PDA

Επιστροφή στο Forum : Επειγον δεν μπορω να συνδεθω στο internet



Σελίδες : [1] 2

evoracing2010
19-01-11, 22:09
Καλυσπερα παιδια συμερα το μεσιμερι στις 1 σερφαρα στο internet οταν ξαφνικα πιγα να μπω στο google και δεν φορτονε.Το router ηταν κανονικα στο internet ο υπολογιστης (windows 7) λεει οτι ειμαι στο internet αλλα μπενω στο internet explorer-safary-mozila και στα τρια μου λεει οτι δεν ειμαι σινδεδεμενος στο internet....τι γινεται;;;;;;;;

Seitman
19-01-11, 22:14
Μάλλον "έπεσαν" οι DNS του παροχέα σου

emeliss
19-01-11, 22:25
Για βάλε στην γραμμή διεύθυνσης απευθείας μια ip, πχ 209.85.229.104 ή 62.1.42.20

Gallahad
19-01-11, 22:28
Καλυσπερα παιδια συμερα το μεσιμερι στις 1 σερφαρα στο internet οταν ξαφνικα πιγα να μπω στο google και δεν φορτονε.Το router ηταν κανονικα στο internet ο υπολογιστης (windows 7) λεει οτι ειμαι στο internet αλλα μπενω στο internet explorer-safary-mozila και στα τρια μου λεει οτι δεν ειμαι σινδεδεμενος στο internet....τι γινεται;;;;;;;;

Δεν το λεω απο κακια αλλα δεν μπορουσα να το διαβασω καλα...Λιγο την ορθογραφια φτιαξε;)
:lol:

evoracing2010
19-01-11, 22:33
σωρι αλλα γραφω απο netbook και δεν εχει ελληνικα

........Auto merged post: evoracing2010 πρόσθεσε 2 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Για βάλε στην γραμμή διεύθυνσης απευθείας μια ip, πχ 209.85.229.104 ή 62.1.42.20

σε κανενα απο τα δυο δεν μπενει...:worthy:

Seitman
19-01-11, 22:34
Σε ποιά εταιρία είσαι? Τι router έχεις?

emeliss
19-01-11, 22:44
σε κανενα απο τα δυο δεν μπενει...:worthy:
Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με τους DNS. Εκτός από τους browser μήπως έχεις πρόβλημα και με άλλα προγράμματα (skype, msn messenger, windows update κλπ);

Seitman
19-01-11, 22:47
Για δώσε στη γραμμή εντολών:
ipconfig /release
ipconfig /renew

και ξαναπροσπάθησε

evoracing2010
19-01-11, 23:06
[QUOTE=seitman;3925144]Σε ποιά εταιρία είσαι? Τι router έχεις

Forthnet-Thomson TG585 v7

Seitman
19-01-11, 23:09
Δοκίμασες τα ipconfig?
Έκανες έλεγχο για ιούς / malware?

evoracing2010
19-01-11, 23:10
Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με τους DNS. Εκτός από τους browser μήπως έχεις πρόβλημα και με άλλα προγράμματα (skype, msn messenger, windows update κλπ);

Ξερεις κατι εχω περασει εδω και 1 μηνα το msn και το windows update ειναι απενεργοπιοιμενο

emeliss
19-01-11, 23:11
Στην σελίδα του ρούτερ μπορείς να μπείς; Τα λαμπάκια του ρούτερ ανάβουν κανονικά;

evoracing2010
19-01-11, 23:13
Για δώσε στη γραμμή εντολών:
ipconfig /release
ipconfig /renew

και ξαναπροσπάθησε

Λοιπον εχω windows 7 και μολις παταω εναρξη πληκτρ... αυτο που μου λες αλλα δεν βρισκει τπτ

........Auto merged post: evoracing2010 πρόσθεσε 1 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Στην σελίδα του ρούτερ μπορείς να μπείς; Τα λαμπάκια του ρούτερ ανάβουν κανονικά;

Τα λαμπακια ειναι ολα ανοιχτα αλλα ουτε στην σελιδα του router μπορω να μπω...

emeliss
19-01-11, 23:14
Τα λαμπακια ειναι ολα ανοιχτα αλλα ουτε στην σελιδα του router μπορω να μπω...
Άρα ψάχνεις την σύνδεση pc-router.

Seitman
19-01-11, 23:14
Έναρξη και στη γραμμή αναζήτησης θα γράψεις cmd και θα πατήσεις enter. Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα δώσεις τις εντολές αυτές.

Αν και υποψιάζομαι ότι το πιθανότερο είναι να άρπαξες κάποιο "ζιζάνιο" και να σου δημιουργεί προβλήματα.

emeliss
19-01-11, 23:14
Λοιπον εχω windows 7 και μολις παταω εναρξη πληκτρ... αυτο που μου λες αλλα δεν βρισκει τπτ
Στο cmd πρέπει να τα δώσεις.

evoracing2010
19-01-11, 23:42
Έναρξη και στη γραμμή αναζήτησης θα γράψεις cmd και θα πατήσεις enter. Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα δώσεις τις εντολές αυτές.

Αν και υποψιάζομαι ότι το πιθανότερο είναι να άρπαξες κάποιο "ζιζάνιο" και να σου δημιουργεί προβλήματα.

Τα εκανα αφτα που μου ειπες και τωρα παλι δεν εχει συνδεθει

Seitman
19-01-11, 23:43
Επανεκκίνηση στο router έκανες?

evoracing2010
19-01-11, 23:59
Επανεκκίνηση στο router έκανες?

Και παλι τπτ

emeliss
20-01-11, 00:16
Πως συνδέεσαι; Ενσύρματα ή ασύρματα;

Seitman
20-01-11, 00:16
Scan για ιούς έχεις κάνει?
Δοκίμασε να "κατεβάσεις" με το Windows Update.

evoracing2010
20-01-11, 00:20
Πως συνδέεσαι; Ενσύρματα ή ασύρματα;

Ενσύρματα

........Auto merged post: evoracing2010 πρόσθεσε 0 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Scan για ιούς έχεις κάνει?
Δοκίμασε να "κατεβάσεις" με το Windows Update.

εχω το Nod Smart Security 4

emeliss
20-01-11, 00:22
Ενσύρματα
Η κάρτα ανάβει; IP το PC έχει πάρει;
Δώσε σε cmd ipconfig.

evoracing2010
20-01-11, 00:28
Η κάρτα ανάβει; IP το PC έχει πάρει;
Δώσε σε cmd ipconfig.

δεν εχω καρτα ethernet ειναι πανω στην μητρικη και ναι αναβει ενα λαμπακι

Seitman
20-01-11, 00:32
Αν μπορείς δώσε μας ένα screen shot του browser για να δούμε το μήνυμα.

evoracing2010
20-01-11, 00:45
Αν μπορείς δώσε μας ένα screen shot του browser για να δούμε το μήνυμα.

Επιδι δεν ξερω πως να ανεβασω εικονα λεει

Ο Internet Explorer δεν μπορει να εμφανισει την ιστοσελιδα

Μπορειτε να δοκιμασεται:
Διαγνωση προβληματων συνδεσης (το παταω αλλα δεν βρησκει κανενα πρωβλημα)...

Αφτα λεει και το εικονιδιο κατω δεξια σινεχιζει να μου λεει οτι ειμαι συνδεδεμενος στο inernet

Seitman
20-01-11, 08:44
Στο cmd δώσε: ping 192.168.1.254
Τι σου βγάζει?

pelopas1
20-01-11, 12:45
Για δώσε στη γραμμή εντολών:
ipconfig /release
ipconfig /renew

και ξαναπροσπάθησε

εγω οσες φορες δεν μπορουσα να συνδεθω(οπου το προβλημα υφισταται ακομα) με το internet εκανα το εξεις

μεσω εντολης start---> run εγραφα

ipconfig

ping 10.0.0.138

και μετα πηγαινα στο link του modem και εκανα connect

τις εντολες που λες εσυ, πρωτα φορα τις ακουω.....αλλα θα το δοκιμασω και αυτο που προτεινεις

Seitman
20-01-11, 13:49
Με τα ipconfig /release & ipconfig /renew γίνεται, ας το πούμε, ένα reset στη σύνδεση του υπολογιστή με το router.

boozer
20-01-11, 13:57
Είχα παρόμοιο πρόβλημα. Με κλειστό το pc, έκανα reset στο router...και όλα καλά. Κάνε μια δοκιμή, δεν χάνεις τίποτα.:)

evoracing2010
20-01-11, 16:12
Είχα παρόμοιο πρόβλημα. Με κλειστό το pc, έκανα reset στο router...και όλα καλά. Κάνε μια δοκιμή, δεν χάνεις τίποτα.:)
Εκανα reset (κρατησα πατιμενο το κουμπι για 10 δεφτ...) ξαναεκανα συνδεση απο το 192.168.1.254 απο ενα netbook γιατι απο το pc δεν μπενει αλλα κααι παλι το ιδιο...εκανα και κατι αλλο πιγα internet explorer-εργαλια-συνδεσεις και εκανα μια νεα συνδεση αλλα αν και ο κοδικος (μορφη *******forthnet.gr@forthnet.gr) δεν μου τον δεχετε τον παιρνει ως λαθος...αρα δεν φτεει το modem το pc φταιει...γινεται να κανω επαναφορα στις ριθμησης του pc?????:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:

Master_Maker
22-01-11, 09:17
Εκανα reset (κρατησα πατιμενο το κουμπι για 10 δεφτ...) ξαναεκανα συνδεση απο το 192.168.1.254 απο ενα netbook γιατι απο το pc δεν μπενει αλλα κααι παλι το ιδιο...εκανα και κατι αλλο πιγα internet explorer-εργαλια-συνδεσεις και εκανα μια νεα συνδεση αλλα αν και ο κοδικος (μορφη *******forthnet.gr@forthnet.gr) δεν μου τον δεχετε τον παιρνει ως λαθος...αρα δεν φτεει το modem το pc φταιει...γινεται να κανω επαναφορα στις ριθμησης του pc?????:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:



Φιλε μου λαθος εισηγαγες τα στοιχεια οι κωδικοι της forthnet εισαγονται με την μορφη

(*******.ath.forthnet.gr@forthnet.gr) αν μενεις αθηνα για αλλου δεν γνωριζω :p:p:p

check it out :p

evoracing2010
22-01-11, 22:28
ναι ετσι ειναι δεν το εγραπσα για τιχον βλακια μου και τετοια τηλεφονισα ομος στην forthnet και μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα internet ειναι θεμα υπολογιστη αλλα εγω δεν θελω να φτασω σε format γιατι πριν ενα μηνα εκανα antivirus δεν εχω περασμενο τι σκατα να φτεει εδω και 4-5 μερες ειναι ετσι....... :-(

blugosi
22-01-11, 23:34
Μπες σε γραμμή εντολών, (cmd) ρίξε ένα
ipconfig /all
και ότι σου βγάλει κάντο paste εδώ να το δούμε...

evoracing2010
23-01-11, 00:17
Ρύθμιση παραμέτρων IP των Windows

Όνομα κεντρκού υπολογιστή . . . . : *******-PC
Επίθημα κύριου DNS . . . . . . . :
Τύπος κόμβου. . . . . . . . . . . : Υβριδικός
Ενεργοποίηση δρομολόγησης IP. . . : Όχι
Ενεργοποίηση μεσολάβησης WINS . . : Όχι
Λίστα αναζήτησης επιθημάτων DNS . : lan

Προσαρμογέας Ethernet Τοπική σύνδεση:

Επίθημα DNS συγκεκριμένης σύνδεσης: lan
Περιγραφή . . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E Gigab
it Ethernet NIC (NDIS 6.20)
Φυσική διεύθυνση. . . . . . . . . : 00-18-F3-4E-C2-78
Ενεργοποίηση DHCP. . . . . . . . : Ναι
Αυτόματη ρύθμιση ενεργή . . . . . : Ναι
Διεύθυνση IPv6 τοπικής σύνδεσης . : fe80::3cef:3f:34f9:a22d%11(Προτιμώμενο)
Διεύθυνση IPv4. . . . . . . . . . : 192.168.1.65(Προτιμώμενο)
Μάσκα υποδικτύου. . . . . . . . . : 255.255.255.0
Έναρξη εκμίσθωσης. . . . . . . . : Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011 10:27:54 μμ
Λήξη εκμίσθωσης . . . . . . . . . : Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011 10:27:53 μμ
Προεπιλεγμένη πύλη . . . . . . . : 192.168.1.254
Διακομιστής DHCP . . . . . . . . : 192.168.1.254
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 234887411
DUID υπολογιστή-πελάτη DHCPv6 . . : 00-01-00-01-14-A5-79-F3-00-18-F3-4E-C2-78

Διακομιστές DNS . . . . . . . . . : 194.219.227.2
193.92.150.3
NetBIOS σε Tcpip. . . . . . . . . : Ενεργοποιημένο

Προσαρμογέας διοχέτευσης Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Κατάσταση μέσου . . . . . . . . . : Έχει αποσυνδεθεί
Επίθημα DNS συγκεκριμένης σύνδεσης:
Περιγραφή . . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Φυσική διεύθυνση. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
Ενεργοποίηση DHCP. . . . . . .. . : Όχι
Αυτόματη ρύθμιση ενεργή . . . . . : Ναι

Προσαρμογέας διοχέτευσης isatap.lan:

Κατάσταση μέσου . . . . . . . . . : Έχει αποσυνδεθεί
Επίθημα DNS συγκεκριμένης σύνδεσης: lan
Περιγραφή . . . . . . . . . . . . : Προσαρμογέας Microsoft ISATAP #3
Φυσική διεύθυνση. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
Ενεργοποίηση DHCP. . . . . . .. . : Όχι
Αυτόματη ρύθμιση ενεργή . . . . . : Ναι

atticus000
23-01-11, 02:06
φιλε ακομα εχεις το προβλημα ?

........Auto merged post: atticus000 πρόσθεσε 7 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δοκιμασε αυτο ! ανοιξε internet explorer / tools / internet options / (τελευτεα καρτελα ) advanced και πατα Reset... επελεξε delete personal settings και ξανα reset

evoracing2010
23-01-11, 11:49
μπορεις να μου τα γραψεις στα ελληνικα???

XPHSTOS29
23-01-11, 14:56
Λοιπον επειδη τις προηγουμενες μερες εσπαγα το κεφαλι μου γιατι ενας υπολογιστης σε δικτυο δεν επαιρνε ιντερνετ διαπιστωσα οτι ...
Στη περιπτωση που το συμβολαιο μας εχει ογκοχρεωση η χρονοχρεωση για την χρηση ιντερνετ δεν κανουμε οτι ακολουθει παρακατω.
Το ρουτερ ηταν ρυθμισμενο σε bridge mode και ο υπολογιστης συνδεοταν μεσω κλησης (σαν τα dial up μοντεμ) οποτε οσους υπολογιστες και να εβαζες στο δυκτιο μονο ενας θα μπορουσε να μπει.
Τα thomson & speedtouch εχουν δευτερευουσα σελιδα την 10.0.0.138 απο την οποια μπορεις να μπεις ,μπαινεις απο εκει και τρεχεις τον οδηγο εγκαταστασης.
επιλογες ...
PPPoE (σαν προεπιλογη θα βρεις bridge πιθανων) vpi/vci 8/35
username , password για την σελιδα του ρουτερ και για την συνδεση
τελειωνεις με τον οδηγο και δεν χρειαζεται πλεον κληση συνδεσης για να εχεις ιντερνετ ...

evoracing2010
23-01-11, 15:22
ναι αλλα ο υπολογιστης δεν μπενει ουτε σε τετοιες σελιδες και κατι αλλο internet εχω κανωνικα (γιατι μπενω στο internet μεσω wirles απο netbook) ο υπολογιστης μου λεει οτι ειμαι συνδεδεμενος στο internet αλλα ο expolore και το safari μου λενε οτι ’’Ο Internet Explorer δεν μπορει να εμφανισει την ιστοσελιδα’’ οπου και να μπω...και αφτο εγινε σατ ξαφνικα εγω δεν πιραξα τιποτα

atticus000
23-01-11, 19:39
μπορεις να μου τα γραψεις στα ελληνικα???

μπες internet explorer βρες τερμα δεξια θα λεει ΕΡΓΑΛΕΙΑ πηγαινε στην τελευταια επιλογη "Επιλογες διαδικτυου" κατι τετοιο μετα τελευταια καρτελα "Για προχορημενους "κατι τετοιο και 8α βρεις που λεει κατω κατω επαναφορα ρηθμισεων και 8α τικαρεις και την επολη που 8α σου εχει και 8α κανεις reset ! βρες το και πες μου! μπορεις επισης να το βρεις απο /πινακα ελενχου / κανε επιλογη να τα βλεπεις μικρα η μεγαλα εικονιδια και βρες το "ρηθμησεις δικτυο /διαδιτκυου δεν ξερω πως το λεει Internet options ειναι στα αγγλικα ( το εικονιδιο ειναι η γη με μια καρτελα με 2 πρασινα τικ :p ) αφου το βρεις κανε "Για προχορημενους "κατι τετοιο και 8α βρεις που λεει κατω κατω επαναφορα ρηθμισεων και 8α τικαρεις και την επολη που 8α σου εχει και 8α κανεις reset !

evoracing2010
23-01-11, 19:59
ναι το εχω κανει πολες φορες αφτο αλλα τιποτα...Πανω το IP ειναι σωστο??? υπαρχει κανενα προγραμμα που να επαναφερει οτι εχει σχεση με το internet στιν αρχικη του μορφη???

atticus000
23-01-11, 20:11
ναι το εχω κανει πολες φορες αφτο αλλα τιποτα...Πανω το IP ειναι σωστο??? υπαρχει κανενα προγραμμα που να επαναφερει οτι εχει σχεση με το internet στιν αρχικη του μορφη???

δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο προγραμμα ! εχεις κανει την επιλογη να περνει μονο του ip k dns ?

evoracing2010
23-01-11, 20:30
τι ενοεις?????

atticus000
23-01-11, 20:36
τι ενοεις?????

82938

αυτο

evoracing2010
23-01-11, 20:48
ετσι ειναι

atticus000
23-01-11, 21:08
ετσι ειναι

κανενα antimalware bytes κανενα antivirus i format ! ξεμεινα απο ιδεες

evoracing2010
23-01-11, 21:21
τελος format

puffy
23-01-11, 21:21
για προβλημα ie μου φαινεται και μενα

κατεβασε απο αλλου firefox

επισης βεβαιωσου οτι η ip και οι διακομιστες ειναι αυτοματα
αν δεν ειναι βαλτα αυτοματα και ξαναδωσε ipconfig


κανε και μια απεγκατασταση το antivirus - internet security -firewall
αν παλι συνεχισει μαλλον η κατασταση του υπολ σου δεν ειναι και τοσο καλη οποτε κανε φορματ
και θα φτιαξει σιγουρα...

LOUKAS32
29-01-11, 19:43
ουτε εγω μπαινο.ξαφνικα

thouvou13
14-02-11, 14:46
Αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει. Είμαι Αθήνα και πριν λίγο καιρό ανέβασα ταχύτητα ΟΤΕ Conn-x από 2 σε 24 Mbps αλλά λόγω αποσυνδέσεων το ξανακατέβασα σε 2. Εκτοτε δεν είχα πρόβλημα αλλά από χτες κάθε λίγο και λιγάκι πέφτει το σύστημα. Άλλες φορές μου λέει "DSL connection down" και άλλες είναι εντάξει το DSL αλλά πρέπει να πατήσω "connect to Internet" για να μπω. Άλλες φορές σβήνει το λαμπάκι του DSL από το μόντεμ και άλλες είναι αναμμένο αλλά σβήνει το λαμπάκι του Ίντερνετ. Και αυτό σύμβαίνει ανά 5 λεπτα. Πήρα και το 1242 αλλά δε μου είπαν κάτι καινούργιο. Αυτά είναι τα στοιχεία της γραμμής μου.

Thomson Speedtouch 585 v6
DSL Connection
Link Information

Uptime: 0 days, 0:10:57
Modulation: G.992.3 Annex A
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 223 / 815
Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 367,00 / 881,00
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 47,5 / 45,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,5 / 12,5
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 1.382 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 0
CRC Errors (Up/Down): 0 / 118
HEC Errors (Up/Down): 0 / 17

Τι μπορεί να φταίει; Σημειωτέον ότι καμιά 15αριά μέρες είμαι χωρίς antivirus γιατί έληξε η άδεια. Ευχαριστώ.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.