PDA

Επιστροφή στο Forum : HP OFFICEJET 4500



alsthom
18-11-10, 10:45
Καλημέρα.

Αγόρασα το πολυμηχάνημα officejet 4500 της HP (το ασύρματο). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην εκτύπωση ή την σάρωση εγγράφων ή εικόνων. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν εκτυπώνει καθόλου ή μάλλον εκτυπώνει μαύρη σελίδα χωρίς κείμενο, όταν προσπαθώ να βγάλω φωτοτυπία από κάποιο βιβλίο.
Ψάχνοντας είδα ότι αν το κάλυμμα είναι ανοιχτό, τότε συμβαίνει αυτό το πρόβλημα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει σε άλλο μηχάνημα αυτό. Όταν έβγαζα φωτοτυπίες από βιβλίο και έπρεπε το κάλυμμα να μένει ανοιχτό, κάλυπτα με λευκές κόλλες τα κενά και όλα πήγαιναν ρολόι. Τώρα όμως?
Διαπίστωσα ένα "κούμπωμα" στο κάλυμμα και είναι αυτό που σας στέλνω στην φωτογραφία. Όταν είναι κλειστό το κάλυμμα, το σημείο Α μπαίνει στο σημείο Β και μόνον τότε κινείται ο σαρωτής. Όταν το κάλυμμα είναι ανοιχτό τότε ο σαρωτής δεν κινείται με αποτέλεσμα να βγαίνουν κενές σελίδες στην φωτοτυπία.
Αν μπλοκάρω το κούμπωμα Β, τότε όλα κυλούν κανονικά και βγαίνει η φωτοτυπία...

Είναι σωστό αυτό που κάνω? Ποιά η γνώμη σας?

http://img535.imageshack.us/img535/3495/18112010009copy.jpg (http://img535.imageshack.us/i/18112010009copy.jpg/)

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα....

gfevran
18-11-10, 11:42
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει προβλημα μπλοκάρωντας το κούμπωμα, νομίζω οτι αυτό γίνεται για προστασία των ματιών, γιατί η λάμπα έχει μεγάλη ακτινοβολία, απέφευγε να κοιτάς στο σημεό που βγαίνει το φώς, ομως για κάθε αμφιβολία πάρε τηλ. την hp.

alsthom
18-11-10, 12:21
Και γω νομίζω ότι το μπλοκάρισμα που του κάνω δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα.
Όταν είναι κλειστό το κάλυμμα, το Α μπλοκάρει το Β και έτσι (φαντάζομαι) ο σαρωτής "αντιλαμβάνεται" ότι το κάλυμμα είναι κλειστό και μόνο τότε κινείται....
Είναι όμως έτσι?
Θα καλέσω το απόγευμα στην hp να δω. Φοβάμαι μόνο μην πέσω σε τίποτα υπαλλήλους που (ίσως) δε γνωρίζουν και δε θα μπορέσω να βγάλω άκρη.

gfevran
18-11-10, 14:19
Κάνε μας μια ενημέρωση απ'αυτά που θα σου πουν. Η γνώση είναι δύναμη!>

gba
19-11-10, 00:30
εχω το hp officejet j4580 , απο οτι βλέπω ειναι το ίδιο και οταν θελω να βγάλω φωτοτυπίες απο βιβλιο κανω το εξής απλο και δεν έχω προβλημα : με τελειως ανοικτο το καπακι σκεπάζω με μια πετσέτα το βιβλίο, μαλλον όλη την επιφάνεια που καλυπτε το καπάκι και βγαζει άψογες φωτοτυπίες.
πολύ καλο εργαλειο , τυπωνω 300-500 σελιδες εγχρωμες με κοστος
8 ευρώ (επαναγεμίζω τις μελάνες σε ειδικο κατάστημα ).

alsthom
19-11-10, 11:14
Το έχω δοκιμάσει και γω αυτό που μου λες, είτε με χαρτόνι, είτε με λευκές κόλλες, είτε με πετσέτα, αλλά τζίφος!
Το μυστικό μοιάζει να ναι στο "κούμπωμα" που σας περιγράφω πιο πάνω.
Αναμένω απάντηση πάντως.....
Θα σας πω σχετικά....

andreasp
19-11-10, 12:02
Τι απάντηση ακριβώς περιμένεις? Αφού την βρήκες την λύση? Τι περιμένεις να σου πει ο τηλεφωνητής της HP?

alsthom
19-11-10, 16:51
Η ακριβής απάντηση που θα ήθελα να ακούσω, είναι ότι το μηχάνημα δεν χαλάει αν μπλοκάρεις το "κούμπωμα";).

EDIT: Την οποία τελικά την άκουσα μόλις τώρα από "επίσημα χείλη".

gba
19-11-10, 23:09
Το έχω δοκιμάσει και γω αυτό που μου λες, είτε με χαρτόνι, είτε με λευκές κόλλες, είτε με πετσέτα, αλλά τζίφος!
Το μυστικό μοιάζει να ναι στο "κούμπωμα" που σας περιγράφω πιο πάνω.
Αναμένω απάντηση πάντως.....
Θα σας πω σχετικά....

το δικό μου hp officejet j4580 βγαζει με ανοικτό το καπακι και χωρις κουμπωμα

GeorgeM.
03-09-12, 13:50
Μια ερωτηση παιδια, πριν παρω τους τεχνικους της HP και τους στολισω. ειναι το δευτερο μηχανημα που αγοραζω (4500 officejet) Το πρωτο επεσε πανω στην ντουλαπα κ εσπασε :oneup: ειμαι ηρεμος ανθρωπος το ξερω.Το δευτερο λοιπον αυτο τεχνολογικο θαυμα-μηχανημα (ο θεος να το κανει) ξαφνικα σταματησε να εκτυπωνει σωστα.Σελιδες χωρις περιγραμμα, μισα κειμενα,γενικως οτι του κα...τεβει. εβγαλα μπριζες, εκανα απεγκατασταση driver, το συνδεσα σε λαπ τοπ...τιποτα! τα ιδια παλι. υπαρχει περιπτωση να το παρουν πισω? δεν εχει κλεισει χρονο ειναι εντος εγγυησης κ το πηρα απ το πλαισιο...τελικα καλα λενε οτι αυτη η εταιρεια ειναι η χειροτερη

biggeo65
03-09-12, 21:13
Μια ερωτηση παιδια, πριν παρω τους τεχνικους της HP και τους στολισω. ειναι το δευτερο μηχανημα που αγοραζω (4500 officejet) Το πρωτο επεσε πανω στην ντουλαπα κ εσπασε :oneup: ειμαι ηρεμος ανθρωπος το ξερω.Το δευτερο λοιπον αυτο τεχνολογικο θαυμα-μηχανημα (ο θεος να το κανει) ξαφνικα σταματησε να εκτυπωνει σωστα.Σελιδες χωρις περιγραμμα, μισα κειμενα,γενικως οτι του κα...τεβει. εβγαλα μπριζες, εκανα απεγκατασταση driver, το συνδεσα σε λαπ τοπ...τιποτα! τα ιδια παλι. υπαρχει περιπτωση να το παρουν πισω? δεν εχει κλεισει χρονο ειναι εντος εγγυησης κ το πηρα απ το πλαισιο...τελικα καλα λενε οτι αυτη η εταιρεια ειναι η χειροτερη

Υπάρχει μες στις ιδιότητες κάπου ευθυγράμμιση κεφαλών ή κάτι παρόμοιο. Το δοκίμασες;
Επίσης την δοκιμαστική σελίδα την βγάζει σωστά;

GeorgeM.
03-09-12, 21:26
ευθυγραμμιση κεφαλων δεν δοκιμασα να σου πω την αληθεια... στην δοκιμαστικη σελιδα βγαζει μονο επικεφαλιδα...

biggeo65
03-09-12, 21:33
Δοκίμασε και την ευθυγράμμιση. Κι αν δεν τότε παίρνεις τηλέφωνο.

GeorgeM.
03-09-12, 21:47
μολις το εκανα...εχει ελαχιστα τετραγωνακια στη μεση της σελιδας περιπου. οταν την βαζω για σκαναρισμα μου λεει οτι δεν εντοπιστηκε σελιδα ευθυγραμμισης...κοινως τον π@υλο. φαινεται σαν να μην αποτυπωνει αυτα που πρεπει. τους τηλ απογευμα κ με συνδεσαν με Κα'ι'ρο... thanks παντως για την βοηθεια...

andreasp
04-09-12, 09:50
Εχει καταφέρει κανεις να το σετάρει σε Windows 7 64bit ?
Το εχει ενας κολλητος, το προσπαθησα, αλλά δεν έπαιξε.
ή τυπώνει λευκή σελίδα ή δεν τυπώνει τίποτα. (δεν ξεκινάει καν!)
Δοκίμασα drivers απο cd, και απο το site της Hp.

gba
04-09-12, 22:55
Εχει καταφέρει κανεις να το σετάρει σε Windows 7 64bit ?
Το εχει ενας κολλητος, το προσπαθησα, αλλά δεν έπαιξε.
ή τυπώνει λευκή σελίδα ή δεν τυπώνει τίποτα. (δεν ξεκινάει καν!)
Δοκίμασα drivers απο cd, και απο το site της Hp.

δοκιμασες αυτοματη ανιχνευση και εγκατασταση καταλληλου λογισμικου ;

http://h20614.www2.hp.com/ediags/gmd/index.aspx?lc=en&cc=us

σε εμενα ο hp j4580 OFFICEJET δουλευει χωρις προβλημα , σε win 7 proffesional 64b με drivers για HP OFFICEJET 4500

Ή μαλλον δουλευε , γιατι αφου τυπωσα καμια 20.000 σελιδες ,

τωρα τελευταια οταν τον ανοιγω κανει σαν τρενο σε ραγες και μετα δουλευει κανονικα :scratch

Μαλλον θα θελει καποιος ιμαντας αλλαγη , θα τον ανοιξω να δω τι τρεχει.

alsthom
05-09-12, 08:43
Εγώ το έχω σε win7 64bit χωρίς κανένα πρόβλημα.
Την πρώτη φορά το είχα βάλει από το cd του κάποιους μήνες μετά που έκανα φορμάτ, χρησιμοποίησα το πρόγραμμα από το site τους. Από τότε πάντα εκείνο χρησιμοποιώ (έχω χάσει το cd). Αν σε βοηθάει το αρχείο είναι μεγέθους 313mb και η έκδοση είναι η 1.0...

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.