PDA

Επιστροφή στο Forum : Tα πάντα για τους Dreambox!!!



Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

manassis
26-04-11, 23:50
ευχαριστω πολυ εκανα λαθος τις ρυθμισεις δορυφορων
τωρα πως δημιουργω αγαπημενα απο το τηλεχειριστηριο?τιτλο και καναλια ευχαριστω

Kolonos
27-04-11, 10:27
http://www.dream-multimedia-tv.de/download/dm500_s_c_t_manual.pdf
Σελίδα 58 και κάτω

manassis
28-04-11, 22:25
ευχαριστω

manassis
01-05-11, 13:37
Καλο μηνα σ ολους τους δορυφομανοις
η καρτα viacces οι επαφες της κοιταζουν προς τα επανω η προς τα κατω στον dreambox 500-s
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άρης13
01-05-11, 18:30
Προς τα κάτω πάντα το τσιπάκι

manassis
01-05-11, 19:00
ευχαριστω καλο μηνα να εισαι καλα
πως μπορω να δω απο Ελληνικο μενου αν ο δεκτης βλεπει την καρτα και την διαβαζει?
DREAMBOX 500-S

mikecy
02-05-11, 21:31
Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιος στο dreambox και αντιμετωπιζω προβλημα.Μολις πηρα σημερα τον dm500s.Το ενωνω στην τβ ολα καλα τον ρυθμιζω για hotbird στις 13e κανω search και δεν βρισκει τιποτα.To snr παιζει γυρω στο 63%-65%.Εκανα update στο gemini 4.7 αλλα τιποτα.Μηπως κανω κατι λαθος ή ειναι προβλημα του πιατου και δεν εχω σημα?
Υ.Γ
Επειδη ολοι λενε για flasharisma δεν εχω κανει τιποτα αλλο εκτος απο αυτα που λεω.Ουτε εκανα εγκατασταση καποιο αλλο προγραμμα.

Minotavrs
02-05-11, 21:46
To snr μπορει να ειναι χαμηλο αλλα βασικο ρολο παιζει το BER αν δεν ειναι μηδενικό 0 εχεις προβλημα καλωδιωσης ή lnb....

Αρα δες το ber και ψαξου αναλογα.....

mikecy
02-05-11, 21:49
To snr μπορει να ειναι χαμηλο αλλα βασικο ρολο παιζει το BER αν δεν ειναι μηδενικό 0 εχεις προβλημα καλωδιωσης ή lnb....

Αρα δες το ber και ψαξου αναλογα.....

Tο ber ειναι 0 ακριβως.Δεν κουνηθηκε καθολου ουτε οταν εκανα πειραματα και κουνουσα το πιατο

Minotavrs
02-05-11, 21:56
αχα..... επαιζες με το πιατο.... :)
BTW εγω εχω 96-98 snr αλλα εχω μεγαλο πιατο εσυ λογικα εχεις το μικρο της μαμας... σε πρωτη φαση διαβασε και στησε το DM500s Gemini 4.70 GSF Mod (http://minotavrs.blogspot.com/search/label/DM500s%20Gemini%204.70%20GSF%20Mod) το image ειναι σταθερο, παιζει αψογα και πανω απο ολα ειναι ελληνικό mod πανω στο τελευταιο gemini..

mikecy
02-05-11, 21:59
Bασικα ειπα πριν να πειραματιστω να βαλω το dreambox να δω τα free καναλια και υστερα να το πειραξω.Κανονικα αν ηταν ολα ok δεν θα εβλεπα τουλαχιστον 1-2 καναλια?Παιζει να εχει προβλημα και η συσκευη?
Ξεχασα να αναφερω οτι αν βγαλω το καλωδιο του lnb δειχνει 63% snr.Οταν το ενωσω παιζει μεταξυ 63-65%

Minotavrs
03-05-11, 03:19
Μαλλον κατι δεν παει καλα με την εγκατασταση σου οπως τα λες...

Dimitris_80
03-05-11, 23:49
Πώς κάνουμε φορμάτ στον σκληρό δίσκο του dreambox?? Πολύ πιγκουινάκι μου βγαίνει συχνά τελευταία (κάτι σαν κλεψύδρα στα windows... oozoon έχω). Σα να κολλάει ο σκληρός.

djanton
07-05-11, 09:38
Καλημερα κ απο μενα!Αγορασα χθες τον 500hd μπορει να βοηθησει καποιος με τις ρυθμισεις;κατι μου ειπαν να περασω το newenigma2.μετα αν το περασω τι θα γινει;θα ξεκινισω να βλεπω κανονικα η θα πρεπει να κατεβασω κ καποια λιστα με τα καναλια;και γενικα το newenigma2 τι ειναι ακριβως;
Επισης ενδιαφερομαι να αγορασω το κατοπτρο της Wave Frontier με τους 10 δορυφορους αν βοηθαει αυτο στις ρυθμισεις...
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

mephisto
07-05-11, 11:29
Θα πρέπει να ψάξεις για δορυφόρους....Το new enigma είναι image που μπαίνει στο δεκτή.δεν χρειάζεσαι να πάρεις το κατοπτρο που λες και με ένα απλό κατοπτρο με 2 LNb πιανεις πχ 2 δορυφόρους astra k hot bird .τι πακέτο με κανάλια θες να βλέπεις?

tsatasos
07-05-11, 11:37
Καλημέρα και καλορίζικος ο δέκτης.

Κατέβασε όπως σου είπαν το τελευταίο newnigma. Θα το βρεις εδώ (http://www.newnigma2.to/wbb2/thread.php?threadid=11610).

Για να περάσεις άλλο firmware, συνδέεις τον DM στο δίκτυο, ανοίγεις τον διακόπτη από πίσω και κατευθείαν κρατάς πατημένο το μπροστινό κουμπι για να το πάρει ip από το δίκτυο και να είναι σε program mode. Την ip που θα πάρει θα την βρεις από τον dhcp server του modem/router σου.

Μετά χτυπάς την ip στον browser, περνάς το firmware, κάνεις reboot και είσαι έτοιμος.

Όταν ξεκινήσει ανοίγει ένα wizard και σε βοηθάει βήμα βήμα στις ρυθμίσεις.

Μόλις τελειώσει και έχεις σκανάρει τους δορυφόρους που έχεις, θα μπορείς να βλέπεις τα ελεύθερα κανάλια του κάθε δορυφόρου.

Δεν έχω βάλει ποτέ το wave frontier, αλλά νομίζω είναι φτιαγμένο για την Ευρώπη και γενικά πιο βόρεια από εμάς οπότε αν είσαι Αθήνα δε θα έχεις τόσο καλό σήμα. Καλά και εσύ τί τους θες τους 10 δορυφόρους?!? Βάλε εκεί ένα Gibertini op125 και θα πιάσεις αρκετούς.

djanton
07-05-11, 12:01
mephisto σε ευχαριστω!!!δηλαδη με το που τον βγαζω απ το κουτι περναω το image αυτο κ ψαχνω για δορυφορους σωστα;.εχω ηδη πιατο 1.20 με 2 δορυφoρους astra & hotbird.θελω να βαλω sky αγγλικο(οπωσδηποτε)(που μου ειπαν πως πιανει ανετα στα Γιαννενα),hellasat & κανα δυο τρεις ακομα...θα πεις κ τι τα θες τα 10 lnb...να χουμε να βλεπουμε...

........Auto merged post: djanton πρόσθεσε 5 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........

tsataso σε ευχαριστω!!!.να πω επισης πως τον δεκτη τον συνδεω μεσω bridge.στο γραφειο το router στο σαλονι ο δεκτης.

Kolonos
07-05-11, 17:15
Με Wave Frontier δεν νομίζω πως θα μείνεις ευχαριστημένος για την λήψη του sky καθώς θέλεις μεγάλο πιάτο για την σωστή λήψη του (1,3m +).
Το Wave Frontier επίσης είναι ακριβό, αρχίζει από 160 μέχρι 200 κάτι. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα Gibertini και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος για τον sky (δεν μιλάμε φυσικα για τα bbc που θες πιάτα γίγαντες).
Άμα θες την δίκια μου άποψη μην πάρεις όμως τόσο ακριβό πιάτο, γίνεται η δουλεία και πολύ φθηνότερα. Σου παραθέτω δυο φώτος από την δικιά μου εγκατάσταση.
http://img37.imagevenue.com/loc61/th_773468438_IMAG0048_122_61lo.jpg (http://img37.imagevenue.com/img.php?image=773468438_IMAG0048_122_61lo.jpg) http://img192.imagevenue.com/loc213/th_773480179_IMAG0144_122_213lo.jpg (http://img192.imagevenue.com/img.php?image=773480179_IMAG0144_122_213lo.jpg)

Στο πρώτο πιάτο (1,2m) έχω 6 lnb και κατεβαίνουν οι παρακάτω δορυφόροι 4.8°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-23.5°E.
Στο δεύτερο (1,35m) με 4 lnb κατεβαίνουν οι 25.5°E- 26.0°E- 28.2°E- 39.0°E- 42.0°E.
Μιας και έχεις ήδη ένα πιάτο στα 1,2m μην πάρεις κάτι πολύ ακριβό και δεν θα κάνεις και την ίδια δουλεία που κάνουν δυο μεγαλύτερα πιάτα πολύ φτηνότερα.

djanton
07-05-11, 21:17
Ευχαριστω πολυ kolonos...οποτε με συμβουλευεις να παρω ενα πιατο ακομα(1,35)αγοραζοντας οσα lnb θελω + τα 2 που εχω κ να κανω την δουλεια μου.
Εχω ομως μια απορια,τελικα 28,2 θα πιανω η οχι;Γιατι αλλοι λενε πως θα εχεις προβλημα αλλοι πως θα εισαι οκ με την νοτια δεσμη κλπ.τελικα εδω στα Γιαννενα ποιοι δορυφοροι παιζουν χωρις προβλημα κ με πιατα ακριβως σαν τα δικα σου;

Kolonos
08-05-11, 02:17
Το ότι θα πιάνεις μερικά κανάλια θα πιάνεις, αλλά όχι όσα θα πιάσεις με ένα μεγαλύτερο κάτοπτρο. Με μετρήσεις πεδιομέτρων είναι 1000% σίγουρο πως η wave δεν φτάνει το σήμα ενός πιάτου 1,2. Συμφέρει να πάρεις μια wave με τα λεφτά που έχει; Και γω με το 1,35 δεν κατεβάζω όλο τον δορυφόρο, αλλά πολλά κανάλια του και είμαι πολύ ικανοποιημένος ότι αυτά που βλέπω παίζουν όλη την ημέρα χωρίς διακοπές και κολλήματα. Στα Γιάννενα δεν ξέρω τι παίζει, Αθήνα πάντως για τον 28,2 όσους ξέρω παίζουν με μεγάλα πιάτα, δεν πιστεύω όμως πως θα έχει τρομερή διάφορα η λήψη.
Αν έχεις τα money, θα σου έλεγα όπως σου είπα και πριν να πάρεις gibertini. Βαλε 200 το κάτοπτρο, 8lnb*10e=80 + 60 το DiSEqC = 340. Αν είσαι διατιθέμενος να δώσεις το ποσό αυτό πάρε gibertini και όχι wave, το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλο, αλλιώς πας σε λύση noname κάτοπτρου με 190e συνολικά.
Αν βρεις κάποιον εκεί στα μέρη σου να το δεις με τα ματιά σου πως παίζει η κάθε εγκατάσταση, θα ήταν το καλύτερο.

gouzou
16-05-11, 16:30
Τα dreambox που πουλαει αυτο το site ειναι αυθεντικα?

http://www.dreamboxcom.com/

Kolonos
16-05-11, 17:47
Τα dreambox που πουλαει αυτο το site ειναι αυθεντικα?

http://www.dreamboxcom.com/

Το site ισχυρίζεται πως είναι γνήσια, αλλά οι τιμές είναι πολύ χαμηλές για να είναι όντος γνήσια μηχανήματα.
Εκτός αυτού η dream multimedia δεν παράγει εδω και πολύ καιρό DM500S όποτε το πιθανότερο είναι να μιλάμε για κινέζικα και ταϊβανέζικα μηχανήματα.
Dreambox 800 DM800 $264.90 => 190€
Dreambox 500S $86.90 => 62€
Οι παραπάνω τιμές που πουλάνε αυτοί είναι 100% ίδιες τιμές με αυτές των μαϊμού μηχανημάτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Άσε το άλλο, δεν ξέρεις πόσο αξιόπιστο είναι το εν λόγο site και σε περίπτωση που πάρεις και σου βγει μπανάνα (το πιθανότερο) άντε βγάλε άκρη μετά.

Daemon
16-05-11, 17:54
Εκτός αυτού η dream multimedia δεν παράγει εδω και πολύ καιρό DM500S όποτε το πιθανότερο είναι να μιλάμε για κινέζικα και ταϊβανέζικα μηχανήματα.
Αγόρασα έναν κινέζικο... τον περίμενω. Τι image να βάλω για τον συγκεκριμένο και από που να κατεβάσω? ένα link από γερμανικό forum που βρήκα σε προηγούμενο Post δεν είχε image για τον συγκεκριμένο...

sdikr
16-05-11, 18:09
Αγόρασα έναν κινέζικο... τον περίμενω. Τι image να βάλω για τον συγκεκριμένο και από που να κατεβάσω? ένα link από γερμανικό forum που βρήκα σε προηγούμενο Post δεν είχε image για τον συγκεκριμένο...

Θα πρέπει να το ψάξεις ανάλογα με την sim κάρτα που έχει, πχ ferrari ή sim2.01
θα βρεις το φόρουμ τους, έχουν image για όλα τα γούστα

Kolonos
17-05-11, 11:03
Αγόρασα έναν κινέζικο... τον περίμενω. Τι image να βάλω για τον συγκεκριμένο και από που να κατεβάσω? ένα link από γερμανικό forum που βρήκα σε προηγούμενο Post δεν είχε image για τον συγκεκριμένο...

http://www.dreambox.it/download.php?f=dreambox/dm500/firmware/EDG-Nemesis/EDG-Nemesis-4.4_DM500.zip&t=EDG-Nemesis%204.4%20MAX%20VAR

gouzou
17-05-11, 19:13
Εκτός αυτού η dream multimedia δεν παράγει εδω και πολύ καιρό DM500S...


Απ'ότι βλέπω τώρα βγάζει το 500+. Αυτό μπορώ να το βρω αυθεντικό σε κανένα ελληνικό μαγαζί?


Για να καταλαβω τι μου γινεται...Ούτε αυτό είναι αυθεντικό, ακόμα και αν έχει πάνω logo της dream multimedia?: http://cgi.ebay.co.uk/Dreambox-DM500-S-Satellite-Receiver-Black-/330565614289?pt=UK_ConEle_SatCableFreeview_RL&hash=item4cf73efad1#ht_866wt_1139

Kolonos
18-05-11, 10:26
Ναι φίλε μου και αυτό μπανάνα είναι.
Δεν παράγετε κανένας 500-αρης.
Πάρε κλώνο δεν θα έχεις προβλήματα, αρκεί να μην του βάλεις image Gemini v4.2 και πάνω.

gouzou
18-05-11, 12:25
Πάρε κλώνο δεν θα έχεις προβλήματα, αρκεί να μην του βάλεις image Gemini v4.2 και πάνω.

Υπάρχει καμιά πρόταση για κλώνο?
Ή παίρνω ό,τι νά ναι?

Kolonos
18-05-11, 12:57
Τα Ταϊβανέζικα είναι κάπως καλύτερα στην κατασκευή απ’οτι αυτά της κίνας.

gouzou
18-05-11, 17:22
Έχω ένα σενάριο στο μυαλό μου και θα ήθελα λίγη βοήθεια.
Συγγνώμη αν βγω off topic..

Βάλαμε πρόσφατα νοβα στο σπίτι, συγκεκριμένα την προσφορά με το δωρεάν εξοπλισμό. Θέλουμε επίσης να βλέπουμε και hd. Το πρόβλημα είναι το εξής:

1) Σκεφτόμαστε να βάλουμε κανά dreambox για να βλέπουμε και στη δεύτερη τιβι στο σπίτι, η οποία δεν είναι hd
2) Τα dreambox hd (ακόμα και οι κλώνοι) είναι λιγάκι τσιμπημένοι, οπότε προοριζόμαστε για 2 απλά κουτιά (500s)

Το θέμα είναι πώς θα βλέπουμε hd στην πρώτη τιβι?

Λύση: Βάζουμε ένα splitter και χωρίζουμε το σήμα που έρχεται από το πιάτο στα 2, για το 500s και το 831 της νόβα?

Αν γίνει κάτι τέτοιο θα υπάρχουν αρκετές απώλειες, έτσι δεν είναι? (ήδη το hd παίζει με σπασίματα)
Μπορώ να το αντισταθμίσω αυτό με έναν ενισχυτή?

Kolonos
18-05-11, 18:10
1)Ο 500 δεν παίζει hd παρά μονό τα απλά κανάλια (SD).
2)Και δυο απλούς 500αριδες να πάρεις δεν μπορείς να κάνεις χρήση της κάρτας, γιατί είναι παντρεμένη με τον δεκτή της.
3)Για να βλέπεις και σε άλλη τηλεόραση (το ίδιο κανάλι μονό) μπορείς μέσω καλωδίου η ασύρματου πομποδέκτη.
4)Άμα σου κάνει σπασίματα η εικόνα τότε κάτι δεν έχει γίνει σωστά στην εγκατάσταση ή υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση.

jkoukos
18-05-11, 22:45
Λύση: Βάζουμε ένα splitter και χωρίζουμε το σήμα που έρχεται από το πιάτο στα 2, για το 500s και το 831 της νόβα?
Στα δορυφορικά δεν παίζει spliter, όπως στην τηλεόραση ή στην τηλεφωνία.
Κάθε δέκτης θέλει το δικό του καλώδιο με την κεραία (ανάλογα την εγκατάσταση, στο LNB ή στο DiSEqC ή στο Multi-switch).

gouzou
18-05-11, 23:49
Κάθε δέκτης θέλει το δικό του καλώδιο με την κεραία (ανάλογα την εγκατάσταση, στο LNB ή στο DiSEqC ή στο Multi-switch).

Αχα, οπότε μπορώ να βάλω ένα dual lnb.

Μισό λεπτό..Τα dreambox δεν παίζουν τις κάρτες της nova?

ZHUL
19-05-11, 00:49
καλησπέρα παιδιά!!θα ήθελα την βοήθεια σας!σκέφτομαι να αγοράσω το dreambox 500hd.το εχω βρει με 210 ευρώ. φυσικά και είναι κλώνος. υπάρχει κάποιος που το έχει αγοράσει το συγκεκριμένω?? αν ναι,τι μου πρωτείνει ? να το αγοράσω ή να πάρω το αυθεντικό??
σας ευχαριστώ!

jkoukos
19-05-11, 00:56
Αχα, οπότε μπορώ να βάλω ένα dual lnb.

Μισό λεπτό..Τα dreambox δεν παίζουν τις κάρτες της nova?
1. Ναι.
2. Ναι εφόσον είναι "ανύπαντρη". Η δικιά σου όμως είναι "παντρεμένη" με τον δέκτη της Nova και δεν μπορεί να παίξει σε κανέναν άλλο δέκτη.

john_who
19-05-11, 10:47
1. Ναι.
2. Ναι εφόσον είναι "ανύπαντρη". Η δικιά σου όμως είναι "παντρεμένη" με τον δέκτη της Nova και δεν μπορεί να παίξει σε κανέναν άλλο δέκτη.

Άσε που το κόστος διαζυγίου είναι μεγάλο, (ίσως βγει και καμιά διατροφή!:p)...


Πέρα από την πλάκα, η κάρτα είναι πολύ δύσκολο έως προβληματικό να χωρίσει από τον δέκτη. Προτείνω να ξεχάσεις τον συνδυασμό ΝΟVΑ και dreambox.

gouzou
19-05-11, 11:18
Τα όνειρά μου κατέρρευσαν.

Κάπου διάβασα ότι τα ταϊβανέζικα dreambox κατασκευαστικά είναι ίδια με τα κινέζικα και η διαφορά είναι ότι δίνουν περισσότερη εγγύηση έτσι και καλά για να δείχνουν διαφορετικά.
Ισχύει?

Tiven
19-05-11, 11:26
Πέρα από την πλάκα, η κάρτα είναι πολύ δύσκολο έως προβληματικό να χωρίσει από τον δέκτη. Προτείνω να ξεχάσεις τον συνδυασμό ΝΟVΑ και dreambox.

Μπα δεν χρειάζεται να τον ξεχάσει..

οτι έχει δουλειά όμως ναι έχει

gouzou
19-05-11, 13:16
Μπα δεν χρειάζεται να τον ξεχάσει..

οτι έχει δουλειά όμως ναι έχει

Καμιά υπόδειξη σε site υπάρχει? Η κάρτα είναι version kappa.

john_who
20-05-11, 10:20
Καμιά υπόδειξη σε site υπάρχει? Η κάρτα είναι version kappa.

Ας περιμένουμε απάντηση από τον Tiven μια και φαίνεται ότι παρά το νεαρό της ηλικίας είναι γνώστης της διαδικασίας.

gouzou
22-05-11, 13:40
(επανέρχομαι μετά από καιρό)
χαχα!
μόλις διαπίστωσα ότι αυτό που θέλω να κάνω δε γίνεται, γιατί έχω 1 κάρτα αντί για 2!
οπότε πρέπει να αγοράσω οπωσδήποτε hd αποκωδικοποιητή αν θέλω να βλέπω σε υψηλή ευκρίνεια.
αφού το έψαξα λίγο, κλίνω προς τον edision argus piccollo plus HDip.

sorry dreambox :(

τώρα πρέπει να βρω πώς και αν ο edision παίζει τη νέα κάρτα κάπα (kappa) της νόβα

gouzou
24-05-11, 13:54
Μόλις μίλησα με ένα μαγαζάτορα. Τον ρώτησα αν ο argus παίζει τη κάρτα της νοβα.
Μου είπε αυτό ακριβώς, ότι οι νέες κάρτες είναι παντρεμένες με τον 831 και δε γίνεται να χωρίσουν.
Γιατί όμως αυτό δεν μου ακούγεται ακατόρθωτο?

Πού χάθηκες ρε tiven??

Πες μας κανά τρόπο, πιάνουν τα χέρια μας..

Tiven
24-05-11, 14:17
γεια χαρά

ψάξε για CCcam και custom image για τον δέκτη σου

μπορείς μετά μέσω software να φορτώσεις την κάρτα σου αλλά το πως θα πάρεις τις πληροφορίες από την κάρτα δεν γνωρίζω πως

θα ρωτήσω εναν γνωστό και θα επανέλθω σύντομα

rspower
25-05-11, 16:03
Καλησπερα σε ολους σας
εχω ενα DB 800 HD και θελω να βλεπω απο ενα στεικακι αρχεια avi,mkv πως μπορω
να το κανω?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

manassis
26-05-11, 02:06
καναλια για ψαρεμα
εχω τους δορυφορους 19,0-13,0-16,0-42,0-30,0-39,0 και dreambox 500s και θελω καναλια για ψαρεμα
ευχαριστω
Γιαννης

Kolonos
26-05-11, 10:54
Fishing & Hunting 16.0°E

ZHUL
26-05-11, 22:12
χαιρεται,,καμία βοήθεια για το dreambox 500hd ?? αξίζει να αγοράσω τον κλόνο??

Tiven
26-05-11, 22:18
πως καταλαβαίνεις αν είναι κλώνος;

ZHUL
26-05-11, 22:57
μα φυσικά από την τιμή :) ειδικός δεν είμαι/

sdikr
26-05-11, 23:06
χαιρεται,,καμία βοήθεια για το dreambox 500hd ?? αξίζει να αγοράσω τον κλόνο??


Ανάλογα το πως το βλέπεις,
Αγόρασα τον 600 pvr γνήσιο, τελικά μας παρατήσανε, πλέον μόνο clones, έχουν πραγματικά καλύτερη υποστήριξη

Πες μου εναν λόγο να δώσω 150% στην τιμή πάνω

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.