PDA

Επιστροφή στο Forum : Αδυναμία εισόδου στον λογαριασμό google σε android κινητο



8anos
21-12-11, 19:53
Καλησπέρα!

Αλλαξα εταιρία κινητης κρατώντας τον ιδιο αριθμό, αλλάζοντας επομένως και την κάρτα sim.
Το προβλημα ειναι οτι για κάποιο ανεξηγητο λόγο δεν μπορω να συνδεθω στον λογαριασμό google. Συνεχως βγαζει μήνυμα οτι ο κωδικος ειναι λάθος.
Να πω οτι στο desktop συνδεομαι κανονικά.

Σκεφτηκα να τον καταργησω και να το ξαναστησω απο την αρχη αλλα μου βγαζει μήνυμα οτι η καταργηση του θα σβήσει μηνυματα, επαφες και δεδομενα.

εκανα επανεκκινηση μπας και αλλα χωρις αποτέλεσμα.

Καποια ιδέα;

Ευχαριστώ!

nothing
21-12-11, 20:04
η πρωτη χαζη επιλογη που θα εκανα ειναι να αλλαζα τον κωδικο μηπως και απλα εχει "κολλησει" κατι και μετα θα πηγαινα στις εφαρμογες του κινητου και θα εκανα clear οτι εχει η εφαρμογη του market και μετα θα εβαζα τον νεο κωδικο...

βεβαια οπως ειπα ειναι η πρωτη διαδικασια που θα εκανα πριν ψαχτω για κατι αλλο...

φυσικα πρωτα αν θες google it και καποιος θα το εχει παθει πριν απο σενα λογικα...:)

8anos
21-12-11, 20:22
@nothing thanks!

λοιπον
ειχα ενεργοποιησει την επιλογη two step verification, την απενεργοποιησα και μπηκα κανονικά

:lock:

mrsaccess
24-12-11, 20:05
Δεν χρειάζεται να την απενεργοποιήσεις αλλά να μπεις στο google account σου από το pc και να φτιάξεις ένα νέο κωδικό που θα χρησιμοποιείται μόνο για τη συσκευή σου. Ο κωδικός φτιάχνεται αυτόματα από τη Google, στον δίνουν μια φορά και τον κρύβουν. Μετά μπορείς μόνο να τον ακυρώσεις αν θέλεις. Αν χρειάζεσαι νέο κωδικό (επειδή πχ έκανες reset το τηλέφωνο) τότε απλά φτιάχνεις ένα νέο. Μπορείς να έχεις ξεχωριστό κωδικό για κάθε εφαρμογή που απαιτεί σύνδεση στη Google.

8anos
25-12-11, 01:02
αυτο είναι αλήθεια, το ανακάλυψα αργότερα.
Ειναι τα περίφημα "Application-specific passwords"
https://accounts.google.com/b/0/IssuedAuthSubTokens?hl=en

αυτο που με μπέρδεψε είναι οτι στην οθονη εισόδου δεν ζητούσε πρώτα τον κανονικό κωδικό του γοογλε λογαριασμού μου και μετα το Application-specific password

mgklivisi
05-01-12, 14:26
@nothing thanks!

λοιπον
ειχα ενεργοποιησει την επιλογη two step verification, την απενεργοποιησα και μπηκα κανονικά

:lock:
Έχω το ίδιο πρόβλημα σου στέλνω προσωπικό μήνυμα

dipsi
12-01-12, 19:27
καλησπερα.
εχω το κινητο samsung galaxy GT-I5800 και εχω προβλημα με την συνδεση σε λογαριασμο google.ενω εχω κανονικα εγκυρο λογαριασμο google το κινητο μου δεν το δεχεται,ουτε μπορω να δημιουργησω νεο λογαριασμο μεσω του κινητου..Στις ρυθμισεις του λογαρισμου στον υπολογιστη κοιταξα τα 2 step verification αλλα δεν εβγαλα ακρη..Τι κανω λαθος?Μπορει καποιος να βοηθησει?
Ευχαριστω

8anos
12-01-12, 19:47
εχεις ενεργοποιησει απο παλια το 2 step verification?

........Auto merged post: 8anos πρόσθεσε 1 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

φανταζομαι οτι εχεις ενεργη συνδεση στο διαδικτυο ειτε με wifi ειτε μεσω του δικτυου της κινητης τηλεφωνιας

dipsi
12-01-12, 19:56
εχω συνδεση wifi κανονικα..
το 2 step verification το ενεργοποιησα χθες στην προσπαθεια μου να βρω καποια λυση..μου εστειλαν εναν κωδικο στο κινητο αλλα δεν εκανα τιποτα αλλο..δεν ξερω πως να προχωρησω.και απενεργοποιημενο που ηταν το 2 step παλι δεν δεχοταν τον λογαριασμο

mrsaccess
12-01-12, 20:00
Αν ενεργοποίησες το 2 step verification, πρέπει να πας στη σελίδα authorize sites and applications μέσα από το Google προφίλ σου και να δημιουργήσεις ένα password ειδικά για το κινητό.

Αυτό άσχετα από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να έχεις ταυτόχρονα.

dipsi
12-01-12, 20:09
το password που θα μου δωσει εκει να το βαλω αντι για το δικο μου google password οταν παω να συνδεθω στον λογαριασμο στον κινητο μου?

μηπως αν απενεργοποιησω το 2 step ειναι πιο απλο και υπαρχει καποια λυση?

mrsaccess
12-01-12, 20:21
Ναι, αν το απενεργοποιήσεις θα είναι πιο απλό.

Κατόπιν, για το πρόβλημά σου, δοκίμασε να προσπεράσεις την είσοδο στο Google account, να δουλέψεις με το κινητό, να επιβεβαιώσεις πως έχεις internet (πχ μπαίνεις σε σελίδες) και μετά να πας στις ρυθμίσεις και να προσθέσεις το λογαριασμό σου.

dipsi
12-01-12, 20:25
οκ το απενεργοποιησα..στις σελιδες internet μπαινω κανονικα...που ακριβως στις ρυθμισεις να παω και να προσθεσω τον λογαριασμο μου?

mrsaccess
12-01-12, 20:30
Κάπου στο settings έχει μια επιλογή accounts όπου μπορείς να κάνεις add account. Αν ψάξεις λίγο στις ρυθμίσεις θα το βρεις.

dipsi
12-01-12, 21:15
το βρηκα.και παλι τιποτα δεν γινεται ομως.δεν δεχεται την δημιουργια λογαριασμου

mrsaccess
12-01-12, 21:18
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Μια έσχατη προσπάθεια θα ήταν να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μήπως διορθωθεί αλλά θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.