PDA

Επιστροφή στο Forum : Μεγιστη θερμοκρασια μητρικης?



Σελίδες : [1] 2

paulos12
11-03-12, 02:00
Γεια σας,
67 βαθμοι ειναι πολλοι για θερμοκρασια μητρικης?Αν ναι, κατα ποσο επηρεαζει τον υπολογιστη?


Ευχαριστω.

stefan_city
11-03-12, 02:17
σιγουρα ειναι τσιμπημενη θερμοκρασια για τη μητρικη. προφανως δεν εισαι στα ορια της, αλλα ειναι υψηλη.

τα υπολοιπα υποσυστηματα σε τι θερμοκρασιες κυμαινονται;

masterfaster
11-03-12, 07:39
ειναι πολυ υψηλη για μητρικη. θα σου ψηθει γρηγορα η μητρικη (βασικα με τετοια θερμοκρασια επρεπε να τα εχει παιξει ηδη).

jjokeris
11-03-12, 11:16
Εισαι σιγουρος οτι ειναι η θερμοκρασια της μητρικη!Αν ειναι ετσι τοτε η θερμοκρασια του επεξεργαστη ποση ειναι!Ο επεξεργαστης πρεπει να βαραει :clap:

paulos12
11-03-12, 13:01
Εχω το speccy της piriform και διπλα απο την μητρικη λεει 57 τωρα κ χτες το βραδυ 65-67.
Σκληρος 30 βαθμοι.
Ξερετε καποιο καλο προγραμμα για θερμοκρασιες??

jjokeris
11-03-12, 13:05
http://www.almico.com/speedfan.php
Τι pc εχεις?

biggeo65
11-03-12, 14:14
Εχω το speccy της piriform και διπλα απο την μητρικη λεει 57 τωρα κ χτες το βραδυ 65-67.
Σκληρος 30 βαθμοι.
Ξερετε καποιο καλο προγραμμα για θερμοκρασιες??

Άλλαξε πρόγραμμα μέτρησης θερμοκρασίας.
Δεν μπορεί η μητρική να είναι στους 60°C και ο δίσκος στους 30°C.
Ή το πρόγραμμα κάνειλάθος ή δεν μετρά σωστά ο αισθητήρας.

Δες το speedfan που αναφέρθηκε , ή το Hardware Monitor (http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html)

mchls
11-03-12, 14:17
http://www.piriform.com/speccy/download/standard

paulos12
11-03-12, 15:19
http://www.almico.com/speedfan.php
Τι pc εχεις?

Pentium 4 3,2 Ghz
75gb HDD
Nvidia Geforce 4 MX 4000

αυτο το υπερσυγχρονο θηριο!! :rofl:

spyrosbhta
12-03-12, 02:22
Είναι υψηλή η θερμοκρασία, μήπως έκανες κανένα πείραμα;

Εμένα μου κάνει πως η μητρική σας αφήνει χρόνους...

stefan_city
12-03-12, 02:25
Παυλο, ξαναελεγξες τις θερμοκρασιες και με καποιο απο τα προγραμματα που προταθηκαν πιο πανω;

biggeo65
12-03-12, 03:20
Είναι υψηλή η θερμοκρασία, μήπως έκανες κανένα πείραμα;

Εμένα μου κάνει πως η μητρική σας αφήνει χρόνους...

Αν είναι θερμοκρασία επεξεργαστή μπορεί να είναι και καλή.
Οι Presscott ανέβαζαν υψηλές θερμοκρασίες.

Και γιατί σου κάνει ότι μας αφήνει χρόνους η μητρική;
Φαίνεται άρρωστη; Ανέβασε "πυρετό" ; :p

spyrosbhta
12-03-12, 18:43
Και γιατί σου κάνει ότι μας αφήνει χρόνους η μητρική;
Φαίνεται άρρωστη; Ανέβασε "πυρετό" ; :p

Xαχα...

Σε μένα ανέβασε κάποια παλαιότερη μητρική θερμοκρασίες παρόμοιες, και τελικά είχε αποκτήσει πρόβλημα το northbridge. Το οποίο σημαίνει πως η μητρική πήγε για αντικατάσταση...

paulos12
12-03-12, 21:39
Παυλο, ξαναελεγξες τις θερμοκρασιες και με καποιο απο τα προγραμματα που προταθηκαν πιο πανω;
Οχι ακομα, αλλα κατεβασα το speedfan στον υπολογιστη ενος φιλου μου και και μου φανηκε καπως "βαρυ" γιατι κολαγε λιγο..(Εχει και πολυ καλυτερο υπολογιστη απο τον δικο μου) Υπεθεσα οτι το pc μου θα κολησει ή κατι τετοιο..Μηπως λεω βλακεις?

mchls
12-03-12, 21:45
Οχι ακομα, αλλα κατεβασα το speedfan στον υπολογιστη ενος φιλου μου και και μου φανηκε καπως "βαρυ" γιατι κολαγε λιγο..(Εχει και πολυ καλυτερο υπολογιστη απο τον δικο μου) Υπεθεσα οτι το pc μου θα κολησει ή κατι τετοιο..Μηπως λεω βλακεις?
Κατεβασε τοτε αυτο http://www.piriform.com/speccy/download/standard :)

alexgk
12-03-12, 23:21
Μπορεί κάποιος σένσορας της μητρικής να έχει πρόβλημα. Έχω μία intel μητρική και εδώ και 4 χρόνια δείχνει 67.

paulos12
13-03-12, 00:18
Κατεβασε τοτε αυτο http://www.piriform.com/speccy/download/standard :)

Aυτο εχω κ μου δειχνει αυτα που σας ειπα...

mchls
13-03-12, 00:20
Aυτο εχω κ μου δειχνει αυτα που σας ειπα...
Διπλα απο καθε ''εξαρτημα'' του υπολογιστη σου, γραφει και την αντιστοιχη θερμοκρασια...Για πες μας τι θερμοκρασιες σου...

paulos12
13-03-12, 18:05
Διπλα απο καθε ''εξαρτημα'' του υπολογιστη σου, γραφει και την αντιστοιχη θερμοκρασια...Για πες μας τι θερμοκρασιες σου...
Δεν γραφει διπλα απο καθε εξαρτημα..Μονο στην μητρικη διπλα, αλλα πριν που ξανα πατησα ειδα οτι λεει "system temperature" ισως εννοει μαζι κ τον επεξεργαστη...

mchls
13-03-12, 20:56
Θα βοηθουσε αφανταστα να ποσταρες μια screenshot, να δουμε την καρτελα του speccy!:oneup:

paulos12
13-03-12, 21:00
Θα βοηθουσε αφανταστα να ποσταρες μια screenshot, να δουμε την καρτελα του speccy!:oneup:
Πως να βγαλω photo τη καρτελα?

mchls
13-03-12, 21:03
Πως να βγαλω photo τη καρτελα?
Μπορεις να πατησεις το πληκτρο PrtScn στο πληκτρολογιο σου, υστερα τρεξε το προγραμμα ''Ζωγραφικη''...Τελος, πατα Επικολληση μεσα στην ''Ζωγραφικη''!

Επισης αν εχεις Vista/7 ψαξε στην Εναρξη το ''Εργαλειο αποκομματων'' και μεσω αυτου ''φωτογραφισε'' την καρτελα...

biggeo65
13-03-12, 21:06
Στο Speccy αφού το τρέξεις από αριστερά πάτα Summary
και θα έχεις την παρακάτω εικόνα
97231

mchls
13-03-12, 21:07
Στο Speccy αφού το τρέξεις από αριστερά πάτα Summary
και θα έχεις την παρακάτω εικόνα
97231
Ρε μαν, ποια ψυκτρα εχεις;;;

paulos12
13-03-12, 21:19
Στο Speccy αφού το τρέξεις από αριστερά πάτα Summary
και θα έχεις την παρακάτω εικόνα
97231

Εμενα εχει θερμοκρασιες μονο διπλα απο μητρικη κ σκληρο...

biggeo65
13-03-12, 21:19
Ρε μαν, ποια ψυκτρα εχεις;;;

Μια spire Coolgate (http://www.spire-corp.com/main/product_detail.asp?ProdID=939)

Aθόρυβη και μετά από δύο ώρες στο Prime
πάνω από 59°C δεν πάει ο επεξεργαστής.
Αν και άγνωστη /κινέζική μάρκα, αλλά γενικά καλή βγήκε.


Εμενα εχει θερμοκρασιες μονο διπλα απο μητρικη κ σκληρο...

Ανέβασε μια φωτό μπορείς;

mchls
13-03-12, 21:21
Ε, μπορει να υπαρχει επιπλοκη με τον αισθητηρα...[Υποθετω πως διαθετει σιγουρα αισθητηρα...]

........Auto merged post: mchls πρόσθεσε 1 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Μια spire Coolgate (http://www.spire-corp.com/main/product_detail.asp?ProdID=939)

Aθόρυβη και μετά από δύο ώρες στο Prime
πάνω από 59°C δεν πάει ο επεξεργαστής.
Αν και άγνωστη /κινέζική μάρκα, αλλά γενικά καλή βγήκε.
Μπραβο σου...Ωραιος!
Και αθορυβη ε; ; ; Κελεπουρακι δηλαδη...
Μια χαρα σε βρισκω...

biggeo65
13-03-12, 21:29
Eίχα μια Thermaltake και χάλασε ο ανεμιστήρας, ήθελα ψύκτρα άμμεσα,
και ήταν η μόνη που βρήκα ετοιμοπαράδοτη στην πόλη μου,κάτω από 30€
εκτός από τις "μανίσιες" .Και τελικά βγήκε καλή.

mchls
13-03-12, 21:30
Eίχα μια Thermaltake και χάλασε ο ανεμιστήρας, ήθελα ψύκτρα άμμεσα,
και ήταν η μόνη που βρήκα ετοιμοπαράδοτη στην πόλη μου,κάτω από 30€
εκτός από τις "μανίσιες" .Και τελικά βγήκε καλή.
Αυτα ειναι τα ''τυχερα'', που λεμε...:oneup:

paulos12
19-03-12, 16:00
Περασα ενα παιχνιδι και μετα εκανα ανασυγκροτηση και ακουγα κατι ηχους απο τον υπολογιστη και ανοιξα το speccy να δω θερμοκρασια μητρικης και ειχε φτασει στους 76-79..
Οταν ετρεξα το παιχνιδι, ολα μια χαρα επαιζε κανονικα, αλλα οταν βγηκα εκανε επανεκκινηση ο υπολογιστης... Φταινε οι θερμοκρασιες? Αν ναι , ενα ανεμιστηρακι θα βοηθαγε??

maxmad
19-03-12, 17:33
αυτοι οι ηχοι που λες μαλλον ειναι σκονη....

νομιζω οτι θελουν ενα καθαρισμα τα ανεμιστηρια σου....

photo δεν εβγαλες να μας δειξεις ακομα???

paulos12
19-03-12, 17:51
αυτοι οι ηχοι που λες μαλλον ειναι σκονη....

νομιζω οτι θελουν ενα καθαρισμα τα ανεμιστηρια σου....

photo δεν εβγαλες να μας δειξεις ακομα???

Οι ανεμιστηρες του κουτιου ή το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη?

Μολις τον ανοιξω για ξεσκονισμα θα βγαλω κ θα την ανεβασω!
Ξερετε κανενα καλο τροπο για να τον καθαρισω και ποια σημεια??

maxmad
19-03-12, 18:29
κυριως του επεξεργαστη αλλα αμα το ανοιξεις καθαρισε τους ολους...
προσεχε στον επεξεργαστη αν βγαλεις την ψυκτρα να βαλεις και παστα ξανα μετα!

μπορεις να τους καθαρισεις με φυσιμα η με καποιο παλιο πινελο...

υπαρχει περιπτωση ο θορυβος που ακους να ειναι απο τον αξονα του ανεμιστηρα... εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα γιατι πρεπει σχεδον να διαλυσεις το ανεμιστηρακι για να λιπανεις τον αξονα... δυσκολα τα πραγματα εκει....

biggeo65
19-03-12, 19:51
Οι ανεμιστηρες του κουτιου ή το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη?

Μολις τον ανοιξω για ξεσκονισμα θα βγαλω κ θα την ανεβασω!
Ξερετε κανενα καλο τροπο για να τον καθαρισω και ποια σημεια??

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος τον βγάζεις στο μπαλκόνι
και τον φυσάς με ένα φυσερό,ή πιστολάκι μαλλιών αν έχει δύναμη.
Ή πας σε κάποιον γνωστό σε μαγαζί υπολογιστών και τον φυσάς εκεί.

Δεν τον φυσάς μέσα στο δωμάτιο.

Και πάλι δεν ξεκαθαρίσαμε αν η θερμοκρασία είναι από την μητρική ή από τον επεξεργαστή.
Υπάρχουν μητρικές που δεν έχουν αισθητήρα, κι αναφέρεται σαν αισθητήρας μητρικής
ο αισθητήρας του επεξεργαστή, στα διάφορα προγράμματα.

Ο επεξεργαστής επάνω την δικιά του ψύκτρα έχει, ή έχεις αλλάξει;

paulos12
19-03-12, 21:34
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος τον βγάζεις στο μπαλκόνι
και τον φυσάς με ένα φυσερό,ή πιστολάκι μαλλιών αν έχει δύναμη.
Ή πας σε κάποιον γνωστό σε μαγαζί υπολογιστών και τον φυσάς εκεί.

Δεν τον φυσάς μέσα στο δωμάτιο.

Και πάλι δεν ξεκαθαρίσαμε αν η θερμοκρασία είναι από την μητρική ή από τον επεξεργαστή.
Υπάρχουν μητρικές που δεν έχουν αισθητήρα, κι αναφέρεται σαν αισθητήρας μητρικής
ο αισθητήρας του επεξεργαστή, στα διάφορα προγράμματα.

Ο επεξεργαστής επάνω την δικιά του ψύκτρα έχει, ή έχεις αλλάξει;
Την δικια του ψυχτρα εχω, δεν εχω αλλαξει..Παντως στο speccy μου δειχνει μονο θερμοκρασιες διπλα απο τον σκληρο κ την μητρικη , στα αλλα δεν δειχνει τιποτα απο διπλα στο summary!!
Τελευταια φορα τον ειχα φυσιξει με πιστολακι απο αυτα που εχουν σε βενζιναδικα κτλ ..(Οχι στο βενζιναδικο :p )

Γιατι να μην τον φυσιξω μεσα στο δοματιο?? :hmm: :hmm:
Αν δεν φταιει η σκονη παιζει να φταιει η μητρικη και να θελει πεταμα? (ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ PC αλλα τελος παντων :) )

Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας και τον χρονο σας!!!

mchls
19-03-12, 21:38
Γιατι να μην τον φυσιξω μεσα στο δοματιο?? :hmm: :hmm:
Λόγω σύννεφου σκόνης και χνουδιού μάλλον!

biggeo65
19-03-12, 21:46
Aν το φυσήξεις μεσα στο δωμάτιο, μετά θα θέλει και το δωμάτιο φύσημα :p

Τέτοιο πιστολάκι σαν αυτό που έχουν τα βενζινάδικα κάνει καλή δουλειά.
Αν η ψύκτρα είναι η δικιά του, με αλλαγή ψύκτρας ίσως να κάνεις δουλειά.
Με 25-35€

Φύσηξε το πρώτα και δέστο. Μην βγάλεις την ψύκτρα σε πρώτη φάση.

Δύσκολο το βλέπω να φταίει η μητρική για αυξημένη θερμοκρασίά,
εκτός κι αν κάποιος αισθητήρας δεν δουλεύει σωστά.

paulos12
19-03-12, 23:02
Aν το φυσήξεις μεσα στο δωμάτιο, μετά θα θέλει και το δωμάτιο φύσημα :p

Τέτοιο πιστολάκι σαν αυτό που έχουν τα βενζινάδικα κάνει καλή δουλειά.
Αν η ψύκτρα είναι η δικιά του, με αλλαγή ψύκτρας ίσως να κάνεις δουλειά.
Με 25-35€

Φύσηξε το πρώτα και δέστο. Μην βγάλεις την ψύκτρα σε πρώτη φάση.

Δύσκολο το βλέπω να φταίει η μητρική για αυξημένη θερμοκρασίά,
εκτός κι αν κάποιος αισθητήρας δεν δουλεύει σωστά.

1-2 απλα ανεμιστηρακια για το κουτι θα εκαναν τιποτα?

Ευχαριστω και παλι !!!

biggeo65
19-03-12, 23:08
Άν η θερμοκρασία είναι θερμοκρασία επεξεργαστή ,
δύσκολα να κατέβει με ανεμιστηράκια κουτιού.
Πάντως κακό δεν θα έκαναν.

Πριν ψάξεις για λύσεις όμως πρώτα φύσηξε το και δες πως πάει από θερμοκρασίες.

masterfaster
19-03-12, 23:15
τα μπαλκονια ή τις ταρατσες γι'αυτο τις εχουμε, για να φυσαμε την σκονη απο τα κουτια.

παντως αν πας το κουτι στο βενζιναδικο, να του βαλεις και super αμολυβδη. :D

spyrosbhta
20-03-12, 01:48
Προτείνω πριν το φύσημα σκάλισμα με ένα ελαφρώς σκληρό πινελάκι ώστε να ξεκολλήσουν οι σκόνες...αλλά θέλει υπομονή.

jjokeris
20-03-12, 01:56
Προτείνω πριν το φύσημα σκάλισμα με ένα ελαφρώς σκληρό πινελάκι ώστε να ξεκολλήσουν οι σκόνες...αλλά θέλει υπομονή.

Ή οδοντοβουρτσα με λυγισμενη την βουρτσα προς τα πανω

mchls
20-03-12, 07:45
Στο καθαρισμό Μ Η Ν χρησιμοποιήσεις τίποτα πανάκια swiffer...:nono:

masterfaster
20-03-12, 09:47
πινελακι και μονο πινελακι

paulos12
20-03-12, 17:03
Οδοντοβουρτσα ! και εψαχνα με τι να τον καθαρισω.. :p

Γιατι οχι swiffer? Εχω καθαρισει την ταινια IDE και τους αεραγωγους με swiffer...

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!

........Auto merged post: paulos12 πρόσθεσε 71 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Να και μια photo απο το speccy.

http://imageshack.us/photo/my-images/528/ssss1s.png/

mchls
20-03-12, 21:02
Γιατί οχι swiffer? Εχω καθαρισει την ταινια IDE και τους αεραγωγους με swiffer...
Καλα για την ταινια...Αλλα για περιοχες οπως pcb μητρικης, καρτας γραφικων, επεξεργαστη και μνημες ειναι κινδυνος θανατος...
Τα πανακια αυτα ''λειτουργουν'' με στατικο ηλεκτρισμο [ο σπινθηρας στα δαχτυλα που ολο και θα εχεις νοιωσει τουλαχιστον μια φορα στην ζωη σου]
Και ο στατικος ηλεκτρισμος πανω σε pcb=:bless: :bless: :bless:

Οσον αφορα τις θερμοκρασιες, η θερμοκρασια της μητρικης ναι μεν ειναι στα αποδεκτα ορια, αλλα για συνεχομενη θερμοκρασια 62 βαθμων, και τετοια εποχη με μεση θερμοκρασια δωματιου 17-21, ειναι καπως ''κακο''...

paulos12
20-03-12, 21:43
Aα! Ωστε ετσι "μαγνητιζουν" την σκονη! :lol:

Ξερω οτι δεν κανει ο στατικος ηλ. στα εξαρτηματα του υπολογιστη και οτι πρεπει να ακουμπας καποιο μεταλλικο μερος του Η/Υ για να "ξεφορτιζεσαι", αν πεταχτει αυτος ο σπινθηρας σε καποιο εξαρτημα , καταστρεφεται τελειως?

Οταν τρεχω καποιο παιχνιδι παει στους 70-77 βαθμους και οταν βγενω κανει επανεκκινηση..
Ενω αν αν ειμαι στο internet δεν παθαινει κατι...

Υπαρχει καποιο εργαλειο που ειναι ειδικα για καθαρισμο Η/Υ ?

Ευχαριστω και παλι................. :oneup:

Βασικα εχω καθαρισει κ την καρτα γραφικων με swiffer κανα-δυο φορες.
:oops: :oops:

biggeo65
20-03-12, 22:44
To καλύτερο το πιεστικό αέρα βενζινάδικου που έλεγες.

Πουλάνε σαν ειδικά , σπρέϊ πεπιεσμένου αέρα, αλλά να δώσεις 5€
για αέρα κοπανιστό είναι κάπως extreme. :p

mchls
20-03-12, 22:57
...αν πεταχτει αυτος ο σπινθηρας σε καποιο εξαρτημα , καταστρεφεται τελειως?
Ε κοιτα δεν μου εχει συμβει στην πραξη [φτου, φτου, φτου], για αυτο και δεν γνωριζω σταντε, αλλα οπως και να εχει μην παιζεις με αυτα...Το πολυ-πολυ παρε καμια μητρικη που εχεις για πεταμα [αν εχεις] και κανε τις δοκιμες σου μεχρι να επιτευχθει στατικος ηλεκτρισμος, και τσεκαρε συμεπριφορα της mobo...Αν σου αφησει χρονους, αν παρουσιασει ελαττωματικη λειτουργια ή αν συνεχισει να δουλευει...


Οταν τρεχω καποιο παιχνιδι παει στους 70-77 βαθμους και οταν βγενω κανει επανεκκινηση..
Ενω αν αν ειμαι στο internet δεν παθαινει κατι...
Αυτο ειναι φυσικο...Το ''ιντερνετ'' που λες, [εκτος αν εχεις 22 καρτελες ανοιχτες, και η ραμ χτυπησει κοκκινο] δεν φορτωνει τον επεξεργαστη, ουτε ζηταει τις τρελες ποσοτητες ρευματος...Αντιθετως τα παιχνιδια, το rendering, τα benchmarks, ακομα και το rar-ing, τα οποια ειναι απαιτητικα ως προς την ισχυ του επεξεργαστη, με αποτελεσμα να αυξανουν οπως ειναι φυσικο αλλωστε τη καταναλωση του ρευματατος, και εν συνεχεια την θερμοκρασια του επεξεργαστη και της μητρικης [Της μητρικης λογω κακου airflow, λογω ξεραμενης παστας στη ψυχτρα της μητρικης, λογω τρελαμενου αισθητηρα, λογω προβληματος στο NB κ.α]
Το οτι κανει επανεκκινηση με το που βγαινεις απο το παιχνιδι, περαν απο το ζητημα ''θερμοκρασιων''μαλλον δειχνει πως το τροφοδοτικο δεν ευθυνεται...Αν εφταιγε αυτο, ο υπολογιστης θα εκλεινε κατα της διαρκεια του παιχνιδιου, και μαλλον χωρις να επανεκκινησει μονος του...


Υπαρχει καποιο εργαλειο που ειναι ειδικα για καθαρισμο Η/Υ ?
Το καλυτερο εργαλειο, ειναι τα χερια σου και μονο τα χερια σου...Χρησιμοποιησε αυτα που σου δινονται μεσα στο σπιτικο σου...Πιστολακι για μαλλια, σκουπα ηλεκτρικη για να ρουφηξεις την πολλη σκονη και τα κομματια αυτης, [προσεχε με την σκουπα μακρια απο μητρικη, ή σκληρο δισκο...Υπαρχουν διαφορα jumper-ακια και στα δυο αυτα εξαρτηματα και πολλες φορες μια ηλεκτρικη σκουπα φανταζει ο πλεον ακαρδος και αχορταγος δαιμονας απεναντι τους...]
Επισης, υπαρχουν ειδικα σπρευ, [βρωμαει ο τοπος στο εμποριο αλλα κοστιζουν 10-15 ευρω και διαρκει πολυ λιγο το περιεχομενο τους] συμπιεσμενου αερα, που ειναι ο,τι πρεπει να περιοχες οπως εσωτερικα της ψυχτρας του επεξεργαστη, σε περιπτωση που ειναι δυσκολο να αφαιρεθει ολοκληρη για να καθαριστει...
Οταν καθαριζεις ανεμιστηρια, φυσωντας τα, παντα να τα μπλοκαρεις με καποια οδοντογλυφιδα/μπατονετα διοτι με το δυνατο φυσημα ισως αγγιξουν ταχυτητες παραπανω απο τις επιτρεπτες και εν συνεχεια πνευσουν τα λοισθια...


Βασικα εχω καθαρισει κ την καρτα γραφικων με swiffer κανα-δυο φορες.
:oops: :oops:
Κοιτα να δεις Παυλαρα, απολυτος και απαραβατος κανονας ΔΕΝ ειναι...
Αλλα επειδη ετυχε, ΔΕΝ πετυχε, ας μην το πολυ επιχειρεις γιατι ειναι Ρωσικη ρουλετα...

paulos12
21-03-12, 01:08
http://imageshack.us/photo/my-images/834/46077535.png/

Αφου τον φυσιξα με πιστολακι και σκουπισα με την σκουπα βελτιωθηκε η κατασταση!

Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!!!!!!!!!!!

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.