Σελ. 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 4567811 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 182
    Περιοχή
    Κυπαρισσία
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    20630/1024
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
    Router
    Oxigen
    Καλησπέρα σ’όλους,
    Μήπως κάποιος έχει βάλει ups σε εκτυπωτή XEROX 8560 (απ’ αυτούς με τα στέρεα μελάνια) γιατί κάθε φορά που κόβετε το ρεύμα μου πετά το μισό μελάνι. Έχω δοκιμάσει 3 ups από 1000 έως 2000 VA αλλά κανένα δεν δουλεύει σωστά. Ρώτησα τη XEROX και ένας τεχνικός μου είπε να βάλω ένα APS το όπιο κάνει περίπου 1000€ (τόσο κάνει και ο εκτυπωτής) Του είπα ΟΚ! αλλά μου δύνης χαρτί ότι ο εκτυπωτής θα δουλεύει κανονικά και δεν θα δώσω τζάμπα τα λεφτά και μου είπε όχι δεν σου εγγυούμαι. Δηλαδή ο αρμόδιος τεχνικός μου λέει να πάρω το συγκεκριμένο ups με 1000€ χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψει σωστά ο εκτυπωτής αλλά τι τον νοιάζει αυτός θα δώσει το χιλιάρικο.

Περιοχή
    Stuttgart/Μελίσσια
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24/1, 300/50
    ISP
    OTE / VF Deutschland
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Router
    DSL-AC68U/Fritz 6690Cable
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από strider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν δοκίμασα το Pro. Το σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω ότι μου χρειάζεται τίποτα άλλο. Του είπα να κλείνει το PC όταν μείνουν 5 λεπτά για το τέλος της μπαταρίας και τελείωσα.

Αυτό που μου λείπει αλλά δεν το έχει το Pro είναι ένα καλό log, με την ώρα που μπήκε στη λειτουργία η μπαταρία. Έχει μόνο αυτό το συνολικό με πόσες φορές είχε πέσει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά δεν μπορείς να δεις πότε έγιναν αυτά.
    Λοιπόν:

Έχω ένα SmartUps 1000 του 2000. Αυτή τη στιγμή το software με το οποίο κάνω το management είναι το "APC PowerChute Business Edition Basic server edition" v. 7.0.4 build 114. To software είναι του 2005 (τότε το κατέβασα) και το τρέχω σε Win 2000 AS (δεν ξέρω για XP). Έχει κανονικό event log με ημέρα/ώρα που "μπήκαν" οι μπαταρίες κλπ. Και απ' ότι θυμάμαι, και το "μαμίσιο" software του 2000 είχε κανονικό και λεπτομερές log. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές........
    Βασίλης

isurfer@outlook.com.gr

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Fritz 7390
    SNR / Attn
    10(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από isurfer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν:

Έχω ένα SmartUps 1000 του 2000. Αυτή τη στιγμή το software με το οποίο κάνω το management είναι το "APC PowerChute Business Edition Basic server edition" v. 7.0.4 build 114. To software είναι του 2005 (τότε το κατέβασα) και το τρέχω σε Win 2000 AS (δεν ξέρω για XP). Έχει κανονικό event log με ημέρα/ώρα που "μπήκαν" οι μπαταρίες κλπ. Και απ' ότι θυμάμαι, και το "μαμίσιο" software του 2000 είχε κανονικό και λεπτομερές log. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές........
    Ναι βρε συ, γράψε λάθος. Αυτό που ήθελα να γράψω είναι:

"Αυτό που μου λείπει αλλά δεν το έχει το Personal είναι ένα καλό log, με την ώρα που μπήκε στη λειτουργία η μπαταρία. Έχει μόνο αυτό το συνολικό με πόσες φορές είχε πέσει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά δεν μπορείς να δεις πότε έγιναν αυτά."

Θα βάλω και εγώ το Pro γιατί αυτό το feature το θέλω.
    ------- In the Flesh? -------

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Μήπως οι *Professional Editions* ΔΕΝ είναι freeware;
    Μια τέτοια ***στιά κάνει η Plextor με τα "PlextTools Professional XL".
    Δεν φτάνει που δίνουμε ένα κάρο λεφτά (το 716SA όταν το αγόρασα κόστιζε 3πλάσια σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα της Pioneer, NEC κλπ) θέλουν να μας τα πάρουν και απ' το software.
    Πείτε μου τι να κατεβάσω γιατί νομίζω πως δεν υπάρχει μόνο ένα business edition...

Κατά τα άλλα έκανα μια βόλτα προ ολίγου στην *Silicon Valley* a.k.a. Stournari St. και ρώτησα στο Πλαίσιο (μεταξύ άλλων και) για το περιβόητο IEC (3πινο) πολύπριζο.
    Το παιδί που με εξυπηρέτησε δήλωσε άγνοια κι εμένα δεν πήρε το μάτι μου τίποτα στα ράφια...
    Για δώσε τα στοιχεία αυτού που πήρες ρε strider να το ψάξω και αλλού.
    (ούτε μάρκα δεν έχεις αναφέρει αν θυμάμαι καλά)

Παρέλαβα και το επισκευασμένο NRG Guard προχθές (ελέω "σοφέρ", ήταν έτοιμο 1 βδομάδα+ νωρίτερα)
    Το 'χω αφήσει πακεταρισμένο σε μια γωνιά χωρίς να το δοκιμάσω (η πλάκα είναι ότι ενώ η μισή Ελλάδα έχει κατά διαστήματα διακοπές ρεύματος, σε εμάς δεν έπεσε ούτε μια φορά!) και θα το μεταφέρω μέσα στο ΣΚΔ στον αδελφό μου.
    Οπότε για κατάσταση λειτουργίας κλπ ενημέρωση προσεχώς.
    Ο τεχνικός με τον οποίο μίλησα, μου 'πε ότι έχει αντικασταθεί η "πλακέτα" και οι συσσωρευτές (...)
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Fritz 7390
    SNR / Attn
    10(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από -21grams Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως οι *Professional Editions* ΔΕΝ είναι freeware;
    ......................................................

Κατά τα άλλα έκανα μια βόλτα προ ολίγου στην *Silicon Valley* a.k.a. Stournari St. και ρώτησα στο Πλαίσιο (μεταξύ άλλων και) για το περιβόητο IEC (3πινο) πολύπριζο.
    Το παιδί που με εξυπηρέτησε δήλωσε άγνοια κι εμένα δεν πήρε το μάτι μου τίποτα στα ράφια...
    Για δώσε τα στοιχεία αυτού που πήρες ρε strider να το ψάξω και αλλού.
    (ούτε μάρκα δεν έχεις αναφέρει αν θυμάμαι καλά)
    Είναι free, το δοκίμασα πριν λίγο, αλλά δεν υποστηρίζει το UPS μου. Φαίνεται εξαιρετικό αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να του κάνω ADD το Back-ups 1500VA. Θέλει από smart-ups και πάνω.

Ρε συ πήγα σε 3 Πλαίσιο (Στουρνάρη, Ψυχικό, Mall) και το είχαν και οι 3. Αυτά πριν 1,5-2 μήνες. Στο Mall πήγα και πριν 10 μέρες και το είδα εκεί. Στο Πλαίσιο της Στουρνάρη είναι κρεμασμένα χαμηλά αριστερά από τα demo UPS, απέναντι από τις κάρτες γραφικών. Δεν είπα μάρκα γιατί είναι noname. Σε διάφανο πλαστικό σακουλάκι όπως κάτι usb και άλλα καλώδια που πουλάει το Πλαίσιο.
    Θα το αγοράσω και θα στο φέρω σπίτι, άπιστε Θωμά
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος strider : 08-03-08 στις 00:16.

Περιοχή
    Stuttgart/Μελίσσια
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24/1, 300/50
    ISP
    OTE / VF Deutschland
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Router
    DSL-AC68U/Fritz 6690Cable
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από strider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι βρε συ, γράψε λάθος. Αυτό που ήθελα να γράψω είναι:

"Αυτό που μου λείπει αλλά δεν το έχει το Personal είναι ένα καλό log, με την ώρα που μπήκε στη λειτουργία η μπαταρία. Έχει μόνο αυτό το συνολικό με πόσες φορές είχε πέσει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά δεν μπορείς να δεις πότε έγιναν αυτά."

Θα βάλω και εγώ το Pro γιατί αυτό το feature το θέλω.
    Προφανώς δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λές, απλά είμαι σχεδόν σίγουρος
    ότι το personal edition με το οποίο συνοδευόταν αρχικά το δικό μου, είχε πλήρες log.
    Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη, γιατί πάνε και 7+ χρόνια........
    Βασίλης

isurfer@outlook.com.gr

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Fritz 7390
    SNR / Attn
    10(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από isurfer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λές, απλά είμαι σχεδόν σίγουρος
    ότι το personal edition με το οποίο συνοδευόταν αρχικά το δικό μου, είχε πλήρες log.
    Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη, γιατί πάνε και 7+ χρόνια........
    Το τωρινό δεν έχει. Λέει μόνο το συνολικό χρόνο που ήταν σε μπαταρία για 1, 2, 3, ή 4 weeks. Τίποτα άλλο από Log.

Νομίζω ότι η εξήγηση είναι ότι στα smart-ups υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής αυτής της πληροφορίας ενώ στα back-ups δεν υπάρχει. ή αν υπάρχει είναι απενεργοποιημένη με hardware/firmware τρόπο. Για αυτό δεν δίνει το Pro στο back-ups.

Επίσης αν η δυνατότητα αυτή είναι ενεργοποιημένη στο δικό σου (αφού είναι smart-ups) τότε ίσως το παλιό Personal (και φυσικά και το Pro) να το υποστήριζε. Πάντως, τώρα, το Pro δεν υποστηρίζει καθόλου τη σειρά back-ups, ενώ το Personal δεν έχει log.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος strider : 08-03-08 στις 15:17.

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από strider
    Ρε συ πήγα σε 3 Πλαίσιο (Στουρνάρη, Ψυχικό, Mall) και το είχαν και οι 3. Αυτά πριν 1,5-2 μήνες. Στο Mall πήγα και πριν 10 μέρες και το είδα εκεί. Στο Πλαίσιο της Στουρνάρη είναι κρεμασμένα χαμηλά αριστερά από τα demo UPS, απέναντι από τις κάρτες γραφικών. Δεν είπα μάρκα γιατί είναι noname. Σε διάφανο πλαστικό σακουλάκι όπως κάτι usb και άλλα καλώδια που πουλάει το Πλαίσιο.
    Θα το αγοράσω και θα στο φέρω σπίτι, άπιστε Θωμά
    Τέτοια γκαβομάρα έχω; ΟΚ, θα ξανακατέβω την επόμενη βδομάδα και θα τα ψάξω ένα-ένα.

Σχετικά με την απουσία *λεπτομερούς* log:
    Είναι σημαντικό μειονέκτημα. Ακόμα και το UPSMON έχει πολλαπλή επιλογή για όποια events επιθυμεί ο χρήστης.
    Και μιλάμε για ένα λογισμικό που δεν αφορά μία και μόνο μάρκα όπως το PowerChute, αλλά μία ευρεία γκάμα UPS.
    Αυτοί εκεί στην APC έχουν ένα κάρο surveys (συμπλήρωσα ήδη ένα κατά το registration του προϊόντος), ίσως αν οι κάτοχοι έστελναν μαζικά requests για κάτι που θα 'πρεπε να θεωρείται αυτονόητο, να το συμπεριελάμβαναν στην επόμενη έκδοση.
    Απ' την άλλη μεριά, κρίνοντας απ' τον ρυθμό ανανέωσης του software, το επόμενο update που θα κάνει η APC θα 'ναι μάλλον για τον διάδοχο των Vista, οπότε...

Μιά ερώτηση ακόμα:
    Σε αυτό το "Your battery backup will intervene" έχεις αφήσει στις default τιμές;
    (above 264 Volts/below 194 Volts)

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Fritz 7390
    SNR / Attn
    10(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Το πολύπριζο είναι μαύρο. Με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο πολύπριζο γιατί το καλώδιο είναι μαζεμένο. Ρώτησε τον υπάλληλο καλύτερα.

Έστειλα και εγώ παρατήρηση για το log στην APC.

Το άφησα στις default τιμές και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα ως τώρα.

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Τελικά χθες συνέβη και εδώ ένα blackout (με διάρκεια ~½ ώρα), το διάστημα εκείνο όμως το PC ήταν off οπότε...
    Δεν ξέρω αν το έχω απενεργοποιήσει και δεν το θυμάμαι, αλλά sound alarm ΔΕΝ υπήρξε - το ups μπήκε βεβαίως στη battery mode λειτουργία και ακούγοταν αμυδρά και ο ανεμιστήρας του.
    Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να δοκίμαζα κανένα *cold start* ή όπως λέγεται τέλος πάντων, δεν το έκανα.
    Αντίθετα έκλεισα και το τροφοδοτικό του PC (έχει 2 leds on) για να δω αν άλλαζε κάτι (...)

Έως την Παρασκευή θα (ξανά)κατέβω στο Πλαίσιο και θα ψάξω απ' άκρη σε άκρη σε όλο το τμήμα του 1ου ορόφου που έχουν καταχωνιάσει το περίφημο IEC πολύπριζο.
    Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι no name, ακόμα και πιο ευτελή προϊόντα (καλώδια, adptorάκια κλπ) έχουν μια μάρκα...

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Fritz 7390
    SNR / Attn
    10(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έως την Παρασκευή θα (ξανά)κατέβω στο Πλαίσιο και θα ψάξω απ' άκρη σε άκρη σε όλο το τμήμα του 1ου ορόφου που έχουν καταχωνιάσει το περίφημο IEC πολύπριζο.
    Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι no name, ακόμα και πιο ευτελή προϊόντα (καλώδια, adptorάκια κλπ) έχουν μια μάρκα...
    Βρήκα την απόδειξη.

Κωδικός: 697060
    Είδος: Πολύπριζο για UPS (4 θέσεων)

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Update:
    (1) Το NRG Guard όντως επιδιορθώθηκε και δουλεύει *κανονικά*. Φυσικά ως κάτοχος πλέον του APC, το πάσαρα στον αδελφό μου οπότε δεν έχω ιδία αντίληψη...

(2) Χθες είχε ένα blackout της μιας ώρας και διαπίστωσα τις δυνατότητες του APC σε πραγματικές συνθήκες.
    Θα μπορούσα να έχω κάνει νωρίτερα ένα "Self-Test", αλλά σκέφτηκα ότι με τα προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ αυτές τις ημέρες, ήταν θέμα χρόνου.
    Με τρέχουσα κατανάλωση 150W, είχα ένδειξη για ~35 λεπτά σε battery mode, οπότε τα σχόλια περιττεύουν.
    Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ο θόρυβος που έκανε. Όχι το UPS, αλλά το τροφοδοτικό.
    Και επειδή μιλάμε για Seasonic των οποίων ο παραγόμενος θόρυβος είναι από ανεπαίσθητος έως ανύπαρκτος, ομολογώ ότι ανησύχησα.
    Τώρα τι ακριβώς συνέβη, ιδέα δεν έχω - οι ανεμιστήρες του Seasonic πάντως, δεν ήταν η αιτία.
    Ακόμα και μετά το shutdown ο θόρυβος παρέμενε και σταμάτησε οριστικά μόνο όταν έκλεισα το διακοπτάκι στο πίσω μέρος του PSU.
    (γνωστά και χιλιοειπωμένα, υπάρχουν 2-3 ledάκια στο motherboard που *καίνε* ρεύμα ακόμα κι όταν το PC είναι off)

(3) Αν κάτι με ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι (ελέω Fritz/VoIP τηλεφωνίας) έμεινα χωρίς σταθερό τηλ. για 1 ώρα.
    Αναλογιζόμενος ότι το APC παρέχει επαρκή τροφοδοσία για μισή και πλέον ώρα για PC+monitor, σκέφτομαι ότι για το router + 2 βάσεις ασυρμάτων ο αντίστοιχος χρόνος θα ήταν πολλαπλάσιος.
    Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι είχα στα χέρια μου το πολυπόθητο πολύπριζο που τείνει να γίνει Holy Grail. Όλοι γνωρίζουν την υπάρξη του κανείς δεν το 'χει δει.

Τι άλλο να πω. Όπως έγραψα παραπάνω την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε φίλος μου στο Πλαίσιο και τα πήρε όλα αμπάριζα ξανά-μανά χωρίς αποτέλεσμα.
    Κάνοντας αναζήτηση στο Google, βρήκα τα εξής:
    < HTML:
    http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?s=&showtopic=43761&view=findpost&p=412087
    < HTML:
    http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=394293&postcount=14
    που οδηγούν στο
    http://www.axd.gr/product_info.php?m...oducts_id=3198
    "Gembird 5 θέσεων"
    Έλα όμως που το μαγαζί βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη...
    +7,5 € μεταφορικά για παραγγελίες μκικρότερες των 49 €

Δυστυχώς μέσω του site του Πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αναζήτηση βάσει κωδικού προϊόντος, οπότε το #697060 μάλλον δεν θα φανεί χρήσιμο.
    Εκτός και αν αξιωθούν να απαντήσουν αν τους στείλω mail (δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν για κάτι τόσο φτηνό)

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος:
    http://ebwstore.com/osc/product_info...oducts_id=7853
    33€ για το *official APC accessory* "POWER CORD IEC320/C14 TO C7/7 SCHUKO"

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Exclamation
    Μάλλον βιάστηκα να μιλήσω...
    Νέο blackout στις 20:45 σήμερα (με διάρκεια ~1½ ώρα) και το APC δεν πήρε είδηση.
    Το PC έκλεισε!
    Μετά φυσικά έκανα *cold start*, αλλά ΤΙ να το κάνω αυτό;
    Εμένα (και κάθε άλλο χρήστη νομίζω) με ενδιαφέρει πρωτίστως να κλείσω ομαλά τα όποια προγράμματα τρέχουν σώζοντας αρχεία κλπ και φυσικά η ΥΓΕΙΑ των σκληρών δίσκων
    Τη στιγμή εκείνη είχα στο μtorrent 3~4 *foreign TV series* HD Videos x264 με μέγεθος 1,1 GB έκαστο - ευτυχώς είχαν μόλις τελειώσει και έκανα μόνο seed.
    Το να διακόπτεται με βίαιο τρόπο η λειτουργία των σκληρών ειδικά όταν αυτοί διαβάζουν/γράφουν (όχι δηλ. σε idle καταστάσεις τύπου web browsing κλπ) δεν νομίζω πως είναι και ότι καλύτερο...

Όπως ήταν αναμενόμενο και στο log του PowerChute Personal έχει καταγραφεί ΜΟΝΟ το χθεσινό blackout.
    Να σημειώσω ότι όσον αφορά τις ρυθμίσεις, έχω θέσει το "Sensitivity" στην default τιμή του Medium.
    Έχω την εντύπωση δε, ότι αυτό αφορά ΜΟΝΟ τις αυξομειώσεις τάσης (ή κάνω λάθος; )
    Τώρα αν χρειάζεται να θέσω το Sensitivity στο High για να μπορεί να κάνει sensoring σε κοτζάμ black-out τι να πω;
    Υποτίθεται ότι η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των UPS (τουλάχιστον σε SOHO επίπεδο) θα έπρεπε να έχει και το καλύτερο response time (ή όπως αλλιώς ονομάζεται ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ του power failure και του battery mode)

Ετοιμάζω mail προς το κυτίο παραπόνων της APC, αυτό που συνέβη ήταν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    Το NRG μπορεί να χάλασε σε (πολύ) σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι εκείνο το σημείο όμως ΔΕΝ είχε "χάσει" κανένα black-out.

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Fritz 7390
    SNR / Attn
    10(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Update:
    Τι άλλο να πω. Όπως έγραψα παραπάνω την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε φίλος μου στο Πλαίσιο και τα πήρε όλα αμπάριζα ξανά-μανά χωρίς αποτέλεσμα.
    ......................................
    Δυστυχώς μέσω του site του Πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αναζήτηση βάσει κωδικού προϊόντος, οπότε το #697060 μάλλον δεν θα φανεί χρήσιμο.
    Εκτός και αν αξιωθούν να απαντήσουν αν τους στείλω mail (δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν για κάτι τόσο φτηνό)
    Έλα ρε, πάρε ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο της γειτονιάς σου και ρώτα τον υπαλληλο αν έχουν το IEC-->DIN πολύπριζο. Αν δεν καταλαβαίνει, δώσε του τον κωδικό να το δει στο σύστημα και να σου πει σε ποιο κατάστημα έχουν κομμάτια (στην απίθανη περίπτωση που του έχει τελειώσει)

Μάλλον βιάστηκα να μιλήσω...
    Νέο blackout στις 20:45 σήμερα (με διάρκεια ~1½ ώρα) και το APC δεν πήρε είδηση.
    Το PC έκλεισε!
    Μετά φυσικά έκανα *cold start*, αλλά ΤΙ να το κάνω αυτό;
    Εμένα (και κάθε άλλο χρήστη νομίζω) με ενδιαφέρει πρωτίστως να κλείσω ομαλά τα όποια προγράμματα τρέχουν σώζοντας αρχεία κλπ και φυσικά η ΥΓΕΙΑ των σκληρών δίσκων
    Τη στιγμή εκείνη είχα στο μtorrent 3~4 *foreign TV series* HD Videos x264 με μέγεθος 1,1 GB έκαστο - ευτυχώς είχαν μόλις τελειώσει και έκανα μόνο seed.
    Το να διακόπτεται με βίαιο τρόπο η λειτουργία των σκληρών ειδικά όταν αυτοί διαβάζουν/γράφουν (όχι δηλ. σε idle καταστάσεις τύπου web browsing κλπ) δεν νομίζω πως είναι και ότι καλύτερο...

Όπως ήταν αναμενόμενο και στο log του PowerChute Personal έχει καταγραφεί ΜΟΝΟ το χθεσινό blackout.
    Να σημειώσω ότι όσον αφορά τις ρυθμίσεις, έχω θέσει το "Sensitivity" στην default τιμή του Medium.
    Έχω την εντύπωση δε, ότι αυτό αφορά ΜΟΝΟ τις αυξομειώσεις τάσης (ή κάνω λάθος; )
    Τώρα αν χρειάζεται να θέσω το Sensitivity στο High για να μπορεί να κάνει sensoring σε κοτζάμ black-out τι να πω;
    Υποτίθεται ότι η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των UPS (τουλάχιστον σε SOHO επίπεδο) θα έπρεπε να έχει και το καλύτερο response time (ή όπως αλλιώς ονομάζεται ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ του power failure και του battery mode)

Ετοιμάζω mail προς το κυτίο παραπόνων της APC, αυτό που συνέβη ήταν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    Το NRG μπορεί να χάλασε σε (πολύ) σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι εκείνο το σημείο όμως ΔΕΝ είχε "χάσει" κανένα black-out.
    Σε 5 test και αλλές τόσες διακοπές που έκανε αυτές τις μέρες το δικό μου δούλεψε κανονικά. Αν ξαναδείς πρόβλημα πάρτους τηλέφωνο να σου στείλουν άλλο.

Όσο για το θόρυβο του τροφοδοτικού που είπες παραπάνω.... μήπως το τροφοδοτικό σου είναι active PFC?
    Αν είναι έτσι τότε ΜΗΝ χρησιμοποιείς τέτοιο UPS, πρέπει να πας στη σειρά smart-ups που βγάζει true sine waveform. Ή να έχεις τροφοδοτικό passive PFC.

Περιοχή
    Γκορυτσά, Ασπρόπυργος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ISDN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΡΙΑΣΙΟ
    Router
    Draytek 2850Vn
    SNR / Attn
    8(dB) / 6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    1. Τα seasonic είναι active PFC
    2. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις UPS επειδή το seasonic κάνει λίγο θόρυβο. Δεν θα πάθει τίποτα.
    3. Το ότι κλείνει ο υπολογιστής σχετίζεται μόνο με το UPS
    4. Και δυστυχώς, η αγορά UPS είναι λαχείο. Και εγώ έχω ένα πανάκριβο της MGE, και σε ένα 10-20% των διακοπών κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής. Δεν μπορείς όμως να τεκμηριώσεις βλάβη. Αν το έχεις πάρει από πλαίσιο, προσπάθησε μήπως σου το αλλάξουν με άλλο...

Σελ. 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 4567811 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Τί να κάηκε ;
    Από Antonis94 στο φόρουμ Motherboards, CPU και memory
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-08, 21:07
  2. 660hw-67 καηκε???
    Από sada12 στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-07, 18:13
  3. Κάηκε το PC!!!
    Από Valder στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-05, 19:16

Tags για αυτό το Θέμα