PDA

Επιστροφή στο Forum : Απόψεις για τη Cyta [Δίκτυο-Υπηρεσίες-Εξυπηρέτηση]



Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

jason22
12-03-12, 23:03
ευχαριστω για την απαντηση σου prodromosfan.

3. ισως με καποιες ενεργειες στο κεντρο προστασιας καταναλωτη ή καποια αλλη υπηρεσια καταφερναμε κατι...
4. μπορεις να γινεις ποιο λεπτομερης ωστε να λυσω το προβλημα? ειτε εδω ειτε σε πμ. οπως σε βολευει.

prodromosfan
12-03-12, 23:21
3. οπως βλεπεις φως στο τουνελ δεν.....
Υπόλοιπο δωρεάν χρόνου ομιλίας για κινητά (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=532209)
Υπηρεσία αναλυτικής καταγραφής κλήσεων στο mycyta (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=525775)
Καταγραφή των κλήσεων στο Thomson TG782 (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=566805)

4. καλυτερα να ανοιξεις ενα θεμα μονο για αυτο
και να εξηγεις αναλυτικα τι δεν κανει, ωστε να σε βοηθησουμε οποιος γνωριζει στο φορουμ.

a.libe
13-03-12, 00:39
υπαρχει ενας σχετικος τροπος παρακολουθησης....μεσα απο το 192.168.1.1 και μετα τους κωδικους αν μπεις στην ενοτητα voip μπορεις να δεις αναλυτικα τις κλησεις σου..βεβαια δεν σου δειχνει υπολοιπο μα αν τις προσθεσεις χονδρικα θα εχεις καποια γενικη εικονα

3ftw
13-03-12, 02:08
για να γινει η ενεργοποιηση μου στην cyta θα πρεπει να εχω εξοφλησει τον λογαριασμο που θα ερθει σαν τελευταιος στον οτε.?αν δεν το κανω δεν θα γινει η ενεργοποιηση στην cyta.?
εξηγειστε μου οι εμπειροι πως γινεται..

ευχαριστω

Seitman
13-03-12, 08:49
Αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές (πχ προηγούμενο υπόλοιπο λογαριασμού) δεν θα αποδεσμεύσει την γραμμή σου ο ΟΤΕ. Αλλά αν σου έρθει λογαριασμός του ΟΤΕ που περιέχει πάγια για χρήση του επόμενου διμήνου ή περίοδο που έχεις ενεργοποιηθεί σε άλλο πάροχο, τον αγνοείς και περιμένεις να σου έρθει τελικός εκκαθαριστικός.

Squall
13-03-12, 09:38
Η Cyta αναλυτικο λογαριασμο στο my.cyta δεν εχει? Να εμφανιζεται οπως θα ερχοταν με το ταχυδρομιο? Μου δειχνει μονο την περιοδο χρεωσης και το ποσο.

3ftw
13-03-12, 09:45
Αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές (πχ προηγούμενο υπόλοιπο λογαριασμού) δεν θα αποδεσμεύσει την γραμμή σου ο ΟΤΕ. Αλλά αν σου έρθει λογαριασμός του ΟΤΕ που περιέχει πάγια για χρήση του επόμενου διμήνου ή περίοδο που έχεις ενεργοποιηθεί σε άλλο πάροχο, τον αγνοείς και περιμένεις να σου έρθει τελικός εκκαθαριστικός.

οχι δεν εχω υπολοιπο ο λογαριασμος ειναι κανονικα πληρωμενος σχεδον 2 μερες μετα που πηρα τον φακελο απο τον ταχυδρομο.
Απλα εχω απορια για το τι γινεται μετα.
και αν τον εκκαθαριστικο δεν τον πληρωσεις..?αφου λογικα μεχρι τοτε θα ειμαι ηδη πελατης της cyta.η αν καθυστερησω να τον πληρωσω τοτε τι γινεται?

Seitman
13-03-12, 09:47
Δεν γίνεται τίποτα συνταρακτικό αν δεν τον πληρώσεις, αν είναι χρεωστικός απλά θα συνεχίσει να σου έρχεται ανά δίμηνο προσαυξημένος κατά €0,50 κάθε φορά.
Αν είναι πιστωτικός θα πρέπει να πάει ο κάτοχος της γραμμής με την ταυτότητά του στο τοπικό κατάστημα ΟΤΕ για να εισπράξει.

3ftw
13-03-12, 10:00
εγω δηλαδη θα αγνοησω οσους λογαριασμους ερθουν και θα πληρωσω μολις ερθει ο εκκαθαριστικος.αν μου χρεωνει και τα ποσα απο τους λογαριασμους που θα αγνοησω.?

Seitman
13-03-12, 10:06
Πχ θα αγνοήσεις τον λογαριασμό που θα σε καλεί να πληρώσεις τα πάγια του τρίτου διμήνου (Μάϊος & Ιούνιος). Τα πάγια του Απριλίου τα έχεις πληρώσει με τον τελευταίο λογαριασμό.
Οπότε λογικά θα σου έρθει πιστωτικός λογαριασμός ή κάποιο ελάχιστο ποσό για πληρωμή.
Απλά, πρώτα ξεκαθάρισε τι θα κάνεις με το θέμα της πρόωρης διακοπής.

3ftw
13-03-12, 10:28
Ακυρωσα στην cyta και θα την ξανακανω 1 μερα μετα την αιτηση..οσο αφορα τα πακετα μου θα συνεχισουν να ισχυουν κανονικα γιατι εχω απεριοριστα σταθερα

Picard
14-03-12, 13:18
Δινει η cyta καποιο προγραμμα προστασιας antivirus με καθε νεα συνδεση internet???

dpa2006
15-03-12, 15:54
Δινει η cyta καποιο προγραμμα προστασιας antivirus με καθε νεα συνδεση internet???

εχει το safe internet (http://www.cyta.gr/index.php?ID=XtNgCqAX9LgCHNA6) για φιλτραρισμα ως και τρεις υπολογιστες.
υπαρχουν και δωρεαν λυσεις π.χ. k9 web protection (http://www1.k9webprotection.com/)

Picard
16-03-12, 17:23
εχει το safe internet (http://www.cyta.gr/index.php?ID=XtNgCqAX9LgCHNA6) για φιλτραρισμα ως και τρεις υπολογιστες.
υπαρχουν και δωρεαν λυσεις π.χ. k9 web protection (http://www1.k9webprotection.com/)

Απ'οτι μου ειπαν το συγκεκριμενο δεν ειναι antivirus οποτε δεν ενδιαφερομαι,οσο περναει ο καιρος και κοντευει η ενεργοποιηση με εχει πιασει ενα αγχος,σημερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο με ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης,περιμενω να μου σταλει κι ο εξοπλισμος,ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

darkmoon
17-03-12, 23:43
και...συνεχιζεται η φρίκη.ώρες μετά και ακόμα,για να φτάσω να γράψω αυτές τις αράδες,τρώω στη μάπα 4-5 timeouts... :p

φοβάμαι οτι έχει αρχίσει να μη μας τα λέει καλά η cyta...μακάρι απ'αυριο να διορθωθει η κατάσταση.

θα γυρίσω σε OpenDNS μπας και φτιάξει (άμα ανοίξει το site βεβαια...)


edit : με OpenDNS όντως δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. οτι οι dns όλων των ελληνικών isp's (πλήν υπερελαχίστων εξαιρέσεων) ειναι για τ' αναθεμα το ήξερα από πολύ παλιά,αλλά δε περίμενα τέτοιο χάλι. ελπίζω οτι φταίει μόνο -ή κυρίως- αυτό. κανείς πιο..."μπαρουτοκαπνισμένος" να μας διαφωτίσει ?

Το opendns το έβαλες πάνω στο router;

redcom7
18-03-12, 10:07
Απ'οτι μου ειπαν το συγκεκριμενο δεν ειναι antivirus οποτε δεν ενδιαφερομαι,οσο περναει ο καιρος και κοντευει η ενεργοποιηση με εχει πιασει ενα αγχος,σημερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο με ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης,περιμενω να μου σταλει κι ο εξοπλισμος,ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

μια απο τα ιδια φιλε μου και εγω ... ειμαι πολυ καλα στον ΟΤΕ εδω και δυο χρονια ετα απο μια περιπετεια που ειχα με forthnet και HOL .... ομως ακουω τα καλυτερα για cyta και ειπα να κανω μια αλλαγη μιας και ο ΟΤΕ δειχνει αμετανόητος με τις τιμες που εχει ....

δεν κρυβω ομως οτι με πιανει ενα ανχος οσο πλησιαζουν οι μερες για ενεργοποιηση ..

:hmm::hmm::whistle:

sm630r
20-03-12, 13:01
Λοιπόν έχω τα εξής να παραθέσω για την CYTA. Πολυ καλή πρώτη εντύπωση, αναφορικά με τους χρόνους της. Έκανα την αίτηση, μου έστειλαν άμεσα το μήνυμα που έλεγε πότε θα γίνει η κατασκευή από τον Οτέ, μου έστειλαν άμεσα τον εξοπλισμό. Η ενεργοποίηση έγινε ακριβώς όταν είπαν, 16/3 και μέσα σε 2 εργασιμες ήρθε ο τεχνικός και όλα δουλεύουν ρολόι. ΜΠΡΑΒΟ τους....

........Auto merged post: sm630r πρόσθεσε 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αυτό που θέλω τώρα να δώ είναι η απόδοση της..Παραθέτω νούμερα και ακούω σχόλια....

Link Information

Uptime: 0 days, 1:41:05
DSL Type: G.992.5 annex A
Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.168 / 10.712
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 7.988
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 41,89 / 316,58
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 21,0 / 37,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,0
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 13 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 528.425
CRC Errors (Up/Down): 0 / 847
HEC Errors (Up/Down): 0 / 601

Picard
20-03-12, 13:14
μια απο τα ιδια φιλε μου και εγω ... ειμαι πολυ καλα στον ΟΤΕ εδω και δυο χρονια ετα απο μια περιπετεια που ειχα με forthnet και HOL .... ομως ακουω τα καλυτερα για cyta και ειπα να κανω μια αλλαγη μιας και ο ΟΤΕ δειχνει αμετανόητος με τις τιμες που εχει ....

δεν κρυβω ομως οτι με πιανει ενα ανχος οσο πλησιαζουν οι μερες για ενεργοποιηση ..

:hmm::hmm::whistle:

Ο οτε πλεον εχει περασει σε γερμανικα χερια,γιατι να πληρωνουμε τους γερμανους??? σε περιπτωση που δε μου κανει η cyta,πηγαινω σε wind που εχει και pots,εχω μαθει οτι η cyta εχει κανει περισσοτερες επενδυσεις στο κομματι της σταθερης,πιστευω οτι μεχρι τελους 2012 θα ξεπερασει και τη forthnet σε συνδρομητες...

proktor
21-03-12, 19:51
Λοιπόν έχω τα εξής να παραθέσω για την CYTA. Πολυ καλή πρώτη εντύπωση, αναφορικά με τους χρόνους της. Έκανα την αίτηση, μου έστειλαν άμεσα το μήνυμα που έλεγε πότε θα γίνει η κατασκευή από τον Οτέ, μου έστειλαν άμεσα τον εξοπλισμό. Η ενεργοποίηση έγινε ακριβώς όταν είπαν, 16/3 και μέσα σε 2 εργασιμες ήρθε ο τεχνικός και όλα δουλεύουν ρολόι. ΜΠΡΑΒΟ τους....

........Auto merged post: sm630r πρόσθεσε 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αυτό που θέλω τώρα να δώ είναι η απόδοση της..Παραθέτω νούμερα και ακούω σχόλια....

Link Information

Uptime: 0 days, 1:41:05
DSL Type: G.992.5 annex A
Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.168 / 10.712
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 7.988
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 41,89 / 316,58
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 21,0 / 37,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,0
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 13 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 528.425
CRC Errors (Up/Down): 0 / 847
HEC Errors (Up/Down): 0 / 601

Για το attenuation που έχεις είσαι μια χαρά.

Radix
22-03-12, 00:47
καλησπερα σας..νεος απο σημερα στην cyta..ολα πανε καλα μεχρι στιγμης και δεν εχω κανενα προβλημα..

λεω να ανεβασω ενα σκαλί την συνδεση μου..τι λετε αξιζει? νομιζω οτι θα κουμπωνη στο φουλ της η γραμμη...


να πω οτι η cyta ηταν αψογη στα οσα ειπε και ολα γιναν μεσα στον χρονο τους..
εχω 4000 kbps και λεω να παω στα 8



DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 14:03:53

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.156 / 13.348

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 508 / 4.095

Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 594,55 / 2,97

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 9,5 / 16,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 26,0 / 13,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 836

CRC Errors (Up/Down): 0 / 0

HEC Errors (Up/Down): 0 / 0

Squall
22-03-12, 06:13
Ναι θα τα πιανει τα 8.

Με βαση του Attenuation σου θα επρεπε να εχεις μεγαλυτερο maximum... χμμμ...

3ftw
22-03-12, 18:16
μετα την ακυρωση της αιτησης στην cyta λογο του χρονου που δεν ειχα κλεισει ακομα στον οτε με τηλεφωνησε ο υπαλληλος της cyta οπως του ειχα πει για να μου θυμησει να κανω αιτηση..
23/3 τελειωνει ο χρονος..αυριο δηλαδη.μου ειπε πως μπορω να παω σε ενα καταστημα cyta και απλα με την ταυτοτητα μου να ΞΑΝΑ-ενεργοποιησω την αιτηση μου και να παρω τον αναλογο εξοπλισμο.

δεν νομιζω να παιχτει προβλημα με τον οτε που ο χρονος μου ληγει 23/3 και εγω θα παω την ιδια μερα να το κανω ε..?
και να μου ζητησουν χρηματα για μιση μερα

nickaros
22-03-12, 23:12
μετα την ακυρωση της αιτησης στην cyta λογο του χρονου που δεν ειχα κλεισει ακομα στον οτε με τηλεφωνησε ο υπαλληλος της cyta οπως του ειχα πει για να μου θυμησει να κανω αιτηση..
23/3 τελειωνει ο χρονος..αυριο δηλαδη.μου ειπε πως μπορω να παω σε ενα καταστημα cyta και απλα με την ταυτοτητα μου να ΞΑΝΑ-ενεργοποιησω την αιτηση μου και να παρω τον αναλογο εξοπλισμο.

δεν νομιζω να παιχτει προβλημα με τον οτε που ο χρονος μου ληγει 23/3 και εγω θα παω την ιδια μερα να το κανω ε..?
και να μου ζητησουν χρηματα για μιση μερα

για να εισαι καλυμενος πηγαινε την επομενη.

........Auto merged post: nickaros πρόσθεσε 1 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Ναι θα τα πιανει τα 8.

Με βαση του Attenuation σου θα επρεπε να εχεις μεγαλυτερο maximum... χμμμ...

Αυτο προκειται να τον επηρεασει πουθενα αν βαλει 8αρα οταν εχει μαξιμουμ 13.300? (δεν το λεω ειρωνικα απλα ειναι απορια)

Radix
23-03-12, 01:02
Αυτο προκειται να τον επηρεασει πουθενα αν βαλει 8αρα οταν εχει μαξιμουμ 13.300? (δεν το λεω ειρωνικα απλα ειναι απορια)


ο τεχνικος που μέτρησε την γραμμη μου ειπε οτι θα πιασω σιγουρα 11..απο την cyta και απο τα λεγομενα του μοντεμ λενε για 13...

να πω εδω οτι ο τεχνικος της cyta ηταν ενας νεαρος πολυ ευγενικος και μαλιστα ειχα προβλημα στο κλιψς του τοιχου (το μετρησε χωρις το κλιψς και ειδε οτι εχω απολεια εκει 4mb) και εκανε δικια του πατεντα και δεν εχω καμια απώλεια..δεν νομιζω να το καναν σε αλλη εταιρια αυτο...


εγω θα δοκιμασω στα 8 απο δευτερα γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να φτιαξουν την καρτελα μου και μετα να ζητησω ανεβασμα της γραμμης...παντως ολα δουλευουν άψογα..

Picard
24-03-12, 17:50
Admin πιο ωραιο το board μετα την αναβαθμιση....παρελαβα τον εξοπλισμο και ειπα να δοκιμασω το νεο 782 thompson που δινει η cyta,εντυπωσιακο,μεγαλυτερο απο το παλιο 585 εχει και usb θυρα στα πλαγια μαλλον για εξωτερικους δισκους ειναι...λοιπον στο δικτυο του οτε δε μπορεσα να το συνδεσω γιατι δε βρηκα επιλογη setup,διοτι στον οτε θελει κωδικους ενω στη cyta συνδεεσαι κατευθειαν απ'οτι φαινεται,μπορω να το δοκιμασω στον οτε η λειτουργει μονο σε cyta???? θελω απλα να συγκρινω ταχυτητες πριν και μετα για να εχω μια καλυτερη εικονα χρησιμοποιωντας ιδιο εξοπλισμο..

deltadeltamike
25-03-12, 22:36
Έχω την εντύπωση ότι το usb είναι μόνο για εκτυπωτές και σια.
Λίγο άβολο το board...

Είδωμεν

LAMBIS_7
26-03-12, 12:41
Admin πιο ωραιο το board μετα την αναβαθμιση....παρελαβα τον εξοπλισμο και ειπα να δοκιμασω το νεο 782 thompson που δινει η cyta,εντυπωσιακο,μεγαλυτερο απο το παλιο 585 εχει και usb θυρα στα πλαγια μαλλον για εξωτερικους δισκους ειναι...λοιπον στο δικτυο του οτε δε μπορεσα να το συνδεσω γιατι δε βρηκα επιλογη setup,διοτι στον οτε θελει κωδικους ενω στη cyta συνδεεσαι κατευθειαν απ'οτι φαινεται,μπορω να το δοκιμασω στον οτε η λειτουργει μονο σε cyta???? θελω απλα να συγκρινω ταχυτητες πριν και μετα για να εχω μια καλυτερη εικονα χρησιμοποιωντας ιδιο εξοπλισμο..

Ναι μπορείς να περάσεις και εσύ τους κωδικούς. Δεν θυμάμαι ακριβώς το μενού για να σου πώ που να πάς... Το έχουν οι γονείς μου στο σπίτι τους και μπορείς να το κάνεις. Ψάξτο λίγο και θα το βρείς.

3ftw
26-03-12, 14:59
την παρασκευη εκανα ξανα την αιτηση και αυτην την φορα μου δωσανε κατευθειαν το router το thomson.ελπιζω να ειναι καλο και να μην εχω προβληματα με δαυτο..
την ιδια μερα μου σταλθηκαν κωδικοι για το my cyta και ο υπαλληλος μου ειπε πως σε 10 εργασιμες θα ειμαι συνδεμενος..
οκ δεν το πολυπιστευω γιατι μου κανει πολυ κοντινη ημερομηνια και δεν μου εχει ερθει και sms με ημερομηνια ενεργοποιησης..βεβαια εχει περασει μονο μια εργασιμη.

bianconero
27-03-12, 14:40
Καλησπέρα.

θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις (πιστεύω δεν είμαι σε λάθος thread).
Έκανα αίτηση για το 2play στις 16/3 και μου έστειλαν sms με το username & password, όπως επίσης και ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής μου για τις 3/4. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει πρόβλημα με το my.cyta, γιατί συνδέομαι αλλά στην Εξέλιξη Αιτήματος μού βγάζει 'Σύντομα κοντά σας'.
H 2η ερώτηση, επειδή ακόμη δεν μου έχουν στείλει το router για να ξέρω ποιο θα είναι αυτό, μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Thomson TG585 της Frothnet, αντί αυτού της Cyta, για να αποφύγω να ξαναρυθμίσω όλα τα port forward που ήδη έχω; Ή από την εμπειρία σας, αν μπορώ τελικά να χρησιμοποιήσω το Thomson, υπάρχει περίπτωση αυτό της Cyta να είναι πολύ καλύτερο, οπότε καλό θα είναι να χρησιμοποιήσω το καινούριο;

manual2100
27-03-12, 16:37
Έκανα αίτηση για το 2play στις 16/3 και μου έστειλαν sms με το username & password, όπως επίσης και ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής μου για τις 3/4. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει πρόβλημα με το my.cyta, γιατί συνδέομαι αλλά στην Εξέλιξη Αιτήματος μού βγάζει 'Σύντομα κοντά σας'.

Νομίζω δεν λειτουργεί ακόμα αυτό.. Τουλάχιστον σε μένα ποτέ δεν έβγαλε κάτι διαφορετικό από το Σύντομα κοντά σας... όταν ενεργοποιηθείς θα το καταλάβεις γιατί δεν θα έχεις τηλέφωνο κτλ οπότε θα βάλεις το νέο μοντεμ που θα σου στείλουν και θα παίξει μια χαρά (τους κωδικούς τους παίρνει αυτόματα)

H 2η ερώτηση, επειδή ακόμη δεν μου έχουν στείλει το router για να ξέρω ποιο θα είναι αυτό, μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Thomson TG585 της Frothnet, αντί αυτού της Cyta, για να αποφύγω να ξαναρυθμίσω όλα τα port forward που ήδη έχω; Ή από την εμπειρία σας, αν μπορώ τελικά να χρησιμοποιήσω το Thomson, υπάρχει περίπτωση αυτό της Cyta να είναι πολύ καλύτερο, οπότε καλό θα είναι να χρησιμοποιήσω το καινούριο; Αν θες να έχεις τηλεφωνία δεν μπορείς να βάλεις άλλο μοντεμ.. Τα μοντεμ της cyta είναι κλειδωμένα... Θα ξανακάνεις το forward από την αρχή..

bianconero
27-03-12, 16:49
Αν θες να έχεις τηλεφωνία δεν μπορείς να βάλεις άλλο μοντεμ.. Τα μοντεμ της cyta είναι κλειδωμένα... Θα ξανακάνεις το forward από την αρχή..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Θα δοκιμάσω και τα δύο router και θα δω τί θα κάνω μιας και δεν χρησιμοποιώ καθόλου το τηλέφωνο (δεν έχω καν συσκευή στο σπίτι :p).

Picard
27-03-12, 22:25
Ναι μπορείς να περάσεις και εσύ τους κωδικούς. Δεν θυμάμαι ακριβώς το μενού για να σου πώ που να πάς... Το έχουν οι γονείς μου στο σπίτι τους και μπορείς να το κάνεις. Ψάξτο λίγο και θα το βρείς.

Το κανα οκ,την ιδια ταχυτητα πιανω.


Καλησπέρα.

θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις (πιστεύω δεν είμαι σε λάθος thread).
Έκανα αίτηση για το 2play στις 16/3 και μου έστειλαν sms με το username & password, όπως επίσης και ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής μου για τις 3/4. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει πρόβλημα με το my.cyta, γιατί συνδέομαι αλλά στην Εξέλιξη Αιτήματος μού βγάζει 'Σύντομα κοντά σας'.
H 2η ερώτηση, επειδή ακόμη δεν μου έχουν στείλει το router για να ξέρω ποιο θα είναι αυτό, μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Thomson TG585 της Frothnet, αντί αυτού της Cyta, για να αποφύγω να ξαναρυθμίσω όλα τα port forward που ήδη έχω; Ή από την εμπειρία σας, αν μπορώ τελικά να χρησιμοποιήσω το Thomson, υπάρχει περίπτωση αυτό της Cyta να είναι πολύ καλύτερο, οπότε καλό θα είναι να χρησιμοποιήσω το καινούριο;

Καμια διαφορα στην ταχυτητα απλα το 782 ειναι νεα συσκευη μεγαλυτερη με ανοιγματα στα πλευρα και στην κορυφη για να φευγει ο ζεστος αερας.



[Προς Admin:To board ειναι λιγο ψιλομπαχαλο,εχουν δημιουργηθει πολλα νηματα με το ιδιο θεμα καλο ειναι να υπαρχει για καθε θεμα ενα νημα,ετσι θα ενημερωνεται καλυτερα ο κοσμος,ειτε να δημιουργηθει ενα νημα για καθε εταιρια σαν αυτο που δημιουργησα εγω για τη cyta ειτε να δημιουργηθουν ξεχωριστα θεματα-ενα για το δικτυο-ενα για τα προγραμματα που προσφερει η εταιρια-ενα για τις υπηρεσιες-ενα για την τεχνικη εξυπηρετηση-ενα για τον εξοπλισμο της καθε εταιριας-ενα για τα καταστηματα κτλπ,π.χ ο αλλος ειναι απο τη Κατερινη θελει να ρωτησει για το δικτυο που θελει στην περιοχη του κι ανοιγει νεο νημα,ο αλλος θελει να ρωτησει για καποιο ρουτερ που δινει μια εταιρια ανοιγει νεο θεμα,γινεται σκορποχωρι ετσι,ενω εαν ειναι ολα συγκεντρωμενα σε καποιο νημα αυτο διευκολυνει την περιηγηση στο board.]

3ftw
28-03-12, 11:34
9/4 η δικη μου ημερομηνια ενεργοποιησης

prodromosfan
28-03-12, 12:00
τι χάλια ειναι τα σημερινα;
απο το πρωι δεν μπορω να μπω στο φορουμ, στο google, στο yahoo

πριν λιγο εφτιαξε χωρις να κανω τιποτα.
το θεμα ειναι να μην ξαναχαλάσει βεβαια.

ZhenXlogic
28-03-12, 12:12
Κάποιο θέμα θα έχουν,
Εγώ τώρα είμαι με backup γραμμή από Forthnet.

WebChief
28-03-12, 12:13
τι χάλια ειναι τα σημερινα;
απο το πρωι δεν μπορω να μπω στο φορουμ, στο google, στο yahoo

πριν λιγο εφτιαξε χωρις να κανω τιποτα.
το θεμα ειναι να μην ξαναχαλάσει βεβαια.

κι εγω ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα, ειχα παρει τηλεφωνο το support της Cyta και το δηλωσα, ηδη το κοιταγανε πριν παρω, και αποκατασταθηκε πριν λιγο (γυρω στις 11 το πρωι) (ειμαι σιγουρος οτι επηρεαστηκαν κι αλλοι πολλοι χρηστες απο αυτο)

prodromosfan
28-03-12, 12:19
κανουνε καποιες εργασιες;; (αναβαθμισης;; :lol:)
ή επεσε κανα λινκ;

μιλαμε ουτε ping ουτε τιποτα
εξαφανιζοντουσαν τα πακετα

Seitman
28-03-12, 12:22
Αν εξαφανίζονται τα πακέτα, τα παράπονα στα ΕΛΤΑ κύριέ μου :rtfm:




:p

WebChief
28-03-12, 12:24
κανουνε καποιες εργασιες;; (αναβαθμισης;; :lol:)
ή επεσε κανα λινκ;

μιλαμε ουτε ping ουτε τιποτα
εξαφανιζοντουσαν τα πακετα
αυτος που το σηκωσε δεν ηξερε που ακριβως οφειλεται το προβλημα, παντως τωρα ειναι ολα ΟΚ (ηταν κατι που συμβαινει σπανια παντως, προσωπικα ειχα καιρο να δω κατι τετοιο)

Artemius
28-03-12, 20:01
"ο γυαλος ειναι στραβος ή εμείς στραβά αρμενίζουμε?"

παραθέτω :


Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\ArtemiuS>ping www.adslgr.com

Pinging www.adslgr.com [173.45.101.34] with 32 bytes of data:
General failure.
General failure.
General failure.
General failure.

Ping statistics for 173.45.101.34:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

C:\Users\ArtemiuS>ping www.tomshardware.com

Pinging www.tomshardware.com [208.48.161.105] with 32 bytes of data:
General failure.
General failure.
General failure.
General failure.

Ping statistics for 208.48.161.105:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

C:\Users\ArtemiuS>ping www.amd.com

Pinging orig-10007a.amd.att-dsa.net [184.169.91.40] with 32 bytes of data:
Reply from 184.169.91.40: bytes=32 time=90ms TTL=55
Reply from 184.169.91.40: bytes=32 time=90ms TTL=55
Reply from 184.169.91.40: bytes=32 time=91ms TTL=55
Reply from 184.169.91.40: bytes=32 time=90ms TTL=55

Ping statistics for 184.169.91.40:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 90ms, Maximum = 91ms, Average = 90ms

C:\Users\ArtemiuS>ping www.nvidia.com

Pinging a1650.g.akamai.net [77.67.28.56] with 32 bytes of data:
Reply from 77.67.28.56: bytes=32 time=114ms TTL=57
Reply from 77.67.28.56: bytes=32 time=116ms TTL=57
Reply from 77.67.28.56: bytes=32 time=115ms TTL=57
Reply from 77.67.28.56: bytes=32 time=115ms TTL=57

Ping statistics for 77.67.28.56:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 114ms, Maximum = 116ms, Average = 115ms

C:\Users\ArtemiuS>ping www.google.com

Pinging www.l.google.com [173.194.35.49] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.35.49: bytes=32 time=69ms TTL=56
Reply from 173.194.35.49: bytes=32 time=70ms TTL=56
Reply from 173.194.35.49: bytes=32 time=69ms TTL=56
Reply from 173.194.35.49: bytes=32 time=69ms TTL=56

Ping statistics for 173.194.35.49:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 69ms, Maximum = 70ms, Average = 69ms

C:\Users\ArtemiuS>


καλά,ανοίγει adslgr και τον θωμά αλλά με πολύ σούρσιμο... τι γίνεται έκοψε το internet στη μέση η τσίτα? επιπλέον και στο gaming υπάρχει θέμα,π.χ κάποια steam games δε δουλεύουν.

πφφφφ...

stratus
29-03-12, 12:26
Μαλλον εχω πεσει στην περιπτωση αλλα περιμενω ενεργοποιηση vdsl απο 26/4 και καθε μερα μου οτι σημερα θα σας καλεσει ο τεχνικος.Επειδη διαπιστωσα οτι κανεις δεν με καλει θα δωσω περιθωριο μεχρι και σημερα και αυριο ακυρωση.Ετσι και αλλιως το upload ηθελα ,αλλα θα ζησω και χωρις αυτο.

kanonias
29-03-12, 23:33
Μαλλον εχω πεσει στην περιπτωση αλλα περιμενω ενεργοποιηση vdsl απο 26/4 και καθε μερα μου οτι σημερα θα σας καλεσει ο τεχνικος.Επειδη διαπιστωσα οτι κανεις δεν με καλει θα δωσω περιθωριο μεχρι και σημερα και αυριο ακυρωση.Ετσι και αλλιως το upload ηθελα ,αλλα θα ζησω και χωρις αυτο.

26/4 είναι σε 1 μήνα....

stratus
30-03-12, 12:25
Δικιο εχεις :oneup:.26/3 ηθελα να γραψω.Τελικα χθες αφου ζητησα ακυρωση της αιτησης,εμφανιστηκε τεχνικος μεσα σε ενα διωρο και εγινε η ενεργοποιηση.:

Picard
30-03-12, 15:25
Σημερα ολοκληρωθηκε μερικως η μεταβαση μου στη cyta,στα 4Μbps και voip τηλεφωνια,το ιντερνετ συγχρονιζει μια χαρα και κατεβαζω με 415kb/s σταθερα ειναι οκ,οσο για το σταθερο μπορω να παρω τηλ αλλα δε μπορουν να με παρουν,μου ειχαν πει αλλωστε οτι την πρωτη μερα παιζει να μην εχω τηλ,παλι καλα,απο αυριο υπολογιζω να στρωσει κι αυτο..μεχρι στιγμης ολα καλα!

Πως μπορω να καταλαβω εαν εχω fastpath η interleaved??? μεσα στις ρυθμισεις του ρουτερ δεν γραφει τιποτα..

prodromosfan
30-03-12, 15:46
interleaved εχεις,
αμα θες fastpath παρτους τηλεφωνο.

Picard
30-03-12, 18:53
interleaved εχεις,
αμα θες fastpath παρτους τηλεφωνο.

Για να παιζω games online,ποιο ειναι καλυτερο???

prodromosfan
30-03-12, 19:07
fastpath

Picard
31-03-12, 04:40
Σημερα εκανα αναβαθμιση στα 24,η γραμμη σηκωνει 16500 και κλειδωνω 14Μbps περιπου οσο γραφει στο profile μου,παρ'ολο που εχω χαμηλο SNR στο test download του ote κατεβασα ενα αρχειο 100mb και το banwidth κυμαινοταν απο 1,2-1,4mb/s λιγο πιο χαμηλο απο τον οτε αλλα ισως να φταιει το 6,5 SNR,απο κει και περα τα βιντεακια στο youtube ανοιγουν πιο γρηγορα,σε γενικες γραμμες καλη ειναι.

Κατι που ξεχασα,τους ειπα να μου στειλουν τεχνικο για να μου ρυθμισει τις πριζες,στο κιλκις ειναι χωρις χρεωση,ισως επειδη εχουν πολλες νεες συνδεσεις...

nickaros
02-04-12, 01:16
Μια χαρα τοτε σου εκατσε!!! φοβομουν οτι θα ειχες δραματα με την συτα, αλλα αφου ολα οκ φτυνε τον κορφο σου. :p

Picard
02-04-12, 06:19
Μια χαρα τοτε σου εκατσε!!! φοβομουν οτι θα ειχες δραματα με την συτα, αλλα αφου ολα οκ φτυνε τον κορφο σου. :p

Youtube ολα σφαιρατα,ευρος ζωνης κατεβασματος το αναμενομενο 1,4mb/s..τηλεφωνια voip ολα οκ...περιηγηση σφαιρατη χωρις καθυστερηση στις σελιδες,συνδεση στο battle.net του starcraft χωρις κολληματα,μονο torrents δε δοκιμασα,θα δοκιμασω καποια στιγμη.

καμια φορα θελει και τυχη,με τη forthnet ειχα δεινοπαθησει,με τον οτε καπως καλα,ενω με τη cyta ειναι κορυφη,το τιμολογιο και η πληθωρα των επιλογων ειναι το κατι αλλο....

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.