Σελ. 9 από 159 ΠρώτηΠρώτη ... 47891011141929 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 121-135 από 2374
    Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pan82 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτό δε το εχω καταλάβει πως γίνεται κάποιος με snr 9 τώρα και συγχρονισμό στα 12 να φτάσει τα 18 με snr πάλι 9. Άρα εγώ που φτάνω τα 8 με snr 9 αν αναβαθμιζόμουν στα 24 θα έφτανα έστω τα 12mbps ή θα έμενα πάλι στα 8;;
    Με βάση αυτά που βλέπω στην κονσόλα:

[TDSL BCM] DATARATE US = 1021 kbps; DS = 11995 kbps
    [TDSL BCM] ATTNDR US = 1127 kbps; DS = 18432 kbps
    [TDSL BCM] NM US = 115 dB; DS = 94 dB
    [TDSL BCM] POWER US = 124 dBm; DS = 192 dBm
    [TDSL BCM] ATT US = 75 dB; DS = 175 dB

Φαίνεται πως το SNR παραμένει κάπου στο ~9.5db. Ίσως άμα μπορούσε να πέσει κάτω από αυτό να συγχρόνιζα και πάνω από τα 18.5mbps. Περιμένοντας τα 24 λοιπόν.

Edit: [ Με την έλευση των 24άρων πρέπει να μπει και στο e-care δυνατότητα ρύθμισης του SNR (με κατώτατο όριο το 5-6db). Tellas Μ'ΑΚΟΥΣ;;; ]
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mouse Potato : 17-05-08 στις 02:25.
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    994 / 10.732
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ
    Router
    Speedtouch 585i
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 14(dB)
    lol ρε μάγκες.. το έκανα το firmware update. Μη γελάσετε αλλά έχω την εντύπωση οτι οι σελίδες ανοίγουν πιο γρήγορα. Λιγότερο delay , καλύτερο response αυτό εννοώ. Παίζει dmt γι'αυτό το firmware? Ένα utility να κάνω monitoring να δω που έχω κλειδώσει γιατί το dtm που είχα δεν το υποστηρίζει πια. Btw επεισοδιακό το update αναρωτιέμαι πως το πέρασε όλο error έλεγε .. πάλι καλα..

EDIT Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 8.188 ... από τη σελίδα του ρούτερ αυτό ! Πρέπει να δώ snr/att κάπως

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FLOOFLIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    lol ρε μάγκες.. το έκανα το firmware update. Μη γελάσετε αλλά έχω την εντύπωση οτι οι σελίδες ανοίγουν πιο γρήγορα. Λιγότερο delay , καλύτερο response αυτό εννοώ. Παίζει dmt γι'αυτό το firmware? Ένα utility να κάνω monitoring να δω που έχω κλειδώσει γιατί το dtm που είχα δεν το υποστηρίζει πια. Btw επεισοδιακό το update αναρωτιέμαι πως το πέρασε όλο error έλεγε .. πάλι καλα..
    http://192.168.1.254/cgi/b/dsl/dt/?be=0&l0=1&l1=0 (αν σου ζητήσει κωδικό user: Administrator pass: <κενό>) και μπορείς να δεις τα στατιστικά σου. Επίσης dmt για έκδοση > της 6.1.x.x δεν υπάρχει.

Το update πιθανώς να σου έβγαλε errors γιατί α) δεν απενεργοποίησες τα firewall + των windows, β) δεν έκανες hard reset το ρούτερ πριν την διαδικασία και γ) δεν έβαλες στατικές ρυθμίσεις στα TCP/IP options των windows [οι σωστές είναι IP: 10.0.0.1, Μάσκα Υποδικτύου: 255.0.0.0 και Προεπιλεγμένη Πύλη: 10.0.0.138]*

*και εννοείται ότι μετά από την επιτυχή αναβάθμιση πας και τα βάζεις έτσι όπως ήταν πριν κάνεις το configuration, δλδ αυτόματη απόδοση IP

........Auto merged post: lazydog πρόσθεσε 1 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........

EDIT Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 8.188 ... από τη σελίδα του ρούτερ αυτό ! Πρέπει να δώ snr/att κάπως
    Εκεί που πήγες, μετά "View more..." και μετά πάνω δεξιά Details ή αλλιώς κατευθείαν στο λινκ που σου έδωσα παραπάνω.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mouse Potato : 17-05-08 στις 02:45. Αιτία: auto merged post
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    994 / 10.732
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ
    Router
    Speedtouch 585i
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 14(dB)
    Μάστορα γράψε 3 φορές ένοχος... τίποτα απο όσα είπες δεν έκανα παρολαυτά το πέρασα..

Link Information

Uptime: 0 days, 0:00:47

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 8.188

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 705,00 / 46,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,0 / 14,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 9,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 354 / 0

CRC Errors (Up/Down): 354 / 0

HEC Errors (Up/Down): 3.458 / 0

Νομίζω κέρδισα σε ταχύτητα με πιο ψηλό SNR! Είχα συνηθίσει το DMTάκι μου κλαψ. Θα μου λείψει το DSL resync button πάαααρα πολύ! Άτιμη 7.4.17 ! Βλέπεις τίποτα αξιοπερίεργο σε αυτά τα νούμερα btw ?

Το avatar του μέλους gonzo26
    gonzo26 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι ο ΟΤΕ έχει κατώτερο όριο το 9 SNR.

Απλά με 11 attenuation πρέπει να έχεις πολύ μάππα καλωδίωση για να έχεις μόλις 6 SNR.

To router σκέτο πάνω στην κεντρική πρίζα χωρίς splitter και τηλέφωνα σε άλλες πρίζες το δοκίμασες;

........Auto merged post: ermis333 πρόσθεσε 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Απο τη στιγμή που έχεις 585 router με το 6,1,9,6 Firmware μπορείς να πάς το SNR σου όσο γουστάρεις και ας έχει η Tellas ότι default SNR θέλει στο DSLAM.
    Για κατσε ρε Ερμη, πρωτα ειπες οτι δε γινεται τιποτα, τωρα να βαλουμε το router σκετο χωρις φιλτρα, να δοκιμασουμε αλλο firmware κλπ.

Μηπως γινεται να γραφτουν ολα οσα μπορει να κανει καποιος, σε μια λιστα?

Ποια ειναι η κεντρικη πριζα?

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μάστορα γράψε 3 φορές ένοχος... τίποτα απο όσα είπες δεν έκανα παρολαυτά το πέρασα..

Link Information

Uptime: 0 days, 0:00:47

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 8.188

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 705,00 / 46,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,0 / 14,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 9,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 354 / 0

CRC Errors (Up/Down): 354 / 0

HEC Errors (Up/Down): 3.458 / 0

Νομίζω κέρδισα σε ταχύτητα με πιο ψηλό SNR! Είχα συνηθίσει το DMTάκι μου κλαψ. Θα μου λείψει το DSL resync button πάαααρα πολύ! Άτιμη 7.4.17 ! Βλέπεις τίποτα αξιοπερίεργο σε αυτά τα νούμερα btw ?
    Ξέρεις τι είχα περάσει για να καταλάβω πως κάτι από αυτά τα 3 έφταιγε και δεν μπορούσα να κάνω ένα ολοκληρωμένο update??

Έχεις αρκετό θόρυβο για την απόσταση σου από το dslam. Μάλλον για μάπα καλωδίωση το κόβω. Ή μπορεί να παίζει κάτι με το splitter σου. Σ' έχουν κλειδώσει στα 8??

Περιοχή
    Πειραιάς
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    994 / 10.732
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ
    Router
    Speedtouch 585i
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 14(dB)
    Το router δεν είναι στην κεντρική πρίζα. Είναι σκέτο μόνο του χωρίς φίλτρα spliter κτλ σε άλλη. Έχω 2 ασύρματα τηλέφωνα με φίλτρα ακόμα. Για να το βάλω στην κεντρική μόνο του είναι πακέτο ολόκληρο αλλά θα το δοκιμάσω αύριο με το καλό για τον Ερμή και για πάρτη σου :P . Ναί πρέπει να με έχουν κλειδώσει στα 8 απο παλιά γιατί είχα χαμηλό SNR και να είμαι πιο σταθερός. Γιατί ρωτας? Λες πλέον να σηκώνει και άλλο ? Να του πώ να με ξεκλειδώσουνε ?

Κατεβάζω 850kbs/sec κολλημένο .. λές και είναι M3 με κόφτη στα 250 :P

EDIT Τους πήρα τηλέφωνο να δοκιμάσουν να με συγχρονίσουν στα 12 ... Απο βδομαδα να δούμε αποτελέσματα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FLOOFLIS : 17-05-08 στις 04:24.

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Το router δεν είναι στην κεντρική πρίζα. Είναι σκέτο μόνο του χωρίς φίλτρα spliter κτλ σε άλλη. Έχω 2 ασύρματα τηλέφωνα με φίλτρα ακόμα. Για να το βάλω στην κεντρική μόνο του είναι πακέτο ολόκληρο αλλά θα το δοκιμάσω αύριο με το καλό για τον Ερμή και για πάρτη σου :P . Ναί πρέπει να με έχουν κλειδώσει στα 8 απο παλιά γιατί είχα χαμηλό SNR και να είμαι πιο σταθερός. Γιατί ρωτας? Λες πλέον να σηκώνει και άλλο ? Να του πώ να με ξεκλειδώσουνε ?
    Τώρα με την αναβάθμιση για τα 24 μου φαίνεται λίγο λαλακία να έχουν βάλει κατώτατο όριο τα 9,5db SNR και να σ' έχουν και κλειδωμένο στα 8. Λογικά παλιά θα σε είχαν κλειδώσει εκεί που είσαι τώρα γιατί μπορεί να είχες προβλήματα αποσυγχρονισμών, αλλά το βλέπω ηλίθιο να έχουν κλειδωμένο και το SNR σου και το downstream σου. Αν μείνει ως έχει δε σε βλέπω να κερδίζεις ούτε 1 mbps παραπάνω

Βλέποντας και κάνοντας όταν έρθει η ώρα λοιπόν

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath

Επεισης εμενα μου πεταγε errors γιατι ειχα το .bin στο desktop (αν εχεις το θεο σου δηλαδη) και το path ηταν πολυ μεγαλο οποτε δεν το διαβαζε. Το .bin το βαζουμε στο C:\ παντα... νομιζα οτι δεν μπορω να κανω update μεχρι που διαβασα αυτο :P
    TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
    Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!

Το avatar του μέλους razorblade1100
    razorblade1100 Guest
    καλα δεν ειναι σοβαρα τα ατομα στην τελλας. τοσο καιρο ακομα και μετα την αναβαθμιση στα 12 με εχουν συγχρονισει μεν στα 11997 αλλα δεν κατεβαζω ποτε μα ποτε με ταχυτητα πανω απο 550 KB/s (παρα την πολυ καλη γραμμη μου).
    τους εχω παρει 5+ φορες και καθε φορα δεν ξερουν τι να μου πουν! ζητησα να μου κανουν και ρεσετ τον λογαριασμο και λενε οτι αυτο το πραγμα δεν υπαρχει!
    Και τωρα μου θελουν και 24 Mbps . για ποιον για 10-20 συνδρομητες? ειναι ξεκαθαρο οτι ανακοινωνουν τα 24 μονο για λογους μαρκετινγκ για να μην "φαινονται" καλυτερες οι συνδεσεις των αλλων εταιριων. Η ιδια η τελλας ομως τοσον καιιρο δεν προσφερει αξιοπιστες υπηρεσιες. &%@& !

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    COSMOTE Fiber
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Spanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Oρίστε 6.1.9.6 International για 585v6
    Σπανέ, σ' ευχαριστώ. Ήταν το μόνο international fw που έλειπε από τη συλλογή μου. Όταν η γραμμή μου γίνει 24άρα και δεν έχω καλό κλείδωμα, θα το δοκιμάσω (τώρα με τη 12άρα έχω snr 10,5-11,5 ανάλογα με την ώρα και κλειδώνω στα 11995 με attn 13,5).
    JUDOGA.P.. for ever!

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oktabitos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έμαθα ότι πανελλαδικά η Tellas έχει κάνει σημαντικότατες τοποθετήσεις νέου εξοπλισμού με αποτέλεσμα μέχρι τέλος καλοκαιριού να προσφέρουν πολύ ποιοτικές γραμμές.
    μακαρι να ισχυει κατι τετοιο αλλα νομιζω πως οι γραμμες ουτως η αλλως ειναι του ΟΤΕ και δεν ειναι ποιοτικοτερες.Ισα ισα εγω εχω ακουσει οτι ο ΟΤΕ τα ζευγη τα καλα που πιανουν υψηλες ταχυτητες συγχρονισμου και παιζουν καλυτερα τα δινει στους δικους του πελατες connex 24.

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από razorblade1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα δεν ειναι σοβαρα τα ατομα στην τελλας. τοσο καιρο ακομα και μετα την αναβαθμιση στα 12 με εχουν συγχρονισει μεν στα 11997 αλλα δεν κατεβαζω ποτε μα ποτε με ταχυτητα πανω απο 550 KB/s (παρα την πολυ καλη γραμμη μου).
    τους εχω παρει 5+ φορες και καθε φορα δεν ξερουν τι να μου πουν! ζητησα να μου κανουν και ρεσετ τον λογαριασμο και λενε οτι αυτο το πραγμα δεν υπαρχει!
    Και τωρα μου θελουν και 24 Mbps . για ποιον για 10-20 συνδρομητες? ειναι ξεκαθαρο οτι ανακοινωνουν τα 24 μονο για λογους μαρκετινγκ για να μην "φαινονται" καλυτερες οι συνδεσεις των αλλων εταιριων. Η ιδια η τελλας ομως τοσον καιιρο δεν προσφερει αξιοπιστες υπηρεσιες. &%@& !
    Παίζει να είσαι θύμα bug, με την μετάβαση στα 24 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε φτιάξουν.

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων

Mόνο με υλοποιήσεις σε mini-DSLAM (για τα οποία όμως δεν υπάρχει καμία νομοθετική πρόβλεψη) θα μπορέσει να λυθεί αυτό το πρόβλημα.

Τοσα χρηματα περνανε απο τον ΟΤΕ , τοσα προβληματα υπαρχουν δηλαδη τι πρεπει να κανουμε για να βαλουν mini DSLAM.
    2008 και συγχρονιζουμε σε ταχυτητες adsl1.

Περιοχή
    Χολαργός
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    AVM 7490
    Εγώ πάντως έχω ακόμη την 12άρα που είναι τούμπανο. Κατεβάζω μέχρι και 1.4ΜΒ/s. Σκίζει η Tellas.

Σελ. 9 από 159 ΠρώτηΠρώτη ... 47891011141929 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 103
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-07, 20:13
  2. DSL test της Forthnet και ταχύτητες (v. II)
    Από WolfBack στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-07, 14:45
  3. Μηνύματα: 29
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-06, 16:47
  4. Μηνύματα: 81
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-06, 15:51
  5. αποριες για ταχυτητες dsl με tellas
    Από grgmls στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-03, 11:42

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks