PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα google



_FLIP_
16-12-12, 16:30
δεν μπορω να μπω στο google.com δεν ξερω για πιο λογο. αν μπορει να βοηθησει καποιος.
αλλα στο gmail (mail.google.com) μπαινει κανονικα.

dfourt
16-12-12, 16:33
Ξεκίνα σβήνοντας cookies από τον browser σου.
Ή δοκίμασε με άλλον browser...

_FLIP_
16-12-12, 16:39
δεν μπορω να μπω ουτε με mozilla firefox ουτε με IE.

μερικες φορες μου εμφανιζει αυτο εδω: XML Parsing Error: unexpected parser stateΤοποθεσία: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml
Αριθμός γραμμής 311, Στήλη 58:

dfourt
16-12-12, 16:59
Χμ...

Δοκίμασε να βάλεις για DNS τους 8.8.8.8 και 8.8.4.4
Δες εδώ (http://techie-buzz.com/how-to/google-public-dns-on-win7-and-winxp.html) οδηγίες.

(Αν έχεις πρόβλημα με τους DNS, μπορεί να μην σου ανοίγει καν η σελίδα που σου έδωσα.)

Επίσης δοκίμασε και ένα reboot στο router.

_FLIP_
18-12-12, 02:17
το blekko.com τι ιστορια ειναι; το εχω βγαλει αλλα δεν ειμαι σιγουρος. μηπως φταιει αυτο;

δοκιμασα και αυτο που μου ειπες για τα DNS αλλα παλι δεν μπαινει ... :(

alexgk
19-12-12, 18:56
Έκανες σκανάρισμα για ιό ;

_FLIP_
19-12-12, 20:37
οχι, παιζει να ειναι ιος ε;

dfourt
19-12-12, 20:42
Είναι αρκετά πιθανό με αυτά που περιγράφεις και εφόσον το πρόβλημα παραμένει.

Έχεις μήπως κάποιον άλλον υπολογιστή να τσεκάρεις αν όλα δουλεύουν κανονικά;

**Καλά sorry είσαι,δηλαδή,τόσες μέρες χωρίς Google search;

cranky
19-12-12, 20:44
XML Parsing Error: unexpected parser stateΤοποθεσία: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml

Αυτό, πάντως, έχει να κάνει με την Java.

_FLIP_
20-12-12, 02:25
λοιπον, εχω αλλους 2 υπολογιστες στο ιδιο δικτυο και μπαινουν στο google μια χαρα και οι 2.
θα κοιταξω java μηπως θελει update.. αυτο το μηνυμα μου το βγαζει καμια φορα μεσα στη σελιδα αντι να φορτωσει μου βγαζει αυτο αλλα οχι παντα.

_FLIP_
23-12-12, 15:52
λοιπον ο υπολογιστης δεν ειχε καθολου java. την εγκατεστησα κανονικα αλλα το προβλημα παραμενει!

8anos
23-12-12, 16:39
με μια αναζήτηση στο γοογλε μπορεις να δεις διάφορες λύσεις στο πρόβλημα

https://www.google.com/search?client=opera&q=chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

dfourt
23-12-12, 17:45
με μια αναζήτηση στο γοογλε μπορεις να δεις διάφορες λύσεις στο πρόβλημα

https://www.google.com/search?client=opera&q=chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
Ναι, με μια αναζήτηση στο google, θα λύσει το πρόβλημα που έχει και δεν μπορεί να μπει στο google...

Πέρα από την πλάκα, εφόσον το πρόβλημα είναι με το συγκεκριμένο υπολογιστή, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτόν.
Κατ'αρχάς ας αποκλείσουμε την περίπτωση να είναι κάποιος ιός.
Κάνε scan με κάποιο antivirus(εκτός από τα γνωστά δωρεάν antivirus Avira, AVG, Avast,Microsoft,Comodo, Zonealarm κ.α., οι περισσότερες εταιρείες που παρέχουν εμπορικά antivirus παρέχουν και δωρεάν εκδόσεις μόνο για αφαίρεση ιών)
Διάλεξε κάποιο, εγκατέστησέ το και κάνε scan.
Επίσης κάνε scan και με το (δωρεάν) malwarebytes. (http://www.malwarebytes.org/) και πες μας τα αποτελέσματα.

8anos
23-12-12, 17:51
Ναι, με μια αναζήτηση στο google, θα λύσει το πρόβλημα που έχει και δεν μπορεί να μπει στο google...

.

εξυπνάδες...
δυο μολις μηνύματα πριν (http://www.adslgr.com/forum/threads/687124-προβλημα-google?p=4919873&viewfull=1#post4919873) γράφει : "λοιπον, εχω αλλους 2 υπολογιστες στο ιδιο δικτυο και μπαινουν στο google μια χαρα και οι 2."

_FLIP_
23-12-12, 20:53
εκανα scan με malwarebytes δεν υπαρχει προβλημα απο κει. υπαρχει περιπτωση να φτενε τα hosts;

8anos
23-12-12, 21:11
κανε έλεγχο εαν εχεις ενημερωμενο τον φαιρφοξ,ιε
καθαρισε κουκις και κασε
κάνε έλεγχο με αντιικο
δοκιμασε με καποιον άλλο φυλομετρητη πχ οπερα,χρομ

τα χοστ μπορεις να τα ανοιξεις και να τα δεις

ψαξε στο γοογλε για αναλογο προβλημα και δοκιμασε μια προς μια τις πιθανές λύσεις

dfourt
23-12-12, 23:31
εκανα scan με malwarebytes δεν υπαρχει προβλημα απο κει. υπαρχει περιπτωση να φτενε τα hosts;
Φυσικά.

Θα ήταν το επόμενο που θα σου έλεγα αφού βεβαιωνόσουν ότι δεν έχεις ιό.

Βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει καμία εγγραφή στο Hosts file των Windows (=όλες οι γραμμές στο Hosts file ξεκινούν από #)

_FLIP_
24-12-12, 11:31
εχω καθαρισει κουκις απο παντου. ουτε με ΙΕ μπαινει στο google. στα Hosts πως θα παω;
προτεινετε μου ενα καλο antivirus. esetnod32?

sdikr
24-12-12, 11:36
Δοκίμασε να κατεβάσεις και το tdskiller (http://support.kaspersky.com/5350)

8anos
24-12-12, 11:41
εχω καθαρισει κουκις απο παντου. ουτε με ΙΕ μπαινει στο google. στα Hosts πως θα παω;
προτεινετε μου ενα καλο antivirus. esetnod32?

ποια windows εχεις;
υπαρχουν διαφορα πχ
www.avira.com/en/avira-free-antivirus
free.avg.com
www.avast.com/free-antivirus-download
www.cloudantivirus.com/
http://windows.microsoft.com/en-US/windows/security-essentials-download

dfourt
24-12-12, 14:19
στα Hosts πως θα παω;

Απλά αντέγραψε αυτό στον explorer(όχι τον ΙΕ):
%systemroot%\system32\drivers\etc\
και θα σε πάει στο φάκελο με το hosts file.

_FLIP_
02-01-13, 19:43
εγινε η δουλεια μαν! comple δν εφτεγαν τα hosts τπτ.
απλα κατεβασα το tdskiller εκανα ενα σκαν βρηκε 1 πραγμα εκανα επανεκκινηση. ανοιξα firefox και μπηκε κανονικα στο google!
ευχαριστω για την βοηθεια σας μαγκες!

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.