Στις 12-07-2007 πήγα στο κατάστημα vodafone στην οδό Γκαντέμη , για να πληρώσω ένα λογαριασμό, εκεί με ενημέρωσαν οι υπάλληλοι σχετικά με την υπηρεσία vodafone 3 σε1 και πως θα είχα αρκετά μεγάλη έκπτωση όντας πελάτης τους. Δέχτηκα να το κάνω με το σκεπτικό να καταργήσω τον ΟΤΕ οριστικά μιας και το σταθερό το είχα μόνο για την υπηρεσία ίντερνετ που μου παρέχει. Ενημέρωσα όμως τον υπάλληλο πως λόγω του επαγγέλματος μου θα πρέπει να μην έχω προβλήματα και καθυστερήσεις κατά την ενεργοποίηση του ιντερνετ.. όπως με διαβεβαίωσε λοιπόν όχι μια αλλά περισσότερες φορές βλέποντας με διστακτική ΔΕΝ θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και το ίντερνετ θα είναι σε λειτουργία μέσα σε 12 εργάσιμες άντε 15… (ήξερα οτι θα είναι περίπου 20 μέρες αλλά σκέφτηκα οτι έχω και εγώ άδεια οπότε δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα)
Έκανα την αίτηση και μετά από 4 μέρες κάλεσα για να δω την πορεία της αίτησης μου και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά .. Μου είπαν πως όλα είναι εντάξει και περιμένουμε παράδοση γραμμής.
Για τις επόμενες 20 μέρες καλούσα και μόνιμα ήμουν σε αναμονή παράδοσης…
Μέχρι που έστειλα ένα φαξ διαμαρτυρίας στην εταιρία και την Δευτέρα στις 13-8-2007 με κάλεσε τεχνικός από την εταιρία για να μου πει για μια ακόμα φορά ότι είμαστε σχεδόν έτοιμοι και λογικά μέχρι Τετάρτη (15-8) θα είναι όλα έτοιμα.
Σήμερα είναι Πέμπτη (16-8) και με κάλεσε ο κύριος Ξεφτιλόπουλος από την εταιρία για να μου πει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε πόρτες!!!! Κάτι τέτοιο ΔΕΝ ισχύει φυσικά γιατί ο ΟΤΕ (πρώην υπάλληλος οτε είμαι) όταν δεν έχει διαθεσιμότητα μόλις στείλει οποιαδήποτε εταιρία το αίτημα το γυρίζει πίσω και τους ενημερώνει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγο μη διαθεσιμότητας …-Επίσης όταν έκανα την αίτηση έγινε έλεγχος διαθεσιμότητας άρα πήρα αυτόματα και σειρά…._ Κάτι τέτοιο όμως με εμένα δεν συνέβη… κανείς δεν μου έδωσε τέτοια ενημέρωση παρά μόνο υποσχέσεις. Ζήτησα να μου δώσουν την ημερομηνία που στάλθηκε το αίτημα στον ΟΤΕ αλλά μου λένε πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ μπορούν να το δουν και είναι ψέμα. Γνωρίζω καλά το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν όλοι οι πάροχοι για να ενημερώνονται από τον ΟΤΕ για τις γραμμές.
Το πρόβλημα είναι ότι μεν δεν μπορώ να διακόψω γιατί όπου και να πάω θα θέλω άλλον ένα μήνα αλλά και δεν μπορώ να περιμένω για κάτι που οφείλουν να έχουν κάνει.
Άρα οι κύριοι ίσως σύνδεσαν στην θέση μου κάποιον άλλο, γιατί δεν θέλω να υποθέσω ότι έχουν 10 άσχετους υπαλλήλους που κανείς δεν είδε την απόρριψη της γραμμής.
Το τηλέφωνο από τον τεχνικό δεν έγινε μέχρι τις 10 το βράδυ και έτσι αναγκαστικά να καλέσω εγώ για να δω τι έχει συμβεί. Πάλι μίλησα με κάποιον υπάλληλο που μου είπε θα με καλέσουν από αύριο κτλ..
Ζήτησα να μιλήσω με υπεύθυνο βάρδιας και μου έδωσαν τον κύριο Ασχετόπουλο. Ο οποίος μου είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μπορεί να κάνει και 40 μέρες και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Θεωρώ όμως ότι κοροιδέυουν τον κόσμο για να κερδίζουν χρόνο.Γιατί οι κύριοι γνωρίζουν πως κρατουν εγκλωβισμένους τους πελάτες
Σημερα κατέβασα την αίτηση για την επιτροπή τηλεπικοινωνιών αν και δεν νομίζω οτι θα κάνουν και πολλά... Και ίσως από Δευτέρα μιλήσω με τον δικηγόρο που έχω στο γραφείο μου....
και όλα αυτά για μια σύνδεση.....![]()
Εμφάνιση 1-15 από 44
Θέμα: vodafone -Hol no adsl
-
17-08-07, 12:18 vodafone -Hol no adsl #1Aν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας,θα πας εκεί που κοιτας!
-
17-08-07, 13:23 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #2
δηλαδή για να καταλάβω, ούτε με την πολυεθνική θα δούμε φως...γιατί ως απογοητευμένη συνδρομήτρια Forthnet, είπα να το δοκιμάσω με την Vodafone...τζίφος κι εκεί??? οκ, κατάλαβα, όχι ιντερνετ στο σπίτι, μόνο στο γραφείο...
-
17-08-07, 13:49 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #3
-
17-08-07, 17:34 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #4
H vodafone αγοράζει 200000 dslams για να φτιάξει ιδιόκτητο. Αν σας λέει κάτι αυτό.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimarass : 17-08-07 στις 17:35.
Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
17-08-07, 18:09 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #5
-
17-08-07, 18:16 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #6
εκτός αν τα αγοράζει για να ξεπλύνει χρήμα...!!!!
Πρίν λίγο με πήρε πάλι ο Ξεφτιλόπουλος τηλέφωνο.. για να μου πεί οτι δεν έχει κάτι νεότερο.... λες και δεν το ήξερα..... και του ζήτησα γραπτά τις ............. που μου λέει ....
Ρε γμτ... ιντερνετ ζήτησα οχι ταξίδι στο φεγγάρι... ΗΜΑΡΤΟΝ....Aν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας,θα πας εκεί που κοιτας!
-
17-08-07, 18:43 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #7
Αναφορικά με τις πόρτες που ανέφερες..
Οι πάροχοι συνήθως..''κοροιδεύουν'' τους υπαλλήλους οτι υπάρχουν πόρτες για να λένε στους πελάτες οτι υπάρχει διαθεσιμότητα.Απο το σύστημα του ΟΤΕ, δεν φαίνονται οι πόρτες του παρόχου. Όντως δεν πρέπει να είχε πόρτες στην περιοχή σου. Και μην ξεχνάς πως η vodafone πατάει πάνω στο δίκτυο της hol. Αυτό σημαίνει οτι δύο διαφορετικοί, αλλά συνεργάτες πάροχοι, μοιράζονται το δίκτυο με αποτέλεσμα οι πόρτες να τελειώνουν αρκετά γρήγορα.Τέλος σχετικά με την καταγγελία στην ΕΕΤ, αυτή θα ευσταθεί μόνο και εάν σου κόψουν το τηλ. Γιατί τώρα τι θα τους πεις?''Ξέρετε...είναι τελείως άσχετοι και ανοργάνωτοι αυτοί στην vodafone''?
Πάντως σε συγχαίρω για την υπομονή σου...
-
17-08-07, 22:28 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #8
εχω ανοιξει ενα νημα για vodafone....
σχετικα με το θεμα σου.
κακος πολυ κακος σου ειπαν για 12-15 εργασιμες και ακομα πιο πολυ κακος που τους πιστεψες.
αν εψαχνες λιγο πριν κανεις την αιτηση σου θα εβλεπες πως τυπικα μονο η παραδοση βροχου μπορει να παρει 13 εργασιμες.
κι ακομα χειροτερα μαλλον δεν διαβασες και το συμβολαιο που υπεγραψες γιατι θα ξερες οτι μπορει να παρει οχι 40 αλλα και 45 εργασιμες!
περα απο αυτο τωρα.
πιστευω πως ο υπαλληλος ηθελε να πουλησει και σε δελεασε. ασχετα αν κι απο πανω τους λενε δωστε πραμα.
νομικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. μονο να αναμενεις την παροδο των 45 εργασιμων και να κινηθεις αν ειναι εφικτο. απο κει και περα μπορεις να τους στησεις στο τοιχο στελνοντας εμαιλ διαμαρτυριας σε αυτους και σε περιοδικα του χωρου.
το παραμυθι μολις αρχισαν οι διαμαρτυριες και την ακυρωση-επιστροφη αιτησης λογο διαθεσημοτητας το περασα με την βιβοντι. καταγγελια εκανα αλλα δεν πειρα καποια απαντηση ακομη και δεν ξερω κι αν ευσταθει.
οντος η vodafone εχει προβλημα γιατι η hol δεν μπορει να καλυψει τις αναγκες της. το χουνε καταλαβει κι δημοσιευματα θελουν να φερουν την vodafone να ξεκεινα δικο της ιδιοκτητο.
προσωπικα νομιζω ευσταθουν γιατι δεν νομιζω να επιτρεψει στην hol να χαλασει την εικονα που εχει στησει καιρο τωρα.
-
17-08-07, 23:18 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #9
Οπως τα λεει ο player74 είναι περίπου. Κάνε λίγο υπομονή και πιστεύω οτι θα σε αποζημιώσει η υπηρεσια με τα πλεονεκτήματα της....
-
17-08-07, 23:49 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #10
υπομονη έκανα όσο είχα άδεια... τώρα δεν έχω άλλη γιατί βάζω σε κίνδυνο την δουλειά μου...
Δεν με αφορά το πρόβλημα μεταξύ των εταιριών.. με αφορά η σταση τους απέναντι μου η οποία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...
τώρα όσο για τα υπολοιπα.. ΝΑΙ τώρα δεν έχει πόρτες.. όμως φίλε μου την αίτηση την έκανα 12-7 και τότε ΕΙΧΕ πόρτες... αρα... κοψε το λαιμό σου να με συνδέσεις... είναι πολύ απλά τα πράγματα...
τεσπα.. λογικά Δευτερα θα έχω την καταγγελια και στην γραμματεία καταναλωτών και βλέπουμε...Aν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας,θα πας εκεί που κοιτας!
-
18-08-07, 00:37 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #11
Στην Ελλάδα ζεις. Η νοοτροπία φταίει και το σύστημα.Παραπονιέσαι, ωστόσω να σε δω τι θα ψηφίσεις στις 16 Σεπτέμβρη. Όταν θα ρίχνεις τη ψήφο σου, σκέψου όσα έγραψες σε αυτό το post και αναρωτήσου γιατί σε αυτή τη χώρα κανείς δε σε ακούει , και δεν έχει να χάσει και κάτι που δε σε ακούει!!!
Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
18-08-07, 00:43 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #12
Τοτε θα πάω στην Αφρική να ζω με του Μασάι..
Αν και δε βρίσκω λίγο υπερβολικό γιατί ο Ελληνας πάντα της αρπαχτης θα ειναι οτι κυβερνηση και να εχει πάνω... Δεν υπάρχει λόγος να το τραβαμε τόσο πολύ.. εγώ την γνώμη σας ζήτησα και ίσως να το διαβάσει και κάποιος που σκεφτοταν να αλλαξει εταιρία και να προλαβα αλλη μια κατάσταση σαν την δική μου...Aν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας,θα πας εκεί που κοιτας!
-
18-08-07, 00:50 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #13
Μη κοροιδεύεις και πολύ τους Μασάι. Έτσι κοροϊδεύαμε κάποτε και τους δυτικούς (κάποιοι καημένοι ακόμα το κάνουν) και τώρα τρέχουμε από πίσω τους......
Της αρπαχτής είναι όλοι οι άνθρωποι στον Πλανήτη. Το θέμα είναι γιατί μόνο οι Έλληνες το καταφέρνουν!!Μάλλον γιατί κανείς δεν τους εμποδίζει.Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
18-08-07, 02:06 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #14
θελω να ξαναπω νομικα δεν μπορεις να κανεις κατι.
κι οσο και να χτυπιεσε κι ας εχεις το δικιο με το μερος σου αδικα χτυπιεσε.
χαλαρωσε κοιτα να περασεις ενα καλο σαββατοκυριακο γιατι ολοι εκει μεσα αυτο θα κανουν μιας και δεν ειναι εργασιμες και θα δουλευουν με κατα πολυ μειομενο (και λογο καλοκαιριου) προσωπικο.
οταν ερθει η δευτερα ξανασκεψουτο και δες πια κινηση ειναι καλυτερα να κανεις.
απο προσωπικη εμπειρια μπορει νομικα να μην μπορεις να κανεις κατι αλλα οι καταγγελιες για καθυστερησεις, παραπλανηση και προσπαθεια δεσμευσης-ομηριας την περνουν σοβαρα στην εεττ. συνηθως βγαζει συμπερασματα και ριχνει γενικα προστημα οταν παραγινετε το κακο.
-
18-08-07, 11:29 Απάντηση: vodafone -Hol no adsl #15
τα νομικά θα τα δεί ο δικηγόρος, δεν τα γνωρίζω εγώ...
Οσο για το σκ δεν θα είναι καλό, γιατί Δευτερα εγώ πρεπει να ξεκινήσω δουλεια και δεν μπορώ εξαιτιας τους.
οσο για τις καταγγελίες εννοείται οτι Δευτέρα πρωί πρωί θα έχουν γίνει... Απλά μαζευω τα έντυπα , συμβόλαια κτλ...
το πρόβλημα δεν ειναι αν θα τους καταγγείλω ή οχι όμως... το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να δουλεψω και αυτό για μένα είναι καθημερινή χασούρα χρημάτων που κανείς δεν θα μου τα δώσει!Aν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας,θα πας εκεί που κοιτας!
Παρόμοια Θέματα
-
vodafone-hol
Από philip80 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-08, 20:34 -
Νέα προγράμματα Vodafone ADSL και Vodafone «3 σε 1»
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-07, 15:09 -
Vodafone - HOL ADSL
Από unit345 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-07, 17:35
Bookmarks