Σελ. 14 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 491213141516192434 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 196-210 από 1227
    Περιοχή
    Κ Πατήσια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    d-link
    Με τις υγείες μου...

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα πολύ. Είχε πάει ο ξαδερφος μου και μέτρησε πολύ και το "όνομα" του καθηγητή στην απόφαση μου.

Περιοχή
    Ελλαδαρα-Αθηνα -Λυκοβρυση
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τις υγείες μου...

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα πολύ. Είχε πάει ο ξαδερφος μου και μέτρησε πολύ και το "όνομα" του καθηγητή στην απόφαση μου.

Σε αυτες τις επεμβασεις δεν παζει τοσο ρολο το ονομα του γιατρου αλλα η εμπειρια του και η τεχνολογια που εχει στην διαθεση του.

........Auto merged post: Insomniac πρόσθεσε 62 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αντιγραφω απο www.insomnia.gr τι λεει φιλος για το παραπανω θεμα :

Να ξαναπώ και κάτι για να το εμπεδώσουν όλοι όσοι έκαναν την εγχείρηση ή σκοπεύουν να την κάνουν.[/code][code]

ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΓΙΑΛΙΑ/ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Μετά θα πρέπει να περνάτε από Δευτεροβάθμια κάθε χρόνο και μετά από 2 ή 3 χρόνια ανά τριετία για ανανέωση του διπλώματος. Δηλαδή, 108 ευρώ (τόσα είναι τώρα, έκανα την δεύτερη μου ανανέωση φέτος) για παράβολα και λοιπές βλακείες. Κι αυτό ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Σοβαρα ???? Αυτο ειναι θεοτρελλο !!!!

Εγω απο αμελεια δεν εχω παει να το δηλωσω...Αν με σταματησουν ομως κια δεν φοραω γυαλια τι γινεται ????
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Insomniac : 24-06-08 στις 14:57. Αιτία: auto merged post

Φιλικά Γιάννης

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Insomniac Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγω απο αμελεια δεν εχω παει να το δηλωσω...Αν με σταματησουν ομως κια δεν φοραω γυαλια τι γινεται ????
    Εγω πηρα χαρτι απο την οφθαλμιατρο που γραφει οτι μετα απο επεμβαση laser βλεπω 10/10 χωρις χρηση γυαλιων.
    Το χαρτι αυτο το εχω αφησει στο αυτοκινητο,οποτε αν με σταματησουν ειμαι κομπλε!

Περιοχή
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από haHa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω πηρα χαρτι απο την οφθαλμιατρο που γραφει οτι μετα απο επεμβαση laser βλεπω 10/10 χωρις χρηση γυαλιων.
    Το χαρτι αυτο το εχω αφησει στο αυτοκινητο,οποτε αν με σταματησουν ειμαι κομπλε!

Μην εισαι τοσο σιγουρος για το οτι ειναι ΟΚ με αυτο το χαρτι.

Φιλικά Γιάννης

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Insomniac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην εισαι τοσο σιγουρος για το οτι ειναι ΟΚ με αυτο το χαρτι.

Ειναι που ειναι ακραιο να σου την πουν γιατι δε φορας γυαλια, αν ειναι να μην δεχτουν και το χαρτι , τοτε ζητω που καηκαμε...

Μην αγχωνεσαι για τετοια πραγματακια.

Περιοχή
    /halkidiki/ormylia
    Downloads
    35
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25/5
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΜΥΛΙΑ
    Router
    mTik hAP aC²
    SNR / Attn
    (dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ωραίος haHa.

Απο πόσους βαθμούς και πάνω μπορεί να γίνει αυτή η επέμβαση; 2+ ; Αν και δεν έχω πολύ πράμα (~1 / ~1.5 ) και δεν φοράω ποτέ μου γυαλιά, ίσως χρειαστώ κάτι τέτοιο για να "στρώσω".

Περιοχή
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RyDeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίος haHa.

Απο πόσους βαθμούς και πάνω μπορεί να γίνει αυτή η επέμβαση; 2+ ; Αν και δεν έχω πολύ πράμα (~1 / ~1.5 ) και δεν φοράω ποτέ μου γυαλιά, ίσως χρειαστώ κάτι τέτοιο για να "στρώσω".

Δεν υπαρχει ελαχιστο οριο για την επεμβαση αυτη.

Φιλικά Γιάννης

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RyDeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίος haHa.

Γινε 20+ χρονων και εχε σταθερη μυωπια για 2+ χρονια και τοτε το ξανασυζηταμε!!

Για να απαντησω ομως στην ερωτηση σου, και με ενα βαθμο μυωπια μπορεις να κανεις επεμβαση.Δεν υπαρχει οριο.
    Απλα δε συνηθιζεται.
    Απο 1.5-2 και πανω βαθμους μυωπια κανουν την επεμβαση γιατι τοτε ειναι επιτακτικη η χρηση των γυαλιων-φακων απο τα οποια ολοι θα απαλλακτουμε.

Υ.Γ.: Πηγαινε να μετρησεις(ακομα και αν δεν φορας γυαλια) με ακριβεια την μυωπια σου για να ξερεις ποσο καιρο θα ειναι σταθερη.

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από megahead13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1000 Όπως τα λες είναι Ζουζούνα! 60 ευρώ, και μάλιστα για τα μάτια, δεν είναι τίποτα. Φυσικά και δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά μιλάμε για τα μάτια! Και μια και το νήμα ξαναήρθε στην επιφάνεια (το είχα πετύχει πριν καιρό όταν έψαχνα για laser εκτυπωτή), ας πω κι εγώ τον πόνο μου... Δυστυχώς εγώ είμαι αναγκασμένος να φοράω φακούς επαφής τα τελευταία 6 χρόνια, και μάλιστα ημίσκληρους, λόγω κερατόκονου. Πρόσφατα είχα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία, η οποία έτυχε 1-2 βδομάδες πριν να έρθω στη Σκωτία για συνέχιση των σπουδών μου. Λόγω σχιστής χρώσης του επιθηλίου του κερατοειδούς (πως το πες αυτό μεγάλε; χοντρικά αυτό είναι ένα είδος τραυματισμού του κερατοειδούς) δεν μπορούσα να φορέσω τους φακούς μου. Όταν τους φορούσα, έπειτα από λίγη ώρα πονούσαν τα μάτια μου και είχα αφόρητο πονοκέφαλο. Τελοσπάντων, για να μην τα πολυλογώ, έκανα κάνα μήνα να ξαναβάλω τους φακούς. Δεν έβλεπα, όχι μόνο ποιο είναι το λεωφορείο που έρχεται, που έλεγε μια κοπέλα πιο πάνω, ούτε τη μύτη μου! Είχα ξενερώσει απίστευτα... Εδώ και πάνω από 2 μήνες αναγκάζομαι να φοράω ταυτόχρονα μαλακό φακό, για προστασία του κερατοειδούς από τον τραυματισμό μέχρι να αναρρώσει εντελώς, και από πάνω τον ημίσκληρο για να βλέπω... Το καλό είναι ότι έπεσα σε πολύ καλό οπτικό εδώ, εξειδικευμένο στο θέμα του κερατόκονου (οι οπτικοί στη Βρετανία είναι μισοί οφθαλμίατροι, για να μην πω σχεδόν οφθαλμίατροι., ενώ και το σύστημά τους όσον αφορά το θέμα μάτια δουλεύει διαφορετικά).

Δυστυχώς με το θέμα του κερατόκονου οι λύσεις είναι μόνο δύο: Ημίσκληροι φακοί ή μεταμόσχευση κερατοειδούς... Laser δεν παίζει μπάλα... Εσείς τουλάχιστον είστε τυχεροί που μπορείτε να κάνετε αυτή την επέμβαση. Το θέμα βέβαια είναι να μην έχεις τίποτα από όλα αυτά, αλλά... τεσπά Γι' αυτό παιδιά, τα μάτια σας να τα προσέχετε... σαν τα μάτια σας!!!
    Άκυρο!!! Την Παρασκευή πάω για επέμβαση! Σήμερα έκανα τις μετρήσεις, αφού είχα μείνει για 10+ μέρες χωρίς φακούς (δεν έβλεπα ούτε τη μύτη μου...). Η τεχνική λέγεται crosslinking:

http://en.wikipedia.org/wiki/Keratoc...ith_Riboflavin
    http://www.youtube.com/watch?v=yIdxnbHAWBw

Είναι μια αρκετά νέα τεχνική (καμιά 10ετία, αλλά με ευρεία χρήση τα τελευταία 5 χρόνια) η οποία έχει αρκετά καλά αποτελέσματα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα απαλλαγώ μια και καλή από τους @!#$!#$ ημίσκληρους φακούς που φοράω τόσα χρόνια και από τη φετινή ταλαιπωρία με τους διπλούς φακούς... Το σημαντικότερο είναι ότι σε ένα ποσοστό 80% θα αποφύγω βέβαιη μεταμόσχευση κερατοειδή (τουλάχιστον για το αριστερό μάτι, γιατί το δεξί έχει τα μαύρα του τα χάλια ). Άιντε να δούμε...
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παιδια, εγω οταν ειχα βγαλει το διπλωμα ειχα την ιδια μυωπια με τωρα (3.0 και 2.5) και δεν φαινεται καπου στο διπλωμα μου αυτο.... δε θυμαμαι τι ειχε σημειωσει ο οφθαλμιατρος παντως.....

παντως πανω στο διπλωμα δε φαινεται πουθενα οτι πρεπει να φοραω γυαλιά.. επρεπε να αναγραφεται καπου? (βεβαια αν οδηγουσα δε θα το ρισκαρα να οδηγω χωρις γυαλια)

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Απο πόσους βαθμούς και πάνω μπορεί να γίνει αυτή η επέμβαση; 2+ ; Αν και δεν έχω πολύ πράμα (~1 / ~1.5 ) και δεν φοράω ποτέ μου γυαλιά, ίσως χρειαστώ κάτι τέτοιο για να "στρώσω"
    και με ενα βαθμο μυωπια μπορεις να κανεις επεμβαση
    Μην ξεχνάτε ότι καμία χειρουργική επέμβαση δεν είναι εκ των προτέρων σίγουρο 100% ότι θα επιτύχει ή δεν θα έχει επιπλοκές.

Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Άρθρα
    12
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι για 1 - 1.5 βαθμό μυωπίας, δεν αξίζει τον κόπο να κάνει κάποιος laser.
    Πάντως, όλοι όσοι έχουν μεγάλες μυωπίες και ειδικά αυτοί που σχεδόν "πιάνουν τη βάση" , το 10 δηλαδή, βουρ για laser !!
    'Όπως έχω ξαναπεί, είχα 11 βαθμούς μυωπίας και στα δυο μάτια και απαλλάχθηκα πλήρως απ όλα αυτά πέρσι τον Οκτώβριο, όραση 10/10 πλέον και απορώ γιατί δεν το είχα αποφασίσει νωρίτερα !
    Jazz is the teacher, Funk is the preacher !

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Πιστεύω ότι 10 βαθμοί είναι πάρα πολύ μεγάλη μυωπία και με μικρότερη αξίξει να κάνει κανένας Laser, από πόσο; Μόνο ο γιατρός μπορεί να προτείνει.

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alwaysalone Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια, εγω οταν ειχα βγαλει το διπλωμα ειχα την ιδια μυωπια με τωρα (3.0 και 2.5) και δεν φαινεται καπου στο διπλωμα μου αυτο.... δε θυμαμαι τι ειχε σημειωσει ο οφθαλμιατρος παντως.....

παντως πανω στο διπλωμα δε φαινεται πουθενα οτι πρεπει να φοραω γυαλιά.. επρεπε να αναγραφεται καπου? (βεβαια αν οδηγουσα δε θα το ρισκαρα να οδηγω χωρις γυαλια)
    Φαινεται...
    Στις παρατηρησεις στην 3η σελιδα εχει γραμμενο εναν κωδικο-αριθμο που σημαινει οτι χρειαζεσαι γυαλια..
    Νομιζω 101 ειναι αριθμος..Μπορει και να κανω λαθος για τον αριθμο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Otenet, Forthnet, Tellas
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος...

Θυμάμαι ακόμα όταν κάναμε στο 5ο έτος στην Ιατρική Οφθαλμολογία, καθηγητή της οφθαλμολογίας στην Αθήνα, να τρέμει το χέρι του σαν κομπρεσέρ (πως τον αφήνανε να χειρουργεί ένας Θεός ξέρει, που να τολμήσουν να πούνε τίποτα οι αναπληρωτές κλπ). Και βέβαια μάζευε πολύ κόσμο με το όνομά του, η αλήθεια όμως ήταν ότι δεν έπρεπε να χειρουργεί.

Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν (άλλοι πλέον ακατάλληλοι, και άλλοι άσχετοι που πάτησαν επί πτωμάτων για να φτάσουν εκεί που έφτασαν) μπορείτε μόνο να το φανταστείτε, κάνοντας μια αναλογία από άλλους χώρους (και η ιατρική κοινότητα, μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι).

Δεν θυμάμαι με ποιον το είχα συζητήσει το θέμα για τις διάφορες επεμβάσεις στα μάτια (δεν είμαι οφθαλμολόγος), είχε καταλήξει στο να μην γίνονται και στα δύο μάτια μαζί. Πρώτα το ένα, και μετά από αρκετό καιρό το άλλο...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BeholderX : 06-07-08 στις 13:48.
    Εγκυρη ενημέρωση για την Ομοιοπαθητική, από γιατρούς, στο http://www.homeopathy.gr

Σελ. 14 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 491213141516192434 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Logitech MX620 Laser Wireless ή CORDLESS LASER MX1000 ή TYPHOON 40820 LASER MOUSE CL
    Από dhmak στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-09, 13:52
  2. Γυαλιά μυωπίας και βαθμοί
    Από djargad στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 21:12
  3. φακοι γυαλιων μυωπιας
    Από mousse στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-08, 19:37
  4. Γυαλια ηλίου - με φακούς μυωπίας
    Από Avatar στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 03:20

Bookmarks

Bookmarks