Με τις υγείες μου...
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα πολύ. Είχε πάει ο ξαδερφος μου και μέτρησε πολύ και το "όνομα" του καθηγητή στην απόφαση μου.
Εμφάνιση 196-210 από 1227
-
24-06-08, 13:48 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #196
-
24-06-08, 14:57 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #197
Σε αυτες τις επεμβασεις δεν παζει τοσο ρολο το ονομα του γιατρου αλλα η εμπειρια του και η τεχνολογια που εχει στην διαθεση του.
........Auto merged post: Insomniac πρόσθεσε 62 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αντιγραφω απο www.insomnia.gr τι λεει φιλος για το παραπανω θεμα :
Να ξαναπώ και κάτι για να το εμπεδώσουν όλοι όσοι έκαναν την εγχείρηση ή σκοπεύουν να την κάνουν.[/code][code]
ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΓΙΑΛΙΑ/ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ
Μετά θα πρέπει να περνάτε από Δευτεροβάθμια κάθε χρόνο και μετά από 2 ή 3 χρόνια ανά τριετία για ανανέωση του διπλώματος. Δηλαδή, 108 ευρώ (τόσα είναι τώρα, έκανα την δεύτερη μου ανανέωση φέτος) για παράβολα και λοιπές βλακείες. Κι αυτό ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Σοβαρα ???? Αυτο ειναι θεοτρελλο !!!!
Εγω απο αμελεια δεν εχω παει να το δηλωσω...Αν με σταματησουν ομως κια δεν φοραω γυαλια τι γινεται ????Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Insomniac : 24-06-08 στις 14:57. Αιτία: auto merged post
Φιλικά Γιάννης
-
24-06-08, 15:28 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #198
-
24-06-08, 15:29 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #199
-
24-06-08, 15:36 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #200
-
24-06-08, 15:38 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #201
Ωραίος haHa.
Απο πόσους βαθμούς και πάνω μπορεί να γίνει αυτή η επέμβαση; 2+ ; Αν και δεν έχω πολύ πράμα (~1 / ~1.5 ) και δεν φοράω ποτέ μου γυαλιά, ίσως χρειαστώ κάτι τέτοιο για να "στρώσω".
-
24-06-08, 15:53 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #202
-
24-06-08, 16:08 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #203
Γινε 20+ χρονων και εχε σταθερη μυωπια για 2+ χρονια και τοτε το ξανασυζηταμε!!
Για να απαντησω ομως στην ερωτηση σου, και με ενα βαθμο μυωπια μπορεις να κανεις επεμβαση.Δεν υπαρχει οριο.
Απλα δε συνηθιζεται.
Απο 1.5-2 και πανω βαθμους μυωπια κανουν την επεμβαση γιατι τοτε ειναι επιτακτικη η χρηση των γυαλιων-φακων απο τα οποια ολοι θα απαλλακτουμε.
Υ.Γ.: Πηγαινε να μετρησεις(ακομα και αν δεν φορας γυαλια) με ακριβεια την μυωπια σου για να ξερεις ποσο καιρο θα ειναι σταθερη.
-
30-06-08, 22:23 Απάντηση: ΜΥΩΠΙΑ - ΤΕΛΟΣ????? #204
Άκυρο!!!
Την Παρασκευή πάω για επέμβαση! Σήμερα έκανα τις μετρήσεις, αφού είχα μείνει για 10+ μέρες χωρίς φακούς (δεν έβλεπα ούτε τη μύτη μου...). Η τεχνική λέγεται crosslinking:
http://en.wikipedia.org/wiki/Keratoc...ith_Riboflavin
http://www.youtube.com/watch?v=yIdxnbHAWBw
Είναι μια αρκετά νέα τεχνική (καμιά 10ετία, αλλά με ευρεία χρήση τα τελευταία 5 χρόνια) η οποία έχει αρκετά καλά αποτελέσματα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα απαλλαγώ μια και καλή από τους @!#$!#$ ημίσκληρους φακούς που φοράω τόσα χρόνια και από τη φετινή ταλαιπωρία με τους διπλούς φακούς...Το σημαντικότερο είναι ότι σε ένα ποσοστό 80% θα αποφύγω βέβαιη μεταμόσχευση κερατοειδή (τουλάχιστον για το αριστερό μάτι, γιατί το δεξί έχει τα μαύρα του τα χάλια
). Άιντε να δούμε...
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
-
03-07-08, 23:32 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #205
Παιδια, εγω οταν ειχα βγαλει το διπλωμα ειχα την ιδια μυωπια με τωρα (3.0 και 2.5) και δεν φαινεται καπου στο διπλωμα μου αυτο.... δε θυμαμαι τι ειχε σημειωσει ο οφθαλμιατρος παντως.....
παντως πανω στο διπλωμα δε φαινεται πουθενα οτι πρεπει να φοραω γυαλιά.. επρεπε να αναγραφεται καπου? (βεβαια αν οδηγουσα δε θα το ρισκαρα να οδηγω χωρις γυαλια)
-
04-07-08, 08:14 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #206Απο πόσους βαθμούς και πάνω μπορεί να γίνει αυτή η επέμβαση; 2+ ; Αν και δεν έχω πολύ πράμα (~1 / ~1.5 ) και δεν φοράω ποτέ μου γυαλιά, ίσως χρειαστώ κάτι τέτοιο για να "στρώσω"και με ενα βαθμο μυωπια μπορεις να κανεις επεμβαση
-
04-07-08, 10:05 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #207
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Προσωπική μου άποψη είναι ότι για 1 - 1.5 βαθμό μυωπίας, δεν αξίζει τον κόπο να κάνει κάποιος laser.
Πάντως, όλοι όσοι έχουν μεγάλες μυωπίες και ειδικά αυτοί που σχεδόν "πιάνουν τη βάση", το 10 δηλαδή, βουρ για laser !!
'Όπως έχω ξαναπεί, είχα 11 βαθμούς μυωπίας και στα δυο μάτια και απαλλάχθηκα πλήρως απ όλα αυτά πέρσι τον Οκτώβριο, όραση 10/10 πλέον και απορώ γιατί δεν το είχα αποφασίσει νωρίτερα !Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
04-07-08, 20:23 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #208
Πιστεύω ότι 10 βαθμοί είναι πάρα πολύ μεγάλη μυωπία και με μικρότερη αξίξει να κάνει κανένας Laser, από πόσο; Μόνο ο γιατρός μπορεί να προτείνει.
-
04-07-08, 20:43 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #209
-
06-07-08, 13:41 Απάντηση: Διορθωση μυωπιας με laser #210
Οσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος...
Θυμάμαι ακόμα όταν κάναμε στο 5ο έτος στην Ιατρική Οφθαλμολογία, καθηγητή της οφθαλμολογίας στην Αθήνα, να τρέμει το χέρι του σαν κομπρεσέρ (πως τον αφήνανε να χειρουργεί ένας Θεός ξέρει, που να τολμήσουν να πούνε τίποτα οι αναπληρωτές κλπ). Και βέβαια μάζευε πολύ κόσμο με το όνομά του, η αλήθεια όμως ήταν ότι δεν έπρεπε να χειρουργεί.
Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν (άλλοι πλέον ακατάλληλοι, και άλλοι άσχετοι που πάτησαν επί πτωμάτων για να φτάσουν εκεί που έφτασαν) μπορείτε μόνο να το φανταστείτε, κάνοντας μια αναλογία από άλλους χώρους (και η ιατρική κοινότητα, μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι).
Δεν θυμάμαι με ποιον το είχα συζητήσει το θέμα για τις διάφορες επεμβάσεις στα μάτια (δεν είμαι οφθαλμολόγος), είχε καταλήξει στο να μην γίνονται και στα δύο μάτια μαζί. Πρώτα το ένα, και μετά από αρκετό καιρό το άλλο...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BeholderX : 06-07-08 στις 13:48.
Εγκυρη ενημέρωση για την Ομοιοπαθητική, από γιατρούς, στο http://www.homeopathy.gr
Παρόμοια Θέματα
-
Logitech MX620 Laser Wireless ή CORDLESS LASER MX1000 ή TYPHOON 40820 LASER MOUSE CL
Από dhmak στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-09, 13:52 -
Γυαλιά μυωπίας και βαθμοί
Από djargad στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 21:12 -
φακοι γυαλιων μυωπιας
Από mousse στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-08, 19:37 -
Γυαλια ηλίου - με φακούς μυωπίας
Από Avatar στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 03:20
Bookmarks