Σελ. 124 από 207 ΠρώτηΠρώτη ... 104114119122123124125126129134144 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.846-1.860 από 3104
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Tellas - ΠΕΡΑΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από a66fm Εμφάνιση μηνυμάτων
    με λιγότερα απο 15 ευρώ μόνο το adsl in a box της forthnet παίρνεις
    http://www.forthnet.gr/templates/cor...spx?c=10011424
    ....παίζει και για τους μή έχοντες προσβαση σε full/shared LLU
    Αν καταλαβα καλα μου βγαινει 12,5 ευρω τον μηνα για 4Μbps στο δυκτιο του ΟΤΕ γιατι εδω που μενω δεν υπαρχει ιδιοκτητο κανενος εναλακτικου με δεσμευση για 1 χρονο!

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από valsam Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν καταλαβα καλα μου βγαινει 12,5 ευρω τον μηνα για 4Μbps στο δυκτιο του ΟΤΕ γιατι εδω που μενω δεν υπαρχει ιδιοκτητο κανενος εναλακτικου με δεσμευση για 1 χρονο!
    Ναι.

Περιοχή
    Κατερίνη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    107,4Mbps/10,74Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 25.5(dB)
    Απ'οτι βλεπω παω και'γω για conn-x !
    Μια ερωτηση ρε παιδια,μενω στο διπλα σπιτι με την αδελφη μου που εχει ηδη conn-x 1024 και λεω μιας και πιανω με wi-fi απο διπλα,να της πω να το κανει 24αρα και να δινουμε απο 15 ευρω και να το μοιραζομαστε!
    Οταν ας πουμε ειμαστε και οι δυο στο internet πως θα μοιραζετε η ταχυτητα?
    Επειδη εγω θα μπαινω με wi-fi θα εχω μικροτερες ταχυτητες?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeta Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο σερφινγκ δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
    την ταχύτητα την μοιράζεσαι στο download.αν κατεβαζεις ταυτοχρονα και με τους δυο υπολογιστες. οποτε δεν εχεις προβλημα. Ειδικά αν πιασεις πανω απο 15, και να κατεβαζεις και με τους δυο υπολογιστες, μπορει οι σερβερ που κατεβαζεις (και οι δυο μαζι), να μη σου δινουν πανω απο την μεγιστη θεωρητική ταχύτητα που μπορεις να πιασεις. Στην ουσια δηλαδή θα μοιραζεται το συνολικο download μονο αν κατεβαζεις πολλα αρχεια μαζι, και στους δυο υπολογιστες, με download manager. οποτε δεν υπαρχει πρόβλημα.
    βάλτε conn-x να ειστε ήσυχοι.
    απλά να προσθέσω στα λεγόμενα της Ζέτας ότι πρέπει να προσέξετε το θέμα της ασφάλειας στο ασύρματο δίκτυο, ώστε να μοιράζεστε μόνο οι δυο σας το ίντερνετ και όχι ... όλη η γειτονιά Προτείνω WPA2 και μη-εκπομπή του SSID. Για περισσότερα, ψάξε στο φόρουμ (ένας συμφορουμίτης έχει link στην υπογραφή του αλλά δεν το έχω εύκαιρο)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greatst : 04-09-08 στις 16:21. Αιτία: διόρθωση το υπογραμμισμένο (ευχαριστώ τον gmmour για την επισήμανση)
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Θα ήθελα πολύ να δώ την ίδια την εταίρια να βγάζει μια ανακοίνωση, αυτή δεν υπάρχει

καποιοί μιλάν για παπαγαλάκια (και όμως είναι αλλή η δουλειά για ενά παπαγαλάκι απο το να σε πάρει τηλέφωνο να σου πει ξέρεις Internet γιοκ)

Λυσείς υπάρχουν σχεδόν για όλους, κανείς δεν σας λέει να πάτε μόνο στον ΟΤΕ, βέβαια το θέμα εδώ είναι οτι κανείς δεν μας λέει τίποτα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Αν κανει καποιος σημερα αιτηση για μεταβαση απο Altec σε Forthnet θα μεινει αναγκαστικα χωρις νετ για τουλαχιστον 2 εβδομαδες;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Tellas - ΠΕΡΑΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από greatst Εμφάνιση μηνυμάτων
    απλά να προσθέσω στα λεγόμενα της Ζέτας ότι πρέπει να προσέξετε το θέμα της ασφάλειας στο ασύρματο δίκτυο, ώστε να μοιράζεστε μόνο οι δυο σας το ίντερνετ και όχι ... όλη η γειτονιά Προτείνω WEP2 και μη-εκπομπή του SSID. Για περισσότερα, ψάξε στο φόρουμ (ένας συμφορουμίτης έχει link στην υπογραφή του αλλά δεν το έχω εύκαιρο)
    Περιμενω ως αυριο κι'αν δεν γινει τιποτα παω για forthnet ΑDSL in a box με 12,5 ευρω τον μηνα 4mbps και ας ελπισουμε οτι δεν θα βαρεσουν κι'αυτοι κανα κανονι !!!

Δεν θα μοιραστω με wi-fi τελικα το conn-x γιατι το ενα pc μου δεν εχει καρτα wi-fi και θα πρεπει να αγοραζω (αληθεια ποσο πανε?) και ας πουμε οτι μοιραζομουνα μια conn-x 8αρα που κανει 26,90 δηλ. θα εδινα 13,5 ευρω ε' παλι πιο φθηνα ειναι το πακετακι της forthnet και μπορει να εχει και κανα ρουτερακι!

Το αλλο δε σκεφτικο μου ειναι οτι δεν γουσταρω να δινω λεφτα στον ΟΤΕ ετσι ωστε αν ακολουθουσαν το παραδειγμα μου κι'αλλοι μηπως καποια μερα ο ΟΤΕ εριχνε τις τιμες του που ειναι κοροιδια!!!!!!!!!

........Auto merged post: valsam πρόσθεσε 3 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Saxlokodon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κανει καποιος σημερα αιτηση για μεταβαση απο Altec σε Forthnet θα μεινει αναγκαστικα χωρις νετ για τουλαχιστον 2 εβδομαδες;
    Γιατι θα μεινω χωρις νετ για τουλαχιστον 2 εβδομαδες αφου παλι μεσω δυκτιου ΟΤΕ θα συνδεθω!!!!!

Τι μονο για το conn-x σου κανουν αυθημερον την συνδεση??????????????
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος valsam : 04-09-08 στις 15:40. Αιτία: auto merged post

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Εγω ρωταω, δεν ξερω. Θελω να παω στο ιδιοκτητο της Forthnet. Απο την στιγμη που κανω νεα αιτηση κοβουν αμεσως την παλια συνδεση;

Περιοχή
    Area 52 (Δίπλα από την 51)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    14.286/1.020
    ISP
    Forthnet
    Router
    THOMSON TG585 v7
    SNR / Attn
    6.5(dB) / 22(dB)
    Δεν θα μοιραστω με wi-fi τελικα το conn-x γιατι το ενα pc μου δεν εχει καρτα wi-fi και θα πρεπει να αγοραζω (αληθεια ποσο πανε?) και ας πουμε οτι μοιραζομουνα μια conn-x 8αρα που κανει 26,90 δηλ. θα εδινα 13,5 ευρω ε' παλι πιο φθηνα ειναι το πακετακι της forthnet και μπορει να εχει και κανα ρουτερακι!
    Πάλι φθηνότερα θα σου έρθει. Μπορείς να δεις κάτι σε usb, από την παρακάτω λίστα...

http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...&category2=USB

και σε PCI από την παρακάτω...

http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...&category2=PCI

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    943/943 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei με 1 1000άρα
    μπορει να εχει και κανα ρουτερακι!
    USB Modem ADSL (όχι ADSL2+) έχει το φτηνό πακέτο της Forthnet. Οπότε μάλλον θα κρατήσεις όποιο router ήδη έχεις.

Περιοχή
    Κατερίνη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    107,4Mbps/10,74Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 25.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ήθελα πολύ να δώ την ίδια την εταίρια να βγάζει μια ανακοίνωση, αυτή δεν υπάρχει

καποιοί μιλάν για παπαγαλάκια (και όμως είναι αλλή η δουλειά για ενά παπαγαλάκι απο το να σε πάρει τηλέφωνο να σου πει ξέρεις Internet γιοκ)

Λυσείς υπάρχουν σχεδόν για όλους, κανείς δεν σας λέει να πάτε μόνο στον ΟΤΕ, βέβαια το θέμα εδώ είναι οτι κανείς δεν μας λέει τίποτα
    θα συμφωνήσω σε πολλά με τον sdikr, και θα προσθέσω και τα ακόλουθα:

1) εμένα ΔΕΝ με πήρε κανείς από ΟΤΕ τηλέφωνο, ΕΓΩ πήγα και έκανα αίτηση γιατί ΔΕΝ με πήρε και κανείς από την Altec να μου πει ότι υπάρχει πρόβλημα που θα λυθεί τότε.

2) είναι αλήθεια ότι εγώ προσωπικά μέχρι τις 22/8 που άρχισαν τα προβλήματα (σε εμένα) ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την Altec και σε νορμάλ συνθήκες ΔΕΝ θα την άλλαζα: την επέλεξα πριν ενάμιση περίπου χρόνο με αρχικό κριτήριο το ότι είχε 3μηνη δέσμευση παραμονής (jetpack768) και μετά το τρίμηνο έμεινα σε αορίστου πληρώνοντας κάθε μήνα εμπρόθεσμα το λογαριασμό μου σαν κύριος. Μάλιστα, πριν προκύψει το συγκεκριμένο θέμα, σε κάθε email που έστελνα, επικοινωνούσαν ΠΑΝΤΑ μαζί μου τηλεφωνικά την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα. Γενικά: δεν είχα κανένα παράπονο. Τα γράφω όλα αυτά για να μην ξεχνάμε τα θετικά τώρα που προέκυψε το πρόβλημα.

3) Τα πράγματα είναι απλά: η εταιρεία ΔΕΝ μου παρέχει πλέον αυτό που μου παρείχε, οπότε πάω σε αυτό που με εξυπηρετεί καλύτερα αυτή την περίοδο: εγώ επέλεξα ΟΤΕ: η γραμμή ADSL ήταν όπως και να'χει η ίδια (ΑΡΥΣ) οπότε ΔΕΝ έγινε νέα κατασκευή γραμμής οπότε ξέρω ήδη τα χαρακτηριστικά της και όλα καλά. Στο 1MBps που είμαι εγώ η διαφορά ΟΤΕ με Altec είναι 16,50-13,99=2,51ευρώ/μήνα, αμελητέα για εμένα.

4) Επειδή ακούω πολλά περί τηλεπικοινωνιακού κόστους, εγώ χρησιμοποιώ πλέον το εξής "πακέτο": (εάν έχω κάποιο ποσό λάθος πείτε μου please...)

πάγιο ΟΤΕ τηλεφωνίας PSTN δίμηνο = 24,80ευρώ+ΦΠΑ
    αναγνώριση κλήσεων δίμηνο = 2,00ευρώ+ΦΠΑ
    Τ.Σ.Τ.Σ. δίμηνο = 0,88ευρώ+ΦΠΑ
    Σύνολο των παραπάνω = 27,68ευρώ+ΦΠΑ = 32,94ευρώ το δίμηνο συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τηλεφωνία ΟΤΕ και αναγνώριση κλήσεων

+

Conn-X = 16,50ευρώ το μήνα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

+

Skype Unlimited Country (Greece) = 3,39ευρώ το μήνα (τελική τιμή με VAT)

ΑΡΑ:

με 36,36 ευρώ το μήνα ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ έχω:

+τηλεφωνία ΟΤΕ με αναγνώριση κλήσεων
    +ADSL 1024/256
    +10000λεπτά/μήνα κλήσεις αστικές+υπεραστικές στην Ελλάδα μέσω του Η/Υ με το πρόγραμμα Skype

άσχημα είναι?
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

Το avatar του μέλους m_themis
    m_themis Guest
    θα συμφωνήσω σε πολλά με τον sdikr, και θα προσθέσω και τα ακόλουθα:

1) εμένα ΔΕΝ με πήρε κανείς από ΟΤΕ τηλέφωνο, ΕΓΩ πήγα και έκανα αίτηση γιατί ΔΕΝ με πήρε και κανείς από την Altec να μου πει ότι υπάρχει πρόβλημα που θα λυθεί τότε.

2) είναι αλήθεια ότι εγώ προσωπικά μέχρι τις 22/8 που άρχισαν τα προβλήματα (σε εμένα) ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την Altec και σε νορμάλ συνθήκες ΔΕΝ θα την άλλαζα: την επέλεξα πριν ενάμιση περίπου χρόνο με αρχικό κριτήριο το ότι είχε 3μηνη δέσμευση παραμονής (jetpack768) και μετά το τρίμηνο έμεινα σε αορίστου πληρώνοντας κάθε μήνα εμπρόθεσμα το λογαριασμό μου σαν κύριος. Μάλιστα, πριν προκύψει το συγκεκριμένο θέμα, σε κάθε email που έστελνα, επικοινωνούσαν ΠΑΝΤΑ μαζί μου τηλεφωνικά την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα. Γενικά: δεν είχα κανένα παράπονο. Τα γράφω όλα αυτά για να μην ξεχνάμε τα θετικά τώρα που προέκυψε το πρόβλημα.

3) Τα πράγματα είναι απλά: η εταιρεία ΔΕΝ μου παρέχει πλέον αυτό που μου παρείχε, οπότε πάω σε αυτό που με εξυπηρετεί καλύτερα αυτή την περίοδο: εγώ επέλεξα ΟΤΕ: η γραμμή ADSL ήταν όπως και να'χει η ίδια (ΑΡΥΣ) οπότε ΔΕΝ έγινε νέα κατασκευή γραμμής οπότε ξέρω ήδη τα χαρακτηριστικά της και όλα καλά. Στο 1MBps που είμαι εγώ η διαφορά ΟΤΕ με Altec είναι 16,50-13,99=2,51ευρώ/μήνα, αμελητέα για εμένα.

4) Επειδή ακούω πολλά περί τηλεπικοινωνιακού κόστους, εγώ χρησιμοποιώ πλέον το εξής "πακέτο": (εάν έχω κάποιο ποσό λάθος πείτε μου please...)

πάγιο ΟΤΕ τηλεφωνίας PSTN δίμηνο = 24,80ευρώ+ΦΠΑ
    αναγνώριση κλήσεων δίμηνο = 2,00ευρώ+ΦΠΑ
    Τ.Σ.Τ.Σ. δίμηνο = 0,88ευρώ+ΦΠΑ
    Σύνολο των παραπάνω = 27,68ευρώ+ΦΠΑ = 32,94ευρώ το δίμηνο συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τηλεφωνία ΟΤΕ και αναγνώριση κλήσεων

+

Conn-X = 16,50ευρώ το μήνα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

+

Skype Unlimited Country (Greece) = 3,39ευρώ το μήνα (τελική τιμή με VAT)

ΑΡΑ:

με 36,36 ευρώ το μήνα ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ έχω:

+τηλεφωνία ΟΤΕ με αναγνώριση κλήσεων
    +ADSL 1024/256
    +10000λεπτά/μήνα κλήσεις αστικές+υπεραστικές στην Ελλάδα μέσω του Η/Υ με το πρόγραμμα Skype

άσχημα είναι?

Αγαπητέ συνέλληνα ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.
    Αντίστοιχες υπηρεσίες θα βρείς στην Γερμανία με τα σχεδόν μισά χρήματα, στη Γαλλία ακόμη φθινότερα κλπ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.
    Πίστεψέ με, έχω την εμπειρία και στα λέω...
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Συμφωνω και επαυξανω για το post του greatst.Ειμαι στην ιδια περιπτωση με 2 ΜΒ/s ταχυτητα.

Ποσο καιρο κανουν να σε παρουν απο ΟΤΕ για activation απο την στιγμη που εκανες την αιτηση????.Αλλη μια μερα με την Γ.Τ.Π-PSTN της ALTEC και με βλεπω με νευρικο κλωνισμο!!!!!(μεταξυ σοβαρου και αστειου).

ΥΓ---->Αμα δει Eura η ALTEC απο μενα,μετα το χουνερι απο 22 αυγ και μετα....(Πιο πιθανο το κλεισιμο της).

Περιοχή
    London, UK
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1Gbps
    ISP
    FTTH
    απλά να προσθέσω στα λεγόμενα της Ζέτας ότι πρέπει να προσέξετε το θέμα της ασφάλειας στο ασύρματο δίκτυο, ώστε να μοιράζεστε μόνο οι δυο σας το ίντερνετ και όχι ... όλη η γειτονιά Προτείνω WEP2 και μη-εκπομπή του SSID. Για περισσότερα, ψάξε στο φόρουμ (ένας συμφορουμίτης έχει link στην υπογραφή του αλλά δεν το έχω εύκαιρο)
    WPA2 εννοείς και συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου όσον αφορά το μοίρασμα του bandwidth. Τα παιδιά που θα είναι δύο άτομα πάνω σε μία γραμμή και δεδομένου ότι θα κατεβάζουν αβέρτα, τότε να το κλειδώσουν.

Αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην αφήνουμε ανοιχτό το δίκτυο ώστε να μπαίνει και κάποιος περαστικός. Το μόνο θέμα έχει να κάνει με τυχόν (απίθανο) κακόβουλους εισβολείς που θα θέλουν να υποκλέψουν το POP email password μας το οποίο μεταδίδεται ακρυπτογράφητο από το outlook, όλα τα άλλα ευαίσθητα δεδομένα συνήθως μεταδίδονται SSL κρυπτογραφημένα...

Εμένα πάντως δεν με χαλάει όταν περπατάω στο δρόμο και βρίσκω ένα ανοιχτό wifi για να δω κανένα youtube βιντεάκι με το Ν82 (γιατί το wind plus non-stop δεν παίζει streaming)...

Το bandwidth είναι πρακτικά πολύ μεγάλο για ανθρώπους που κάνουν μόνο σερφάρισμα (όπως εγώ) οπότε γιατί να μην το αφήνουμε ανοιχτό να μπαίνει και κανένας γείτονας ή περαστικός για οποιονδήποτε λόγο (έπεσε η altec του, πέρναγε από κάτω, δεν έχει λεφτά να βάλει internet, περιμένει πέντε μήνες τον καινούριο βρόχο κτλ.)

........Auto merged post: gmmour πρόσθεσε 2 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

...
    Δεν θα μοιραστω με wi-fi τελικα το conn-x γιατι το ενα pc μου δεν εχει καρτα wi-fi και θα πρεπει να αγοραζω (αληθεια ποσο πανε?) και ας πουμε οτι μοιραζομουνα μια conn-x 8αρα που κανει 26,90 δηλ. θα εδινα 13,5 ευρω ε' παλι πιο φθηνα ειναι το πακετακι της forthnet και μπορει να εχει και κανα ρουτερακι!...
    Εγώ πάντως προτείνω να μοιραστείς με την αδερφή σου μια σύνδεση... Πιο φθηνά θας σας βγει είτε είναι OTE είτε είναι forthnet είτε οτιδήποτε!

Ένα USB Wifi dongle ή μία κάρτα wifi (αν θες να μην πάρεις usb για να μην σου τρώει υπολογιστική δύναμη) θα σου έρθει πολύ οικονομικά!

Κοινοκτημοσύνη μια χαρά μου φαίνεται!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gmmour : 04-09-08 στις 16:09. Αιτία: auto merged post

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gmmour Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην αφήνουμε ανοιχτό το δίκτυο ώστε να μπαίνει και κάποιος περαστικός. Το μόνο θέμα έχει να κάνει με τυχόν (απίθανο) κακόβουλους εισβολείς που θα θέλουν να υποκλέψουν το POP email password μας το οποίο μεταδίδεται ακρυπτογράφητο από το outlook, όλα τα άλλα ευαίσθητα δεδομένα συνήθως μεταδίδονται SSL κρυπτογραφημένα...

Εμένα πάντως δεν με χαλάει όταν περπατάω στο δρόμο και βρίσκω ένα ανοιχτό wifi για να δω κανένα youtube βιντεάκι με το Ν82 (γιατί το wind plus non-stop δεν παίζει streaming)...

Το bandwidth είναι πρακτικά πολύ μεγάλο για ανθρώπους που κάνουν μόνο σερφάρισμα (όπως εγώ) οπότε γιατί να μην το αφήνουμε ανοιχτό να μπαίνει και κανένας γείτονας ή περαστικός για οποιονδήποτε λόγο (έπεσε η altec του, πέρναγε από κάτω, δεν έχει λεφτά να βάλει internet, περιμένει πέντε μήνες τον καινούριο βρόχο κτλ.)
    Πες τα gmmour! Προφανώς πάντως ο φίλος εννοεί τον dlsamaniac, σίγουρα όχι εμένα... Να ανοίγαμε μια συζήτηση σχετική κάπου αλλού;
    hnesne

Περιοχή
    elefsina
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
    Router
    vigor2860n
    SNR / Attn
    5db(dB) / 25db(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ναι απλά γλυτώνεις το τελος ενεργοποίησης και 10 euro τον μήνα αν μείνεις και τους 12 μήνες στα 4,096 σε σχέση με το conn-x

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων

το θέμα της έλλειψης επίσημης πληροφόρησης (κοινώς μούγκα στην στρούγκα) το έχω αναφέρει κι εγώ αλλά συγνώμη που δεν έχω σπουδάσει ορνιθολογία και δεν έπεσα μέσα στην οικογένεια του "πτηνού".
    το αποτέλεσμα παραμένει όμως το ίδιο

ο ΟΤΕ έχει την λίστα με τους πελάτες της αλτεκ και όχι κάποιος άλλος πάροχος

ποιός τον νομιμοποιεί για να αρχίσει τα επιλεκτικά τηλέφωνα και πές μου εσύ σε ποιά κατηγορία πτηνού να τον καταχωρίσω

αν θυμάμαι καλά έχει φάει και παλιότερα πρόστιμο για αντίστοιχα τηλέφωνα με συνδρομητές που έβαλαν με προεπιλογή άλλον πάροχο και τους καλούσε πριν την ενεργοποίηση της για να τους μεταπίσει ή κάνω λάθος;;
    ...........φιλικά Σταύρος

Σελ. 124 από 207 ΠρώτηΠρώτη ... 104114119122123124125126129134144 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία