PDA

Επιστροφή στο Forum : Δεν μπορω να συνδεθω!!



Crackaboomer_91
19-05-10, 01:38
Ελπιζω να ποσταρα σε σωστη κατηγορια του φορουμ!

Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης:
Προσπαθω να συνδεθω σ'ενα ασυρματο δυκτυο NetFasteR IAD (απο router της HOL) το οποιο ειναι ανοιχτο αλλα δεν μπορω γιατι στο παραθυρο της συνδεσης σε δικτυο (windows vista) μου εχει ενα κοκκινο ''Χ'' και λεει οτι οι ρυθμισεις που εχουν αποθηκευτει για το δικτυο σε αυτο τον υπολογιστη δεν συμφωνουν με τις απαιτησεις του δικτυου.
Πατησα διαγνωση, ελεγξα τις ιδιοτητες και ειναι επιλεγμενα:

Τυπος Ασφαλειας:
Χωρις ελεγχο ταυτοτητας (Ανοιχτο)
Τυπος Κρυπτογραφησης:
Κανενας

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??? :hmm:

djbilal
19-05-10, 01:51
οπως καταλαβα αυτος που εχει το ρουτερ,εχει παιξει με τις ρυθμιδεις (TKIP+AES) τοy ασυρματου δικτυου,πιθανον για το λογο αυτο να σου βγαζει το >χ<για να καταλαβεις οι ρυθμιδεις του ρουτερ δεν εχουν συμβατοτητα με λαπτοπ σου:)

Crackaboomer_91
19-05-10, 02:04
Βασικα αμα παω τον κερσορα πανω στο ασυρματο δικτυο (στο παραθυρο συνδεση σε δικτυο) μου βγαζει τις πληροφοριες του δικτυου και στον τυπο ασφαλειας γραφει χωρις ασφαλεια.

Α, να επισημανω οτι ειχα ξανασυνδεθει παλιοτερα σ'αυτο το ασυρματο δικτυο. Απλα ειμαι φοιτητης, εχω κανει αιτηση για να βαλω φοιτητικο conn-x και τωρα ειμαι με vodafone mobile broadband on demand και συνδεομαι με ταχυτητες gprs οποτε καταλαβαινετε :down:

EDIT: Λοιπον εβγαλα καποια ακρη. Ηταν διαφορετικο ασυρμαο δικτυο αυτο που ειχα συνδεθει παλιοτερα με αυτο που εντοπισα τωρα. Το συγκεκριμενο ειναι WPA2 AES με ακριβως το ιδιο ονομα με το ανοιχτο που ειχα εντοπισει πιο παλια και πιθανον να εγινε καποιο μπερδεμα :hmm:

tdc
19-05-10, 14:39
EDIT: Λοιπον εβγαλα καποια ακρη. Ηταν διαφορετικο ασυρμαο δικτυο αυτο που ειχα συνδεθει παλιοτερα με αυτο που εντοπισα τωρα. Το συγκεκριμενο ειναι WPA2 AES με ακριβως το ιδιο ονομα με το ανοιχτο που ειχα εντοπισει πιο παλια και πιθανον να εγινε καποιο μπερδεμα :hmm:


Με προλαβες.. Ειναι το πιο συνηθες προβλημα. Ακομα και στο κινητο μου, φροντιζω να διαγραφω ολα τα public wi-fi για να μην εμφανιζεται αυτο.. ;)

djbilal
19-05-10, 15:57
για να σου γραφει wpa2 aes τοτε ειναι κλειδωμενο φιλε μου

tdc
19-05-10, 21:23
για να σου γραφει wpa2 aes τοτε ειναι κλειδωμενο φιλε μου

Αυτο το εγραφαν τα vista στο ιστορικο.. ;)

Crackaboomer_91
22-05-10, 21:14
Με προλαβες.. Ειναι το πιο συνηθες προβλημα. Ακομα και στο κινητο μου, φροντιζω να διαγραφω ολα τα public wi-fi για να μην εμφανιζεται αυτο.. ;)

Ξερεις μηπως πως μπορω να σβησω ενα Free Public WiFi απ'το παραθυρο ''συνδεση σε δικτυο'' των βιστα??

Ειχα εντοπισει ενα σε αφετηρια των κτελ και μου το βγαζει ακομη. Εκανα ανανεωση, επανεκινησεις αλλα τιποτα :hmm:

Aias
22-05-10, 23:02
Ξερεις μηπως πως μπορω να σβησω ενα Free Public WiFi απ'το παραθυρο ''συνδεση σε δικτυο'' των βιστα??

Ειχα εντοπισει ενα σε αφετηρια των κτελ και μου το βγαζει ακομη. Εκανα ανανεωση, επανεκινησεις αλλα τιποτα :hmm:


Πινακα ελεγχου->κεντρο δικτυου και κοινης χρησης->διαχειριση ασυρματων δικτυων (απο αριστερα).

Απο εδω οποια δικτυα δεν θες ,πατας πανω τους και μετα remove

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.