PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με την εξερχομενη αλληλογραφία με το windows mail



Woebrain
28-01-13, 12:42
Απο χθες δεν μπορω να στειλω τιποτα μεσω windows mail (λαμβανω τα παντα κανονικα). Εχω 2 λογαριασμους (forthnet & gmail) βρηκα και ενα παλιο θεμα με ακριβως το ιδιο προβλημα (http://www.adslgr.com/forum/threads/361416-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-mail-%CE%86%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-smtp-yahoo-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hotmail) Αλλα οτι και να εχω κανει συνεχιζει να βγαζει το ιδιο σφαλμα.

Ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι στις ρυθμισεις; Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;

biggeo65
28-01-13, 16:47
Απο χθες δεν μπορω να στειλω τιποτα μεσω windows mail (λαμβανω τα παντα κανονικα). Εχω 2 λογαριασμους (forthnet & gmail) βρηκα και ενα παλιο θεμα με ακριβως το ιδιο προβλημα (http://www.adslgr.com/forum/threads/361416-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-mail-%CE%86%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-smtp-yahoo-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hotmail) Αλλα οτι και να εχω κανει συνεχιζει να βγαζει το ιδιο σφαλμα.

Ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι στις ρυθμισεις; Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;

Κανονικά στέλνω και με gmail και με Forthnet, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Δες τις ρυθμίσεις παρακάτω όπως τις έχω εγώ μήπως κάτι άλλαξε

GMAIL

119080 119081

FORTHNET

119077 119078

119079

Woebrain
29-01-13, 00:58
το gmail ετσι το εχω με τις ρυθμισεις που δειχνεις, αλλα δεν φτιαχνει. Της forthnet το ειχα οπως δειχνεις μεχρι που παρουσιαστηκε το προβλημα. Απο το site της forthnet δοκιμασα και τις ρυθμισεις για SSL αλλα παλι τιποτα!(http://www-old.forthnet.gr/templates/supportPostingGroup.aspx?p=206773) Eχω δοκιμασει και τους 2 τροπους αλλα δε λεει να ξεκολησει!!!

Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει;

-τωρα ειδα οτι εχεις το gmail ΙΜΑP εγω το εχω οπως και της forthnet POP

biggeo65
29-01-13, 01:24
το gmail ετσι το εχω με τις ρυθμισεις που δειχνεις, αλλα δεν φτιαχνει. Της forthnet το ειχα οπως δειχνεις μεχρι που παρουσιαστηκε το προβλημα. Απο το site της forthnet δοκιμασα και τις ρυθμισεις για SSL αλλα παλι τιποτα!(http://www-old.forthnet.gr/templates/supportPostingGroup.aspx?p=206773) Eχω δοκιμασει και τους 2 τροπους αλλα δε λεει να ξεκολησει!!!

Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει;

-τωρα ειδα οτι εχεις το gmail ΙΜΑP εγω το εχω οπως και της forthnet POP

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Οι παραπάνω ρυθμίσεις δουλεύουν για μένα,
αν και της Forthnet δεν το χρησημοποιώ, από την στιγμή που δεν απαιτεί ασφαλή σύνδεση.

21706
30-01-13, 20:31
Απο χθες δεν μπορω να στειλω τιποτα μεσω windows mail (λαμβανω τα παντα κανονικα). Εχω 2 λογαριασμους (forthnet & gmail) βρηκα και ενα παλιο θεμα με ακριβως το ιδιο προβλημα (http://www.adslgr.com/forum/threads/361416-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-mail-%CE%86%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-smtp-yahoo-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hotmail) Αλλα οτι και να εχω κανει συνεχιζει να βγαζει το ιδιο σφαλμα.

Ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι στις ρυθμισεις; Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;

Το windows mail έχεις ή το windows live mail;

Woebrain
04-02-13, 11:57
windows live mail ειναι οχι windows mail. Εχει καποια διαφορα στις ρυθμισεις;

21706
04-02-13, 14:39
Ποια έκδοση του windows live mail;

biggeo65
04-02-13, 16:45
windows live mail ειναι οχι windows mail. Εχει καποια διαφορα στις ρυθμισεις;

Όχι, κι εγώ το Windows live mail έχω, με τις παραπάνω ρυθμίσεις.

Και γενικά όσον αφορά τους mail servers δεν αλλάζουν οι ρυθμίσεις από πρόγραμμα σε πρόγραμμα.
Ακόμη δεν μπορείς να στείλεις e-mails;

21706
04-02-13, 22:09
windows live mail ειναι οχι windows mail. Εχει καποια διαφορα στις ρυθμισεις;

Δεν υπάρχει διαφορά στις ρυθμίσεις αλλά έχουν
πολλές άλλες διαφορές. Τι μήνυμα σφάλματος
σου βγάζει;

Woebrain
05-02-13, 01:09
Ειναι windows live mail Εκδοση 2009 (Δομη 14.0.8117.0416)
Αριθμος σφλαματος: 0x800CCC0E

21706
05-02-13, 09:24
Ειναι windows live mail Εκδοση 2009 (Δομη 14.0.8117.0416)
Αριθμος σφλαματος: 0x800CCC0E

Αν έχεις win 7 ή 8 βάλε την τελευταία έκδοση:
Build version 16.4.3503.0728

Full version installer
http://g.live.com/1rewlive5-all/en/wlsetup-all.exe

Web Version Installer
http://g.live.com/1rewlive5-web/en/wlsetup-web.exe

Woebrain
05-02-13, 11:52
Αν έχεις win 7 ή 8 βάλε την τελευταία έκδοση:
Build version 16.4.3503.0728

Full version installer
http://g.live.com/1rewlive5-all/en/wlsetup-all.exe

Web Version Installer
http://g.live.com/1rewlive5-web/en/wlsetup-web.exe




thanks φαινεται να ειναι ενταξει τωρα

Woebrain
07-02-13, 04:00
δουλεψε για 1,5 μερα τωρα βγαζει παλι σφαλμα 0x800CCC79!!!!!

Μαλλον θα πρεπει να δοκιμασω το κανα thunderbird μπας και βγαλω καμια ακρη

21706
07-02-13, 08:43
δουλεψε για 1,5 μερα τωρα βγαζει παλι σφαλμα 0x800CCC79!!!!!

Μαλλον θα πρεπει να δοκιμασω το κανα thunderbird μπας και βγαλω καμια ακρη


Μπορείς να γράψεις το πλήρες μήνυμα λάθους που σου βγάζει;

Woebrain
07-02-13, 12:26
The message could not be sent. The setting for your outgoing email [SMTP] server might need to be configured. To find the server settings for 'xxxxxxx@xxxx.com', please contact your email service provider.

Subject 'xxxxxxxxxxxxx'
Server Error: 550
Server Response: 550 5.7.1 <xxxxxxx@xxxx.com>... Relaying denied. Proper authentication required.
Server: 'mailgate.forthnet.gr'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC79
Protocol: SMTP
Port: 25
Secure(SSL): No

21706
07-02-13, 13:05
The message could not be sent. The setting for your outgoing email [SMTP] server might need to be configured. To find the server settings for 'xxxxxxx@xxxx.com', please contact your email service provider.

Subject 'xxxxxxxxxxxxx'
Server Error: 550
Server Response: 550 5.7.1 <xxxxxxx@xxxx.com>... Relaying denied. Proper authentication required.
Server: 'mailgate.forthnet.gr'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC79
Protocol: SMTP
Port: 25
Secure(SSL): No

Αυτό το έχεις επιλέξει;

biggeo65
07-02-13, 15:30
The message could not be sent. The setting for your outgoing email [SMTP] server might need to be configured. To find the server settings for 'xxxxxxx@xxxx.com', please contact your email service provider.

Subject 'xxxxxxxxxxxxx'
Server Error: 550
Server Response: 550 5.7.1 <xxxxxxx@xxxx.com>... Relaying denied. Proper authentication required.
Server: 'mailgate.forthnet.gr'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC79
Protocol: SMTP
Port: 25
Secure(SSL): No

Μάλλον κάποια μακακία της Forthnet. Δεν εξηγείται αλλοιώς.
Σε σένα το μήνυμα σφάλματο ζητάει secure SMTP,
κι εγώ στέλνω κανονικά χωρίς να έχω τσεκαρισμένο το "my server requires authentication"
Ακριβώς οι ρυθμίσεις όπως είναι παραπάνω.

Θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο στο 13831,αλλά κι αν πιάσεις γραμμή,
αμφιβάλω αν θα βοηθήσουν σε κάτι.

Woebrain
07-02-13, 16:57
Eννοεις αυτο:119571

η αυτο; 119572

biggeo65
08-02-13, 02:33
Και υα δύο δεν τα έχω τσεκαρισμένα ,φαίνονται παραπάνω.
Και στην καρτέλα Advanced,και στην καρτέλα Servers.

Στην καρτέλα servers, κάτω από το Οutgoing Kail Server,
ξετσεκάρισε το τετραγωνάκι μπροστά από το "My servers requires authentication".

Eγω τουλάχιστον έτσι το έχω, όπως και στις φωτό που ανέβασα,
και στέλνω κανονικά, αν και σπάνια το χρησημοποιώ.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2014) Copyright Keen Notion Co.