Επιστροφή στο Forum : Ταβέρνες Αθηνών και περιχώρων
Σκέφτηκα να κάνω αυτό το θέμα για να γράφουμε για ωραία ταβερνεία και τις σπεσιαλιτέ τους όπως και το πόσο καλό είναι το κρασί τους.
Ξεκινάω εγώ με το περσοναλ φειβοριτ τον Ρηγα σε παράδρομο της Σεβαστουπόλεως στο ύψος του Ερυθρού Σταυρού.
Γνωστός για τις πανσέτες, αλλά όταν τώρα το χειμώνα δουλεύει το φουρνάκι της ξυλόσομπας βγάζει αγγέλους.
Το ντεκόρ είναι λούμπεν και η μουσική επένδυση κυρίως ρεμπέτικα και λαικά 60-70:up:.
Πληζ κοντινιου :D
μπα????
κανείς δεν πάει στην ταβέρνα ανυμορ??? τι σνομπ!!! :)
Δεν ξέρω για ταβέρνες , αλλά το άβαταρ είναι όλα τα λεφτά !! :up: :up:
(Πιστεύω όμως πως το θέμα έχει ήδη εξαντληθεί από άλλα αντίστοιχα τόπικ ....Μάλλον θα πάει για merge) .
και συνεχίζω : "Κολοβός" στην οδ. Νεαπόλεως στην Αγ. Παρασκευή.
Απο το 1954 αν δεν κάνω λάθος, παλιά καραβάνα.
Ωραίο κοτόπουλο παϊδάκι αλλά και γενικώς ψήνει ωραία.
Καλές τιμές.
Και κήπος από άνοιξη και μετά.
Nεα Φιλαδελφεια - Πλατεια Ηρωων
Ταβερνα Μιστερ Λουκιδελης. Κρασι για αντρες, ψαρονεφρι τουμπανο, τζατζικι βρωμερο, πολυ καλες τιμες.
manoulamou
01-03-06, 15:24
Κρασι για αντρες εχει, για γυναικες δεν εχει ή
μηπως σαν γνησιοι νεοελληνες φοβομαστε το γνωστο "νημα"
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21436
Πόκους-Καλαμπόκους. :-k
Βρς Γουαν που είναι το εν λόγω ιερό τέμενος? οδός , αριθμός, περιοχή?
πείτε και άλλες όσοι ξέρετε ρε παιδιά!
έρχομαι απο αγγλία σε ένα μήνα και το πρώτο βράδυ θέλω να σκάσω με ελληνικά φαγητά!
αν μπορείτε να λέτε πόσο πάει και το μαλλί ανα άτομο (παμφάγο!) :p
Για "χοντρό" πάντως σταθερή αξία είναι τα Καλύβια (δήμος της Αν. Αττικής μετά το Μαρκόπουλο για να μην ψάχνεστε).
Προτείνονται "Μουρούζης" , "Τρίγωνο" , "Κόλλιας" και τώρα τελευταία παίζει και ο "Παράδεισος".
ΥΓ. Ποιός ξέρει να πεί τι είναι το "χοντρό"?? έτσι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...:)
Κρασι για αντρες εχει, για γυναικες δεν εχει ή
μηπως σαν γνησιοι νεοελληνες φοβομαστε το γνωστο "νημα"
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21436
Μανούλαμου για πες εκεί στη Βωβούπολη καμμιά καλή ταβέρνα?
Ο "Ασβεστόλακκος" τι λέει έχεις ιδέα?
O Ασβεστόλακος είναι εξαιρετικός και σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Μεγάλη ποικιλία και ωραίο κουτουκίσιο decor. Τry it;)
O Ασβεστόλακος είναι εξαιρετικός και σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Μεγάλη ποικιλία και ωραίο κουτουκίσιο decor. Τry it;)
Μμμμ, και τι προτείνεις να δοκιμάσουμε;;;
Τι να σου πω τώρα. Έχει άπειρα πιατα. Και αρκετά πρωτότυπα. Εγώ είμαι τρελλός μακαρονάς και μου αρέσει πολύ η καρμπονάρα του αλλά σε ταβέρνα συνήθως άλλα ζητάς. Κάνει ώραιο γεμιστό ψαρονέφρι. Επίσης μ' αρέσουν τα κεφτεδάκια της γιαγιάς που είναι σχετικά απλό αλλά νοστιμότατο. Κάνει ωραίο (και ιδιαίτερα μεγάλο) μπιφτέκι. Χοιρινά φιλετάκια "μεθυσμένα" σε κρασί. Και πολλά άλλα. Α, έχει και ωραίες σαλάτες πέρα από τις κλασσικές.
Edi's kebab Ζησιμοπούλου Π.Φάληρο κοντά στα σινεμά Φάληρο (που διαφέθγει ο ακριβής αριθμός τώρα). Είμαστε χρόνια πελάτες. Πολίτικα: λαχματζούν, σουτζούκι, ποικιλία δεν λέω άλλο!...
Τζιτιζικας και Μερμηγκας >>> Πλ. Παπαδιαμάντη
Τα Πευκα >>> Πευκη (σπεσιαλιτε μοσχαρακι στα καρβουνα, μιαμ, μιαμ)
manoulamou
10-03-06, 22:26
Μανούλαμου για πες εκεί στη Βωβούπολη καμμιά καλή ταβέρνα?
Ο "Ασβεστόλακκος" τι λέει έχεις ιδέα?
Το ειδα με χρονοϋστερηση, αλλα δεν βρισκω τον Ασβεστολακκο κατι εξαιρετικο. Ξεραμε
και τον ιδιοκτητη, ηταν συμβουλος του ακατανομαστου, καλο παιδι, επαθε χοντρη ζημια απο εγκεφαλικο.
Παντως αν θες ειδικα καλο ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ υπαρχει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, μιλαμε για Τον Πειρασμο. Κυμης, ορια Πευκης-Ηρακλειου.
Επισης προσεγμενη Ταβερνουλα, με εγγυημενη ποιοτητα τα ΠΕΥΚΑ στη Χαϊμαντα<< EDIT το "εξοχικο" τους καταπληκτικο>> Στοιχεια στο http://www.athinorama.gr
Επισης αν θελετε κατι μετα μουσικης ( ρεμπετικα- λαϊκα) ομορφο το ΤΟΛ, Κηφισιας και Σαλαμινος.
λοιπον παιδια μερικες προτασεις και απο μενα εναν δυσκολο καλοφαγα , δυσκολο εννοω στο φαγητο μιας και εχω καλομαθει πολυ σπιτι μου.
Σε οτι γραψω εχω παει και λεω δικες μου εντυπωσεις και οχι αλλων.
Καταπληκτικα πα'ι'δακια θα βρειτε στο Στεκι Του Ηλια που ειναι στο Θησειο διπλα απο την εκκλησια στην επταχαλκου , αυτο ειναι οπως παμε με τα ποδια(τωρα πια) απο τον σταθμο του ηλεκτρικου προς την καφετεριες αντι να παμε αριστερα στο τελος του δρομου για την ανηφορα που σε παει στις καφετεριες κανουμε δεξια και στο τελος του πεζοδρομου αναγκαστικα αριστερα και στα 20 μετρα το βρισκουμε στο αριστερο χερι απεναντι απο την εκκλησια, το καλοκαιρι ειναι ωραια βγαζει και τραπεζακια εξω και ειναι συμπαθητικα , σχεδον ολα του τα φαγητα ειναι πολυ καλα και οι τιμες πολυ καλες.(ειμαι και λιγο τσιγκουνης πως να το κανουμε :p)
Αλλη πολυ καλη ταβερνα κατα την γνωμη μου ειναι ο γνωστος Καραγκιοζης στο περιστερι , πολυ καλα φαγητα αψογος χωρος καταπληκτικο σερβις γρηγορο και τιμιες τιμες , θα σας προτεινα πατατες στην γαστρα και ειναι επισης πολυ καλος στα ψητα του , κρασακι καλο, οτι μερα και να πατε θα δειτε οτι σχεδον γεμιζει και γεμιζει με οικογενειες που πανε χρονια και τελευταια βλεπω οτι συχναζουν ολο και πιο πολλοι νεοι και ειναι ωραιο αυτο, παντως και μονο οτι ειναι σχεδον παντα γεματο και δυσκολες μερες της εβδομαδας λεει πολλα.
Εχω και αλλες πολλες αλλα δεν θελω να κουρασω.
λοιπον παιδια μερικες προτασεις και απο μενα εναν δυσκολο καλοφαγα , δυσκολο εννοω στο φαγητο μιας και εχω καλομαθει πολυ σπιτι μου.
Σε οτι γραψω εχω παει και λεω δικες μου εντυπωσεις και οχι αλλων.
Καταπληκτικα πα'ι'δακια θα βρειτε στο Στεκι Του Ηλια που ειναι στο Θησειο διπλα απο την εκκλησια στην επταχαλκου , αυτο ειναι οπως παμε με τα ποδια(τωρα πια) απο τον σταθμο του ηλεκτρικου προς την καφετεριες αντι να παμε αριστερα στο τελος του δρομου για την ανηφορα που σε παει στις καφετεριες κανουμε δεξια και στο τελος του πεζοδρομου αναγκαστικα αριστερα και στα 20 μετρα το βρισκουμε στο αριστερο χερι απεναντι απο την εκκλησια, το καλοκαιρι ειναι ωραια βγαζει και τραπεζακια εξω και ειναι συμπαθητικα , σχεδον ολα του τα φαγητα ειναι πολυ καλα και οι τιμες πολυ καλες.(ειμαι και λιγο τσιγκουνης πως να το κανουμε :p)
Αλλη πολυ καλη ταβερνα κατα την γνωμη μου ειναι ο γνωστος Καραγκιοζης στο περιστερι , πολυ καλα φαγητα αψογος χωρος καταπληκτικο σερβις γρηγορο και τιμιες τιμες , θα σας προτεινα πατατες στην γαστρα και ειναι επισης πολυ καλος στα ψητα του , κρασακι καλο, οτι μερα και να πατε θα δειτε οτι σχεδον γεμιζει και γεμιζει με οικογενειες που πανε χρονια και τελευταια βλεπω οτι συχναζουν ολο και πιο πολλοι νεοι και ειναι ωραιο αυτο, παντως και μονο οτι ειναι σχεδον παντα γεματο και δυσκολες μερες της εβδομαδας λεει πολλα.
Εχω και αλλες πολλες αλλα δεν θελω να κουρασω.
Να κουράσεις να κουράσεις :up:
για κάποιους που δεν είναι Αθηναίοι και δεν την ξέρουν καλά αυτό το τόπικ είναι must!
σε 9 μέρες θα έρθω για "Αγγλικό Πάσχα" :mad: και σίγουρα θα επισκευτώ κάποια πρόταση σας :oneup:
Ξεχάσατε να αναφέρετε τις χασαποταβέρνες στον Ασπρόπυργο! :up:
Επίσης πολύ καλό ταβερνοκουτούκι είναι και το "Υπόγειο" στη Δραπετσώνα. Μικρός και ζεστός χώρος αλλά και πολύ ωραία φαγητά και μουσικούλα(τρέλα με Καζαντζίδη και ελληνικά 60's/70's :up: ).
Είναι κι άλλο ένα καλό μαγαζάκι(μεγάλο χώρο και με κήπο το καλοκαίρι) πίσω από τις φυλακές Κορυδαλλού που λέγεται "Βασίλης".
Να με συγχωράτε για τις οδούς και αριθμούς αλλά μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή! :rolleyes:
Όταν ξαναπάω θα επανέλθω με updated στοιχεία! :D
Παιδια για οσους παντως σας αρεσει το καλο φρεσκο ψαρι,τα θαλασσινα και το κρασακι-ουζακι,θα χαρω να σας εξυπηρετησω στο μαγαζι μου στη Ν.Φιλαδελφεια στη οδο Σμυρνης 15...
Ειναι λιγο μετα την νεα μπουτικ της ΑΕΚ η αν προτιματε αλλιως παραλληλα της Δεκελειας,δυο τετραγωνα πισω απο το Flocafe...
Ειμαστε ενα νεο μαγαζι,λεγεται ''Λημνος'' (λογω καταγωγης αλλα και φαγητων απο κει βεβαια) και οι τιμες μας ειναι απολυτα προσιτες...
Σας περιμενω να σας εξυπηρετησω με χαρα...
Ζητηστε τον Μανο...
Παιδια για οσους παντως σας αρεσει το καλο φρεσκο ψαρι,τα θαλασσινα και το κρασακι-ουζακι,θα χαρω να σας εξυπηρετησω στο μαγαζι μου στη Ν.Φιλαδελφεια στη οδο Σμυρνης 15...
Ειναι λιγο μετα την νεα μπουτικ της ΑΕΚ η αν προτιματε αλλιως παραλληλα της Δεκελειας,δυο τετραγωνα πισω απο το Flocafe...
Ειμαστε ενα νεο μαγαζι,λεγεται ''Λημνος'' (λογω καταγωγης αλλα και φαγητων απο κει βεβαια) και οι τιμες μας ειναι απολυτα προσιτες...
Σας περιμενω να σας εξυπηρετησω με χαρα...
Ζητηστε τον Μανο...
δε ξέρω αν κάνουν τίποτα οι mods και άν θεωρείτε διαφήμιση αλλά αν βγάλεις και καμιά προσφορά για τα μέλη του adslgr και όντως αξίζει το μαγαζί σου θα πείξεις απο κόσμο. :p (εμένα μή με υπολογίζεις γιατί για ψάρι έχω το σπίτι μου στην Κρήτη :) )
το καλό με αυτό το θέμα είναι ότι οι προτάσεις γίνονται απο πελάτες και για αυτό ξεχωρίζει απο τις διαφημίσεις.
Εξαιρετική και φθηνή χασαποταβέρνα "Η Ρούμελη - Πολύκαρπος". Είναι στη Βάρης-Κορωπίου σχετικά στο ξεκινημά της μετα την Ευελπίδων και τα jumbo στο αριστερό σας χέρι. Μην περιμένει κανείς ποικιλία και πρωτότυπες γευσεις. Είναι κλασσική χασαποταβέρνα αλλα έχει φοβερο κρέας και το ψήνει τέλεια. +πραγματικά πολύ καλές τιμές.
Ξεχάσατε να αναφέρετε τις χασαποταβέρνες στον Ασπρόπυργο! :up:
Καλο θα ηταν να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι σε καταστηματα γιατι δεν μπορεις να φανταστεις και τι ''χαλια'' υπαρχουν σε αυτη την περιοχη , γενικως σε κατασταση που ειναι πολλες ταβερνες μαζεμενες μαζι τυπου Παρνηθα Χασια Μαγουλα και τετοια δεν ειναι ποτε ολες καλες , μια αντε το πολυ 2 να εχουν κοσμο και οι αλλες γεμιζουν απο τα ατομα που διωχνουν οι 2 αυτες καλες ταβερνες .
Καλο θα ηταν να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι σε καταστηματα γιατι δεν μπορεις να φανταστεις και τι ''χαλια'' υπαρχουν σε αυτη την περιοχη , γενικως σε κατασταση που ειναι πολλες ταβερνες μαζεμενες μαζι τυπου Παρνηθα Χασια Μαγουλα και τετοια δεν ειναι ποτε ολες καλες , μια αντε το πολυ 2 να εχουν κοσμο και οι αλλες γεμιζουν απο τα ατομα που διωχνουν οι 2 αυτες καλες ταβερνες .
Υπάρχουν και τα βλάχικα στη Βάρη (από μαζεμένες) που δεν υπάρχει ούτε μία καλή. Ειδικά δε αν συγκρίνεις με τις τιμές που βαράνε.
Υπάρχουν και τα βλάχικα στη Βάρη (από μαζεμένες) που δεν υπάρχει ούτε μία καλή. Ειδικά δε αν συγκρίνεις με τις τιμές που βαράνε.
Ακριβως αυτο ηθελαν να πω πιο πανω , καμια φορα περιοχες τυπου Μπουρναζι ταβερνων δεν ειναι καλες και συνηθως βαρανε στις τιμες .
Το θεμα ειναι να φας ενα καλο φαγητο και σε μεριδα αλλα και ποιοτητα να εχει μια αξιοπρεπεια το μαγαζι και μια καθαριοτητα, και ολα αυτα σε μια προσιτη τιμη , δεν λεω τσαμπα ουτε στον Θεο , και μετα απο εκει αν προσφερεις κατι παραπανω φιλε ταβερνιαρη (με την καλη εννοια το ταβερνιαρης)σε παροχη υπηρεσιων η καλυτερη ποιοτητα απο τους αλλους κανε ενα τσικ επανω την τιμη.
Παιδιά θα συμφωνήσω με τον alexasso,
Πληζ, προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι αν γίνεται αλλιώς δεν λέει, χαλάμε το νόημα του νήματος.(*)
Ας γράφουμε κάποιο μαγαζί που έχουμε διαπιστώσει ότι έχει κάποιο ωραίο πιάτο ή πιάτα ή γενικώς , μαγειρεύει/ψήνει ωραία και το φαί είναι νόστιμο ή επίσης έχει και κάτι ...εξωτικό στο μενού του και καλό βέβαια...
(*) (και το νήμα του νοήματος...........:hmm:πάλι πολλές ώρες στη δουλειά έκατσα ρε γμτ....:evil:)
δε ξέρω αν κάνουν τίποτα οι mods και άν θεωρείτε διαφήμιση αλλά αν βγάλεις και καμιά προσφορά για τα μέλη του adslgr και όντως αξίζει το μαγαζί σου θα πείξεις απο κόσμο. :p (εμένα μή με υπολογίζεις γιατί για ψάρι έχω το σπίτι μου στην Κρήτη :) )
το καλό με αυτό το θέμα είναι ότι οι προτάσεις γίνονται απο πελάτες και για αυτό ξεχωρίζει απο τις διαφημίσεις.
Eχεις απολυτο δικιο,συνεπως με την αδεια των mods θα μπορουσα να προχωρησω σε περαιτερω πληροφοριες...
Αναμενω λοιπον μια απαντηση ωστε να μην θεωρηθει οτι σκοπιμα παραβιαζω τους κανονες του forum....
(Αν και -προσωπικη μου γνωμη-, δε θεωρω κακο να διαφημιζουμε κατι που ενδιαφερει πιστευω καποια μελη του forum...)
Τωρα το γεγονος οτι δεν υπαρχει παρεμβαση τον moderators εδω και μερες,να το παρω σαν σιωπηλη συμφωνια?
Αν μη τι αλλο,δε θελω να θεωρηθει οτι εκμεταλλευομαι το χωρο του forum...
Παντως προς το παρον,εχω να σας πω οτι μια βολτα σας στο μαγαζι μου θα σας πεισει για τις γευσεις,την ποιοτητα και τις τιμες μας...
Αν λοιπον μου επιτραπει μια περαιτερω αναφορα στο μαγαζι,γιατι να μην υπαρξει και καποιου ειδους προσφορα στα μελη...?
Το σκεφτομαι ηδη πως μπορει να υλοποιηθει κατι τετοιο...
ρε παιδία κανείς άλλος??
ουδείς???
Πληροφοριακά πάντως ο Ρήγας στην Σεβαστουπόλεως τέλος...πάει στην Λεωφ. Γέρακα στον Γέρακα...
H "Δροσιά" στη Μάντρα Αττικής, πριν τα διόδια της Ελευσίνας στρίβεις δεξιά και ακολουθείς το δρόμο όπως πάει. Μη φανταστείτε καμμιά γαλλική κουζίνα, εχει ζυγούρι, χοντρό κλπ
H "Δροσιά" στη Μάντρα Αττικής, πριν τα διόδια της Ελευσίνας στρίβεις δεξιά και ακολουθείς το δρόμο όπως πάει. Μη φανταστείτε καμμιά γαλλική κουζίνα, εχει ζυγούρι, χοντρό κλπ
τώρα που πες για ζυγούρι και χοντρό (είσαι γνώστης φίλε, εύγε) αν πάτε κατά Επίδαυρο μεριά με πήγαν σε δυνατό ταβερνείο στο χωριό Καρατζά ονόματι Μπαμάτζαλης ή κατι τέτοιο (δεν το χάνετε , αν πάτε στο χωριό είναι η μοναδική ταβέρνα)...
Παίζει ζυγούρι, χοντρό, γκιόσα και τα άλλα γνωστα και μη εξαιρετέα. Επίσης στις πατάτες και στην σαλάτα η μερίδα είναι διπλή.
Τέλος οι τιμές είναι εξαιρετικές ( 7 άτομα φάγαμε και ήπιαμε νορμάλ με 8 ευρό το κεφάλι)
Για να πάτε στο χωριό , φεύγοντας από το θέατρο της Επιδαύρου , στρίβετε αριστερά για Κρανίδι και είναι κανα μισάωρο διαδρομή...ρωτάτε και κανα ντόπιο άμα είναι:cool:
Μπατζαβαλλης λεγεται ο τρομερος Χασαποταβερνιαρης του χωριου Καρατζας...ανηκει στον δημο Τροιζηνιας....ειναι μετα την Τραχειά στον δρομο για Κρανιδι σε μια διασταυρωση αριστερα(συνη8ως οι γυρω ταβερνες γκρεμιζουν την ταμπελα του χωριου για να τον σαμποταρουν,ναστε προσεκτικοι!)...απλα εγγυηση...διπλες μεριδες, μισες τιμες....δικα του προιοντα...τα παντα απο χοιρινο και αρνακι δικιας του εκτροφης/σφαγης....και ο ταβερνιαρης 8εος...πρωθυπουργος...οποτε περναω δεν κανω το λα8ος να μην τον επισκεφτω...παραδοση,αρχοντια,κα8αριοτητα,εξυπερετιση,νοστιμια.... οικογενειακη ταβερνα με τζακι το χειμωνα και μεγαλη βεραντα το καλοκαρι....tip:το ασ8ενες φυλο να κουβαλαει και καμια ζακετουλα ακομα και μεσα στο καταλακοκαιρο...αα...και κατι αλλο...αν καταφερεται και φατε τις ποσοτητες που 8α παραγειλετε σφυρατε μου κλεφτικα...οι νεοι υποστηρικτες του να τον ρωτουν παντα αν αυτα που παραγγειλατε θα φτασουν...μην παραγγελνετε χωρις ερωτησεις γιατι 8α βρε8ειτε με φαγητο στο τραπεζι σας για εναν λοχο...αυτα...δεν λεω αλλα...μην θεωρη8ει διαφιμηση αλλα το α3ιζει το μαγαζι...υποψιν σας κανω ταξιδι απο Σαλαμινα γαι να φαω εκει...:worthy:
ααααα....μην 3εχασετε να παρετε μπιφτεκι:clap:....απλα εχει το μεγε8ος οσο μια μεγαλη πιατελα...
Μπατζαβαλλης λεγεται ο τρομερος Χασαποταβερνιαρης του χωριου Καρατζας...ανηκει στον δημο Τροιζηνιας....ειναι μετα την Τραχειά στον δρομο για Κρανιδι σε μια διασταυρωση αριστερα(συνη8ως οι γυρω ταβερνες γκρεμιζουν την ταμπελα του χωριου για να τον σαμποταρουν,ναστε προσεκτικοι!)...απλα εγγυηση...διπλες μεριδες, μισες τιμες....δικα του προιοντα...τα παντα απο χοιρινο και αρνακι δικιας του εκτροφης/σφαγης....και ο ταβερνιαρης 8εος...πρωθυπουργος...οποτε περναω δεν κανω το λα8ος να μην τον επισκεφτω...παραδοση,αρχοντια,κα8αριοτητα,εξυπερετιση,νοστιμια.... οικογενειακη ταβερνα με τζακι το χειμωνα και μεγαλη βεραντα το καλοκαρι....tip:το ασ8ενες φυλο να κουβαλαει και καμια ζακετουλα ακομα και μεσα στο καταλακοκαιρο...αα...και κατι αλλο...αν καταφερεται και φατε τις ποσοτητες που 8α παραγειλετε σφυρατε μου κλεφτικα...οι νεοι υποστηρικτες του να τον ρωτουν παντα αν αυτα που παραγγειλατε θα φτασουν...μην παραγγελνετε χωρις ερωτησεις γιατι 8α βρε8ειτε με φαγητο στο τραπεζι σας για εναν λοχο...αυτα...δεν λεω αλλα...μην θεωρη8ει διαφιμηση αλλα το α3ιζει το μαγαζι...υποψιν σας κανω ταξιδι απο Σαλαμινα γαι να φαω εκει...:worthy:
ααααα....μην 3εχασετε να παρετε μπιφτεκι:clap:....απλα εχει το μεγε8ος οσο μια μεγαλη πιατελα...
καλά φίλε, είσαι θεός απλά!!!
με έχουν παέι εκεί και προσκύνησα!!!
το μαγαζί αξίζει με τα χίλια
όσοι πάνε Επίδαυρο για παράσταση μετά αξίζει η βόλτα προς τα εκεί
και πάλι εύγε σου αγαπητέ!!!
Πολυ καλη ειναι η ταβερνα "Ο Μιχαλης" Βαρικα 8 - Αμπελοκηποι. Οσοι τη ξέρουν καταλαβαινουν γιατι.
Δεν εχει ταμπέλα τπτ. Ενα υπόγειο ειναι κ ομως ειδικα χειμωνα Παρασκευη , σαββατο <<<<<<θελει να πάρεις για τραπεζι.
Οσοι κινουνται στην περιοχη εκει ας δοκιμάσουν.
"Ο Καλοφαγάς", πολύ καλό κλασσικό ταβερνείο στα Άνω Βριλήσσια, δε θυμάμαι διεύθυνση. Όλα τα κρέατα ζουμερά, πατάτες φυσικές και άριστα ψημένες, φέτα φανταστική κτλ
Ένα κρητικό μεζεδοπωλείο, φτηνό και με καλές παραδοσιακές γεύσεις, σε πολύ χύμα στυλ, λίγο παρακάτω από την είσοδο του Λαϊκού νοσοκομείου στο Γουδί.
Στον Τέλη δεν πηγαίνει κανείς σας;
Πλ. Κουμουνδούρου, Αθήνα
Πλ. Κουμουνδούρου, Αθήνα
Για να είμαστε εδω και να ποστάρουμε μάλλον οχι
Πλ. Κουμουνδούρου, Αθήνα
Που θα βρεις να παρκάρεις ρε κουμπάρε εκει;
Αλλά και πέρα απο αυτό προτάσεις κάνουμε ο καθενας όπου πάει!!!!
Στην περιοχή μου! (Στην όμορφη Μαλακάσα, Εκεί, στο teravibe, στο Adventure Park κλπ...)
Συντριβάνι λέγεται το Μαγαζί. Ιδιοκτήτης ο Ηλίας.
Πολύ καλό μαγειρευτό αλλά και τέλεια παϊδάκια, προβατίνα, ψαρονέφρι.
Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε: Γκιούλμπασι, Κεφαλοτύρι ψητό, Προβατίνα λαδόκολλα. Δροσιστείτε με μιά βαρελίσια μπύρα μετά...
manoulamou
16-07-08, 14:38
Για να είμαστε εδω και να ποστάρουμε μάλλον οχι
Υπονοεις κατι για την ποιοτητα των φαγητων;:p
Που θα βρεις να παρκάρεις ρε κουμπάρε εκει;
Αλλά και πέρα απο αυτό προτάσεις κάνουμε ο καθενας όπου πάει!!!!
Από το μετρό 5' είναι ρε κουμπάρε...:whistle:
manoulamou
16-07-08, 15:20
Να φας θα πας ή να τρακαρεις (μετα);
http://www.athinorama.gr/index/data/place.aspx?id=156
:p
Εχει Τελη (http://www.otelis.gr/) και την Πεντελη (http://www.athinorama.gr/index/data/place.aspx?id=397) ... παντως...
Kίσσας Πάτημα Χαλανδρίου.
Απαιχτος.
Η σταυλίσια μπριζόλα του είναι τούμπανο (και σε μέγεθος πληκτρολογίου).
Από το μετρό 5' είναι ρε κουμπάρε...:whistle:
Ναι αλλά δεν βολεύει το μετρό κουμπάρε και ιδιαίτερα καθημερινή έως 12 καπούτ ;)
manoulamou
16-07-08, 15:25
Nai alla den boleyei to metro pantoy koympare kai idiaitera kauhmerin;ew 12 kapoyt;)
:what:ΕΕΕ δλδ???:hmm:
ΕΕΕ δλδ???:hmm:
Δν βολευει παντου το μετρο
+ οτι μετα τις 12 το μετρο πάπαλα ιδιαιτερα καθημερινες!!! ;)
manoulamou
16-07-08, 15:31
Δεν επεκταθηκε το ωραριο μεχρι τις 2
Παρασκευη και Σάββατο?
http://www.apn.gr/?p=1611
Δεν επεκταθηκε το ωραριο μεχρι τις 2
Παρασκευη και Σάββατο?
http://www.apn.gr/?p=1611
Ναι αλλα και πάλι καθημερινες; Εγω βγαινω αρκετες φορες καθημερινες!
Και οχι μόνο αν μετα θες να συνεχισεις ή μενεις μακρυα θα πληρωνεις ταξι οσο εφαγες;
@ ADSLgr.com All rights reserved.