Γιατί κάθε φορά που κάνω login με πετάει στο 4 workspace; Πως μπορώ να κάνω default το πρώτο;
Εμφάνιση 736-750 από 1773
-
17-04-07, 11:02 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #736Jackson: Hathor was the Egyptian goddess of fertility, inebriety, and music.
O'Neill: Sex, drugs, and rock and roll?
-
17-04-07, 13:52 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #737
Δοκίμασες τη "μπακαλίστικη" λύση; Κλείνεις όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς, είσαι στο workspace 1, και κατά το logout επιλέγεις "save settings for future logins". Ίσως πιάνει.
-
17-04-07, 14:16 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #738
Έπιασε, ευχαριστώ!!!
Jackson: Hathor was the Egyptian goddess of fertility, inebriety, and music.
O'Neill: Sex, drugs, and rock and roll?
-
22-04-07, 21:34 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #739
Τι ησυχία έπεσε σε αυτή τη γωνιά του forum τελευταία;
Να ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται ότι το πρόβλημα στο snapshot συνεχίζει να υπάρχει. Από τα πρώτα βήματα ενός
netpkg netpkg
/bin/sh: /lib/libc.so.6: version "GLIBC_2.4" not found (required by /bin/sh)
Μήπως δε διάβασα κάτι στο snapshot log;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pan05 : 22-04-07 στις 21:38.
-
22-04-07, 22:07 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #740
Τί να πούμε; Να γράφουμε κάθε μέρα ότι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα;
Αντίθετα, τώρα πια έχει αρχίσει να σταθεροποιείται το snapshot. Υπάρχει και σχετικό thread στα forums του zenwalk. Βασικά δεν είναι ακόμα έτοιμο για απευθείας αναβάθμιση με το netpkg αλλά μπορεί να γίνει. Πρέπει τα πακέτα να αναβαθμιστούν με συγκεκριμένη σειρά για να μη γίνει το μπέρδεμα που είδες με το καινούριο toolchain.
Aναλυτικές οδηγίες για τη μετάβαση σε snapshot.
-
22-04-07, 22:14 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #741
Thnx george_apan
Ήμουν σίγουρος ότι κάτι μου είχε ξεφύγει.
Δουλεύουν οι οδηγίες αυτές; Είσαι σε snapshot; Έχεις συναντήσει κάποιο πρόβλημα;
-
22-04-07, 22:20 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #742
Προσωπικά δεν ξέρω αν δουλεύουν γιατί τρέχω ακόμα current (με κάποια πακέτα από snapshot όμως). Δεν έχω χρόνο για πειραματισμούς αυτό τον καιρό δυστυχώς. Αλλά από ότι έχω δει οι οδηγίες δουλεύουν 100% αφού τις έχει ήδη δοκιμάσει αρκετός κόσμος και μετά την αναβάθμιση υπάρχουν ελάχιστα ως ανύπαρκτα προβλήματα.
edit: Α, επίσης υπάρχει και έτοιμο CD εγκατάστασης για το snapshot για όποιον ενδιαφέρεται: http://download.zenwalk.org/people/j...SHOT-22042007/Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george_apan : 22-04-07 στις 22:21.
-
26-04-07, 00:06 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #743
Αν δοκιμάσατε τον τελευταίο καιρό να ψάξετε στο forum του zenwalk θα είδατε πως τα αποτελέσματα ήταν εντελώς ότι να'ναι. Ε, δεν άντεξα και έφτιαξα search engine για το firefox που ψάχνει μέσω του google.
Όποιος το θέλει μπορεί να κατεβάσει το xml αρχείο, να το τοποθετήσει στο firefox-profile/searchplugins (εμένα είναι ~/.mozilla/firefox/**ότιναναιγράμματα**.default/searchplugins/) και να να ξαναξεκινήσει τον firefox...
-
30-04-07, 17:56 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #744
Βγήκε η beta της έκδοσης 4.6. Θα το βρείτε εδώ. Κωδικό όνομα "Red pill"!
Οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν να κάνουν με το καινούριο toolchain (καινούρια gcc), όλα έχουν γίνει compile από την αρχή, έχουμε kernel 2.6.21, xfce 4.4.1 και το νέο notification daemon που είναι πολύ χρήσιμος! Πλήρες changelog.
Η τελική έκδοση αναμένεται κάπου μέσα στον Ιούνιο, αφού γίνει καλό beta testing πρώτα.
Ακόμα δεν είναι έτοιμη η απλή αναβάθμιση του current με το netpkg. Για να κάνετε κάτι τέτοιο ακολουθήστε τις αντίστοιχες οδηγίες. Η όλη διαδικασία του upgrade πιθανόν να γίνει αυτόματα με κάποιο script που θα γίνει διαθέσιμο αργότερα.
-
30-04-07, 22:06 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #745
Γ@#$&*ω την vivdi με τις μ@#$$ες που έκανε... Ακόμα είμαι στην στέρηση.
Πρέπει να είναι καταπληκτικό. Το δοκίμασες??? Τα Ελληνικά δουλεύουν???
-
01-05-07, 03:35 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #746
Ακόμα με isdn ε; Πίκρα...
Λοιπόν το έχω βάλει για δοκιμή και εκ πρώτης όψεως δεν έχει πολλά προβλήματα. Ελληνικά έχει από τη μαμά του χωρίς να χρειαστεί κανένα symlink. Χρειάζεται μόνο να πειραχτεί το xorg για να μπει σωστά το "us,el" ενώ είναι σκέτο "el". Το επισήμανα στη mailing list, να δούμε αν φτιαχτεί. Η γλώσσα αλλάζει προς το παρόν μόνο με το σημαιάκι που έχει μπει standard στην εγκατάσταση. Δεν κατάφερα να το κάνω να αλλάζει με alt-shift και από ότι είδα δεν δούλευε και το alt-tab... Πού θα πάει θα στρώσουν όλα...
-
01-05-07, 11:05 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #747
-
01-05-07, 12:03 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #748
-
01-05-07, 14:32 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #749
-
01-05-07, 20:23 Απάντηση: Το thread του Zenwalk - Episode I #750
Παρόμοια Θέματα
-
Το thread του aMule - Episode I
Από WAntilles στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-09, 00:26 -
Το thread του Ubuntu - Episode V - Gutsy Gibbon
Από WAntilles στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1290Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-08, 19:33 -
Το thread του Ubuntu - Episode II - Dapper Drake
Από ckoul στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 761Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-06, 17:16
Bookmarks