Εμφάνιση 61-75 από 1110
-
04-06-07, 21:49 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #61Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
04-06-07, 22:49 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #62
Σωστά. Τελικά το arch έχει πολλές χάρες.
-
08-06-07, 12:35 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #63
Houston we have a problem…
Ακολούθησα τον οδηγό χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι το βήμα 21.
Όταν έδωσα από root pacman –Sy
Πήρα το παρακάτω μήνυμα λάθους
error: failed retrieving file 'custom.db.tar.gz' from : no such file or drirectory
error: failed to synchronize custom: no such file or drirectory
error: failed retrieving file 'extra.db.tar.gz' from ftp.ntua.gr : Transient resolver failure
error: failed to synchronize extra : Transient resolver failure
error: failed retrieving file 'community.db.tar.gz' from ftp.ntua.gr : Transient resolver failure
error: failed to synchronize community : Transient resolver failure
error: failed to synchronize any database
Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να κάνω πλήρη εγκατάσταση σε Linux γενικότερα όποτε κάτι μπορεί να μου ξέφυγε.ΠΞΧ: Δεν είσαι ενθουσιασμένος;
ΔΤΦ: Πετάω από τη χαρά μου. Απλά πήρα λίγα κιλά τελευταία και δεν αιωρούμαι.
-
08-06-07, 13:49 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #64
έχεις στήσει σωστά το δίκτυο; μπορείς να κάνεις ping το ntua.gr ή οτιδήποτε άλλο;
-
08-06-07, 14:12 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #65
οχι εκτος απο το localhost δεν κανει ping τιποτα
ΠΞΧ: Δεν είσαι ενθουσιασμένος;
-
08-06-07, 14:33 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #66
Άρα δεν έχει στηθεί σωστά το LAN.
Πρέπει πρώτα να στήσεις αυτό σωστά.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
08-06-07, 14:39 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #67
Λογικα κατι δεν εχει παει καλα στο /etc/rc.conf σωστα?
μπορω να το κανο edit απο το ubuntu? η να τα ξανακανω ολα απο τιν αρχη?
SolvedΤελευταία επεξεργασία από το μέλος geotris : 08-06-07 στις 14:59.
ΠΞΧ: Δεν είσαι ενθουσιασμένος;
-
08-06-07, 15:17 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #68
Για πές και πού ήταν το λάθος - έτσι από περιέργεια.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
08-06-07, 16:16 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #69
To network κομματι του /etc/rc.conf ειχε λαθη.
το θεμα τωρα ειναι οτι ναι μεν βλεπει δυκτιο αλλα βγαζει error το update-repo-and64.
/usr/bin/gensync: line 84: cd: /mnt/repos/arch-local/amd64: no such file or directory
/usr/bin/gensync: line 86: cd: /mnt/repos/arch-local/amd64/packages: no such file or directory
==>ERROR: invalid root dir: /listΠΞΧ: Δεν είσαι ενθουσιασμένος;
-
08-06-07, 16:39 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #70
1. Καταρχήν το έχεις γράψει λάθος (είναι με m και όχι n).
2. Το σκριπτάκι αυτό είναι απαραίτητο μόνο για τη συντήρηση τοπικού repository -> βοηθά πολύ για τα πακέτα από το AUR.
3. Το λάθος σου λέει ρητά ποιό είναι. Δεν έχεις φτιάξει κάποια directories. Φτιάξε τα, και θα λειτουργεί κανονικά.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
11-06-07, 16:44 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #71
Έλειπα όλο το ΣΚ
Περισσότερα νέα από αύριοΠΞΧ: Δεν είσαι ενθουσιασμένος;
-
29-06-07, 23:15 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #72
Καλησπέρα,
στην παράγραφο 23. Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ανάμεσα στα προγράμματα που μας λες να εγκαταστήσουμε είναι και το traceroute το οποίο έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει.
ΥΓ: Συγχαρητήρια για τον οδηγό
-
29-06-07, 23:33 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #73
-
29-06-07, 23:44 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #74
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 29-06-07 στις 23:45.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
30-06-07, 03:36 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #75
Νομιζω ειναι το tracepath ( έτσι είναι στο Gentoo )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hwoarang : 30-06-07 στις 03:36.
Παρόμοια Θέματα
-
Μετάφραση του Arch Linux Wiki και του AUR στα Ελληνικά
Από flamelab στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 322Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-11, 14:48
Bookmarks