PDA

Επιστροφή στο Forum : Ψάχνω για download manager

Xar
29-08-06, 20:23
Γεια, Θέλω ένα πρόγραμμα όπου όταν κάνω ένα download να μπορώ να το κάνω pause και να το συνεχίζω όσοι ώρα θέλω μετά.. Κατέβασα το getright αλλά πατάω pause και μετά resume και ξανά αρχίζει απ την αρχή.. :/

hemlock
29-08-06, 20:27
εγω προτεινω free downloaa manager...

gkandir
29-08-06, 20:46
Κι εγώ. Είναι και free.

Πάντως το πρόβλημα που αντιμετώπησες Xar μπορεί να έγινε επειδή ο server δεν υποστήριζε resume.

AddictedToChaos
29-08-06, 21:22
Το πιο γεματο απο λειτουργιες, ειναι το Internet Download Manager.

Αυτο να δοκιμασεις, αν δεν σε ενδιαφερει να ειναι free ή open source ;)

civil
29-08-06, 21:27

Kι εγώ αυτό εχω, το free download manager, πολύ καλό , ΚΑΙ με resume!!!
:oneup:

sotos65
29-08-06, 21:29
Εγώ πάλι προτείνω flashget, αλλά το θέμα είναι ότι για να κάνει resume όποιος download manager κι αν έχουμε, πρέπει να υποστηρίζεται κι από τον server που κατεβάζουμε το αρχείο. Αν δεν υποστηρίζεται, resume δεν έχει...

WAntilles
29-08-06, 21:33
Γεια, Θέλω ένα πρόγραμμα όπου όταν κάνω ένα download να μπορώ να το κάνω pause και να το συνεχίζω όσοι ώρα θέλω μετά.

GetRight

Κατέβασα το getright αλλά πατάω pause και μετά resume και ξανά αρχίζει απ την αρχή.. :/

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Το GetRight υποστήριζε resume τον καιρό που οι άλλοι τρώγανε βαλανίδια.

Έπεσες σε server που δεν υποστηρίζει resume.

tsigarid
30-08-06, 16:29
GetRight και από μένα, φανατικά. Όχι free, αλλά πάμφθηνο και καταπληκτικό.

Αν ο server είναι ftp, δοκίμασε να συνθεθείς με command line και στο μήνυμα υποδοχής θα γράφει αν υποστηρίζει resume.

Garry
30-08-06, 16:47
GetRight pro :oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup:
Leechget :oneup: :oneup: :oneup: :oneup:
Flashget :oneup: :oneup: :oneup:

kostasgr75
30-08-06, 19:15
Εγώ πάλι προτείνω flashget, αλλά το θέμα είναι ότι για να κάνει resume όποιος download manager κι αν έχουμε, πρέπει να υποστηρίζεται κι από τον server που κατεβάζουμε το αρχείο. Αν δεν υποστηρίζεται, resume δεν έχει...
Και εγώ χρησιμοποιώ το flashget και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

AddictedToChaos
30-08-06, 19:22
Μα καλα, κανεις δεν χρησιμοποιει το Internet Download Manager; Ποσα χανετε...

hemlock
30-08-06, 19:27
Οπως εσυ δεν χρησιμοποιεις Firefox,με ακριβως την ιδια λογικη:p

diabibas
30-08-06, 19:34
Άλλη μία ψήφος για το FlasGet

To getright φυσικά υποστηρίζει resume μετά από pause. Όπως είπαν και οι προλαλλήσαντες, δεν το υποστήριζε ο server.

AddictedToChaos
30-08-06, 19:36
Οπως εσυ δεν χρησιμοποιεις Firefox,με ακριβως την ιδια λογικη:p

Εχει διαφορα ομως. Εχω χρησιμοποιησει firefox, δεν με συγκινησε. Δοκιμασα οπερα, με συγκινησε.

Ετσι και με τους download managers, τους δοκιμασα ολους τους γνωστους, free και μη.

Πιο γεματο βρηκα το IDM. Οποιος "ψαχνεται" για ενα καλο download manager, ας το τσεκαρει.

Προσωπικα, το βρισκω πιο δυνατο απ'οσους ειπωθηκαν μεχρι τωρα...

homer_k
30-08-06, 20:18
+1 ψήφος στο Free Download Manager. Πολύ καλό και απλό (και free!).

Whiteyez
30-08-06, 20:31
Flashget και απο μένα! ΑΨΟΓΟ! Ειδικά σε συνδιασμό με το plugin για firefox :respekt:

sotos65
30-08-06, 20:35
Από περιέργεια, μετά από πολύ καιρό, δοκίμασα ξανά το getright. Κάνω κάτι στραβά, ή δεν μπορεί να λειτουργήσει με τα links από το rapidshare (δεν εννοώ resume, αυτό ούτε το flashget το κάνει εκεί);

Whiteyez
30-08-06, 20:38
Από περιέργεια, μετά από πολύ καιρό, δοκίμασα ξανά το getright. Κάνω κάτι στραβά, ή δεν μπορεί να λειτουργήσει με τα links από το rapidshare (δεν εννοώ resume, αυτό ούτε το flashget το κάνει εκεί);

Άν έχεις premium account το κάνει και το flashget μια χαρά..

sotos65
30-08-06, 20:57
Για απλό, free κατέβασμα μιλάω...

borbomotsalo
30-08-06, 23:52
Mπορείς να δοκιμάσεις και τον Free Download Manager...

Όπως λέει και ο τίτλος του είναι Free χωρίς premium accounts,cracks κτλ,εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και μισό χρόνο περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Home: http://www.freedownloadmanager.org/

sotos65
31-08-06, 00:06
Δεν τίθεται θέμα να δοκιμάσω και άλλoυς managers (αν το λες σε μένα και όχι στoν φίλο που άνοιξε το topic), μιας και έχω δοκιμάσει τους περισσότερους, όπως και τον FDM, άλλοι μου άρεσαν περισσότερο άλλοι λιγότερο, παρέμεινα πάντως στο flashget. Απλά ρωτάω για το getright γιατί είχα να το χρησιμοποιήσω πάνω από τρία χρόνια, και μου φάνηκε παράξενο να έχει δυσκολίες με το rapidshare, μπορεί να μην έχω κάνει κάποια απαραίτητη ρύθμιση βέβαια...

Patentman
31-08-06, 00:46
To getright ειναι ακριβως οτι ειπε ο WAntilles. Οταν οι αλλοι ετρωγαν βελανιδια αυτο δουλευε και εθετε τα στανταρ. Αξεπεραστο.

Τωρα οσο αφορα τους σερβερς που δεν υποστηριζουν resuming...ενας απο αυτους ειναι και το rapidshare.

sotos65
31-08-06, 00:58
Έχω την εντύπωση ότι κάνουμε ανακύκλωση σ' αυτά που λέμε! Εγώ δεν είπα ούτε για τα standards του getright ούτε για το ότι δεν κάνει resuming από το rapidshare (ούτε τα άλλα κάνουν αν δεν έχεις premium account). Για να κάνει resume, πρέπει πρώτα να αρχίσει το download και για να το κάνει αυτό να καταλάβει το link που του δίνει το rapidshare. Έλα μου ντε που δεν το καταλαβαίνει...

Για την ακρίβεια μου δίνει πάντα το παρακάτω λάθος (ανεξάρτητα από το ποιο είναι το αρχείο που προσπαθώ να κατεβάσω)

10390

logan11
31-08-06, 02:59
Metaproducts Download Express (http://dl.filekicker.com/send/file/167629-U2PS/desetup.exe).
Απλό και γρήγορο. Και έχει και Plug-in για firefox.

SRtheDreadlord
31-08-06, 14:06
Internet Download Accelerator (http://www.westbyte.com/ida/) :)

Patentman
31-08-06, 17:40
Έχω την εντύπωση ότι κάνουμε ανακύκλωση σ' αυτά που λέμε! Εγώ δεν είπα ούτε για τα standards του getright ούτε για το ότι δεν κάνει resuming από το rapidshare (ούτε τα άλλα κάνουν αν δεν έχεις premium account). Για να κάνει resume, πρέπει πρώτα να αρχίσει το download και για να το κάνει αυτό να καταλάβει το link που του δίνει το rapidshare. Έλα μου ντε που δεν το καταλαβαίνει...

Εχεις premium account? Και αν ναι το URL που δινεις στο Getright ειναι μεσα απο premium account ή απο free? Στα free downloads δινει αλλα λινκ και δεν υποστηριζονται download managers.

Xar
31-08-06, 17:44
Καθίστε.. τόσες πολλές απαντήσεις και εγώ μόλις τώρα τις είδα όλες! :p σορρυ αλλά έχω και φροντιστήρια.. τεσπα! Τελικά δεν έφταιγε το getright αλλά ο σερβερ ε ; Άρα ξανά βάζω το getright γιατί το χρησιμοποιούσα και παλιά αλλά δεν ήξερα ότι δεν έχει resume σε κάποιους σερβερς.. Οκ ευχαριστώ παιδιά! ;)

sotos65
31-08-06, 18:11
Εχεις premium account? Και αν ναι το URL που δινεις στο Getright ειναι μεσα απο premium account ή απο free? Στα free downloads δινει αλλα λινκ και δεν υποστηριζονται download managers.

Από προηγούμενο μήνυμα έγραψα ότι μιλάω για free download. Ναι ξέρω τι γράφει εκεί, για μη υποστήριξη των download managers στα free downloads, αλλά το flashget καταλαβαίνει κανονικότα το λινκ που του δίνει το rapidshare (εννοείται όχι το αρχικό, αλλά αυτό που σου δίνει αφού περάσεις όλη τη διαδικασία του περίμενε τόσο sec κλπ) και κάνει κανονικά download, ενώ το getright με τις ίδιες συνθήκες και το ίδιο λινκ, δίνει το λάθος που προανέφερα.

kourampies
31-08-06, 20:31
Αποκλειστικά και μόνο flashget. Δεν υπάρχει καμία εναλλακτική.
Αν είναι και tweaked με το flashgit, ακόμα καλύτερα.

Xar
31-08-06, 23:09
A, καλα εσεις λετε :p

ΕΕΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! :rofl:

hydro
05-09-06, 11:51
εγω βασικα εχω το dap ειανι το μοναδικο μεχρι τωρα που εχει ξεζουμισει την γραμμη μου :p

yiapap
05-09-06, 12:06
Getright...
Μαζί με τον WinRAR και 1-2 άλλα είναι από τις εφαρμογές που πλήρωσα για τη χρήση τους.
Κι αν ποτέ τ'άλλαζα, πάλι το ίδιο θα'παιρνα :p

WAntilles
05-09-06, 14:23
Μπα, αντί για το WinRAR πλήρωσα για τον Total Commander.

Και φυσικά -> GetRight Pro.

great
07-09-06, 15:04
μπορώ με το getright να κατεβάσω από rapidshare premium ?
δηλαδή έχω premium λογαριασμό και θέλω να πάρω τα links από ένα site που έχει για rapidshare ας πούμε να τα σώσω σε ένα file όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο download και να το ανοίξω μέσα από το getright και να κατεβάσω τα αρχεία...ρωταω γιατι το δοκίμασα και δεν μου δουλεύει.

Αν δεν το κάνει το getright αυτό υπάρχει άλλος download manager που να υποστηρίζει premium rapidshare και download πολλά files από λίστα σε αρχείο ?

hemlock
07-09-06, 16:37
Αν εχεις Premium account μπορεις να το κανεις και με τον οποιδηποτε download manager.

great
07-09-06, 16:44
Αν εχεις Premium account μπορεις να το κανεις και με τον οποιδηποτε download manager.

τότε εμενα γιατί δεν δουλεύει ?
περνάω κανονικά τα links από το file στο getright και όταν πάει για download κατεβάζει την html σελίδα με error.

τι κάνω λάθος ?

μιλάμε πάντα για τα πρώτα links που έχει στο rapidshare έτσι...εννοείτε ότι δεν έχει νόημα να συζητάω για links αφού έχεις πατήσει το "premium" κουμπάκι. αν είναι 100 files δεν έχει νόημα να πατάς το κουμπί και μετά να κανεις copy paste στο getright!!

@ ADSLgr.com All rights reserved.