PDA

Επιστροφή στο Forum : ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΡΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ



Σελίδες : [1] 2

panostvtv
03-05-11, 02:37
παιδια εχω το τορρεντ 2,2 και οποτε το εχω ανοιχτο
μετα απο λιγη ωρα μου κολαει το νετ
εχω δοκιμασει να βαλω πολυ μικρες ταχυτητες τοσο για ανεβασμα οσο και για κατεβασμα
και ομως το νετ και παλι μου κολλαει
τι πρεπει να κανω γιανα μην κολλαει το νετ

Seitman
03-05-11, 08:40
Δοκίμασες τον "Οδηγό εγκατάστασης" από το μενού "Επιλογές"?

panostvtv
03-05-11, 15:04
αν κανω το τεστ θα μου δωσει τιμες μεγαλυτερες απο αυτες που εχω βαλει εγω
οποτε και παλι θα κολλαει

Seitman
03-05-11, 17:02
Το έχεις δοκιμάσει?
Τι γραμμή έχεις? Πόσο συγχρονίζεις? Στατιστικά? :what:

MADx2
03-05-11, 18:03
δοκιμασε να βαλεις λιγότερο αριθμών συνδέσεων πχ 150-200

nothing
03-05-11, 19:02
επισης κοιτα και αυτα αν εχεις eset...

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3994370&postcount=30

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2723761&postcount=12

panostvtv
03-05-11, 19:57
τι ειναι το eset paidia?
απο antivirus εχω το free avast
συνδεσεις εχω βαλει και 50 αλλα συνεχιζει να κολαει
μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση στο τορεντ?

Seitman
03-05-11, 20:54
Το eset είναι antivirus
Δε δίνεις κανένα στοιχείο σχετικά με τη γραμμή σου. Μπορεί να έχεις χαμηλό συγχρονισμό

dfourt
04-05-11, 00:57
Επίσης,τι router έχεις?
Είναι μερικά που δεν αντέχουν τις πολλές συνδέσεις...

panostvtv
04-05-11, 01:28
exo baudteck rooter
η γραμμη μου στο μοντεμ φτανει το 14
το antivirus einai to free avast

filathlos
04-05-11, 13:40
Το ποιό πιθανό είναι να μην σηκώνει το ρούτερ σου ή να έχει κλειστή κάποια πόρτα που χρειάζεσαι οπότε "χτυπάει" το firewall.
Επίσης το parental control κάνει κάτι τέτοια.Κλείστο.

_FLIP_
04-05-11, 15:50
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=121909
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=32027
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=142847

panostvtv
05-05-11, 04:22
παιδια ενω το τορεντ μου εχει πρασινο σημα για την πορτα
οταν κανω το τεστ δειχνει οτι η πορτα ειναι κλειστη
εντωμεταξυ εχω κανει για να ανοιξει αυτη η πορτα και δεν ανοιγει με τιποτα
τι αλλο να κανω?
2) τι ειναι το parental control που μου ειπε ο φιλος πιο πανω να κλεισω ?

Se7ev
05-05-11, 12:17
και μένα μου κολλάει αλλα μόνο οταν κατεβάζω ή ανεβάζω με μεγάλες ταχύτητες (όχι με τελικές εννοείται)

panostvtv
05-05-11, 15:25
καμια βοηθεια κανεις?

Georgevtr
06-05-11, 01:09
Κανόνας απαράβατος ιδίως αν ασχολήσαι με το σπόρ που λέγεται p2p.Πετάς το baudteck και παίρνεις ένα σοβαρό ρούτερ.

panostvtv
06-05-11, 01:41
καποιος που να με βοηθησει με αυτο το ρουτερ υπαρχει?

manoulamou
06-05-11, 12:38
Εκανες ΟΛΑ οσα σε συμβουλεψαν στα παραπανω (10) μηνυματα;:what:
Δεν ανεβασες ουτε τα στατιστικα της γραμμης ουτε μια αξιοπιστη μετρηση ταχυτητας!
Το πιο πιθανο βεβαια ειναι πως δεν σηκωνει το baudtec τοσες συνδεσεις...;)
Εμεις με το σκυλι USR 9105 και ζοριζεται, σε περιπτωση ταυτοχρονης συνδεσης desktop και laptop, εαν κατεβαζει πολλα torrents κι ας χρησιμοποιουμε τον "ελαφρυ" chrome!

sdikr
06-05-11, 12:41
καποιος που να με βοηθησει με αυτο το ρουτερ υπαρχει?


Ναι είναι πολύ απλό, πας στο απεγκατάσταση προγραμμάτων και βγάζεις ότι έχει σχέση με p2p :p

Το ρουτερ απλά δεν αντέχει,
Μπορείς να ρίξεις το torrent σε 10 με 20 ταυτόχρονες συνδέσεις άλλα μετά δεν θα κατεβάζει

panostvtv
06-05-11, 15:21
ρε παιδια τι να πω?
το ρουτερ δεν μπορει να ανοιξει πορτα!
ισως αυτο ειναι το προβλημα
και αλλοι με το ιδιο ρουτερ αλλα κανουν τη δουλεια τους
εγω γιατι δε μπορω?
η γραμμη μου ειναι καλη ειναι 14 στο down και sto 800 στο up
αποσυνδεσεις δεν εχω!
τι να κανω για να ανοιξω τη ρημαδα τη πορτα?

panic
06-05-11, 15:33
ρε παιδια τι να πω?
το ρουτερ δεν μπορει να ανοιξει πορτα!
ισως αυτο ειναι το προβλημα
και αλλοι με το ιδιο ρουτερ αλλα κανουν τη δουλεια τους
εγω γιατι δε μπορω?
η γραμμη μου ειναι καλη ειναι 14 στο down και sto 800 στο up
αποσυνδεσεις δεν εχω!
τι να κανω για να ανοιξω τη ρημαδα τη πορτα?

Εεεεελα. Μην τσαντιζεσαι.
Αν δεν εχεις μπει εδω (http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm)
, μπες και δες τι πρεπει να κανεις. Κατι ξερουν τα παιδια και σου λενε οτι το ρουτερ ειναι ψοφιο ομως. Καλη τυχη.

manoulamou
06-05-11, 15:53
Εδω συζηταγαμε για eset και parental control...:p
Αληθεια το δικο μου USR 9105 γιατι δεν ειναι στη λιστα του link?
Εχει ορθανοιχτη την... πορτα;:hmm:

yiapap
06-05-11, 16:02
To άνοιγμα της πόρτας απλά θα σου δώσει τη δυνατότητα να μοιράζεις πιο εύκολα τα αρχεία σου.
Δεν έχει καμιά σχέση με το αν το Internet "μπουκώνει".
Λύσε πρώτα το πρόβλημα του μπουκώματος και μετά συγκεντρώσου στην πόρτα.

panostvtv
06-05-11, 20:11
ε πειτε μου υπαρχει καποιος τροπος
να μην μπουκωνει το νετ?

yiapap
06-05-11, 20:50
ε πειτε μου υπαρχει καποιος τροπος
να μην μπουκωνει το νετ?1. Πόσα Global Connections έχεις ορίσει
2. Πόσα αρχεία κατεβάζεις και μοιράζεις. Πόσα έχεις θέσει να κατεβαίνουν-μοιράζονται ταυτόχρονα
3. Όταν λες "μπουκώνει", πως το καταλαβαίνεις; Ανοίγεις σελιδες και αργούν;
4. Άνοιξε ένα command prompt και γράψε ping www.google.com Κάνε copy/paste εδώ τα αποτελέσματα.

shadowman1480
06-05-11, 21:15
εγώ δεν έχω λύση να σου δώσω, απλά κατάθεση προσωπικής εμπειρίας: είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα, μπούκωνε η γραμμή, είχα απίστευτα νεύρα και έψαχνα παντού λύση αλλά τίποτα. Μετά από κάνα 2μηνο ξεμπούκωσε μόνη της (ίδιο ρούτερ, ίδια γραμμή, ίδιο πισί, ίδιο λειτουργικό, ίδιο utorrent, καμία αλλαγή ρυθμίσεων)

panostvtv
06-05-11, 21:56
1. Πόσα Global Connections έχεις ορίσει
2. Πόσα αρχεία κατεβάζεις και μοιράζεις. Πόσα έχεις θέσει να κατεβαίνουν-μοιράζονται ταυτόχρονα
3. Όταν λες "μπουκώνει", πως το καταλαβαίνεις; Ανοίγεις σελιδες και αργούν;
4. Άνοιξε ένα command prompt και γράψε ping www.google.com Κάνε copy/paste εδώ τα αποτελέσματα.

εχω αρκετα connections ετσι ωστε να μπορω να κατεβαζω και κανενα τορεντ
αν ειναι βαλω 10 15 συνδεσεις οποως πολλοι συμβουλευουν τοτε δεν εχει νοημα να εχω τορεντ!
-οταν λεω μπουκωνει ειναι οτι δεν ανοιγει καμια σελιδα, απλα μονο με κρατα ον λαιν αν ειμαι σε καποιο προγραμμα chat!
συνηθως δεν κατεβαζω κανενα αρχειο οταν μπουκωνει , τωρα το ποσο μοιραζω νομιζω εχω 3 η 5 τα ενεργα τορεντ

_FLIP_
06-05-11, 21:56
panostvtv: νομιζω θα ηταν καλυτερα να δοκιμασεις και καποιο αλλο ρουτερ.

panostvtv
06-05-11, 22:05
ε το θεμα ειναι να μη δωσω λεφτα να αγορασω κατι αλλο
και να κανω τη δουλεια μου με αυτο

_FLIP_
06-05-11, 22:07
ε το θεμα ειναι να μη δωσω λεφτα να αγορασω κατι αλλο
και να κανω τη δουλεια μου με αυτο

μην αγοραζεις, βρες καποιο απο καποιον
δανεισου το.

panostvtv
06-05-11, 22:08
μα το θεμα ειναι να εχω δικο μου ρουτερ οχι να δανειστω

_FLIP_
06-05-11, 22:10
μα το θεμα ειναι να εχω δικο μου ρουτερ οχι να δανειστω

ναι ρε παλουκαρι μου
κανε αυτη τη δοκιμη και δες.
αν με το αλλο πηγαινει κανονικα (τη διαφορα μονο εσυ θα την καταλαβεις).
απλα πετας το bautec και ησυχαζει το κεφαλι σου.

yiapap
07-05-11, 05:58
εχω αρκετα connections ετσι ωστε να μπορω να κατεβαζω και κανενα τορεντ
αν ειναι βαλω 10 15 συνδεσεις οποως πολλοι συμβουλευουν τοτε δεν εχει νοημα να εχω τορεντ!
-οταν λεω μπουκωνει ειναι οτι δεν ανοιγει καμια σελιδα, απλα μονο με κρατα ον λαιν αν ειμαι σε καποιο προγραμμα chat!
συνηθως δεν κατεβαζω κανενα αρχειο οταν μπουκωνει , τωρα το ποσο μοιραζω νομιζω εχω 3 η 5 τα ενεργα τορεντΣου έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις.
Περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις.
Απαντήσεις τύπου "αρκετά... και κανένα" "δεν ανοίγει..αλλά... chat" "νομίζω.. έχω 3..5.." είναι για να γράψεις ποίηση. Όχι για να περιγράψεις τεχνικό πρόβλημα!

Αν συνεχίσεις στο ίδιο υφάκι θα κλειδώσω το νήμα.

manoulamou
07-05-11, 14:16
μα... μα... μα κυριε σουπερ μοντ χωρις τορεντ, τι το θελουμε το adsl;:p

panostvtv
07-05-11, 16:01
απαντω συγκεκριμενα
1)οταν λεω μπουκωνει εννοω οτι δεν μου ανοιγει καμια σελιδα μετα απο καποια λεπτα αφου ενεργοποιησω το μτορεντ ! ωατοσο αν ειμαι συγχρονως στο msn η σε καποιο chat εκει δε με πεταει εκτος!
2)μεγιστο αριθμο ενεργων τορεντ εχω 5
και μεγιστο αριθμο ενεργων ληψεων εχω 4!
3) στις συνδεσεις οσες και να βαλω ειτε 200 ειτε 50 ειτε 5 και παλι μπουκωνει μετα απο καποια στιγμη το δικτυο!
4) αυτη η εντολη που μου ειπες να βαλω δεν την καταλαβα τι ακριβως πρεπει να γραψω στο command

dfourt
07-05-11, 16:18
απαντω συγκεκριμενα
1)οταν λεω μπουκωνει εννοω οτι δεν μου ανοιγει καμια σελιδα μετα απο καποια λεπτα αφου ενεργοποιησω το μτορεντ ! ωατοσο αν ειμαι συγχρονως στο msn η σε καποιο chat εκει δε με πεταει εκτος!
2)μεγιστο αριθμο ενεργων τορεντ εχω 5
και μεγιστο αριθμο ενεργων ληψεων εχω 4!
3) στις συνδεσεις οσες και να βαλω ειτε 200 ειτε 50 ειτε 5 και παλι μπουκωνει μετα απο καποια στιγμη το δικτυο!
4) αυτη η εντολη που μου ειπες να βαλω δεν την καταλαβα τι ακριβως πρεπει να γραψω στο command
Περιόρισε το upload από την εφαρμογή torrent πχ στο 60% του upload που πιάνει η γραμμή σου.
Τώρα αν κολλάει μόνο με 5global connections, τι να πω....


Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη απενεργοποιήσει το SPI, όπως προτείνουν όλοι στα theards σχετικά με port forwarding που σου έδωσε ο _FLIP_.

panostvtv
07-05-11, 16:28
Το upload το εχω μολις 10 ενω εχω κανονικα 1000
το spi to απενεργοποιησα οχι ομως το firewall( αν και προτεινεται να απενεργοποιηθει και αυτο

iakoboss7
07-05-11, 20:35
Το upload το εχω μολις 10 ενω εχω κανονικα 1000


80-100 εχεις... μιλαμε για kb/s

manoulamou
07-05-11, 20:40
:hmm: Μηπως αναφερεται σε συνδεσεις, peers ή κατι παρομοιο
γιατι λιγο μπερδεμενα τα λεει εξ αρχης!!!:lol:

sdikr
07-05-11, 20:44
Το upload το εχω μολις 10 ενω εχω κανονικα 1000
το spi to απενεργοποιησα οχι ομως το firewall( αν και προτεινεται να απενεργοποιηθει και αυτο


έχω ενα lada, και θέλω να πηγαίνει σαν ferari, κάποιος να βοηθήσει;

panostvtv
08-05-11, 03:51
ναι 80-100 εχω upload
και το εχω βαλει στο 10
συνδεσεις εχω βαλει ακομα και 10 αλλα και παλι μπουκωνει

Beelzebub
08-05-11, 08:02
ναι 80-100 εχω upload
και το εχω βαλει στο 10
συνδεσεις εχω βαλει ακομα και 10 αλλα και παλι μπουκωνει

τι λειτουργικό έχεις?
Στατική ip έχεις φτιάξει για να ανοίξεις το port?

panostvtv
08-05-11, 21:22
εχω τα vista
οχι δεν εχω στατικη ip
αλλα εδω μεσα μου ειπατε οτι το θεμα μου δεν ειναι να ανοιξει η πορτα
αλλα να μην μπουκωνει το νετ
κατι που δεν εχει σχεση με την πορτα

Beelzebub
08-05-11, 21:47
εχω τα vista
οχι δεν εχω στατικη ip
αλλα εδω μεσα μου ειπατε οτι το θεμα μου δεν ειναι να ανοιξει η πορτα
αλλα να μην μπουκωνει το νετ
κατι που δεν εχει σχεση με την πορτα

λειτουργικό?

panostvtv
08-05-11, 21:54
οταν λες λειτουργικο τι εννοεις?

Beelzebub
08-05-11, 22:20
οταν λες λειτουργικο τι εννοεις?

windows xp, windows vista, windows 7

manoulamou
09-05-11, 07:34
εχω τα vista...


λειτουργικό?

:hmm:Το εγραψε πρωτο και... καλυτερο.:p

sminas
09-05-11, 09:41
Φίλε μου ρίξε μια ματιά μήπως έχει βγεί κανένα firmware update για το router σου. Μήπως βελτιώνεται έτσι το πράγμα. ;)

panostvtv
09-05-11, 14:07
στο google το ψαχνω αυτο?

sminas
09-05-11, 14:44
χμμμ, αν έχεις conn-x είναι στο site της conn-x (http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=110). Αλλιώς στο επίσημο site του router.
Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω αυτό το router. Ίσως ξέρει κάποιος που έχει το ίδιο (συν-forum-ίτης)...

Αν βρεις νέο firmware μπορεί και να στρώσει τελικά

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.