PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ...???!!!



Σελίδες : [1] 2

sat88
30-06-10, 04:40
ΚΑΛΉΜΕΡΑ/ΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Έχω την εντύπωση πως έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου...
εκεί που καθόμουν ήρεμα ήρεμα ξαφνικά χωρίς να έχω τίποτα ανοιχτό έπεσε η οθόνη σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και δεν έβλεπα τίποτα και ο υπολογιστής συνέχιζε να είναι ανοιχτός μέχρι αναγκαστικά να τον κλείσω από το power. Αφού τον άνοιξα πάλι άρχισε να βγάζει περίεργες γραμμές και πάλι με το που έμπαινε στα windows έπεφτε πάλι στο ίδιο.. Τι φταίει???
:oops:

cranky
30-06-10, 07:42
Απο θερμοκρασίες, πώς πάς ;
Εχεις καθαρίσει ποτέ το κουτί, εσωτερικά ;
Μπορείς να δοκιμάσεις την οθόνη σου σε άλλο πισί ;
Έχει η μητρική σου ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, να δοκιμάσεις ;
Δώσε λεπτομέρειες για το σύστημά σου.

Και, :welcome:

sat88
30-06-10, 14:24
δε μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλά...κάνει πολύ θόρυβο και ΝΑΙ το καθαρίζω συνέχεια...είναι πεντακάθαρο μέσα...
δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρω κάποιο άλλο pc για την οθόνη αλλά δε νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα αυτή γιατί είναι καινούρια...το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να μπω σε safe mode και να ξανακάνω install τους drivers της κάρτας γραφικών...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ

αποτελείται από τα εξής:

ASUS P5LD2/C
INTEL PENTIUM D 820 2.8GHZ-LGA775-800FSB
GIGABYTE GE FORCE 7600GS
KINGSTON KVR667D2N5/512 512MB PC5300 667MI
KOYTI INNOVATOR CA400W
LC-B400ATX τροφοδοτικό


παιχνίδια ΔΕΝ παίζω και απλά θέλω να κάνω την δουλειά μου...όσο αναφορά την κάρτα γραφικών...
θα προσπαθήσω να συνδέσω κ άλλο pc για να ελέγξω την οθόνη αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτή...είναι κ τηλεόραση και λειτουργεί κανονικά (αυτό δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στο ότι είναι ΟΚ...)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

sat88
01-07-10, 13:25
:oops:
:cry:

ΚΑΝΕΝΑΣ?????????????????????????????????

psolord
01-07-10, 13:34
δε μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλά...κάνει πολύ θόρυβο και ΝΑΙ το καθαρίζω συνέχεια...είναι πεντακάθαρο μέσα...
δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρω κάποιο άλλο pc για την οθόνη αλλά δε νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα αυτή γιατί είναι καινούρια...το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να μπω σε safe mode και να ξανακάνω install τους drivers της κάρτας γραφικών...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ

αποτελείται από τα εξής:

ASUS P5LD2/C
INTEL PENTIUM D 820 2.8GHZ-LGA775-800FSB
GIGABYTE GE FORCE 7600GS
KINGSTON KVR667D2N5/512 512MB PC5300 667MI
KOYTI INNOVATOR CA400W
LC-B400ATX τροφοδοτικό


παιχνίδια ΔΕΝ παίζω και απλά θέλω να κάνω την δουλειά μου...όσο αναφορά την κάρτα γραφικών...
θα προσπαθήσω να συνδέσω κ άλλο pc για να ελέγξω την οθόνη αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτή...είναι κ τηλεόραση και λειτουργεί κανονικά (αυτό δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στο ότι είναι ΟΚ...)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Σε safe mode, η οθόνη έπαιζε κανονικά?

Τι οθόνη έχεις και τι θύρες έχει η κάρτα σου απάνω?

:welcome: και απο μένα!

sat88
01-07-10, 13:57
Σε safe mode έπαιζε κανονικότατα...
έχω μια οθόνη τηλεόραση LG FLATRON M227WD

η κάρτα έχει DVI-I, TV-OUT, D-SUB

psolord
01-07-10, 14:01
Σε safe mode έπαιζε κανονικότατα...
έχω μια οθόνη τηλεόραση LG FLATRON M227WD

η κάρτα έχει DVI-I, TV-OUT, D-SUB

Ωραία.

Εσύ με ποιόν τρόπο έχεις κάνει τη σύνδεση (αν και μάλλον δε θα μου αρέσει αυτό που θα πεις τώρα)?

sat88
01-07-10, 14:07
D-SUB...

psolord
01-07-10, 14:21
D-SUB...

A! Δόξα τω Θεώ!:p Νόμιζα οτι θα έλεγες DVI!

Λοιπόν νομίζω οτι η λύση σου θα είναι απλή αλλά μην ελπίζεις ακόμα.

Αν κατάλαβα καλά, έχεις συνδέσει την οθόνη στο Native D-sub της κάρτας. Επειδή μάλλον έχει "αρπάξει" το DAC της θύρας, έχεις δύο επιλογές.

1) Δοκίμασε να την συνδέσεις στη διπλάνη θύρα αφού πρώτα συνδέσεις το DVI to VGA adaptor. Λογικά πρέπει να έχει ένα μέσα η συσκευασία της κάρτας σου. Αν δεν το βρεις, μπορείς να αγοράσεις ένα. Είναι ένα τέτοιο.

http://www.bluelight.com.ar/Productos/Adaptador/Video/vga-to-dvi.jpg

Με αυτόν το τρόπο θα χρησιμοποιήσεις το DAC της δεύτερης θύρας που λογικά πρέπει να είναι ΟΚ.

2) Λογικά μαζί με την τηλεόραση, πρέπει να σου έχουν δώσει και τα καλώδια σύνδεσης DVI-DVI, (μη μπερδευτείς με το HDMI-HDMI). Κάνε τη σύνδεση με αυτό και θα παρακάμψεις κιόλας τελείως το DAC!

Αν κάνεις σύνδεση DVI-DVI και έχεις ακόμα πρόβλημα, τότε μάλλον έχει αρπάξει η κάρτα.

cranky
01-07-10, 14:24
Αφού παίζει σωστά σε safe mode, αποκλείεται να είναι θέμα drivers ;;
Κι' αν έχει αρπάξει η κάρτα, θα βγάζει το πρόβλημα μόνο με συγκεκριμένη σύνδεση ;;

sat88
01-07-10, 14:29
ΟΚ...Ευχαριστώ πολύ

τους drivers τους ξαναπέρασα αλλά δεν ΤΙΠΟΤΑ...
θα δοκιμάσω με DVI κ βλέπουμε...
Ευχαριστώ πολύ πάντως και θα ενημερώσω τι θα γίνει...

psolord
01-07-10, 14:29
Αφού παίζει σωστά σε safe mode, αποκλείεται να είναι θέμα drivers ;;
Κι' αν έχει αρπάξει η κάρτα, θα βγάζει το πρόβλημα μόνο με συγκεκριμένη σύνδεση ;;

Άμα έχει αρπάξει το DAC, έχει πολύ λιγότερη δουλειά να κάνει σε 800Χ600 του safe mode απο ότι σε 1920Χ1080, οπότε είναι πιθανό για αυτό να κρασάρει μόνο στην υψηλότερη ανάλυση.

Ε, μας είπε οτι έβαλε drivers και το πρόβλημα δε λύθηκε. Θαρρώ οτι έβαλε τους σωστούς!:whistle:

sat88
01-07-10, 14:35
Όντως έχω ένα τέτοιο τώρα που έψαξα...το δοκιμάζω τώρα κ σου λέω...
thnx again...

........Auto merged post: sat88 πρόσθεσε 1 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Άμα έχει αρπάξει το DAC, έχει πολύ λιγότερη δουλειά να κάνει σε 800Χ600 του safe mode απο ότι σε 1920Χ1080, οπότε είναι πιθανό για αυτό να κρασάρει μόνο στην υψηλότερη ανάλυση.

Ε, μας είπε οτι έβαλε drivers και το πρόβλημα δε λύθηκε. Θαρρώ οτι έβαλε τους σωστούς!:whistle:


ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ 100%

psolord
01-07-10, 14:36
Τέτοιο τι? Adaptor η καλώδιο? Αν έχεις καλώδιο DVI-DVI, προτίμησε αυτό.;)

sat88
01-07-10, 14:47
δυστυχώς adaptor έχω εύκαιρο...θα κοιτάξω αν κ δεν πρέπει να έχω...και είτε έτσι είτε αλλιώς σου λέω ακριβώς τι έκανα..

........Auto merged post: sat88 πρόσθεσε 9 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δυστυχώς με το adaptor κάνει τα ίδια...
θα κοιτάξω για καλώδιο

........Auto merged post: sat88 πρόσθεσε 0 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........

αν κάνει τα ίδια και με καλώδιο τι κάνω???

psolord
01-07-10, 15:08
Πιθανότατα πας για κάρτα.....

Την ώρα που σου κάνει αυτά τα περίεργα, πάτα μία φορά το print screen μετά άνοιξε το Paint, πάτα Control+V, σώσε το αρχείο κάπου που να μπορείς να το βρεις και ανέβασε το εδώ.

sat88
01-07-10, 19:07
δυστυχώς adaptor έχω εύκαιρο...θα κοιτάξω αν κ δεν πρέπει να έχω...και είτε έτσι είτε αλλιώς σου λέω ακριβώς τι έκανα..

........Auto merged post: sat88 πρόσθεσε 9 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δυστυχώς με το adaptor κάνει τα ίδια...
θα κοιτάξω για καλώδιο

........Auto merged post: sat88 πρόσθεσε 0 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........

αν κάνει τα ίδια και με καλώδιο τι κάνω???

δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ...
το επόμενο βήμα?
κάρτα κ τροφοδοτικό???και αν ναι τι πρέπει να προσέξω για το τι θα αγοράσω...?
τα χαρακτηριστικά του PC είναι παραπάνω...δεν θέλω πολλά πολλά...ούτε παιχνίδια παίζω ούτε σχεδιαστικά προγράμματα χρησιμοποιώ...μια να κάνω την δουλειά μου...απλά κ όμορφα...:):):)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...:hmm::hmm::hmm:

sat88
01-07-10, 19:14
Πιθανότατα πας για κάρτα.....

Την ώρα που σου κάνει αυτά τα περίεργα, πάτα μία φορά το print screen μετά άνοιξε το Paint, πάτα Control+V, σώσε το αρχείο κάπου που να μπορείς να το βρεις και ανέβασε το εδώ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορώ να το κάνω αυτό που λες... ξέρω τι θέλεις...απλά δεν έχω καθόλου εικόνα...δεν προλαβαίνω να δω ούτε καν τον USER μου για να βάλω κωδικούς να μπω...
από την οθόνη που σου επισυνάπτω και μετά ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΤΊΠΟΤΑ...πέφτει κατευθείαν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας...

Υ.Γ.:στέλνω από άλλο pc...

sat88
01-07-10, 19:19
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορώ να το κάνω αυτό που λες... ξέρω τι θέλεις...απλά δεν έχω καθόλου εικόνα...δεν προλαβαίνω να δω ούτε καν τον USER μου για να βάλω κωδικούς να μπω...
από την οθόνη που σου επισυνάπτω και μετά ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΤΊΠΟΤΑ...πέφτει κατευθείαν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας...

Υ.Γ.:στέλνω από άλλο pc...

η οποία οθόνη δε φαίνεται έτσι εννοείται...φαίνεται ΧΑΛΙΑ...με γραμμές και γεμάτο χρώματα σχεδόν....

psolord
01-07-10, 19:53
Δηλαδή έβαλες και το ψηφιακό καλώδιο (DVI) και σου τα δείχνει χάλια? Απο τη Boot screen κιόλας?:hmm:

Όταν μπαίνεις σε safe mode, η Boot screen φαίνεται καθαρή?

sat88
02-07-10, 01:34
Δηλαδή έβαλες και το ψηφιακό καλώδιο (DVI) και σου τα δείχνει χάλια? Απο τη Boot screen κιόλας?:hmm:

Όταν μπαίνεις σε safe mode, η Boot screen φαίνεται καθαρή?


NAI σε όλα...
Με DVI πάλι χάλια και με safe mode μια χαρά όλα...

psolord
02-07-10, 11:00
Χμμμμ....δε μου κάθονται καλά όλα αυτά.:hmm:

Μπες σε safe mode και κάνε ένα καλό καθάρισμα τους drivers με το driver sweeper (http://www.guru3d.com/category/driversweeper/).

Μετά μπες σε normal mode και παρατήρησε αν τώρα που δεν έχεις drivers, η εικόνα είναι καθαρή. Κάνε εγκατάσταση τους drivers και reboot και δες αν διορθώθηκε τίποτα.

Σε γενικές γραμμές, η όλη περιγραφή του συμβάντος, για hardware πρόβλημα μου κάνει. Πάντως, αν σου είναι εύκολη μία εγκατάσταση λειτουργικού, ίσως είναι προτιμότερο να κάνεις και αυτό το πείραμα, πριν πας να πάρεις κάρτα γραφικών. Τι λειτουργικό έχεις?

Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και ένα Linux Live CD για να bootάρεις με αυτό και να δεις αν υπάρχει corruption στο desktop. Αν υπάρχει και εκεί, τότε σίγουρα είναι πρόβλημα της κάρτας.

Επίσης αν δεν βαριέσαι, τράβα μία φωτογραφία την αλλοιωμένη οθόνη και ανέβασε τη εδώ.

sat88
02-07-10, 15:38
Έσβησα λοιπόν τους drivers της κάρτας και με το reboot πάλι αλλοιωμένες οθόνες...(τις επισυνάπτω σε φωτογραφίες)
Μπήκα λοιπόν και σε normal mode αλλά πάλι οι boot screen αλλοιωμένες, όπου μου πέταγε τα μηνύματα που έχω επίσης επισυνάψει, αλλά με το που εγκατέστησα τους drivers πάλι με πέταξε σε εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς καν να μου ζητήσει reboot, αμέσως κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των drivers.

:hmm::hmm::hmm:Επόμενο βήμα FORMAT??????? (δεν έχω πρόβλημα ευτυχώς την προηγούμενη μέρα έκανα back up και έτσι δε θα έχει πολύ δουλειά...):hmm::hmm::hmm:

Έχω windows xp pro service pack 2

cranky
02-07-10, 15:42
Με άλλο καλώδιο, δοκίμασες ;

sat88
02-07-10, 15:46
δυστυχώς όχι ψάχνω να βρω πριν το format...

μόνο με adaptor μέχρι στιγμής που κάνει τα ίδια...

psolord
02-07-10, 16:03
Φίλε μου, αυτό το Pattern δείχνει πρόβλημα στο hardware της κάρτας. Δεν είναι αλλοιώσεις καλωδίου. Μάλλον οι μνήμες της τα έχουν παίξει. Αφού σου τα κάνει απο την οθόνη του BIOS που βλέπω στην πρώτη φωτογραφία, τότε δεν είναι οι drivers. Άσ'το μη ταλαιπωρείσαι άλλο. Είναι χαλασμένη η καρτούλα.

Λοιπόν, μας είπες οτι η μητρική σου είναι η ASUS P5LD2/C (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522483).

Άρα κοιτάμε για PCI express καρτούλα. Πόσα λεφτά διαθέτεις? Τη θέλεις απολύτως για απλή χρήση display και τίποτα άλλο?

sat88
02-07-10, 16:19
Παιχνίδια ΔΕΝ παίζω
Σχεδιαστικά προγράμματα ΔΕΝ χειρίζομαι
και γενικά δεν χειρίζομαι πολύ απαιτητικά προγράμματα...

θέλω μια απλή-μέτρια θα έλεγα...ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ...

μήπως πρέπει να κοιτάξω κ για τροφοδοτικό? κάνει πολύ θόρυβο γενικά τώρα τελευταία...

θα έλεγα γύρω στα 100...λίγο πάνω λίγο κάτω OK...(τροφοδοτικό + κάρτα)

psolord
02-07-10, 16:28
Τότε για καμία GT 220 ή 9500GT σε βλέπω. Από 'κει και κάτω θα πας σε κάρτα κατώτερη σε απόδοση και απο αυτή που έχεις τώρα!

Τροφοδοτικό θα σου πει ο Cranky που είναι μανούλα σε αυτά!;)

........Auto merged post: psolord πρόσθεσε 1 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Για την περίπτωση σου, μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η 9500GT (http://www.skroutz.gr/s/54004/Gainward-9500GT-512MB.html) που είναι και Fanless για να μη σε ενοχλήσει ποτέ!:)

sat88
02-07-10, 16:31
Τότε κοίτα για καμία GT 220 ή 9500GT σε βλέπω. Από και κάτω θα πας σε κάρτα κατώτερη σε απόδοση και απο αυτή που έχεις!

Τροφοδοτικό θα σου πει ο Cranky που είναι μανούλα σε αυτά!;)

........Auto merged post: psolord πρόσθεσε 1 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Για την περίπτωση σου, μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η 9500GT (http://www.skroutz.gr/s/54004/Gainward-9500GT-512MB.html) που είναι και Fanless για να μη σε ενοχλήσει ποτέ!:)

Crankyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???
Μανούλααααααααααααααα????????

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΜΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:
:respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt:
:oneup::oneup::oneup::oneup::oneup::oneup::oneup::oneup:

cranky
02-07-10, 16:32
Ποιόν επεξεργαστή, καί πόσους δίσκους έχεις ;;
Και -κυρίως- ποιό τροφοδοτικό ;;
Πόσο καιρό ;

sat88
02-07-10, 16:34
1 δίσκο 250GB

Intel Pentium D 820 2.8GHZ - LGA775 - 800 FSB

LC-B400ATX 4 ΧΡΟΝΙΑ

cranky
02-07-10, 16:53
To τροφοδοτικό σου, είναι απο τα πιό noname που κυκλοφορούνε, μαζί με τα Premier.
Tο οτι άντεξε 4 χρόνια, είναι θαύμα, εκτός κι' αν χρησιμοποιείς το πισι μόνο για δουλειές γραφείου.
Σου συνιστώ το CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-eXtreme-Power-Plus-460W-PSU-RS-460-PCAP-A3.htm).

sat88
02-07-10, 16:57
Κ όμως είναι σχεδόν 10 ώρες ανοιχτός την μέρα κάθε μέρα και όχι για γραφείο...

Τέλος πάντων όμως...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ...

θα ακολουθήσω τις προτάσεις σας...;););)

mariosnet03
06-07-10, 13:22
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ) ΜΕ ΤΗΝ 7600 GT ΚΑΙ ΜΕ XP(SEVICE P.3)
Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ HARDWARE (ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΥΣ DRIVERS Η ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΩ...

sat88
06-07-10, 17:20
ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ Κ ΕΓΩ ΜΕ DRIVERS Κ ΙΣΩΣ Κ ΚΑΠΟΙΟ FORMAT ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ....

psolord
06-07-10, 20:00
Τι δουλειά έχουν οι drivers, από τη στιγμή που παρουσιάζονται artifacts στην οθόνη του BIOS?:hmm:

mitsos185
06-07-10, 22:32
το προβλημα ειναι χωρις αμφιβολια η καρτα γραφικων και μαλλον οφειλεται σε καποια καμμενη μνημη της. Ακριβως το ιδιο pattern εμφανιστηκε στο pc μου με την 7600 gt. To προβλημα εμφανιζοταν στο bios στα στα windows αλλα οχι στο safe mode οπου οπως φαινεται απενεργοποιει πολλες λειτουργιες της καρτας. Με το που δοκιμασα την καρτα ενος φιλου το μηχανημα δουλευε ρολοι. Ευτυχως εκεινες τις μερες βγηκε μια 4850 με 51 ευρω στα multirama που την ανακαλυψε ενας συνφορουμιτης και την εβγαλα οσο πιο φθηνα μπορουσα και το μηχανημα πεταει και σε τελευταια παιχνιδια.

Hodad
08-07-10, 18:11
sat88 τσέκαρε μία και το τροφοδοτικό αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα (με κανα δανεικό π.χ.).

Επίσης, αν και είπες ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά, κάνε και ένα Clear CMOS μπας και...

tasvar
08-07-10, 23:20
Φίλε sat88 δοκίμασες να βάλεις τη μνήμη του συστήματος σε άλλη θέση;

sat88
09-07-10, 02:21
Φίλε sat88 δοκίμασες να βάλεις τη μνήμη του συστήματος σε άλλη θέση;

οχι δε δοκιμασα κατι απο τα παραπανω...
τελικα τι απ ολα μπορει να φταιει...???
καλως θα κοιταξω να κανω κ τα παραπανω πριν κανω οτιδηποτε...ευτυχως δε το βιαζομαι και ετσι εχω καιρο για δοκιμες...

mariosnet03
09-07-10, 07:27
πολυ πιθανον να φταιει κατι που εχει σχεση με τισ μνημεσ οπωσ σου ειπα και εγω αλλα και αλλοι.
μνημεσ πιανονται και οι ram και η μνημη τησ καρτασ.
αυτο ειναι το πιθανοτερο σεναριο (οχι ομως το μοναδικο)
επισησ μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο αν δε δινει σωστο και σταθερο ρευμα, οπωσ σωστα σου ειπαν και αλλοι.
μπορει ακομα να φταιει το slot τησ pci/e η ακομα και το ιδιο το mb.
επειδη λοιπον ειναι πολλα που μπορει να φταινε καλυτερα κοιτα να αποκλεισεισ οτι δε φταιει η καρτα πρωτα με καμια δανικη,test-αροντας την(εγω το εκανα ηδη σε τεχνικο οπωσ σου ειπα) και στη συνεχεια μονο με δοκιμεσ θα βρεισ ακρη

sat88
09-07-10, 23:44
πολυ πιθανον να φταιει κατι που εχει σχεση με τισ μνημεσ οπωσ σου ειπα και εγω αλλα και αλλοι.
μνημεσ πιανονται και οι ram και η μνημη τησ καρτασ.
αυτο ειναι το πιθανοτερο σεναριο (οχι ομως το μοναδικο)
επισησ μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο αν δε δινει σωστο και σταθερο ρευμα, οπωσ σωστα σου ειπαν και αλλοι.
μπορει ακομα να φταιει το slot τησ pci/e η ακομα και το ιδιο το mb.
επειδη λοιπον ειναι πολλα που μπορει να φταινε καλυτερα κοιτα να αποκλεισεισ οτι δε φταιει η καρτα πρωτα με καμια δανικη,test-αροντας την(εγω το εκανα ηδη σε τεχνικο οπωσ σου ειπα) και στη συνεχεια μονο με δοκιμεσ θα βρεισ ακρη

οτι δε φταει η καρτα με καμια δανεικη...???
να δοκιμασω την καρτα μου καπου αλλου ή να δοκιμασω καποια αλλη καρτα στο μηχανημα μου ή και τα 2

tasvar
10-07-10, 00:18
Και τα δύο καλύτερα...

sat88
11-07-10, 20:13
μετα την εγκατασταση της καρτας μου σε αλλο πισι υπηρχαν τα ιδια συμπτωματα...αφου εβαλα τους drivers επεσε παλι κ εκανε τα ιδια...

επισης αφου εβαλα μια αλλη καρτα στο δικο μου πισι ολα ετρεχαν ΤΕΛΕΙΑ...

επομενο βημα...ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ή εχουμε κ τπτ αλλο...?

psolord
11-07-10, 20:30
Επειδή θέλουμε να πουλάμε κάρτες και εμείς δεν ξέρουμε καλύτερα από τεχνικούς..... (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3576765&postcount=26):whistle:

Βασικά αυτό δε βγήκε και πολύ σωστά (όχι ΔΕΝ ξέρουμε καλύτερα από τεχνικούς) αλλά τέσπα!:p

tasvar
11-07-10, 22:02
Επειδή θέλουμε να πουλάμε κάρτες και εμείς δεν ξέρουμε καλύτερα από τεχνικούς..... (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3576765&postcount=26):whistle:

Βασικά αυτό δε βγήκε και πολύ σωστά (όχι ΔΕΝ ξέρουμε καλύτερα από τεχνικούς) αλλά τέσπα!:p

Ωχ-ωχ... Μυρίζομαι fight! :whistle:

Banditgr
12-07-10, 00:34
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για fight. Ήταν φως-φανάρι, artifacts εκτός OS = 99% πρόβλημα κάρτας (αφού έχουμε αποκλείσει τροφοδοτικό και σωστές επαφές). Δεν θέλει πυρηνική επιστήμη.

tasvar
12-07-10, 00:52
Απλά αστειευόμουν...

mariosnet03
14-07-10, 02:22
psolord Μην επαίρεσε διότι δε σε παίρνει μιας και τη λύση την έδωσα εγώ στο παλικάρι και όχι εσύ (ΑΝ το πρόσεξες και αν διαβάσεις μετά από το δικό μου μήνυμα για test με άλλες κάρτες-υπολογιστές λύθηκε το θεμα)

δεν είναι πυρηνική φυσική : αφού έχεις υπόνοιες για την καρτούλα σου το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να την ελέγξεις (όπως έκανα εγώ μόνος μου στην αρχή και μετά σε κάποιο τεχνικό ή με τράμπα με άλλες κάρτεσ όπως έκανε το παιδί και όχι να τον πηγαίνεις μέσω Λαμίας
Τι για d-sub, τι για ''αρπαγμα θυρας dac''(άκου άρπαγμα???), τι vga adaptors, τι live cd linux του έιπες του παιδιού (οτι να' ναι)
και αφού δεν φταίει το καλώδιο και το ''άρπαγμα θύρας'' ΑΜΕΣΩΣ στο επόμενο μήνυμά σου και αβίαστα έβγαλες το συμπέρασμα οτι πάμε για κάρτα - ΑΡΙΣΤΟΣ - καλυτερα και απο τεχνικός

εγώ τουλάχιστον πήγαινα γι΄αυτό το 1% που είπε σωστά και ο banditgr για να μην πληρώσει το παιδί τσάμπα λεφτά.
και αν δε θές να σου λένε οτι promotάρεις hardware καλύτερα να μη δίνεις συγκεκριμένες μάρκες κατ΄ευθείαν και χωρίς να σου το ζητήσουν......

Hodad
14-07-10, 03:21
Δε συμφωνώ με το καρφάκι του psolord γιατί ήταν αχρείαστο αλλά εσύ mariosnet03 τί είναι αυτά που γράφεις; Εκτίθεσαι.
Καλύτερα να σβηστούν και τα μηνύματα από το #45 και έπειτα.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.