Επιστροφή στο Forum : Το καλυτερο Antivirus
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
mastermind
31-01-05, 23:47
Ζοnealarm και ξερό ψωμί! Το χρησημοποιώ απο τότε που πρωτοκυκλοφόρισε και είμαι πανευχαριστημένος! Δοκιμάστε την 'εκδοση security suite με το ενσωματωμένο antivirus...όλα τα λεφτά!! Γρήγορο και χωρίς να τρώει φοβερούς πόρους!!
Δύο είναι τα καλύτερα antivirus:
1) F-ormat
2) Linux :shock:
McAfee Enterprise 8 ενώ πριν είχα το 7.1 γενικότερα όμως πάντα Mcafee
Αυτό ξέρω,αυτό εμπιστεύομαι :)
McAfee Enterprise 8.0. Κάνει καλή δουλειά. :)
κατεβασα το fsecure antivirus 2005 αλλα ειναι trial.εχεις κανεις ένα τάπερ να μου δωσει?
EDIT by Ducklord: απαγορεύεται η ζήτηση / προσφορά παράνομου λογισμικού, εκτός από περιπτώσεις όπου κινδυνεύει η ζωή μιάς γάτας που έχει σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο, ή κάτι παραπλήσιο. Παρακαλώ, να μην επαναληφθεί, διότι, αν δεν υπάρξουν χειρότερες κυρώσεις, στο ελάχιστο, θα πρέπει να ξανακάνω EDIT και να βάζω χρωματάκια. Ducklord
John_Nastos
03-02-05, 23:50
Και εγώ το zonealarm security suite χρησιμοποιώ.
κατεβασα το fsecure antivirus 2005 αλλα ειναι trial.εχεις κανει κανα serial number να μου δωσει?
:-k :arrow: http://www.adslgr.com/forum/faq.php?
@apxwn: στο dc++ θα βρεις απειρα generators!!!!!
Εγω χρησιμοποιω το PC Cillin της Trend Micro!
panda (με πληρωμη) or avast
sygate
υπάρχουν πολύ αξιόλογα προγράμματα τα οποία είναι δωρεάν
Το panda internet security 2005 τα έχει όλα, firewall, antivirus, spam killer, protection against unknown threats, protection against fraund, εύχρηστο, πλήρως παραμετροποιήσιμο, δεν γονατίζει ο υπολογιστής, updates καθημερινά.
δεν το ειχα διαβασει οκ...
kaspersky.εχω βρει την υσυχια μου με αυτο.Πολυ ελαφρη και καλα ενημερωμενο
Kaspersky και Norton Corporate!
eXORCIST_87
15-02-05, 22:27
Kaspersky. Κανείς Ρώσος δεν αστειεύεται σε τέτοια θέματα.
xaxaxaxa!!!
Εγώ mcafee , κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...
Στις προηγούμενες σελίδες λέω ότι δεν έχω πρόβλημα με το mcafee.
Εκτες παρουσιάστηκε το 1ο. Ασυμβατότητα με εξωτερική συσκευή υπερύθρων!
Το πρόβλημα είναι γνωστό μήνες στη mcafee αλλά ακόμα δεν έχει λυθεί.
Πάντως δεν ξαναγυρνάω σε Norton.
εγω παιδια εχω δοκιμασει πολλα και τελικα καταληξα στο Kerio και μαλιστα στο 2,1,5. ελαφρι. δεν προσθετει ping στα παιχνιδια (προσθετει τισ ταξης των 1-3msec) και εχει κανονες που σχηματιζοντε ευκολα και καθαρα. εχω δοκιμασει και νεοτερες εκδωσεις του Kerio αλλα σαν την 2 τιποτα. η 4 ηταν βαργια και η 6 ειναι μονο για να κανεισ τον router
Στις προηγούμενες σελίδες λέω ότι δεν έχω πρόβλημα με το mcafee.
Εκτες παρουσιάστηκε το 1ο. Ασυμβατότητα με εξωτερική συσκευή υπερύθρων!
Το πρόβλημα είναι γνωστό μήνες στη mcafee αλλά ακόμα δεν έχει λυθεί.
Πάντως δεν ξαναγυρνάω σε Norton.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
Τί σχέση μπορεί να έχει ένα anti-virus με μία συσκευή hardware;
Δύο είναι τα καλύτερα antivirus:
1) F-ormat
2) Linux :shock:
Ακριβώς, γιατί να ασχολείσαι με αντιβιοτικά και να κάνεις ένα μηχάνημα που ούτως ή άλλως είναι 25% πιο αργό λόγω λειτουργικού 50% πιο αργό λόγω λειτουργικού ΚΑΙ αντιβιοτικού, τη στιγμή που υπάρχει το Linux που απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΟΥΣ!
Πόσους έχουν λέει στα windows; 50.000 ιούς και trojans;
μουάχαχα!
Βέβαια, το linux δεν έχει βαρυσήμαντες εφαρμογές όπως το M$ office, το 3D studio, το photoshop κλπ. :mrgreen:
(Αυτά της υπογραφής μην τα κοιτάτε, είναι για παιδιά, δεν δουλεύουν.)
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
Τί σχέση μπορεί να έχει ένα anti-virus με μία συσκευή hardware;
Και εμένα το μυαλό μου δεν πήγαινε με τίποτα στο Anti-Virus.
Τυχαία βρήκα την απάντηση σε ένα Forum εταιρίας software που δεν λειτουργούσε το πρόγραμμα μέσω IR της και όλοι παραπονιόντουσαν. Οι τύποι το έψαξαν, είδαν ότι φταίει το mcafee VirusScan, επικοινώνησαν με τη mcafee και ακόμα περιμένουμε απάντηση.
Το πρόβλημα ήταν, απ' ότι κατάλαβα, ότι το mcafee έβρισκε τους drivers για την συσκευή και τους απενεργοποιούσε, ή δε τους άφηνε να λειτουργήσουν σωστά. Έτσι ο υπολογιστής έβρισκε την συσκευή υπερύθρων, η συσκευή συνδεόταν με άλλες συσκευές αλλά δεν μπορούσε να γίνει μεταφορά δεδομένων ή (όπως στην περίπτωση μου) δεν έβλεπαν τα διάφορα προγράμματα της συνδεμένες συσκευές. Τα ίδια προγράμματα δούλευαν κανονικά με Norton.
Η εγκατάσταση των drivers είχε γίνει στην περίπτωσή μου επί εποχής Norton, αλλά όταν έκανα το πρώτο μου full system scan το mcafee τους βρήκε και τους συμπεριφέρθηκε κατάλληλος.
Μου έχει κτυπήσει άσχημα πάντως που η mcafee δεν έχει απαντήσει ακόμα, ενώ το πρόβλημα έχει αναφερθεί από τον περασμένο Ιούλιο.
Άλλο ένα (+) γιατί, κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα αυτόματα anti-viruses είναι πολύ φασαρία για το τίποτα.
Εννημερωτικά για τους φίλους του Kaspersky Pro.Χθές κυκλοφόρησε η έκδοση 5.0.20 ακόμα καλλίτερη απο την προηγούμενη την 5.0.18.
κατεβασα το fsecure antivirus 2005 αλλα ειναι trial.εχεις κανεις ένα τάπερ να μου δωσει?
EDIT by Ducklord: απαγορεύεται η ζήτηση / προσφορά παράνομου λογισμικού, εκτός από περιπτώσεις όπου κινδυνεύει η ζωή μιάς γάτας που έχει σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο, ή κάτι παραπλήσιο. Παρακαλώ, να μην επαναληφθεί, διότι, αν δεν υπάρξουν χειρότερες κυρώσεις, στο ελάχιστο, θα πρέπει να ξανακάνω EDIT και να βάζω χρωματάκια. Ducklord
:lol: :lol: :lol: :lol:
:worthy: :worthy:
Μιάου. NOD32.
Εγώ χρησιμοποιώ McAfee 8 enterprise edition. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα
Kaspersky personal. Πολύ καλό!
Από norton antivirus πήγα σε kaspersky προχθές.Μετά απο το scan που το έκανε σε 2,5 ώρες!!! το pc μου πίστεψα οτι είναι για format.Όλα δούλευαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και πολλά πράγματα κολλούσαν το pc (δεν αποκρίνεται όλη την ώρα).Αναγκάστηκα και το έκανα unistall και την θέση του πήρε το symantec corporate edition.Με την λίγη ώρα που έχω ζήσει μαζί του είμαι ικανοποιημένος.Θα δείξει...
Antioceian
17-02-05, 12:31
Τελευταία φορά που κόλλησα ιό ήταν το 90-91. Τότε είχα χρησιμοποιήσει το SCAN.EXE για να καθαρίσω το μηχάνημα μου και των φίλων μου. Από τότε
1) Δεν έχω κολλήσει ιό ΠΟΤΕ (αν και είμαι αρκετά ανοιχτός σε δοκιμές νέων προγραμμάτων κλπ)
2) Δεν έχω antivirus και ούτε σκοπεύω να βάλω.
Το πράγμα είναι απλό: Δεν εκτελώ προγράμματα για τα οποία δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Δεν εκτελώ προγράμματα που προέρχονται από ανθρώπους χωρίς τεχνική κατάρτιση (πχ. φίλοι που στέλνουν σαχλαμαρίτσες σε εκτελέσιμη μορφή με email).
Και ΑΝ θέλω να δοκιμάσω ένα πρόγραμμα αμφίβολης προέλευσης (cracks για νόμιμα αγορασμένο λογισμικό) ΤΟΤΕ το δοκιμάζω στο ειδικό ghost partition μου, και μετά ρίχνω έναν έλεγχο σε ενεργά νήματα - προγράμματα κλπ.
Όταν έψαχνα το θέμα πριν 2-3 μήνες, είχα καταλήξει στο NOD32 γιατί ήταν το πρώτο στα τεστ του καταξιωμένου Virus Bulletin. Αλλά πραγματικά νομίζω οτι είναι χάσιμο χρόνου. Με ενοχλούσε συνεχώς με αναφορές για ιούς που ερχόταν από email (τους οποίους ούτως ή άλλως έσβηνα), με ενοχλούσε το ότι έτρωγε πόρους, με ενοχλούσε η ύπαρξη του στο system tray και δεν μου προσέφερε τίποτα. Συνεπώς, πόδι.
well said Antioceian και εγω δεν τα παω τα antivirus διαρκως προβληματα δημιουργουν. Εχω καταλληξει στο συμπερασμα οτι καλυτερα ειναι να εχεις καποιο που να μην μενει resident στη μνημη και να εχει scheduling ωστε το βραδακι που δεν χρησιμοποιεις το PC σου να κανει ενα scan και να τελος.
Antioceian Μπάς και μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό που γράφεις πιό πάνω!!!!!
Εκτός και αν ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ Ι.ΕXPLORER ΑΛΛΑ ΜΕ FIREFOX.ή αν μπαίνεις με Ι.Ε.εχεις απενεργοποιήσει τα Java-active X, kai ενα σωρό άλλα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ibok.
Y.Γ. Wan πιό πάνω γράφεις : Άλλο ένα (+) γιατί, κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα αυτόματα anti-viruses είναι πολύ φασαρία για το τίποτα.
ΘΑ ΣΟΥ Ημουν υποχρεωμένος αν μου εξηγούσες τι εννοείς ( είτε εδώ ειτε με π.μ.) μιά και εχω εμπιστοσύνη στις γνώσεις σου.
Καλημέρα σε όλους σας.
Υ.Γ.2 Για τον GnG. Eντάξει παιδιά δεν ειναι δυνατόν να συμφωνούμαι ΟΛΟΙ και ειδικά σε 1 τόσο σοβαρό θέμα.
Αλλά από την άλλη εκει που εχουν φτάσει τα πράγματα ή εκεί που μας φτάσανε οι ίδιες οι εταιρείες Αντιικών προγραμμάτων δεν πάει άλλο.
Οσο για το θέμα ελαφριά ή βαριά ANTIVIRUSES PROGRAMS η αλήθεια ειναι μία( και ο μπακλαβάς γωνία).
ΔΕΝ γίνεται ελαφρύ πρόγραμμα π.χ σε Win XP Pro SP2 English με 1 σωρό προγράμματα πάνω στο μηχάνημα.
Αν λοιπόν εχεις τέτοιο λειτουργικό με μνήμη 256 ή 512 τότε ΝΑΙ ΘΑ ΨΙΛΟ εως θα χοντροσέρνεται το PC. Βάλτε περισσότερη μνήμη να δείτε την υγειά σας.
Δλδη εννοώ ΔΕΝ γίνεται και ελαφρύ και καλό πρόγραμμα.
lionheart-20
17-02-05, 13:13
kaspersky φοβερο αλλα λιγο βαρυ,πριν το kasper ειχα το symantec 9 και δεν εμεινα ευχαριστημενος,μολις εβαλα το kasper μου βρηκε 30 ιους που ειχαν στεισει καμπινγκ στο πι σι μου,και το symantec μου τα εβγαζε ολα καλα.kasper rulezz
AsGoodAsItGets
20-02-05, 15:26
Παιδιά, δε διάβασα όλη τη συζήτηση και δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, οπότε μη βαράτε.
Χρησιμοποιώ το Norton από παλιά, γιατί βασικά με βολεύει και έρχεται με το SystemWorks που το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω το registry, να κάνω undelete αρχεία, κλπ.
Τώρα έχω το 2004 και κάτι που με ενοχλεί πολύ είναι ότι μερικές φορές, όταν βρίσκει κάποιους ιούς που δεν μπορεί να τους κάνει delete ή να τους βάλει σε καραντίνα, δε σου αφήνει καμία άλλη επιλογή.
Χρησιμοποιώ παράλληλα και το ad-aware se, το οποίο σε παρόμοιες περιπτώσεις (όχι με ιούς φυσικά) έχει επιλογή να κλείνει αυτόματα όλα τα processes που κάνουν lock το συγκεκριμένο αρχείο (π.χ. explorer, ie, κτλ.) ή να τα κάνει delete στο επόμενο restart.
Απ΄ότι έχω καταλάβει, το Norton απλά τα αφήνει έτσι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Υπάρχει κάποιο άλλο antivirus (π.χ. kaspersky) που κάνει τα παραπάνω;
Υπάρχει κάποιο άλλο antivirus (π.χ. kaspersky) που κάνει τα παραπάνω;
Χαλαρα NOD32 ;)
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=14350
και την θέση του πήρε το symantec corporate edition.Με την λίγη ώρα που έχω ζήσει μαζί του είμαι ικανοποιημένος.
Αυτο χρησιμοποιω κι εγω τον τελευταιο χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Ελαφρυ, Update κανεις οποτε θελεις και υπαρχει συνεχης ενημερωση. Το χρησιμοποιω κυριως για real-time check στα εισερχομενα αρχεια. Ενα online full check απο http://housecall.antivirus.com/housecall/start_corp.asp και αλλο ενα με Spybot κατα διαστηματα και, εγω, δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.
Ναι, με usb modem, IE, SP2 F/W και Outlook Express... :shock: :twisted:
*runs away before Wantilles draws the lazer-jedi-thingie...*:p
Αυτο χρησιμοποιω κι εγω τον τελευταιο χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Ελαφρυ, Update κανεις οποτε θελεις και υπαρχει συνεχης ενημερωση. Το χρησιμοποιω κυριως για real-time check στα εισερχομενα αρχεια. Ενα online full check απο http://housecall.antivirus.com/housecall/start_corp.asp και αλλο ενα με Spybot κατα διαστηματα και, εγω, δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.
Το έχω πει και αλλού, καλό σε γενικές γραμμές αλλά δεν κάνει IMAP + POP mail scanning (δηλ. τα εισερχόμενα μέιλ δεν τα ελέγχει το SAV corporate).
wintech2003
20-02-05, 22:42
Το έχω πει και αλλού, καλό σε γενικές γραμμές αλλά δεν κάνει IMAP + POP mail scanning (δηλ. τα εισερχόμενα μέιλ δεν τα ελέγχει το SAV corporate).
Φυσικά και scannαρει το Symantec Antivirus Corporate... και εισερχομενα και εξερχόμενα. Ποια έκδοση έχεις?
Εγώ 9.0.1.1000...
http://enterprisesecurity.symantec.com/products/products.cfm?ProductID=155
- NEW! Outbound email worm heuristics prevent client systems from spreading worms via email
- NEW! Internet Email Attachment Scanning of incoming emails delivered through POP3 mail clients such as Microsoft® Outlook®, Eudora®, and Netscape Mail
wintech2003
20-02-05, 22:46
Έτσι έτσι... :thumb_dup
SAV Corporate rulez :thumbsup1
Φυσικά και scannαρει το Symantec Antivirus Corporate... και εισερχομενα και εξερχόμενα. Ποια έκδοση έχεις?
Εγώ 9.0.1.1000...
9.0.0.338 με scan engine 1.4.0.11
και το διάβασα στο manual του ότι δεν σκανάρει τα εισερχόμενα:
Μπες στο Help και δες τι λέει:
Email scanning does not support the following email clients:
IMAP clients
AOL clients
POP3 that uses Secure Sockets Layer (SSL)
Web-based email such as Hotmail and Yahoo
wintech2003
20-02-05, 22:53
Βάλε λοιπον την τελευταία έκδοση αφου όπως βλέπεις και εσυ υποστηρίζει κανονικά email scanning :thumbsup1
Για του λόγου το αληθές...
Το θέμα είναι ότι διαβάζω μέιλ με IMAP και επίσης συνεχίζει το help να είναι αντιφατικό σε σχέση με την οθόνη ρυθμίσεων που όντως είναι ακριβώς η ίδια και σε εμένα σε σχέση με αυτήν που μου δείχνετε:guitar
Κρίμα γιατί κατά τα άλλα το είχα συμπαθήσει πολύ!
wintech2003
20-02-05, 23:19
Για IMAP δεν ξερω... ποτε δεν έχω χρησιμοποιήσει IMAP..
Γι'αυτο υπάρχει ο Exchange Server με OWA :-k
Για IMAP δεν ξερω... ποτε δεν έχω χρησιμοποιήσει IMAP..
Ο συνδυασμός IMAP + procmail + Spamassassin σου επιτρέπει να γίνεται το classification των μηνυμάτων σε folders και το filtering στο mail server και όχι στο mail client, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή όπου κι'άν βρίσκεσαι να διαβάζεις τα μηνύματα σου με IMAP client χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις στο client (αν είναι pine ή webmail) ή με ελάχιστες ρυθμίσεις (αν είναι πχ ΟΕ, Thunderbird etc).
Απαραίτητη προυπόθεση να έχεις SSΗ ή FTP πρόσβαση στο mail server (στο home directory σου συγκεκριμένα) και αυτός με τη σειρά του να έχει procmail και spamassassin support.
Γιάυτό και η εμμονή στην αδυναμία του SAV για IMAP scanning:cry:
wintech2003
20-02-05, 23:46
Ξέρω τι είναι το IMAP ;)
Απλά χρησιμοποιώ τον συνδυασμό Exchange Server και OWA (Outlook Web Access) το αποτέλεσμα ειναι το πρακτικά ίδιο (μπορώ δηλαδή απο οπουδήποτε να έχω πρόσβαση στον mail server μου και κάνοντας login στο account μου να βλέπω ΠΑΛΙΑ και νεα e-mail, contacts, calendar, tasks κτλ., σαν να ειμαι στο PC μου μπροστα στο Outlook) και έτσι δεν μου χρειάζεται η λύση βασισμένη σε IMAP.
Βέβαια μια λύση για την περίπτωση σου ειναι να βάλεις κάποιο antivirus στον server σου (ClamAV, Dr.Web) αφου ειναι καλύτερο να ειναι server-side τα πάντα όπως και ο spamassasin για παράδειγμα.
AsGoodAsItGets
20-02-05, 23:51
Σ΄αυτό που ρώτησα όμως δε μου απάντησε κανείς... :roll: :(
Ξέρω τι είναι το IMAP ;)
Απλά χρησιμοποιώ τον συνδυασμό Exchange Server και OWA (Outlook Web Access) το αποτέλεσμα ειναι το πρακτικά ίδιο (μπορώ δηλαδή απο οπουδήποτε να έχω πρόσβαση στον mail server μου και κάνοντας login στο account μου να βλέπω ΠΑΛΙΑ και νεα e-mail, contacts, calendar, tasks κτλ., σαν να ειμαι στο PC μου μπροστα στο Outlook) και έτσι δεν μου χρειάζεται η λύση βασισμένη σε IMAP.
Βέβαια μια λύση για την περίπτωση σου ειναι να βάλεις κάποιο antivirus στον server σου (ClamAV, Dr.Web) αφου ειναι καλύτερο να ειναι server-side τα πάντα όπως και ο spamassasin για παράδειγμα.
Το φαντάστηκα ότι το ξέρεις αφού ανέφερες το OWA!
Απλά το έγραψα για να προλάβω ερωτήσεις του τύπου "τι το θες το IMAP??" :-k
Δυστυχώς στο mail server δεν έχω superuser privilege, αλλά ευτυχώς τρέχει ένα MailMonitor που νομίζω είναι SYMANTEC?:thumb_dup
@ ADSLgr.com All rights reserved.