Καταρχάς να ευχαριστήσω προκαταβολικά όσους ασχοληθούν με το πρόβλημά μου.
Εδώ και μερικές μέρες δεν έχω τους ήχους των windows και ήχους από sites όπως π.χ. το youtube...
Το εικονίδιο για τη ρύθμισή του ήχου έχει σβηστεί από τη γραμμή εργασιών και παρόλο που έχω δοκιμάσει πολλές φορές να το επαναφέρω από τον πίνακα ελέγχου δεν έχω καταφέρει τίποτα.
Τα αρχεία των ήχων στο φάκελο των windows υπάρχουν και αναπαράγονται κανονικά με το media player.
Το media player και άλλα παρόμοια προγράμματα αναπαράγουν κανονικά ήχους και βιντεο με ήχο.
Ελπίζω με αυτά τα λίγα που έγραψα να σας βοηθήσω να καταλάβετε το πρόβλημά μου ώστε να μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να βοηθήσετε έμενα με τις συμβουλές σας.
Υ.Σ. Έκανα εγκατάσταση σε νεότερη έκδοση του realtek αλλά δεν έγινε τίποτα.
Εμφάνιση 1-15 από 46
Θέμα: Πρόβλημα με τον ήχο
-
12-04-08, 11:18 Πρόβλημα με τον ήχο #1
-
12-04-08, 13:14 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #2
1.Ξαναπερνάς τους drivers της κάρτας ήχου (αν είναι ενσωματωμένη, υπάρχουν στο cd της μητρικής).
2.System Restore (=Επαναφορά Συστήματος)
-
14-04-08, 15:58 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #3
Έχεις κάνα ερωτηματικό στο device manager? Για τι υποσύστημα ήχου μιλάμε?
Και φυσικά.....PC1:14600kf, 4070ti, z690, PC2:8600k, rx 6600, z370, PC3:2700k, GTX 1070, P67
PC4:12600kf, rx9070, B760, PC5:4770k, rtx3060ti, z97, PC6:Lenovo Thinkcentre M71E
Work PC, 13500, GTX 970, B660
Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs
-
18-04-08, 01:25 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #4
Δεν γίνεται τίποτα με update και στο device manager δίχνει πως λειτουργεί κανονικά...
μήπως φταίνε τα windows;
Να κάνω φορμάτ;
-
18-04-08, 02:16 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #5
Επαναφορά συστήματος δοκίμασες ;
-
19-04-08, 19:23 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #6
Δεν έχω ιδέα πως μπορώ να κάνω Επαναφορά συστήματος...
-
19-04-08, 21:09 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #7
Η διαδικασία επαναφοράς δεν ειναι τίποτα σπουδαίο,δυστυχώς δεν θυμάμαι να σου πω πώς γίνεται,αλλά πρώτη φορά που έκανα την έκανα με ιδιαίτερη ευκολία.Νομίζω πας βοηθήματα/εργαλεία συστήματος/επναφορά συστήματος.Το θέμα είναι οτι για ναγίνει η επαναφορά,νομίζω πως πρεπει να υπάρχει και αρχικά μια ρύμθιση στο bios,που στα defaults δεν ειναι επιλεγμένη.Αν δεν σε βοήθησα ιδιαίτερα,δεν πειράζει,νομίζω οτι η επαναφορά δεν θα φέρει καποιο αποτέλεσμα,αφού πρεπει να γνωρίζεις την ημερομηνία που άρχισε αυτό το πρόβλημα.Μπορείς να πας στον πίνακα ελέγχου/ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής/ και στην καρτέλα "ήχοι" να δεις αν λοίπουν δείγματα ήχων απο τις αντιστοιχισμένες λειτουργίες των windows.Αν νια,τοτε βαλε χειροκήνητα τους ήδη υπάρχοντες στο φάκελο.Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις το "plus!".Είναι πακέτο θεμάτων και ήχων αρκετά καλύτερων απο των windows.Τώρα για το youtube που λες,μπορεί να φταίει κάποιος αποκωδικοποιητής.Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά το flashplayer(αν ειναι αυτό το υπεύθυνο πρόγραμμα, ή οποιοδήποτε άλλο).
-
20-04-08, 04:18 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #8
Επαναφορά,
Εναρξη>Βοήθεια και Υποστήρηξη>Επιλογή μιάς Εργασίας>Επαναφορά Συστήματος.
@ Stathis_P : Δέν εχει σχέση με το BIOS.
-
20-04-08, 12:38 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #9
Ευχαριστώ πολύ cranky όσο και να έψαχνα δεν θα το έβρισκα...
Αν κάνω επαναφορά τι θα γίνει με τις ρύθμισεις που έχει τώρα ο υπολογιστής μου;
ΑΑΑΑ!!!!!! και κάτι άλλο, όλα ξεκίνησαν όταν έσβισα κάποιο πρόγραμμα επιδή ήταν δύο φορές περασμένο (K-Lite Codec Pack for KTV).
Λέτε να φταίει αυτό;
-
20-04-08, 14:23 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #10
Μου φαίνεται παράξενο !!
Πως δεν σε προειδοποίησε την δεύτερη φορά οτι ήδη υπάρχει στον υπολογιστή σου ;
Τί θα έκανα εγώ :
Απεγκατάσταση εντελώς του K-Lite Codec Pack for KTV, και επανεκκίνηση για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.Αν το πρόβλημα διορθωθή, εγκαθιστάς πάλι τους codecs.
Μετά απο εγκατάσταση/απεγκατάσταση προγραμμάτων, πάντα επανεκκίνηση.
Η επαναφορά συστήματος δεν επιρρεάζει ρυθμίσεις (δεν ξέρω, βέβαια και ποιές εννοείς).
-
20-04-08, 14:57 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #11
houlio επειδη ποτε δεν ξερει κανεις , το ηχειακι (εικονιδιο) κατω δεξια των win απο οπου ρυθμιζεις την ενταση του ηχου το ελεγξες?(μου ειχε συμβει καποτε μετα απο απεγκατασταση των ρεαλτεκ και εγκατασταση νεας εκδοσης μετα να μην ακουγεται τιποτα και μετα απο εγκαταστασεις-απεγκαταστασεις ειδα οτι κατι ειχε γινει και ειχε ρυθμιστει στην σιγαση ο ηχος
) .
μπορεις να ελεγξεις και τις ρυθμισεις του ρεαλτεκ μηπως εκει τρεχει κατι.
-
22-04-08, 01:25 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #12
Το εικονιδιο για τη ''διαχειριση ηχου HD της Realtek'' (ετσι λεει) υπαρχει.
Το εικονιδιο για τη διαχειριση ηχου που ανοιγει τις ρυθμισεις εχει εξαφανιστει, προσπαθω να το εμφανισω στη γραμμη εργασιας απο τον πινακα ελεγχου αλλα δεν το εμφανιζει....
-
01-05-08, 10:45 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #13
Περασα ενα παιχνιδι και μου λεει πως λειπει το αρχειο soundmax.dll εχει καποιος ιδεα τι αρχειο ειναι αυτο και που θα το βρω;
Το παιχνιδι ειναι το moto racer 3 gold edition και απο οτι ειδα σε διαφορα forum ειναι πολοι που εχουν παρομοιο προβλημα....
-
03-05-08, 20:52 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #14
Το προβλημα μου λυθικε τελικα κατεβαζοντας το K-Lite Mega Codec Pack απο το www.free-codecs.com.
ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν...
Υ.Σ. special thanks 2 cranky...
-
08-05-08, 15:38 Απάντηση: Πρόβλημα με τον ήχο #15
παιδιά γεια σας!!!! έκανα φορμάτ τον υπολογιστή μου κ τώρα δεν μου αναγνωρίζει την συσκεή ήχου κ δεν παιζουν τα ήχεια...
Δεν έχω ούτε καν τους drivers του υπολογιστή..
τι μπορώ να κάνω...?
βοηθήστε με!!!!!
Παρόμοια Θέματα
-
πρόβλημα με τον ήχο
Από SpAdE στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-08, 23:24 -
Πρόβλημα με τον ac97 ήχο
Από Doxaios στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-07, 17:49 -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ
Από dacourt στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-07, 19:20 -
Ubuntu-Προβλημα με τον ηχο
Από iliasnik28 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-07, 15:39 -
Πρόβλημα με τον ήχο
Από Poseilus στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-05, 20:52
Bookmarks