PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με windows defender



graal
18-08-10, 16:56
Kαλησπερα σε ολους. Απεγκατεστησα το Emsisoft διοτι το pc απο ενα σημειο και μετα κολλουσε πολυ. Τωρα προεκυψε αλλο. Ενεργοποιω τον defender και μετα απο λιγο απενεργοποιηται μονο του. Πηγαινω στο κεντρο ενεργειων,ασφαλεια, εγκατεστημενα προγραμματα ασφαλειας, και ο defender αναβοσβηνει διαρκως σε ενεργο ανενεργο!! Τον ενεργοποιω ξανα, και μετα απο λιγο ξανα-απενεργοποιηται!!! Τι μαλ.... εκανα?? :(:(:(

junior21
18-08-10, 17:31
Μήπως κανένας ιός...:hmm:

21706
18-08-10, 17:34
Μπορεί να είναι και κόρη...

opener
18-08-10, 17:49
Kαλησπερα σε ολους. Απεγκατεστησα το Emsisoft διοτι το pc απο ενα σημειο και μετα κολλουσε πολυ. Τωρα προεκυψε αλλο. Ενεργοποιω τον defender και μετα απο λιγο απενεργοποιηται μονο του. Πηγαινω στο κεντρο ενεργειων,ασφαλεια, εγκατεστημενα προγραμματα ασφαλειας, και ο defender αναβοσβηνει διαρκως σε ενεργο ανενεργο!! Τον ενεργοποιω ξανα, και μετα απο λιγο ξανα-απενεργοποιηται!!! Τι μαλ.... εκανα?? :(:(:(
Κολλουσε πολυ εε;
=

Και τα δυο τρεχουν σε real time
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3643586&postcount=21

Θα ελεγα οτι το σωστο ειναι να κρατησεις το ενα απο τα δυο (MSE - Emsisoft Anti-Malware), αν τρεχουν και τα δυο σε "real time scan" μαλλον θα εχουν προβληματα μεταξυ τους, εκτος και εαν εχεις το ενα σε "real time scan" και το αλλο σε "on demand scan".
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3643347&postcount=17
:p

Q: Do I need to remove other antivirus applications before installing MSE?
A: Yes you shoul remove your other “memory resident” antivirus applications, before you install Microsoft Security Essentials. A Memory Resident antivirus application is an application that starts when you turn on the computer, and stays started until you turn off the computer.
http://www.thewindowsclub.com/microsoft-security-essentials-mse-faq

;)

----------------
Απο που τον ενεργοποιεις;

http://www.dkszone.net/disable-turn-windows-defender-windows-7

http://www.bizzntech.com/2009/03/12/how-to-enable-disable-windows-defender-in-windows-7

http://www.ehow.com/how_5089319_enable-windows-defender.html

Simpleton
18-08-10, 17:58
Αφού έχεις το MSE, γιατί να βάλεις και τον Defender; :hmm:

opener
18-08-10, 18:09
Αφού έχεις το MSE, γιατί να βάλεις και τον Defender; :hmm:
Σωστος (αν εχει το MSE τωρα).

@ graal,
Το MSE απενεργοποιει απο μονο του το windows defender.


Q: Is MSE designed to replace Windows Defender and the Windows firewall?
A: No but if you are running Microsoft Security Essentials, you do not need to run Windows Defender. MSE will disable Windows Defender in order to manage the PC’s real-time protection. You need not disable Windows Defender manually

http://www.thewindowsclub.com/microsoft-security-essentials-mse-faq

Windows Defender and Microsoft Security Essentials
http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/msestart/thread/5309cb8d-02e1-40e8-974f-0dcedb9ab9fd

21706
18-08-10, 18:14
Σωστος (αν εχει το MSE τωρα).


Λέει ότι το απεγκατέστησε.

opener
18-08-10, 18:22
Λέει ότι το απεγκατέστησε.
Στο αρχικο του μηνυμα, λεει οτι απεγκατεστησε το Emsisoft EAM, δεν βλεπω να λεει καπου οτι απεγκατεστησε το ΜSE.

21706
18-08-10, 18:28
Στο αρχικο του μηνυμα, λεει οτι απεγκατεστησε το Emsisoft EAM, δεν βλεπω να λεει καπου οτι απεγκατεστησε το ΜSE.

Σωστά, για το ΜSE δεν λέει τίποτα. Ούτε ότι το εγκατέστησε
ούτε ότι το απεγκατέστησε.

opener
18-08-10, 18:54
Σωστά, για το ΜSE δεν λέει τίποτα. Ούτε ότι το εγκατέστησε
ούτε ότι το απεγκατέστησε.
Αν διαβασες το #4 μηνυμα εδω, εχει γραψει στο αλλο νημα οτι το ειχε εγκατεστημενο μαζι με το Emsisoft EAM (που τωρα γραφει οτι απεγκατεστησε)

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3643586&postcount=21

21706
18-08-10, 19:29
Αν διαβασες το #4 μηνυμα εδω, εχει γραψει στο αλλο νημα οτι το ειχε εγκατεστημενο μαζι με το Emsisoft EAM (που τωρα γραφει οτι απεγκατεστησε)

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3643586&postcount=21

Ναι, έχεις δίκιο. Δεν διάβασα το άλλο νήμα.

vasileios13
18-08-10, 19:43
"Όλα καλά,όλα ανθηρά" τότε...:cool:

graal
18-08-10, 22:39
Καταρχην το MSE το ειχα πριν το emsisoft. Δουλευε κανονικα οσπου αρχισε τα κολληματα.Με πολυ κοπο το απεγκατεστησα διχως να πειραξω το MSE. Τωρα δεν μου κολλαει. Το σκεφτηκα για ιο και ξαναεκανα σκαναρισμα με το mse και δεν βρηκε τιποτα. Κολλουσε σε σημειο που ουτεεπανεκκινηση ουτε τερματισμο δεν εκανε. Ουτε με το κουμπι απο την μοναδα. Τον defender απο το μενου εναρξη τον ενεργοποιω. Τελικα OPENER, ειχες δικιο και τωρα θα μου λες :rtfm::rtfm: :oops:

........Auto merged post: graal πρόσθεσε 4 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εξακολουθω να εχω το MSE. Tι να κανω ρε παιδες?!! Τωρα μαθαινω! Καλλιο αργα παρα ποτε! :whistle:

21706
18-08-10, 22:50
Καταρχην το MSE το ειχα πριν το emsisoft. Δουλευε κανονικα οσπου αρχισε τα κολληματα.Με πολυ κοπο το απεγκατεστησα διχως να πειραξω το MSE. Τωρα δεν μου κολλαει. Το σκεφτηκα για ιο και ξαναεκανα σκαναρισμα με το mse και δεν βρηκε τιποτα. Κολλουσε σε σημειο που ουτεεπανεκκινηση ουτε τερματισμο δεν εκανε. Ουτε με το κουμπι απο την μοναδα. Τον defender απο το μενου εναρξη τον ενεργοποιω. Τελικα OPENER, ειχες δικιο και τωρα θα μου λες :rtfm::rtfm: :oops:

Εξακολουθω να εχω το MSE. Tι να κανω ρε παιδες?!! Τωρα μαθαινω! Καλλιο αργα παρα ποτε! :whistle:

Λες ότι «Τωρα δεν μου κολλαει».
Ποιο είναι το πρόβλημα;

opener
18-08-10, 23:15
Καταρχην το MSE το ειχα πριν το emsisoft. Δουλευε κανονικα οσπου αρχισε τα κολληματα.Με πολυ κοπο το απεγκατεστησα διχως να πειραξω το MSE. Τωρα δεν μου κολλαει. Το σκεφτηκα για ιο και ξαναεκανα σκαναρισμα με το mse και δεν βρηκε τιποτα. Κολλουσε σε σημειο που ουτεεπανεκκινηση ουτε τερματισμο δεν εκανε. Ουτε με το κουμπι απο την μοναδα. Τον defender απο το μενου εναρξη τον ενεργοποιω. Τελικα OPENER, ειχες δικιο και τωρα θα μου λες :rtfm::rtfm: :oops:

........Auto merged post: graal πρόσθεσε 4 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εξακολουθω να εχω το MSE. Tι να κανω ρε παιδες?!! Τωρα μαθαινω! Καλλιο αργα παρα ποτε! :whistle:
Τωρα μαθαινεις, αλλα δεν ακους αυτους που ξερουν κατι περισσοτερο! :lol:

Οσο για το τι να κανεις, ως προς τι;
Γινε ποιο συγκεκριμμενος στο τι προβλημα εχεις και τι θελεις, για να καταλαβουν οι αλλοι χρηστες και παρεις απαντηση απο καποιον.
Αν εννοεις τον απενεργοποιημενο windows defender, στα προηγουμενα μηνυματα εχει ηδη απαντηθει το πως και γιατι.

graal
18-08-10, 23:39
Το τι να κανω ρε παιδες, ηταν σχημα λογου. :) Τωρα δεν μου κολλαει γιατι εχω μονο το mse. MSE+Emsisoft μετα απο μια μερα= πολυυ κολλημα. Το προβλημα τωρα ειναι ο defender που απενεργοποιηται μονος του! δεν ξερω γιατι! (ειναι που τωρα μαθαινω!) :p

........Auto merged post: graal πρόσθεσε 3 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Σωστος (αν εχει το MSE τωρα).

@ graal,
Το MSE απενεργοποιει απο μονο του το windows defender.

ΟΚ!! Σ'ευχαριστω για τα φωτα σου!! :respekt:

Rempetis
18-08-10, 23:44
Τώρα μαθαίνεις,αλλά δεν διαβάζεις τις απαντήσεις που σου έγραψαν τα παιδιά πιο πίσω.
Δες το post του opener (6).

21706
19-08-10, 07:44
Το προβλημα τωρα ειναι ο defender που απενεργοποιηται μονος του!

Γιατί τον ενεργοποιείς;

graal
19-08-10, 23:19
Για επιπλεον προστασια. Δεν ηξερα οτι το ενα απενεργοποιει το αλλο!! :rolleyes:

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.