PDA

Επιστροφή στο Forum : Βαριεμαι

ALiTiS
23-05-04, 14:29
βαριεμαι.. :!: :shock: :roll:

kadronarxis
23-05-04, 14:30
ξεκινάει η φόρμουλα ένα

ALiTiS
23-05-04, 14:31
ωχ

ibok
23-05-04, 16:58
Δεν έχει ΩΧ! Αν εισαι Fun της F1 τότε και βλεπεις και σερφάρεις ή παρατάς τελείως το PC (μα@@@@ω την εξάρτηση μου) και βλέπεις ΜΟΝΟΝ F1.

ALiTiS
23-05-04, 17:01
yes master :shock:

odd
23-05-04, 17:10
πρώτη φορά είδα ΟΛΟΚΛΗΡΟ αγώνα φόρμουλα 1! Απίστευτος. Όταν βγήκε ο Αλόνσο (γαμώ τα τρακαρίσματα) και βγήκε το αμάξι ασφάλειας, ο Τρούλι μπήκε στα πιτ και ο βλάκας ο Σουμάχερ βρέθηκε πρώτος. Εκεί τσαντίστηκα ότι θα το πάρει πάλι (και μ' αυτό το τρόπο) αλλά εν τέλη βγήκε κι αυτός!! :D :D

kadronarxis
23-05-04, 17:51
Το σημερινό απόγευμα, το πιο ζεστό για φέτος.
Έχω πάθει πλάκα.
:D

kikler.gr
24-07-04, 17:04
και εσεις βαριεστε... :D

WAntilles
24-07-04, 17:08
Το σημερινό απόγευμα, το πιο ζεστό για φέτος.
Έχω πάθει πλάκα.
:D

Καλώς τονε κι ας άργησε (από την Πλάκα Λιτοχώρου;).

morfeas-dsl-
24-07-04, 17:16
εγω βαριεμαι να περιμενω ποτε θα βγει ο αθλον64 στα 3700+ και η ατι χ900 χτ για να παρω pc.
εχω φριξει πλεον με αυτον τον pentium 3 στα 933

elias24
24-07-04, 17:17
Formula1; Δεν έχω δει στη ζωή μου πιο βαρετό απόρ, απο τη Formula1 2001-2004, όπως και δεν έχω δει πουθενά αλλού σπορ με τόσο πολλούς οπαδούς και τόσο λίγα άτομα που να τους δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουν σε αυτό. 1 χούφτα άχρηστοι που το μόνο που είχαν είναι χορηγοί. Και δεν έχω ξαναδεί σπορ, το 90% των οπαδών του οποίου να είναι συγκεντρωμένο σε 1 ομάδα

Fan της Formula1 είμουνα κάπΟΤΕ, όταν εξαιτίας της μη ανταγωνιστηκότητας των Ferrari, το σπόρ ήτανε ενδοιαφέρον (Aπο Senna-Prost μέχρι Hakkinen) αλλα τι να δω τώρα που έχει καταντήσει αηδία με τις ευχές όλων. Για να καταλάβεις πόσο έχω ξενερώσει, θα σου πώ ότι ξύπνησα στις 5 το πρωί για να δω τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία και μου την έδωσε τόσο, που τον άφησα στη μέση. Δε τους αντέχω άλλο. Ferraries, Μιχαλάκης, Brown, Todt. Tους βλέπω και μου έρχεται να ξεράσω.

Να μιλήσουμε δηλαδή για

- Απαγόρευση στον Barrichello να ανταγωνιστει;
- Ειδικά ελαστικά της Bridgestone μόνο για το Μιχαλάκη;
- Προσαρμογή των νόμων του αθλήματος ανάλογα με το τι βολεύει το Μιχαλάκη;
- Ραγδαίες αλλαγές στους κανονισμούς των ρυθμίσεων του αυτοκινήτου απο τη FIA, μέχρι να βρεθεί μια πατέντα που να βολεύει τις Ferrari (του 2001), οπότε και σταμάτησε η αλλαγή κανονισμών;

Η μήπως δεν ακούσαμε πως ενώ ήταν να αλλάξει το βλακώδες φετινό σύστημα qualifying απο τα μέσα της χρονιάς αυτής, τελικά πήρε αναβολή για 2005 (και αν), ύστερα απο δήλωση που έκανε ο Ross Brawn ότι δεν του αρέσει η αλλαγή αυτή;

Η να μιλήσουμε για τον γερο-ξούρα τον Ecclestone, που βλέπουμε τη σκατόφατσα του κάθε φορά, με τό ίδιο πουκάμισο και το ίδιο παντελόνι. Το #1 κεφάλι στη Formula 1. Αντικατοπτρίζει και το κύρος του σπορ θα έλεγα.

Desperado
24-07-04, 22:55
οντως το κακο με τον μιχαλακη εχει παραγινει. καποτε τον θαυμαζα τωρα πια τεινω να τον σιχαθω... VIVA ALONSO