PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με τονους σε windows 7.



mikeone
29-12-11, 21:03
Καλησπερα και παλι μετα απο αρκετο καιρο :),

Θα ηθελα τη βοηθεια σας, για ενα προβλημα που μου εχει εμφανισει το λαπτοπ μου τις τελευταιες μερες! Το προβλημα μπορει να ακουγεται απλο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει λυση. Το λαπτοπ δε βαζει σωστα τους τονους. Δηλαδη οταν παταω το κουμπι και μετα το φωνηεν, αντι να μπει ο τονος απο πανω μπαινει... ΄΄ετσι, σαν διπλος τονος δηλαδη, χωρις να ειναι μαλιστα πανω απο καποιο γραμμα!!! Εχω κανει αφαιρεση τη γλωσσα των ελληνικων απο το πληκτρολογιο, την εχω ξαναπερασει αλλα τιποτα δεν αλλαξε.

Να πω οτι στα ubuntu που εχω στο ιδιο λαπτοπ οι τονοι λειτουργουν κανονικοτατα, αλλα δεν πιστευω να εχει καμια σημασια. Καμια ιδεα παιδια; (το φορματ το αποφευγω σαν ο διαολος το λιβανι, σκεφτομαι να το κανω μια και καλη με την ελευση των windows 8-οοοοοοοταν βγουν δηλαδη)......

ευχαριστω για τη βοηθεια και το χρονο σας ;)

Laughing mAn
29-12-11, 21:29
Κατέβασε τη δωρεάν έκδοση του malware bytes( http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free ) και κάνε ένα full scan , το έχω συναντήσει άλλη μια φορά έτσι όπως το λές και ήταν κάποιο keylogger/malware που την έκανε την αλλαγή και μόνο το malware bytes το είχε βρεί.
Τσέκαρε πρώτα αυτό και έπειτα βλέπουμε.

mikeone
30-12-11, 00:37
Κατέβασε τη δωρεάν έκδοση του malware bytes( http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free ) και κάνε ένα full scan , το έχω συναντήσει άλλη μια φορά έτσι όπως το λές και ήταν κάποιο keylogger/malware που την έκανε την αλλαγή και μόνο το malware bytes το είχε βρεί.
Τσέκαρε πρώτα αυτό και έπειτα βλέπουμε.

ευχαριστώ πολύ! μετά από κανα 3ωρο περίπου που έψαχνε, η αναμονή φαίνεται πως άξιζε καθώς λύθηκε το πρόβλημα :)

Laughing mAn
31-12-11, 04:11
:clap:

filmmusic
14-11-14, 04:21
Καλησπέρα.
Συγνώμη που γράφω σε ένα παλιό θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι που είναι σχετικότατο:

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και με τη λύση που προτάθηκε μου λύθηκε το πρόβλημα και μένα.
Απλώς ήθελα να ρωτήσω το εξής:

αν απεγκαταστήσω το malware bytes θα επανέλθουν τα αρχεία που πήγαν στην καραντίνα ή θα διαγραφούν;
Το θέμα είναι ότι μου βρήκε καμιά 200ριά επικίνδυνα, και τα πήγα όλα στην καραντίνα.
(και ίσως πήγε και κανένα που δε χρειαζόταν. Έχω μια υποψία όμως ποιό μπορεί να έκανε το κακό).

biggeo65
14-11-14, 05:59
Καλησπέρα.
Συγνώμη που γράφω σε ένα παλιό θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι που είναι σχετικότατο:

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και με τη λύση που προτάθηκε μου λύθηκε το πρόβλημα και μένα.
Απλώς ήθελα να ρωτήσω το εξής:

αν απεγκαταστήσω το malware bytes θα επανέλθουν τα αρχεία που πήγαν στην καραντίνα ή θα διαγραφούν;
Το θέμα είναι ότι μου βρήκε καμιά 200ριά επικίνδυνα, και τα πήγα όλα στην καραντίνα.
(και ίσως πήγε και κανένα που δε χρειαζόταν. Έχω μια υποψία όμως ποιό μπορεί να έκανε το κακό).

Ότι είναι στην καραντίνα ,με την απεγκατάσταση διαγράφεται. Πριν την απεγκατάσταση,
αν νομίζεις ότι κάποιο δεν είναι επικίνδυνο μπορείς να το επαναφέρεις.

cranky
14-11-14, 10:57
αν απεγκαταστήσω το malware bytes θα επανέλθουν τα αρχεία που πήγαν στην καραντίνα ή θα διαγραφούν;
Θα διαγραφούν, όπως λέει κι' ο biggeo.
Αλλα, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. να μήν έχεις το mbam στον υπολογιστή σου.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.