rockstarhs
12-06-10, 19:17
Kαλησπερα σε ολους. Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια. θελω να κανω ενα site σε στυλ πχ "μεσητικο γραφεο" οπου θα αποθηκευει ο "admin" αγγελιες σε μια βαση μεσω φορμας και μετα ο χρηστης θα μπορει να ψαξει αγγελεις στην βαση παλι μεσω φορμας.
Ολα οκ μεχρι εδω.Εχει γινει απλη δικιμαστικη βαση και λειτουργει.
Τι γινεται ομως οταν μιλαμε για πολλα πεδια σε μια φορμα/βαση?
Τοπος
Πχ Περιοχη (αττικη,θεσσαλονικη,λαρισα)
Υποπεριοχη(μενιδι,χαλανδρι,καλαμαρια,νεαπολη κλτ)
Τυπος Ακινητου
Κατοικια (μεζονετα,διαμερισμα,μονοκατοικια,στουντιο)
Επαγγελματικος χωρος(γραφειο,οροφος,αποθηκη κτλ)
Αξιοποιησιμη γη(αφροτεμαχιο,οικοπεδο κτλ)
Εμβαδο
Τιμη (απο .... μεχρι....)
Αριθμος δωματιων
Σκοπος (ενοιναση,πωληση,αντιπαροχη)
Ο πιο ευκολος τροπος για γρηγορη υλοποιηση της βασης μου μοιαζει να γινει σε 1 πινακα αλλα φανταζομαι πως δεν ειναι ο σωστος τροπος ετσι?
Ισως θα πρεπει να γινει ενας πινακας με τον "τοπο", ενας με το "τυπο ακινητου",και ενας με ολα τα υπολοιπα και ολοι αυτοι να συνδεονται μεταξυ τους? Μπαχαλο θα γινει....
Εχω κολλησει πραγματικα και δεν ξερω πως να προχωρησω...αν κανεις εχει καποια ιδεα 8α με βοηθησει πολυ...Ευχαριστω προκαταβολικα!
Ολα οκ μεχρι εδω.Εχει γινει απλη δικιμαστικη βαση και λειτουργει.
Τι γινεται ομως οταν μιλαμε για πολλα πεδια σε μια φορμα/βαση?
Τοπος
Πχ Περιοχη (αττικη,θεσσαλονικη,λαρισα)
Υποπεριοχη(μενιδι,χαλανδρι,καλαμαρια,νεαπολη κλτ)
Τυπος Ακινητου
Κατοικια (μεζονετα,διαμερισμα,μονοκατοικια,στουντιο)
Επαγγελματικος χωρος(γραφειο,οροφος,αποθηκη κτλ)
Αξιοποιησιμη γη(αφροτεμαχιο,οικοπεδο κτλ)
Εμβαδο
Τιμη (απο .... μεχρι....)
Αριθμος δωματιων
Σκοπος (ενοιναση,πωληση,αντιπαροχη)
Ο πιο ευκολος τροπος για γρηγορη υλοποιηση της βασης μου μοιαζει να γινει σε 1 πινακα αλλα φανταζομαι πως δεν ειναι ο σωστος τροπος ετσι?
Ισως θα πρεπει να γινει ενας πινακας με τον "τοπο", ενας με το "τυπο ακινητου",και ενας με ολα τα υπολοιπα και ολοι αυτοι να συνδεονται μεταξυ τους? Μπαχαλο θα γινει....
Εχω κολλησει πραγματικα και δεν ξερω πως να προχωρησω...αν κανεις εχει καποια ιδεα 8α με βοηθησει πολυ...Ευχαριστω προκαταβολικα!