PDA

Επιστροφή στο Forum : Google Chrome - συζητηση, αποριες, προβληματα



Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Dark-Side
27-08-10, 13:14
Τωρα τελευταια μου εμφανιζει συχνα οταν παω να ανοιξω καμια φορα σελιδες "οπα! κατι πηγε στραβα! Παρουσιαστηκε προβλημα κατα την εμφανιση της ιστοσελιδας.Για να συνεχισετε πατηστε Επαναληψη φορτωσης η μεταβειτε σε αλλη σελιδα."

Με τον ff οι ιδιες σελιδες ανοιγουν χωρις προβλημα.

Πρέπει να φτιάξεις καινούργιο profile... Προτείνω να κάνεις απεγκατάσταση και μετά Εκτέλεση>AppData>Google και delete. Μετά κάνε ξανά μια εγκατάσταση και θα δουλέψει κανονικά

karavagos
29-08-10, 02:30
https://sites.google.com/a/chromium.org/dev/developers/design-documents/gpu-accelerated-compositing-in-chrome
by Vangelis Kokkevis :oneup:



Use the --enable-accelerated-compositing command line flag to enable the compositor on any of the three platforms and head to a page like this one (http://webkit.org/blog/386/3d-transforms/) or this one (http://www.satine.org/research/webkit/snowleopard/snowstack.html) to see it in action. If you are curious about the structure of the composited layers, use the --show-composited-layer-borders flag.

DJTaurus
29-08-10, 19:52
This application was unable to start correctly - error 0xc0000a5....?

Hydrus
31-08-10, 22:01
Το bug με τα links απο το msn δεν έχει λυθεί ακόμα. Δηλαδή εγώ τον έχω ορίσει ως τον προεπιλεγμένο browser και όποτε μου στέλνουν links μέσω του msn και προσπαθώ να τους ανοίξω ανοίγει μεν ο chrome αλλά μένει εκεί και φαίνεται το XP look του... Δεν χρησιμοποιώ την beta έκδοση.

Dark-Side
01-09-10, 11:57
Το bug με τα links απο το msn δεν έχει λυθεί ακόμα. Δηλαδή εγώ τον έχω ορίσει ως τον προεπιλεγμένο browser και όποτε μου στέλνουν links μέσω του msn και προσπαθώ να τους ανοίξω ανοίγει μεν ο chrome αλλά μένει εκεί και φαίνεται το XP look του... Δεν χρησιμοποιώ την beta έκδοση.

Εγώ με 7.0.503.0 dev δεν έχω πρόβλημα με την beta του messenger:confused:

Hydrus
03-09-10, 13:20
Μπα... το δοκίμασα...τίποτα. Τα ίδια και η τελευταία stable 6.0.472.53... Πάντως τρώνε γερά κολλήματα εκεί στην google με κάποια θέματα. Θυμάμαι οτι μέχρι και πρόσφατα[κανα 9μηνο] δεν έμπαiνε με τπτ στις ρυθμίσεις του WAG-354G. [7 x64 Ultimate]. Να δώ πότε θα αποφασίσουν να διορθώσουν αυτό το bug...

Update:
Άλλαξα απο περιέργεια τα compatibility modes. Το XP SP3 δέν δουλεύει αλλά δουλεύει το Vista SP2 ;-)
Το error είναι το 0xc00000a5

tsabasid
03-09-10, 15:13
Κι εγώ είχα αντιμετωπίσει περίεργα "σκαλώματα" με τον chrome. Παράδειγμα δεν μπορούσα να μπω στο IMDB για κάποιον μυστύριο λόγο. Μ' αρέσει σαν concept γενικότερα, αλλά μέχρι το addblocking του να φτάσει αυτό το firefox θα είναι 2ος browser για μένα.

DOU
05-09-10, 20:04
Τρωει κατι σκαλωματα ανεξηγητα,δλδ πας να ανοιξεις μια σελιδα κ ξαφνικα σου πεταει οτι δεν βρεθηκε,2-3 φορες refresh παλι τα ιδια,πας στον ff,ανοιγει κανονικα η σελιδα.

vasileios13
05-09-10, 23:56
Τρωει κατι σκαλωματα ανεξηγητα,δλδ πας να ανοιξεις μια σελιδα κ ξαφνικα σου πεταει οτι δεν βρεθηκε,2-3 φορες refresh παλι τα ιδια,πας στον ff,ανοιγει κανονικα η σελιδα.

Σε όλους μας τα κάνει αυτά,αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα.....:bless:

konstandinos
10-09-10, 19:31
Καλησπερα,χρησιμοποιω τον chromium,και απο προχθες , στη γραμμη σελιδοδεικτων ,αλλοι σελιδοδεικτες,μου εμφανιζει τα bookmarks ,[ σε ενα κατεβατο ] , αλλα αυτο ειναι το παραξενο σχεδον σ'ολο το πλατος της σελιδας, επισης το ιδιο συμβαινει,αν μαρκαρο καποιο κειμενο και κανω δεξι κλικ , γινεται σ'ολο το πλατος της σελιδας, θεραπεια ?

Zus
12-09-10, 17:07
Άλλο ένα πρόβληα που αντιμετωπίζω με Chrome. Είτε το beta βάλω είτε το stable.

Για 1,2 λεπτάκια από όταν τον ανοίξω παγώνουν τα πάντα εκτός από το Chrome. Η κάτω μπάρα με τα παράθυρα, το κουμπάκι Έναρξη ακόμα και το ctrl alt del δεν δουλεύει, ανοίγω την διαχείρηση εργασιών αλλά παγώνει και αυτό το παράθυρο :down:

Έστρωσε με το 6. :oneup:

Zus
16-09-10, 02:10
Να ρωτήσω κάτι. Με flash τι παίζει? Τα update για το flash γίνονται μόνα τους σε κάποιο update του browser?

Dark-Side
16-09-10, 08:44
Να ρωτήσω κάτι. Με flash τι παίζει? Τα update για το flash γίνονται μόνα τους σε κάποιο update του browser?

Ακριβώς...;)

DJTaurus
18-09-10, 14:52
Μολις εκανα format και εβαλα τον chrome....youtube βλεπω κανονικα χωρις να εχω κανει εγκατασταση flash player...ειναι προεγκατεστειμενος?...να μην τον κανω install?

Dark-Side
18-09-10, 14:54
Όχι δεν χρειάζεται, είναι προεγκατεστημένος;)

Δες και εδώ (http://blog.chromium.org/2010/06/enabling-adobe-flash-player-support-in.html)

tsiouficto
21-09-10, 19:58
Από τότε που αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση, εμφανίζεται ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Έχω βάλει να μου έρχονται στο hotmail τα διάφορα post του adslgr. Όταν ανοίγω λοιπόν το mail, πατάω πάνω στο link για να με μεταφέρει στην αντίστοιχη σελίδα του adslgr. Αν όμως κλείσω το tab του hotmail, το tab του adslgr μετατρέπεται στην "Αw, snap!" σελίδα του Chrome. Το δοκίμασα και με άλλα site, και συμβαίνει το ίδιο. Όποτε δηλαδή ανοίξω μια σελίδα μέσω ενός link από mail, με το που κλείσω το tab του hotmail, κρασάρει το ανοιγμένο link. Ακόμα και αν είναι φορτωμένο ολόκληρο, ακόμα και αν το εχω αφήσει ανοιχτό για 10 ώρες. Γιατί λοιπόν συμβαίνει αυτό?

Zus
26-09-10, 12:45
Έχει περιορισμό στα ταυτόχρονα downloads ο Chrome γιατί μου κανε κάτι τρελά χθες.

DJTaurus
04-10-10, 10:50
To παρακατω site μου πεταει ''error nl''...?
http://www.thebest.gr/news/index/viewCategory/10

Dark-Side
04-10-10, 15:34
To παρακατω site μου πεταει ''error nl''...?
http://www.thebest.gr/news/index/viewCategory/10

Κανένα πρόβλημα εδω με 7.0.536.2 dev

DJTaurus
11-10-10, 15:41
Τελικα απ οτι ειδα ο chrome εχει προεγκατεστημενη και την Java....πολυ βολικο ειναι και το pdf viewer που μπορεις να το κανεις enable απο τα plug-ins...

ela002
11-10-10, 17:13
Η beta είναι αρκετά σταθερή έκδοση συνήθως ;

vasileios13
11-10-10, 20:16
Η beta είναι αρκετά σταθερή έκδοση συνήθως ;

Μια χαρά είναι...:rocker

Zus
25-10-10, 00:38
Τώρα τελευταία τρώει συχνά κολλήματα. Το scrolling γίνεται βασανιστικά αργά. Μόνο με επανεκκίνηση του στρώνει :mad:

atlandis
25-10-10, 00:45
Το chrome δεν είναι αυτό που καταχωρεί το τι ψάχνεις και το τι κάνεις για τα επόμενα 20 χρόνια ονομαστικά? Κάποτε μιλούσαμε για keylogers αυτό από μόνο του είναι ένα τέτοιο..
Που να κάνεις και αγορές η συναλλαγές με τράπεζες.. θα ξέρουν τα πάντα ο κάθε υπάλληλος τους.

tsiouficto
03-11-10, 03:16
Κάτι λίγο άσχετο... κάντε τον κόπο να επισκευτείτε αυτή την σελίδα

http://www.thewildernessdowntown.com/

Είναι το ιντερνετικό βιντεοκλιπ του υπέροχου We Used to Wait των Arcade Fire. Χρησιμοποιεί HTML5, δουλεύει με πολλαπλά παράθυρα και θέλει μόνο Chrome. Είναι και μια μικρή επίδειξη πως 10 παράθυρα με HTML5 ταυτόχρονα, δεν κολλάνε το μηχάνημα.

tip: Χρησιμοποιεί και GoogleMaps. Συνεπώς όταν σας ζητήσει την διεύθυνση του σπιτιού σας, βάλτε μία του εξωτερικού, διότι το βίντεοκλιπ αξίζει πιο πολύ αν ενεργοποιηθεί και το Street View.

Leo_Mat
03-11-10, 16:02
Ακριβώς...;)

Εμένα πάντως μου έχει συμβεί αρκετές φορές να κλείσει ο chrome λόγω flash και γενικά μου κολλάει συχνά.

vasileios13
04-11-10, 00:20
Στο νέο 9.0.570.0 dev,δε μου λειτουργεί το Google Instant από την address bar. Λειτουργεί μόνο όταν ψάχνω κανονικά στο Google. Nα πω ότι έχω το Google ως default search engine. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Mozart
04-11-10, 00:34
Το chrome δεν είναι αυτό που καταχωρεί το τι ψάχνεις και το τι κάνεις για τα επόμενα 20 χρόνια ονομαστικά? Κάποτε μιλούσαμε για keylogers αυτό από μόνο του είναι ένα τέτοιο..
Που να κάνεις και αγορές η συναλλαγές με τράπεζες.. θα ξέρουν τα πάντα ο κάθε υπάλληλος τους.

To unique_id πλέον δεν υπάρχει ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα σε Mac OS αν εννοείς αυτό.Στα Windows κυκλοφορούν προγραμματάκια για να το σβήνουν ουσιαστικά


(ωπ σόρρυ,τώρα είδα ότι είναι στην κατηγορία Windows)

Andreaslar
04-11-10, 00:43
Κάτι λίγο άσχετο... κάντε τον κόπο να επισκευτείτε αυτή την σελίδα

http://www.thewildernessdowntown.com/

Είναι το ιντερνετικό βιντεοκλιπ του υπέροχου We Used to Wait των Arcade Fire. Χρησιμοποιεί HTML5, δουλεύει με πολλαπλά παράθυρα και θέλει μόνο Chrome. Είναι και μια μικρή επίδειξη πως 10 παράθυρα με HTML5 ταυτόχρονα, δεν κολλάνε το μηχάνημα.

tip: Χρησιμοποιεί και GoogleMaps. Συνεπώς όταν σας ζητήσει την διεύθυνση του σπιτιού σας, βάλτε μία του εξωτερικού, διότι το βίντεοκλιπ αξίζει πιο πολύ αν ενεργοποιηθεί και το Street View.

Τα σπάει!!!!!11

esertas
05-11-10, 22:34
Τα σπάει!!!!!11
Όντως τέλειο και πολύ ωραίο κομμάτι.

senkradvii
09-11-10, 23:30
Ρε παίδες μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Στις επιλογές του Chrome στο 1ο tab, στην ρύθμιση για την προεπιλεγμένη αναζήτηση, όταν πατάω διαχείριση ενώ βλέπω πως ανοίγει νέο παράθυρο δεν μπορώ με τίποτα να το φέρω σε 1ο πλάνο και αν κλείσω το αρχικό παράθυρο κλείνει και το 2ο ταυτόχρονα! Τι παίζει? :confused:

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 10 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Κάτι λίγο άσχετο... κάντε τον κόπο να επισκευτείτε αυτή την σελίδα

http://www.thewildernessdowntown.com/

Είναι το ιντερνετικό βιντεοκλιπ του υπέροχου We Used to Wait των Arcade Fire. Χρησιμοποιεί HTML5, δουλεύει με πολλαπλά παράθυρα και θέλει μόνο Chrome. Είναι και μια μικρή επίδειξη πως 10 παράθυρα με HTML5 ταυτόχρονα, δεν κολλάνε το μηχάνημα.

tip: Χρησιμοποιεί και GoogleMaps. Συνεπώς όταν σας ζητήσει την διεύθυνση του σπιτιού σας, βάλτε μία του εξωτερικού, διότι το βίντεοκλιπ αξίζει πιο πολύ αν ενεργοποιηθεί και το Street View.

Πραγματικά υπέροχο project! :worthy:

button
18-11-10, 15:51
έχω το chrome 7 και εικόνες αρκετά συχνά δεν εμφανίζονται και βγάζουν ενα σπασμένο εικονίδιο

vasileios13
19-11-10, 23:50
Παιδιά στο νέο 9.0.587.0 dev από το πουθενά μου ανεβάζει θερμοκρασία ο 4πύρηνος AMD (6 μήνες τον έχω). Ενώ κανονικά είμαι στους 35-40 βαθμούς max,σε κάποιες φάσεις φτάνω και τους 50!!! Όταν τον κλείνω και ανοίγω Firefox ή Opera,πέφτω πάλι στα κανονικά μου. Έχει προσέξει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο; Έχω Win7 x64,με Vipre Antivirus και Online Armor Premium.... Πολύ παράξενο...!!! Με την πιο παλιά dev του Chrome,όλα ήταν ΟΚ...!!!

vasileios13
22-11-10, 12:59
Πρέπει να έφταιγε το Online Armor Premium... Έβαλα COMODO και όλα ΟΚ,ως τώρα...:banjoplay

DOU
25-04-11, 21:43
Τον τελευταιο καιρο ο chrome μου κανει αρκετα κρασαρισματα,δεν ξερω αν μπορει να φταιει κατι απο το pc μου,αλλα τρωει κολληματα.:confused:

leopal
26-04-11, 17:10
Κ μενα κρασαρει αρκετα συχνα.

Σε λαπτοπ μονο ομως που τρεχει windows 7.Στο λινουξ δεν κανει αυτα τα κολπα.

senkradvii
26-04-11, 17:11
Eμένα εδώ και 2 χρόνια παίζει να μην έχει κρασάρει ούτε μια φορά. Μόνο το flash αλλά και αυτό πολύ σπάνια..

skel
26-04-11, 21:40
εγώ με το Google Chrome δεν μπορώ να δω βίντεο στο youtube μου βγάζει μια μαύρη οθόνη δεν φορτώνει το βίντεο
έχω την τελευταία έκδοση του Google Chrome και έχω ξαναεγκαταστήσει τον flash player
στον explorer μπορώ να δω μια χαρά βίντεο
ξέρει κανείς να μου πει πως να λύσω το πρόβλημα μου ?

leopal
27-04-11, 14:55
@skel

Δοκιμασες να απενεργοποιησεις το adblock στη συγκεκριμενη σελιδα;

skel
27-04-11, 14:57
@skel

Δοκιμασες να απενεργοποιησεις το adblock στη συγκεκριμενη σελιδα;

όχι πως το απενεργοποιώ?

senkradvii
27-04-11, 15:13
όχι πως το απενεργοποιώ?

Eργαλεία -> επεκτάσεις -> adblock plus επιλογές -> 3rd tab, whitelisted domains.

skel
27-04-11, 15:17
Eργαλεία -> επεκτάσεις -> adblock plus επιλογές -> 3rd tab, whitelisted domains.

δεν έχω βάλει καμία επέκταση μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα

senkradvii
27-04-11, 15:20
Ε τότε πως να το απενεργοποιήσεις.. :p

skel
27-04-11, 15:23
Ε τότε πως να το απενεργοποιήσεις.. :p

εμ
τώρα μου κάνει άλλο κουλό για να δω το βίντεο πρέπει να πατήσω αριστερό κλικ και άνοιγμα σε νέα καρτέλα αν δεν το κάνω αυτό το τραγούδι θα παίζει αλλά μου δείχνει άσπρη οθόνη
πω θα με τρελάνει

leopal
27-04-11, 16:27
Αυτο με την ασπρη οθονη μου το κανει και μενα αλλα με ενα refresh συνηθως ερχεται στα συγκαλα του.

skel
27-04-11, 16:31
Αυτο με την ασπρη οθονη μου το κανει και μενα αλλα με ενα refresh συνηθως ερχεται στα συγκαλα του.

και εγώ κάνω συνέχεια refresh αλλά δεν γίνεται τίποτα

Dark-Side
27-04-11, 17:16
εμ
τώρα μου κάνει άλλο κουλό για να δω το βίντεο πρέπει να πατήσω αριστερό κλικ και άνοιγμα σε νέα καρτέλα αν δεν το κάνω αυτό το τραγούδι θα παίζει αλλά μου δείχνει άσπρη οθόνη
πω θα με τρελάνει

Άμα κάνεις scroll πάνω κάτω το βίντεο θα εμφανιστεί ;)

tsiouficto
28-04-11, 14:29
Προχθές έκανα update στο Thomson της Forthnet και από τότε ο Chrome είτε αργεί πάρα πολύ να μπει σε σελίδες, είτε τα καταφέρνει μετά από 4-5 refresh, ενώ κάτω αριστερά όσο προσπαθεί μένει "κολλημένο" στο μήνυμα Sending Request". Πρόβλημα ταχύτητας δεν έχω. Από ftp με τον Chrome πιάνω 1ΜB/s, με τορρεντ το ίδιο ενώ με Firefox και ΙΕ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πρόσβασης στις σελίδες.
Τι μπορεί να πειράχτηκε μετά το Update?

leopal
28-04-11, 22:02
Βγηκε η 11 εκδοση για περασε τη μηπως στρωσει.

tsiouficto
28-04-11, 22:28
Μπααα... και με την προηγούμενη, και με την 11 το ίδιο κάνει. Έκανα uninstall και install πάλι τον Chrome και δεν άλλαξε κάτι. Μάλλον κάτι με ωθεί να γυρίσω πάλι πίσω στον Mozilla...

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.