Καλησπέρα φόρουμ,
Έχει κανείς ιδέα πως να σετάρω το i-call στο pbxes.com ώστε να μπορώ να κάνω redirect όλες τις κλήσεις στο κινητό μου όταν λείπω;
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: pbxes.com & i-call setup
-
09-06-07, 22:34 pbxes.com & i-call setup #1
-
09-06-07, 23:14 Απάντηση: pbxes.com & i-call setup #2
Βεβαίως.
• Δημιούργησε ένα νέο trunk με τα στοιχεία του i-Call. (Στο dtmfmode: rfc2833, στο audio bypass: yes, στο register: yes)
• Δημιούργησε ένα classic extension με το νούμερο του κινητού σου, όπως ακριβώς θα το καλεί το trunk από το outbound route.
• Δημιούργησε ένα inbound route με το όνομα του trunk του 1ου βήματος, και στο Set Destination βάλε το extension του 2ου βήματος.
Ανάλογα με ποιο trunk θα χρησιμοποιήσεις στο outbound route, εξαρτάται αν θα έχεις αναγνώριση κλήσεων ή όχι.
Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε PM εδώ ή στο forum του PBXes (diafora).
-
10-06-07, 08:05 Απάντηση: pbxes.com & i-call setup #3
yianniscan ευχαριστώ για την απάντηση.
Παρά ταύτα μερικές διευκρινήσεις.
Έχω φτιάξει το trunk αλλά στο classic extension τι χρειάζεται να βάλω ακριβώς;
Μπορείς να κάνεις τον κόπο να δώσεις ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι το κινητό μου είναι το 6944444444
Extension Number:
Outbound CID
PSTN_Number
Voicemail & Directory:
Έχω φτιάξει και τα υπόλοιπα αλλά δεν κάνει redirect ενώ βλέπω την κλήση. Μπορείς να στείλεις τίποτα screenshot μέσω pm ή κάνε post εδώ ώστε να τα δούν και άλλοι που πιθανόν ψάχνουν το ίδιο.
Ευχαριστώ πολύ
-
10-06-07, 22:17 Απάντηση: pbxes.com & i-call setup #4
Σου απάντησα στο PM σου.
Παρόμοια Θέματα
-
How to setup & use NUT σε debian
Από sotnik στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-11, 23:01 -
UI wifi setup & feisty
Από Rama στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-07, 15:55 -
USR 9106 & WAN Setup
Από amrethymno στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-07, 21:29 -
Zyxel 2602HWL & voip setup για Skype
Από CostasDynamic στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-06, 12:30 -
Cisco 836 & 837 Easy Setup
Από Quadcore στο φόρουμ Cisco ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-04, 12:15
Bookmarks