guzel πρόσθεσε 15 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα αργότερα ........

εννοείτε πως δεν πρόκειται να παραλάβω την συσκευή

emeliss
21-09-09, 14:12
Τι πρόβλημα λες πως παρουσίασε στην οθόνη;

guzel
21-09-09, 14:18
υπάρχει αστοχία υλικού καθώς η οθόνη κιτρινίζει στο κάτω μέρος επιπλέον σε μαύρο φόντο φαίνεται μια περίεργη διάχυση φωτός

ο τεχνικός που το είδε η για στραβό με περνάει η έχει μεγάλο θράσος...

τώρα μου λένε να παω στο καταστημα για να δω αν λυθηκε :rofl:και να το ξαναστειλουν πανω. καλα ειναι σοβαροι ?

emeliss
21-09-09, 14:19
Όταν πας λοιπόν στον Γερμανό του δείχνεις ακριβώς το πρόβλημα, αν φυσικά υπάρχει ακόμα.

guzel
21-09-09, 14:26
Όταν πας λοιπόν στον Γερμανό του δείχνεις ακριβώς το πρόβλημα, αν φυσικά υπάρχει ακόμα.

μα πριν πάω την συσκευή πίσω είχα κάνει αναβάθμιση στην 3.1.. δεν έχουν κάνει κάτι παραπάνω δεν άλλαξαν την οθόνη για να λυθεί το πρόβλημα..εγώ γιατί πρέπει να το ξαναστειλω και να περιμένω άλλες 10 ήμερες ?

guzel
23-09-09, 11:36
το πήραν ξανά πίσω τα oteshop αυτή τη φορά ,μαζί με την κούτα χωρίς να γράψουν τα περιεχόμενα της κούτας .. η οθόνη απέκτησε και μια γρατζουνιά

απόδειξη ότι παρέλαβαν το τηλέφωνο δεν πήρα και εγώ επειδή ήμουν αφηρημένος ξέχασα να ζητήσω :S ελπίζω μην υπάρξει πρόβλημα

guzel
28-09-09, 18:14
επειδή βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί τους και πολύ περισσότερο να στέλνω φόρμες γιατί δεν έχουν κάποια τηλέφωνο να καλέσω ζήτησα πίσω τα λεφτά μου ,

όταν σοβαρευτούν ας με καλέσουν να πάω να ψωνίσω από το μαγαζάκι τους:down::down:

........Auto merged post: guzel πρόσθεσε 35 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........

2108200300 από εδώ με καλούν αλλά ο αριθμός δεν υπάρχει αν το καλέσω εγώ. μήπως έχει κάνεις κάποιο τηλέφωνο? ούτε καν στην απόδειξή δεν γράφει τηλέφωνο επικοινωνίας

guzel
29-09-09, 15:47
τα ίδια και σήμερα... την γύρισαν πισω και ξανά-έφυγε φυσικα

κάθε φορά η οθόνη αποκτά και μια γρατζουνιά

........Auto merged post: guzel πρόσθεσε 1 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

πηρα και μια αναφορα σημερα και εχει το λογοτυπο της κοσμοτε.. οτι να ναι.. και γραφει εγγυηση: ΟΧΙ ενς θεος ξερει τι εννοουν

guzel
01-10-09, 11:54
ακόμα τπτ :down:

αποκομίζω την εικόνα πως τα oteshop είναι υπεράνω νόμου ,

guzel
02-10-09, 21:07
εκαναν αλλαγη λογικου κυκλωματος :rofl:

αλλαξε και το ιμει ..καλα θα τους παρει ο διαολος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

........Auto merged post: guzel πρόσθεσε 8 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δευτερα θα γινει ο χαμος στο καταστημα γιατι οπως φαινεται μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι....

........Auto merged post: guzel πρόσθεσε 16 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

αντε να δινω 1000ε τωρα για δικηγορους και παραβολα...για τα αυτονοητα...:down::down:

psyxakias
03-10-09, 12:40
Το "εγγύηση: ΟΧΙ" υποθέτω ότι σήμαινε ότι δε σε καλύπτει η εγγύηση για το συγκεκριμένο θέμα, σου ζήτησαν να πληρώσεις; Απορία: γιατί να τους πάρει ο διάολος ότι άλλαξε το ΙΜΕΙ (λογικό δεν είναι αν άλλαξαν πλακέτα?); Επειδή δε γνωρίζω, μήπως προκαλεί πρόβλημα σε κάτι; (πχ υπάρχουν εφαρμογές που αγοράζονται βάσει συγκεκριμένου ΙΜΕΙ?)

guzel
03-10-09, 14:54
Το "εγγύηση: ΟΧΙ" υποθέτω ότι σήμαινε ότι δε σε καλύπτει η εγγύηση για το συγκεκριμένο θέμα, σου ζήτησαν να πληρώσεις; Απορία: γιατί να τους πάρει ο διάολος ότι άλλαξε το ΙΜΕΙ (λογικό δεν είναι αν άλλαξαν πλακέτα?); Επειδή δε γνωρίζω, μήπως προκαλεί πρόβλημα σε κάτι; (πχ υπάρχουν εφαρμογές που αγοράζονται βάσει συγκεκριμένου ΙΜΕΙ?)

προφανώς εφόσον άλλαξαν την πλακέτα θα άλλαζε και το ΙΜΕΙ.

το κακό που είναι? πως είναι δυνατόν να δεχτώ ανακατασκευασμένη συσκευή για 2 εβδομάδων συσκευη ? για την γρατζουνιά στην οθόνη το έκαναν γαργάρα.. επιπλέον όπως λένε όλοι στο myphone δεν τους έχει δώσει δικαίωμα η apple να ανοίγουν την συσκευή! προφανώς είτε έγινε unauthorized repair ή έχουν άδεια να κάνουν ότι θέλουν.

Φυσικά και δεν πλήρωσα, στο χαρτί που έλεγε ΕΓΓΥΗΣΉ ΟΧΙ ήταν χαρτί της κοσμοτε και μάλλον κατά λάθος μου το έδωσαν

το οτι άλλαξαν πλακέτα συνεπάγεται αυτομάτως στο ότι από την πρώτη στιγμή είχα δίκιο και εκείνοι έλεγαν έτσι είναι το τηλέφωνο και πληρεί τις προϋποθέσεις! τόσο καιρό άδικα με ταλαιπωρούσαν! πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω επισκευασμένο γρατζουνισμένο τηλέφωνο δυο εβδομάδων

efthlouk
06-10-09, 14:35
H Apple δεν τοποθετήθηκε στο ζήτημα αυτό; Της γνωστοποιησες τις τελευταίες εξελίξεις; Δεν μπορεί εκείνη να παρέμβει στους δικούς μας εδώ και τελοσπαντων να τους υποχρεώσει να σου δώσουν καινούρια συσκευή;;

guzel
07-10-09, 10:35
μαμακιες έλεγαν στο τηλέφωνο τελικά. πήρα καινούργιο (τουλάχιστον έτσι δείχνει εξωτερικά)

manoulamou
07-10-09, 11:58
Αντε μεγειες :oneup: κι αμα ξανα-χαλασει ανοιξε blog καλυτερα, γιατι πολλοι το διαβασαν και λιγοι απαντησαν:)

guzel
07-10-09, 12:19
Αντε μεγειες :oneup: κι αμα ξανα-χαλασει ανοιξε blog καλυτερα, γιατι πολλοι το διαβασαν και λιγοι απαντησαν:)

:rofl::rofl:

σ ευχαριστω , αλλα παει για πουλημα :p

manoulamou
07-10-09, 12:40
Τελικα τι να πω στο γιο μου που εχει βαλει στο ματι το νεο iPhone
να το αγορασει απο OTEshop, Γερμανο ή καθολου;
:what:

guzel
07-10-09, 14:02
Τελικα τι να πω στο γιο μου που εχει βαλει στο ματι το νεο iPhone
να το αγορασει απο OTEshop, Γερμανο ή καθολου;
:what:

vodafone ;)

manoulamou
07-10-09, 14:06
Δεν γινεται: εχει Cosmote συμβολαιο που ληγει του χρονου;) ασε γιατι παλι εγω θα πλερωσω τα κερατιατικα:p

guzel
07-10-09, 14:10
Δεν γινεται: εχει Cosmote συμβολαιο που ληγει του χρονου;) ασε γιατι παλι εγω θα πλερωσω τα κερατιατικα:p

:lol:

απλά ας ευχηθεί μην του βγάλει πρόβλημα

emeliss
07-10-09, 14:12
vodafone ;)
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=227873
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222437&page=2

guzel
07-10-09, 14:24
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=227873
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222437&page=2

σίγουρα θα υπάρχουν και εκεί προβλήματα αλλά όχι τόσα. τουλάχιστον εκεί ξέρεις την vodafone και μόνο .. έμενα με έτρεχαν από εδώ κ από εκεί και έχω μαζέψει χαρτιά από oteshop/cosmote/γερμανος ,απλά ένα μπάχαλο. να φανταστείς τώρα που πήρα το άλλο ούτε καν μου έδωσαν χαρτί να υπογράψω ότι το παρέλαβα μου έδωσε ο υπάλληλος του oteshop όλα τα χαρτιά :lol:

manoulamou
07-10-09, 15:31
Σχετικο ασχετο το κινητο που κληρονομησα απ τον αντρα μου (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=320805) ουτε εγω ουτε αυτοι στον Γερμανο,
όπου ειχα παει, ξερουν εαν θα γινει τελικα καρτοκινητο ή διακοπη οριστικη,
γιατι εχουν με την cosmote συνεννοηση βερυκοκο και στ αυτοματοποιημενα συστηματα τους - συμβολαια
φαινεται πως θα γινει οριστικη διακοπη ενω ο κωδικος ακυρωσης ειναι για μετατροπη σε καρτοκινητο.:rofl:
Ελπιζω μεχρι αυριο το μεσημερι, οπότε ληγει ο νεκρος χρονος μεταβασης, να εχει γινει αυτο που ζητησα
αλλιως δεν θα στεναχωρηθω παρα πολυ :rolleyes: αφου θα μου μεινει η συσκευη, εχω και 2 αριθμους καβατζα.
Απλα ηθελα να διατηρηθει ο παλιος αριθμος, για να μην ψαχνονται φιλοι και συγγενεις με αλλαγες...

@ ADSLgr.com All rights reserved.