Επιστροφή στο Forum : Ποια είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε; (v. III)
@pop maniac. Ταινία για την κρίση: the inside job
@ yiapap συμφωνώ σε όλα με την κριτική σου για το watchmen.
senkradvii
24-10-11, 20:43
Kαλά βρε yiapap στο love story εσύ τον φλώρο υπερήρωα κοιτούσες?? :crazy: :p
Kαλά yiapap στο love story εσύ τον φλώρο υπερήρωα κοιτούσες?? :crazy: :p
Ε πως να το χωνεψεις ότι ο φλωρουμπας είχε την malin Ackerman? :p
Edit: Αν δεν υπήρχε και ο ρορσακ θα ήταν εντελώς αποτυχία η ταινία.
Kαλά βρε yiapap στο love story εσύ τον φλώρο υπερήρωα κοιτούσες?? :crazy: :pΝαι. Και σκεφτόμουν... "Μα είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ φλώρος;;;;"
Κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση σε λλλέω!!! :crazy:
senkradvii
24-10-11, 20:48
Ναι. Και σκεφτόμουν... "Μα είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ φλώρος;;;;"
Κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση σε λλλέω!!! :crazy:
Ε πως να το χωνεψεις ότι ο φλωρουμπας είχε την malin Ackerman? :p
Edit: Αν δεν υπήρχε και ο ρορσακ θα ήταν εντελώς αποτυχία η ταινία.
Χα χα χα χα χα! Νιώθω τον πόνο σας! :tooth
Εμμμ... Μιλάμε για την ίδια ταινία; Πως χαρακτηρίζεις μια ταινία όπου οι ηθοποιοί φοράνε πλαστικές-βινύλ ενδυμασίες και κυνηγάνε κακούς χρησιμοποιώντας υπερφυσικές δυνάμεις;
Για την ίδια μιλάμε.
Δεν έχει σημασία τί φοράνε ή τί κάνουνε, αλλά πόσο καλά τα φοράνε/κάνουνε.
Π.χ. και οι 2 τελευταίοι δήθεν "Bond", θα ήθελαν να είναι Bond (καί Bourne), αλλά δεν ήταν ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Btw η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει για το watchmen:
Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων. Αυτοί που θεωρούν το Watchmen γαμάτο, αυτοί που το βρίσκουν μουφα, κ αυτοί που απλά λένε "π@@τσες μπλέ".:lol::lol::lol:
το ΣΚ ειδα και το apocalypto (http://www.imdb.com/title/tt0472043/)
αν και σε καποιες φασεις κυριως αυτες των οικογενειακων και φιλικων σχεσεων ειναι αμερικανια, μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα: πολυ καλογυρισμενο με καλες ερμηνειες, οσο σκληρο χρειαζοταν για τετοια ιστορια. μου αρεσε, δεν ειχα ΚΑΜΙΑ εκτιμηση στον μελ γκιμπσον αλλα απο προχτες αρχιζω να εχω λιγη... :p
8/10 :cool:
Σκέψου ότι ο άνθρωπος αυτός έχει μείνει άνεργος και κινδύνεψε (κινδυνεύει) να θεωρηθεί τελειωμένος από το χόλυγουντ, εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων που έκανε όντας μεθυσμένος (και ζήτησε και συγγνώμη). :hmm: :whistle:
Rebel Scum
24-10-11, 21:17
Σκέψου ότι ο άνθρωπος αυτός έχει μείνει άνεργος και κινδύνεψε (κινδυνεύει) να θεωρηθεί τελειωμένος από το χόλυγουντ, εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων που έκανε όντας μεθυσμένος (και ζήτησε και συγγνώμη). :hmm: :whistle:
Αντισημιτικών σχολίων είναι το κλειδί. Αυτό στο Hollywood είναι αυτοκτονία.
senkradvii
24-10-11, 21:18
Tι διαβάζω εδώ (http://www.enternity.gr/Article/To-Netflix-%CF%83%CE%B5-%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%99%CF%81%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1/4878.html)? Αναμένουμε Netflix προς τα μέρη μας?
Rebel Scum
24-10-11, 21:19
Ό,τι και να πείτε για το Watchmen (που είδα και εγώ χτες) εγώ έχω να πω Malin Akerman.....τρελός συνδυασμός κλάσσης και προστυχόφατσας :p
Drive, πολύ δυνατή ταινία, φοβερό soundtrack, Cliff Martinez που υπογράφει και το επίσης φοβερά ατμοσφαιρικό Solaris.
Drive, πολύ δυνατή ταινία, φοβερό soundtrack, Cliff Martinez που υπογράφει και το επίσης φοβερά ατμοσφαιρικό Solaris.
Αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=CWX34ShfcsE) εννοείς;
@pop maniac. Ταινία για την κρίση: the inside job
@ yiapap συμφωνώ σε όλα με την κριτική σου για το watchmen.
Inside job είναι ντοκυμαντέρ όχι ταινία, εδώ μιλάμε για δραματοποίηση γεγονότων ;)
@yiapap
Έχω διαμετρικά αντίθετη γνώμη για το Watchmen αν και τονίζω πως πρέπει να δει κανείς το Extended Edition με εμπεδωμένο το Tales of the Black Ship το οποίο αγγίζει τα όρια του πραγματικά φανταστικού έργου αν και φτάνει τις 5 ώρες.:innocent:
Επιμένω πως η ταινία είναι εξαιρετική ως μεταφορά κόμικ σε σελλουλόϊντ αλλά εκεί είναι και η αδυναμία της μιας και είναι πιστή μεταφορά σε σημείο που όντως μεν είναι μποναμάς στους φαν του κόμικ (είμαι ένας από δαύτους) γιατί είναι όντως τόσο πιστή.
Υπερβολικά, δε, ίσως για έναν outsider.
Αλλά επ'ουδενί ΔΕΝ είναι super hero comic ωρέ, κράζει από μακριά ;)
Και ως κόμικ πάντως δεν είναι από τα πλέον ευκολότερα :whistle:
5 ώρες Watchmen;;;; :shock:
Thanks, I'l pass. Καλύτερα να δω Ταρκόφσκι!
Contagion χθες στο σινεμά.
Η πιο ρεαλιστική προσέγγιση του θέματος "θανατηφόρα επιδημία εξαπλώνεται παγκοσμίως" που εχω δει.
Όσοι περιμένετε αμερικανια, δραση, εφε, εκρήξεις και την σχεδόν καθιερωμένη μετατροπή του average Joe σε υπερηρωα, don't bother, θα απογοητευτείτε.
8/10 από μένα.
Τα τελευταια που λες μονο θετικά ειναι που δεν υπαρχουν. Μπαινει στα υπόψιν.
DaveMurray
25-10-11, 00:03
Bρε Mike, και εγώ δε διαφωνώ εκτός από ένα σημείο.
Αν και κανείς μπορεί να εγείρει ενστάσεις, σκηνές αηδιαστικές σε ταινίες τρόμου ας πούμε δίνουν μια ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον για το οποίο τελικά κανείς βλέπει την ταινία. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος θα δει το τρελλό σπλάττερ.
Στο Serbian story δεν έπαιζε ούτε καν αυτό! Ήταν απλά η αηδία για την αηδία.
Και επειδή το κάνουμε θέμα εδώ μέσα για να αποθαρρύνω κόσμο από την ταινία και να σας δώσω μια ένδειξη, αν θεωρείτε σκηνή όπου μωρό (βρέφος) χρησιμοποιείται από έναν άνδρα γυμνό για... well ούτε να το γράψω δεν μπορώ αλλά you get my point, έ, I give up!!!!! :down::down:
Εγώ θα την δω, μόνο και μόνο γιατί αντιδράς εσύ και ο yiapap με τόσο σφοδρότητα και άρνηση :p
Συνήθως σε ότι αντιδράνε μερικοί, αποδικνύεται ότι το αντίθετο συμβαίνει. Σημαίνει ότι το film/ταινία είναι όντως καλό :p
Έχω διαμετρικά αντίθετη γνώμη για το Watchmen αν και τονίζω πως πρέπει να δει κανείς το Extended Edition με εμπεδωμένο το Tales of the Black Ship το οποίο αγγίζει τα όρια του πραγματικά φανταστικού έργου αν και φτάνει τις 5 ώρες.:innocent:
Τales of the black Freighter εννοείς.
Συμφωνώ με την υπόλοιπη τοποθέτηση, το Watchmen είναι πολύ πιστή μεταφορά του κόμικ, άρα μάλλον ειδικού κοινού και γούστου. Για μένα η διάρκεια προσθέτει, δεν αφαιρεί πόντους μιας και σε βυθίζει στο σύμπαν του κόμικ ολοκληρωτικά.
senkradvii
25-10-11, 00:38
Τα τελευταια που λες μονο θετικά ειναι που δεν υπαρχουν. Μπαινει στα υπόψιν.
Same here! :oneup:
Το watchmen το είδα και εγώ χθες και παραδέχομαι ότι μου άρεσε. Καλό το μανάρ' :p
Rebel Scum
25-10-11, 00:46
Το watchmen το είδα και εγώ χθες και παραδέχομαι ότι μου άρεσε. Καλό το μανάρ' :p
Εδώ είχα κάτσει να δω μια τρισάθλια ταινία με τον Ben Stiller για χάρη της....:p
senkradvii
25-10-11, 00:46
Eγώ πάντως το watchmen:
Το περίμενα πως και πως όταν είχα δει το τραίλερ.
Το είδα στο σινεμά, όπου και λίγο με απογοήτευσε, γιατί δεν είχα ιδέα από το κόμικ, και σε κάποιο σημείο με έπιασα βαρεμάρα, αλλά μου άρεσε γενικά σαν ταινία.
Την 2η φορά που το είδα νομίζω πως το κατάλαβα και το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο.
Θέλω κάποια στιγμή να δω και το extended πάντως.
Rebel Scum
25-10-11, 00:53
Βασικά είχε στοιχεία Sin City αλλά και κάποιες αγγελοπουλικές τάσεις...δεν ήταν κακή ταινία αλλά σίγουρα μπορούσε να είναι πιο σύντομή και πιο δεμένη. Ειδικά για μη φανς των κόμικς.
ΥΓ. Ήταν ανάγκη να μας δείχνουν συνέχεια το γαριδάκι του σφίχτη στρούμφ;
senkradvii
25-10-11, 01:00
Γι'αυτό (http://www.imdb.com/title/tt1182345/) έχει κανείς γνώμη?
Ωραίο είναι, δεν θα το έλεγα συγκλονιστικό, και σίγουρα όχι 8, ένα 7ράκι το παίρνει όμως.
Rebel Scum
25-10-11, 01:02
Γι'αυτό (http://www.imdb.com/title/tt1182345/) έχει κανείς γνώμη?
Σίγουρα αξίζει το χρόνο σου.
MaFiOzOs_GR
25-10-11, 01:10
Ωραίο είναι, δεν θα το έλεγα συγκλονιστικό, και σίγουρα όχι 8, ένα 7ράκι το παίρνει όμως.
+1 και από μένα! :oneup:
Δες την Sen, θα την ευχαριστηθείς πολύ! ;)
Επιμένω πως η ταινία είναι εξαιρετική ως μεταφορά κόμικ σε σελλουλόϊντ αλλά εκεί είναι και η αδυναμία της μιας και είναι πιστή μεταφορά σε σημείο που όντως μεν είναι μποναμάς στους φαν του κόμικ (είμαι ένας από δαύτους) γιατί είναι όντως τόσο πιστή.
Υπερβολικά, δε, ίσως για έναν outsider.
Αλλά επ'ουδενί ΔΕΝ είναι super hero comic ωρέ, κράζει από μακριά ;)
Και ως κόμικ πάντως δεν είναι από τα πλέον ευκολότερα :whistle:
ΕΛΕΟC
Καλύτερα 5 ώρες Ταρκόφσκι + Κισλόφσκι + Αγγελόπουλο μαζί.
senkradvii
25-10-11, 01:22
ΕΛΕΟC
Καλύτερα 5 ώρες Ταρκόφσκι + Κισλόφσκι + Αγγελόπουλο μαζί.
Χο χο υπερβολές! :p
A να γιατί έχεις πάρει από φόβο τον Aronofsky! :lol:
A να γιατί έχεις πάρει από φόβο τον Aronofsky! :lol:
Ε ναι. :p
Άμα δω "-όφσκι" σε writing ή directing credits, φεύγω τρέχοντας σαν το Roadrunner. :p
Βασικά είχε στοιχεία Sin City αλλά και κάποιες αγγελοπουλικές τάσεις...δεν ήταν κακή ταινία αλλά σίγουρα μπορούσε να είναι πιο σύντομή και πιο δεμένη. Ειδικά για μη φανς των κόμικς.
ΥΓ. Ήταν ανάγκη να μας δείχνουν συνέχεια το γαριδάκι του σφίχτη στρούμφ;
Αφου το ελεγε και το ονομα Doctor Ξεβρακαν.
Ο καλυτερος για μενα ηταν ο Rorschach αλλα μου την εδωσε οταν τον σκοτωσε ο Ξεβρακαν.
Rebel Scum
25-10-11, 01:36
Αφου το ελεγε και το ονομα Doctor Ξεβρακαν.
Ο καλυτερος για μενα ηταν ο Rorschach αλλα μου την εδωσε οταν τον σκοτωσε ο Ξεβρακαν.
Spoiler!!!
Mouse Potato
25-10-11, 01:59
+1
Αξίζει.
senkradvii
25-10-11, 02:06
Ε ναι. :p
Άμα δω "-όφσκι" σε writing ή directing credits, φεύγω τρέχοντας σαν το Roadrunner. :p
Οκ.. Καμία σχέση! ;)
Αν είχε και εφέ να αναβοσβήνουν τα γράμματα σαν νέον φώτα θα στο έβαζα.. :lol:
........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 0 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Thanks guys, θα το τσεκάρω! :oneup:
Τales of the black Freighter εννοείς.
Sorry, my bad, σωστός! :respekt:
Eγώ πάντως το watchmen:
Το περίμενα πως και πως όταν είχα δει το τραίλερ.
Το είδα στο σινεμά, όπου και λίγο με απογοήτευσε, γιατί δεν είχα ιδέα από το κόμικ, και σε κάποιο σημείο με έπιασα βαρεμάρα, αλλά μου άρεσε γενικά σαν ταινία.
Την 2η φορά που το είδα νομίζω πως το κατάλαβα και το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο.
Θέλω κάποια στιγμή να δω και το extended πάντως.
Αν το ξαναδείς και έχεις κάμποσο χρόνο, διάβασε το κόμικ πριν ;)
Βασικά το Watchmen είναι η πιο πιστή μεταφορά comic στη μεγάλη οθόνη. Με διαφορά από οτιδήποτε άλλο. Όσοι διαβάσουν το comic ή το έχουν διαβάσει ήδη, θα την εκτιμήσουν περισσότερο την ταινία.
το moon ειναι πολύ καλή ταινια, αξιζει.
Βασικά το Watchmen είναι η πιο πιστή μεταφορά comic στη μεγάλη οθόνη. Με διαφορά από οτιδήποτε άλλο. Όσοι διαβάσουν το comic ή το έχουν διαβάσει ήδη, θα την εκτιμήσουν περισσότερο την ταινία.
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
Καλά, ήτανε που ήτανε τεράστια μπούρδα το "Piranha (3D)" τώρα βγάζουνε και 2ο, "Piranha 3DD";
Και χωρίς Γιάννα Μιχαηλίδου. :thumbdown
wi fi thief
25-10-11, 16:31
αναζητωντας τις στιγμες απολαυσης που μου εδωσαν τα prestige και memento (http://www.rottentomatoes.com/m/memento/) ψαχνω για "κλωνους" τους και εψες ειδα δυο:
the bourne identity (http://www.imdb.com/title/tt0258463/): σαν sequel του superman ή εστω του rambo II ειναι καλουτσικο, 5/10...
με mystery ελαχιστη ως καμια σχεση, βαλανε την αμνησια μεσα (χωρις να παιζει καποιο σημαντικο ρολο στην υποθεση, αφου θα μπορουσε να λειπει και να ειναι ακριβως το ιδιο) για να κοροιδεψουν ατομα σαν εμενα που ψοφαμε για το πραγματικο μυστηριο και τις ανατροπες... 0/10 απο αυτη την πλευρα.
ειδα και το illusionist (http://www.imdb.com/title/tt0443543/) (σαν αντιδοτο στο prestige (http://www.rottentomatoes.com/m/prestige/)) αλλα αν ψαχνει κανεις για κατι συγκρισιμο με το αριστουργημα του nolan, παθαινει ο,τι επαθα κι εγω: περναει σχετικα ευχαριστα ενα διωρακι (και αν ειναι μαζι και η γκομενα περναει και αυτη καλα λογω ρομαντζου... :p) αλλα μεχρι εκει: 6.5/10
:p
αναζητωντας τις στιγμες απολαυσης που μου εδωσαν τα prestige και memento (http://www.rottentomatoes.com/m/memento/) ψαχνω για "κλωνους" τους και εψες ειδα δυο:
the bourne identity (http://www.imdb.com/title/tt0258463/): σαν sequel του superman ή εστω του rambo II ειναι καλουτσικο, 5/10...
με mystery ελαχιστη ως καμια σχεση, βαλανε την αμνησια μεσα (χωρις να παιζει καποιο σημαντικο ρολο στην υποθεση, αφου θα μπορουσε να λειπει και να ειναι ακριβως το ιδιο) για να κοροιδεψουν ατομα σαν εμενα που ψοφαμε για το πραγματικο μυστηριο και τις ανατροπες... 0/10 απο αυτη την πλευρα.
Κατ' εμέ, βλέπεις το έργο από λάθος οπτική γωνία.
Δεν είναι αυτό το στίγμα, και η πρωτοτυπία του έργου, που όρισε/ξεκίνησε δική του κατηγορία από μόνο του.
Είναι η ακατάπαυστη δράση, και η ετοιμότητα-resourcefulness του χαρακτήρα.
Υπό αυτήν την οπτική γωνία να το δεις.
Και δες και τα άλλα 2, που είναι επίσης πολύ καλά.
-> Supremacy -> Ultimatum
wi fi thief
25-10-11, 17:09
Κατ' εμέ, βλέπεις το έργο από λάθος οπτική γωνία.
Δεν είναι αυτό το στίγμα, και η πρωτοτυπία του έργου, που όρισε/ξεκίνησε δική του κατηγορία από μόνο του.
Είναι η ακατάπαυστη δράση, και η ετοιμότητα-resourcefulness του χαρακτήρα.
Υπό αυτήν την οπτική γωνία να το δεις.
Και δες και τα άλλα 2, που είναι επίσης πολύ καλά.
-> Supremacy -> Ultimatum
απο οποια σκοπια και να το δω, αληθινο μυστηριο στην ταινια δεν ειδα. δεν ηθελα να δω μια ακομα ταινια αχαλινωτης δρασης που να εχει λιγο μυστηριο ετσι για πρωτοτυπια, αλλα το αντιθετο.
για τον ιδιο λογο δεν μου αρεσε και η αλλη πιο προσφατη ταινια που ο ιδιος ηθοποιος επαιξε με τον νικολσον και τον ντι καπριο.
δραση εχει και το memento ή το the jacket ή το the nines ή το stutter island ή το vanilla sky ή τοσα εργα, αλλα δινουν την εμφαση στο μυστηριο και οχι στο πιστολιδι και στα car chases οπως το unknown με τον νισαμ ή το bourne.
καταλαβαινω οτι για τους φιλους των action και της δρασης, το να βαζεις μεσα λιγη αμνησια (και καλα μυστηριο) κανει την ταινια να ξεχωριζει αλλα μια ταινια που ενα ατομο ριχνει περισσοτερο πιστολιδι απο ολο το cast του usual suspects εχοντας ως μονο "μυστηριακο" σημειο την αμνησια (που παιζει ελαχιστο ρολο σε ολο το στορυ, σεναριακα την βλεπεις μονο σε κατι πενταλεπτα), δεν την λες μυστηριου...
ειπα απο πριν οτι περιμενα να δω ενα memento ή εστω ενα deja vu (http://www.imdb.com/title/tt0453467/) αλλα ειδα μια κλασσικοτατη action ταινια με καθολου (καθολου ομως) μυστηριο ή ανατροπες...
αν πηγαινα απο την αρχη να δω απλα μια ταινια δρασης, τοτε ισως εκτιμουσα την σταγονα μυστηριου που προσθετει (???) η αμνησια, αλλα εγω αναζητησα το αντιθετο και δεν το βρηκα :p
απο οποια σκοπια και να το δω, αληθινο μυστηριο στην ταινια δεν ειδα. δεν ηθελα να δω μια ακομα ταινια αχαλινωτης δρασης που να εχει λιγο μυστηριο ετσι για πρωτοτυπια, αλλα το αντιθετο.
Άντε πάλι.
Μα δεν έχει σκοπό να σου προσφέρει μυστήριο η ταινία, αλλά δράση.
Άμα εσύ θες μυστήριο, και δεν σ' ενδιαφέρει η δράση, τότε μην την δεις.
wi fi thief
25-10-11, 17:25
Άντε πάλι.
Μα δεν έχει σκοπό να σου προσφέρει μυστήριο η ταινία, αλλά δράση.
Άμα εσύ θες μυστήριο, και δεν σ' ενδιαφέρει η δράση, τότε μην την δεις.
το θεμα ειναι οτι την "πατησα" και την ειδα :p
χαιρομαι παντως που συμφωνουμε :cool:
δεν εχω προβλημα με τη δραση, ανεφερα παραπανω ταινιες που εχουνε ΠΟΛΛΑ κιλα δρασης αλλα και υποθεση-ανατροπες που δικαιολογουν τον ορο mystery...;)
Καλά, ήτανε που ήτανε τεράστια μπούρδα το "Piranha (3D)" τώρα βγάζουνε και 2ο, "Piranha 3DD";
Και χωρίς Γιάννα Μιχαηλίδου. :thumbdown
Bold: ενδιαφέρον - double D's και τα μυαλά στα κάγκελα
Underlined: ενημερωμένο σε βρίσκω :p
Rebel Scum
25-10-11, 18:22
για τον ιδιο λογο δεν μου αρεσε και η αλλη πιο προσφατη ταινια που ο ιδιος ηθοποιος επαιξε με τον νικολσον και τον ντι καπριο.
δραση εχει και το memento ή το the jacket ή το the nines ή το stutter island ή το vanilla sky ή τοσα εργα, αλλα δινουν την εμφαση στο μυστηριο και οχι στο πιστολιδι και στα car chases οπως το unknown με τον νισαμ ή το bourne.
καταλαβαινω οτι για τους φιλους των action και της δρασης, το να βαζεις μεσα λιγη αμνησια (και καλα μυστηριο) κανει την ταινια να ξεχωριζει αλλα μια ταινια που ενα ατομο ριχνει περισσοτερο πιστολιδι απο ολο το cast του usual suspects εχοντας ως μονο "μυστηριακο" σημειο την αμνησια (που παιζει ελαχιστο ρολο σε ολο το στορυ, σεναριακα την βλεπεις μονο σε κατι πενταλεπτα), δεν την λες μυστηριου...
ειπα απο πριν οτι περιμενα να δω ενα memento ή εστω ενα deja vu (http://www.imdb.com/title/tt0453467/) αλλα ειδα μια κλασσικοτατη action ταινια με καθολου (καθολου ομως) μυστηριο ή ανατροπες...
αν πηγαινα απο την αρχη να δω απλα μια ταινια δρασης, τοτε ισως εκτιμουσα την σταγονα μυστηριου που προσθετει (???) η αμνησια, αλλα εγω αναζητησα το αντιθετο και δεν το βρηκα :p
Όπως λέει ο Wan τα Bourne δεν είναι ταινίες μυστηρίου, καμία σχέση με Memento, LA Confidential κτλ.
Είναι ταινίες δράσης και ας πούμε η μετεξέλιξη του James Bond.
Ποιος σε παραπλάνησε να τις θεωρήσεις ταινίες μυστηρίου;:p
Χτες το Clerks 2 (http://www.imdb.com/title/tt0424345/)
Το 1 να πω την αληθεια δεν με ειχε ενθουσιασει πριν κατι μηνες που το ειδα (μετα απο συζητηση εδω για τον Κεβιν Σμιθ). Ισως να με ξενερωσε οτι το ειδα σχετικα προσφατα, ισως οτι ηταν ασπρομαυρο, δεν ξερω. Παρα το οτι ολοι το θεωρουν κορυφαια εμενα με αφησε αδιαφορο (αντιθετα με τις υπολοιπες ταινιες του Σμιθ που γουσταρα πολυ)
Anyway το 2 το βρηκα απειρως καλυτερο παιρνει ενα 8/10 ανετα.
wi fi thief
25-10-11, 20:20
Ποιος σε παραπλάνησε να τις θεωρήσεις ταινίες μυστηρίου;:p
απο κατι λιστες στο imdb την πατησα :sorry:
απο κατι λιστες στο imdb την πατησα :sorry:
Εμ. :p
Άμα ακούς τους ΕΠΑνούς... :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.