PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα οθονης



artart
02-04-12, 00:19
διαβαζωντας το φορουμ και βλεπωντας τις γνωσεις σας θα ηθελα να κανω ενα ερωτημα σχετικα με ενα προβλημα που εχω. πριν καιρο εκανα φορματ και απο vista ο τεχνικος εβαλε wimdons 7 απο τοτε εχω το παρακατω προβλημα. ανα μικρα διαστηματα 10-15 λεπτων μου κλεινει η οθονη και σε μερικα 3-4 δευτερολεπτα ξανανοιγει. μερικες φορες πηγαινωντας στον πινακα ελεγχου--προσαρμογη αναλυσις οθονης --εκει που λεει οθονη ειναι τσεκαρισμενο προβολη συσκευης σε HDMI --ΑΝΑΛΥΣΙ 1024--768 ΕΝΩ θα επρεπε λογικα να λεει Philips 226 αναλυσι 1920-1080.βαζοντας στο πλαισιο οθονη : phillips 226 και πατωντας εντοπισμο και οκ η κατασταση στρωνει για λιγο.αργοτερα θα ξανακλεισει και ανοιξει και να να μου βγαλει ενα μυνημα οτι το NVIDIA GERFORCE 6150 LE ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. λιγο αργοτερα θα ξανακλεισει και ανειξει κι αν δεν εχει κατι απο τα παραπανω για ρυθμιση θα πρεπει να παω απο υπολογιστης--ιδιοτητες--διαχειρηση συσκευων --οθονες οπου εκει εκτος απο το μονιμο τσεκαρισμενο--- οθονη php γενικης χρησης μου βγαζει και δευτερο στοιχειο οθονη μη - php γενικης χρησης. αυτο ειτε το απενεργοποιω ειτε το απεγκατιστω επανερχετε. τι θα μπορουσα να κανω για να διορθωθει?

biggeo65
02-04-12, 00:48
Κατέβασε από εδώ (http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=226V3LSB5/10&slg=en&scy=PT&mid=Link_Software)τους drivers για την οθόνη.

Κατέβασε drivers (http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-296.10-whql-driver-all.html) για την κάρτα γραφικών

Αφού τα εγκαταστήσεις και τα δύο, πάνε στον πίνακα ελέγχου NVIDIA και δώσε σαν επιλεγμένη οθόνη την Philips 226.
Βάλε την κανονική ανάλυση, κι αν τώρα στην διαχείριση συσκευών ,σου βγάζει κι άλλη οθόνη μαζί με την Philips,
μπορείς να την καταργήσεις ή να την απενεργοποιήσεις.

artart
02-04-12, 22:35
biggeo65 τα εκανα αλλα μου ξανακλεινει και ανοιγει και στο πινακα ελεγχου--προσαρμογη αναλυσις οθονης --εκει που λεει οθονη ειναι τσεκαρισμενο προβολη συσκευης σε HDMI-- ΑΝΑΛΥΣΙ 1024--768 ΕΝΩ θα επρεπε λογικα να λεει Philips 226 --αναλυσι 1920-1080.

biggeo65
02-04-12, 22:47
Η οθόνη συνδέεται στον υπολογιστή με καλώδιο ΗDMI, ή κανονινκό VGA;

Άνοιξε την διαχείριση συσκευών, Έναρξη /Δεξι κλικ στο Υπολογιστής και μόλις ανοίξει το παράθυρο
επέλεξε από αριστερά Διαχείριση συσκευών. Δες δεξιά πόσες οθόνες έχει;

artart
02-04-12, 22:54
με VGA ειναι συνδεδεμενο. στη διαχειρηση συσκευων οταν λες δεξια ενοεις να κλικαρω οθονες?

biggeo65
02-04-12, 23:51
με VGA ειναι συνδεδεμενο. στη διαχειρηση συσκευων οταν λες δεξια ενοεις να κλικαρω οθονες?

Πόσες οθόνες φαίνονται;
100633

artart
03-04-12, 12:51
αυτο ενοουσα κι εγω. πατωντας οθονες δεν μου λεει την οθονη αλλα --οθονη php γενικης χρησεως. μονο αυτο.

XPHSTOS29
03-04-12, 13:22
H καρτα γραφικων σου ειναι on-board ...
To chipset που εχει η μητρικη σου δεν εχει drivers για windows 7, τουλαχιστον οχι απο την Nvidia.
Δες στην σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σου (δεν μας ειπες ποια ειναι...) μηπως εχει εκει.

Για βιστα και προηγουμενες εκδοσεις θα βρεις εδω ...
http://www.nvidia.com/Download/indexsg.aspx?lang=en-us
Legacy
nForce 4 series
nForce 430 / GeForce 6150LE

artart
03-04-12, 13:37
Μοντέλο Επεξεργαστή AMD ATHLON X2, Dual-Core 4000+
Motherboard MSI K9AGM2-FIH
Μνήμη 2 GB DDR II
Σκληρός Δίσκος 500 GB SATA II
Κάρτα Γραφικών ATI Radeon High Definition 256 έως 831 MB RAM
Κάρτα Ήχου On Board 7.1 High Definition
CD/DVD/DVD-RW DVD-RW DL 18x
Modem External ADSL
Κάρτα Δικτύου 10/100/1000 GIGABIT LAN, WiFi

XPHSTOS29
03-04-12, 14:07
http://www.msi.com/product/mb/K9AGM2-FIH.html#/?div=Driver&os=Win7%2032
Η αν εχεις 64αρια επιλεγεις αντιστοιχα ...

biggeo65
03-04-12, 23:34
αυτο ενοουσα κι εγω. πατωντας οθονες δεν μου λεει την οθονη αλλα --οθονη php γενικης χρησεως. μονο αυτο.
Την οθόνη σου μήπως θα πρέπει να την εγκαταστήσεις χειροκίνητα.

Κάνε δεξι κλικ πάνω στην οθόνη κι επέλεξε "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης",
στο παράθυρο που θα ανοίξει επέλεξε "αναζήτηση προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή"
και δώσε τον φάκελο που υπάρχουν οι drivers για την Philips 226.


Επίσης αυτό που λέει ο XRHSTOS29, για αναβάθμιση των drivers της μητρικής.


Και στο πρώτο μήνυμα αναφέρεις κάρτα γραφικών Geforce 6150
και στο τελευταίο μήνυμα "Κάρτα Γραφικών ATI Radeon High Definition 256 έως 831 MB RAM".

Μήπως κάποιο μπέρδεμα με τους drivers.
Στην διαχείριση συσκευών στους "Προσαρμογείς οθόνης" τί σου βγάζει;

XPHSTOS29
04-04-12, 08:36
Και εγω καπου το εχασα λιγακι ...
Το 6150 παραπεμπει σε αλλη μητρικη απο αυτη που μας ειπε οτι εχει ο φιλος.

πριν καιρο εκανα φορματ και απο vista ο τεχνικος εβαλε wimdons 7
Μηπως τα παραθυρια που σου εβαλε ο τεχνικος, "μπαζουν" ;

artart
04-04-12, 13:59
Στην διαχείριση συσκευών στους "Προσαρμογείς οθόνης" τί σου βγάζει; -- μου βγαζει NVDIA GERFORCE 6150 LE ---- αν μπορει να βοηθΗση εχω το pc altec iDO, AMD 4000+, 2 giga RAM, 500HDD,---

artart
04-04-12, 23:37
καταφερα να εγκαταστησω τους τραιβερς της οθονης μεσω cd και τωρα κλικαρωντας στις οθονες δεν μου βγαζει οθονη php γενικης χρησης αλλα κανονικα το μοντελο της οθονης.το προβλημα ομως παραμενει. με μυνημα οτι το NVIDIA GERFORCE 6150 LE ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

biggeo65
05-04-12, 00:24
Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά drivers για την 6150 LE, που είναι ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στην μητρική,
για Windows 7, και προφανώς τα 7 δεν την αναγνωρίζουν σωστά, με αποτέλεσμα να εγκαθιστούν συνεχώς τους Generic drivers.
Κατέβασε κι εγκατέστησε αυτούς (http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-296.10-whql-driver.html)

XPHSTOS29
05-04-12, 03:06
Το μηχανημα σου αυτο ειναι ;
http://www.adslgr.com/forum/threads/360131
Αν ναι στειλε ενα ΠΜ στο παλικαρι που εβαλε την αγγελια μηπως ξερει να σε βοηθησει καλυτερα ...
Ειναι ενεργος χρηστης ακομα.

artart
05-04-12, 20:22
τους κατεβασα κι εγκατεστησα αλλα το προβλημα παραμενει.----- τα windows εντοπισαν οτι το λογισμικο του προγραμματος οδηγησης για την συσκευης σας ειναι ενημερωμενο. ελεγκτης δικτιου nvidia nforce μου βγαζει ο ελεγχος λογισμικου προγραμματος. θα μπορουσε να βοηθησει ενα φορματ κι εγκατασταση XP?

artart
05-04-12, 22:22
τωρα στις οθονες οταν ανοιγοκλεινη μου βγαζει την οθονη κανονικα και δευτερο στοιχειο οθονη μη - php γενικης χρησης. αυτο ειτε το απενεργοποιω ειτε το απεγκατιστω επανερχετε. τι θα μπορουσα να κανω για να διορθωθει?

artart
06-04-12, 15:08
στην προσπαθεια να εγκαταστησω http://www.msi.com/product/mb/K9AGM2...r&os=Win7%2032 μου βγαζει : αυτο το προγραμμα οδηγησης γραφικων δεν ειναι δυνατον να βρει συμβατο υλισμικο γραφικων.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.