Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 50
    Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Ναι μπορεις να τους μειωσεις τις στροφες με αντισταση αν και δεν την παρεχουν.
    Πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα.

Αν και χωρις να μειωσεις τις στροφες τους και παλι δεν ακουγονται.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Σαλίγκαρος
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.
    O λόγος που θέλω να τους μειώσω λίγο είναι πως θα πάνε 2 intake 2 exhaust και θέλω οι intake να βάζουν ελαφρώς λιγότερο μέσα για να έχω κενό αέρος. Είναι αυτό που συνιστά ο κατασκευαστής του κουτιού...
    Wretched, ephemeral race, children of chance and tribulation, why do you force me to tell you the very thing which it would be most profitable for you not to hear?
    The very best thing is utterly beyond your reach: not to have been born, not to be, to be nothing.
    However, the second best thing for you is: to die soon.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Μα ετσι πρεπει να ειναι ετσι και αλλιως, σε οποιοδηποτε κουτι.
    Μαλλιστα σε αρκετα κουτια, αν οχι στις περισσοτερες των περιπτωσεων ο ανεμιστηρας εισοδου χαλαει την σωστη ροη αερα, οποτε καλυτερο ειναι να μην μπαινει καθολου.

Πηγαινεις σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων και αγοραζεις 2 (ή οσες θελεις) αντιστασεις 40Ω στα 2W (αντοχης).
    Παμφθηνες.
    Τις συνδεεις στο κοκκινο (μεσσαιο) καλωδιο του βισματος και εισαι ετοιμος.

Εναλλακτικα αντι για αντιστασεις δουλευεις τον ανεμιστηρα στα 7V χρησιμοποιωντας αντι για το κιτρινο-μαυρο του τροφοδοτικου το κιτρινο-κοκκινο.
    Αν θυμαμαι καλα ο συγκεκριμενος ανεμιστηρας δουλευει με 7V (και ετσι μειωνει τις στροφες του).

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Σαλίγκαρος
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.
    Καλώς ευχαριστώ πολύ...παίρνω το κουτί και ξαναπστάρω στο στήσιμο...

ΥΓ: Mήπως τότε να βάλω τον 1 intake και τους τρείς (ένας πίσω, δύο πάνω) σαν exhaust? Λόγω κατασκευής του κουτιου, ο intake fan παίρνει πολύ και κρύο αέρα και τον στέλνει απευθείας μέσα στο κουτί, από μικρή απόσταση...δλδ...κάπως έτσι...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dante80 : 15-07-08 στις 21:28.
    Wretched, ephemeral race, children of chance and tribulation, why do you force me to tell you the very thing which it would be most profitable for you not to hear?
    The very best thing is utterly beyond your reach: not to have been born, not to be, to be nothing.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dante80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΥΓ: Mήπως τότε να βάλω τον 1 intake και τους τρείς (ένας πίσω, δύο πάνω) σαν exhaust?
    Καλυτερα θα ηταν ετσι.
    Ισως με εναν στο πανω καπακι (+τον πισω).

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Σαλίγκαρος
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.
    Good, θα κάτσω να πειραματιστώ...ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες, πάω για στήσιμο μέσα στην εβδομάδα...

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θυμαμαι καλα ο συγκεκριμενος ανεμιστηρας δουλευει με 7V (και ετσι μειωνει τις στροφες του).
    Ναι ο 120αρης coolermaster των 4 ευρω δουλευει στα 7volt στις 800 στροφες περιπου και δεν ακουγεται καθολου..(αν και δεν σπρωχνει πολυ αερα)
    Στα 5Volt δεν ξεκινα συνηθως.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Σαλίγκαρος
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.
    Δεν ξέρω ρε παιδιά, με πάει πολύ τελευταία, η κωλοφαρδία συνεχίζεται...

1> Πήγα για κουτί τελικά. Στο πλαίσιο τελειώσαν όλα τα TJ 09, οπότε τους είχαν μείνει μόνο τα 2 demo (ένα στην Στουρνάρη και ένα στην Ζαϊμη). Η κανονική τιμή του κουτιού είναι/ήταν 250 Euro, και στο πλαίσιο στην Στουρνάρη έγραφε 199 (!) Euroi. Σημειώστε επίσης πως στην Ζαϊμη το κόστος του κουτιού ήταν 249 Εuro.

Πάω και μου λένε να πάρω το Demo λοιπόν...το παίζω κλαμένος, κάνω 2-3 δρομολόγια ανάμεσα στα μαγαζιά να δω ποιο είναι σε mint condition (και τα 2 φρεσκότατα σαν μιλφέϊγ ημέρας ήταν) και τελικά μου ρίξανε στα 180 Euro το demo του tuning store. Το τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες, και....μην τον είδατε...

2> Σε συνέχεια συζήτησης που είχαμε πιο πάνω για τα φουρφούρια, ρωτάω τον φίλο μου (αυτόν που απώλεσε την TRUE 120 ντε) αν μπορεί να μου προτείνει κάτι...απάντηση: Έχω τρεις S-flex και ένα noctua ακόμα, πάρτους...Ο_ο

Πήγε και πήρε λέει κάτι ανεμιστήρες από Αμερική (Nexus, κάτι τέτοιο) και ξήλωσε αυτούς που είχε στο PC του.

Ερώτηση τώρα. Μου δίνει τους 4 ανεμιστήρες με 30 Euro. Να τους πάρω ή είναι πολλά λεφτά για φουρφούρια ρε παιδιά? Βγαίνει 7.5 Euro το κομμάτι...
    Επίσης, θα κάνουν δουλειά, ή να πάω να πάρω τους coolermaster του Patentman να ξεμπερδεύω?...

Downloads
    33
    Uploads
    0
    1> Πήγα για κουτί τελικά. Στο πλαίσιο τελειώσαν όλα τα TJ 09, οπότε τους είχαν μείνει μόνο τα 2 demo (ένα στην Στουρνάρη και ένα στην Ζαϊμη). Η κανονική τιμή του κουτιού είναι/ήταν 250 Euro, και στο πλαίσιο στην Στουρνάρη έγραφε 199 (!) Euroi. Σημειώστε επίσης πως στην Ζαϊμη το κόστος του κουτιού ήταν 249 Εuro.
    Πάω και μου λένε να πάρω το Demo λοιπόν...το παίζω κλαμένος, κάνω 2-3 δρομολόγια ανάμεσα στα μαγαζιά να δω ποιο είναι σε mint condition (και τα 2 φρεσκότατα σαν μιλφέϊγ ημέρας ήταν) και τελικά μου ρίξανε στα 180 Euro το demo του tuning store. Το τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες, και....μην τον είδατε...
    2> Σε συνέχεια συζήτησης που είχαμε πιο πάνω για τα φουρφούρια, ρωτάω τον φίλο μου (αυτόν που απώλεσε την TRUE 120 ντε) αν μπορεί να μου προτείνει κάτι...απάντηση: Έχω τρεις S-flex και ένα noctua ακόμα, πάρτους...Ο_ο
    τρεχα παιξε και κανα τζοκερ τωρα
    Ερώτηση τώρα. Μου δίνει τους 4 ανεμιστήρες με 30 Euro. Να τους πάρω ή είναι πολλά λεφτά για φουρφούρια ρε παιδιά? Βγαίνει 7.5 Euro το κομμάτι...
    Επίσης, θα κάνουν δουλειά, ή να πάω να πάρω τους coolermaster του Patentman να ξεμπερδεύω?...
    ποιος ο λογος αφου σου δινει τους noctua ο φιλος σου
    Quality is not an act, it is a habit.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Σαλίγκαρος
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.
    Μου δίνει τον ένα noctua μαζί με την TRUE στα 45 euro, και μετά άλλον ένα noctua και 3 s flex με 30 euro. Την heatsink με την noctua την πήρα ήδη, να πάρω και τα fans?

Επίσης, σε περίπτωση που τα πάρω:

Για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσω τόσα λεφτά για heatsink και ανεμιστηράκια, αλλά τα βρήκα όλα από φίλο σε τιμή ευκαιρίας.

Στο πρόβλημά μας τώρα. Σκέφτομαι να κάνω ένα ελαφρό overclocking (άσχετος γαρ) στον 8400. Το PC προβλέπεται να δουλεύει 24/7, και 8 ώρες full load την μέρα (encoding το βράδυ). Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε δωμάτιο χωρίς AC, και σε απόσταση 60cm από το κρεβάτι μου.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό που θέλω είναι ένα σχετικά αθόρυβο και κρύο PC.

Στα τεχνικά τώρα. Το Case έχει θέσεις για 5 ανεμιστήρες, με 2 ήδη installed (που θα φύγουν όμως). Στο παρακάτω videaκι μπορείτε να δείτε τις θέσεις όλων των ανεμιστήρων.

#764 - SilverStone TJ09 Case Video Review

Πως μπορώ να το σετάρω σωστά, ώστε να έχω και σωστές θερμοκρασίες και σχετικά λίγο θόρυβο? Σκεφτόμουν το εξής...

* Σημείωση. Στην εικόνα το psu είναι με τον ανεμιστήρα πάνω, ρουφώντας αέρα από το κάτω μέρος του κουτιού και στέλνοντας τον έξω...νομίζω πως αν βάλουμε τον ανεμιστήρα κάτω (έχει mesh από κάτω για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα είναι καλύτερα μιας και θα ρουφάει κρύο αέρα, άρα θα έχει μικρότερες ταχύτητες ο variable fan λόγω θερμοκρασίας...τι λέτε?

Tα ανεμιστηράκια τα έχω ήδη, οπότε θα πρέπει να παίξουμε με αυτά. Έχω διαβάσει στο net πως μπορείς να θες να βάλεις το πίσω σαν intake, να βάλεις αυτό των σκληρών να βαράει προς τα κάτω, να γυρίσεις την ψύχτρα ώστε να διώχνει τον αέρα προς τα πάνω, γενικά να πειραματιστείς.

Αλλά είμαι άσχετος γαμώτο, χρειάζομαι βοήθεια...τι μπορούμε να κάνουμε?

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δουλειά (και μάλιστα αθόρυβη) θα κάνουν, τώρα δεν ξέρω αν αξίζει για πλαστικούρες να δώσεις 30 ευρώ.

Βέβαια είναι κορυφαίοι αυτοί οι ανεμιστήρες, και αν δε σου κάνουν τότε θα μπορέσεις να τους πουλήσεις στην ίδια τιμή (και παραπάνω) που τους πήρες, οπότε... όρμα!

ΥΓ.: Με όσες γνώσεις έχω για την ψύξη, νομίζω πως το σχέδιό σου για τις θέσεις των fans είναι πολύ καλό.
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Πως μπορώ να το σετάρω σωστά, ώστε να έχω και σωστές θερμοκρασίες και σχετικά λίγο θόρυβο? Σκεφτόμουν το εξής...
    μια χαρα ειναι η διαταξη της φωτογραφιας
    τα πισω μην τα κανεις intake, ολα σχεδον τα κουτια σχεδιαζονται με την προοπτικη απο μπροστα μπαινει ο κρυος αερας και απο πισω βγαινει ο ζεστος

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    τα πισω μην τα κανεις intake, ολα σχεδον τα κουτια σχεδιαζονται με την προοπτικη απο μπροστα μπαινει ο κρυος αερας και απο πισω βγαινει ο ζεστος
    Δεν τα έκανε intake.
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Downloads
    56
    Uploads
    18
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    speedtouch(Thomson..)
    SNR / Attn
    17(dB) / 45(dB)
    σωστη η ροη του αερα dante80.

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από A_gamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν τα έκανε intake.
    ναι το ξερω αλλα το σκεφτοταν και ειπε
    Έχω διαβάσει στο net πως μπορείς να θες να βάλεις το πίσω σαν intake, να βάλεις αυτό των σκληρών να βαράει προς τα κάτω, να γυρίσεις την ψύχτρα ώστε να διώχνει τον αέρα προς τα πάνω, γενικά να πειραματιστείς.
    οποτε λεω οτι καλυτερα να μην το κανει

Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ψάχνοντας για σωστό κουτί - θήκη εξωτερικού δίσκου. Διαβάστε, σας αφορά!
    Από Patentman στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-08, 23:12
  2. Ψάχνοντας για wifi κάρτα με Atheros chipset
    Από atomsk στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-07, 17:26
  3. Ψαχνοντας για ADSL....
    Από The Best στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-06, 19:26
  4. Ψάχνοντας για WiFi pcmcia κάρτα
    Από cosmos στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-06, 16:11
  5. ψαχνοντας απαντησεις για ασκησεις βιβλιου
    Από zaranero στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού