Εμφάνιση 1-9 από 9
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    Μετά το i-call έχω πέσει σε μεγάλο μπέρδεμα.

Οι προϋποθέσεις
    1. Ελληνική εταιρία (επιμένων Ελληνικά), ακόμη και αν είναι ακριβότερη (αλλά μην μας κλέβουν κι όλας). Μιλάμε για ΜΙΚΡΟ λογαριασμό όταν είχα i-call.
    2. VoIP-in (δεν υπάρχει κάποια απ' όσο κατάλαβα, εκτός και αν πάμε σε μεγάλους λογαριασμούς)
    3. Να δουλεύει σαν διπλός / τριπλός λογαριασμός στο spa3102
    4. Αξιοπιστία

Αυτά που έχω βρει (πλην του 2) είναι:

Betamax και το σκέφτομαι για freecalls.

Με την betamax έχω χάσει τον μπούσουλα, στην αρχή ενθουσιάστηκα, αλλά μετά... απογοητεύτηκα διότι βιάστηκα στην επιλογή μου.

1. Έκανα λογαριασμό στο voipdiscount και είμαι ικανοποιημένος με τα σταθερά (παγκοσμίως), αλλά ΜΕΤΑ κατάλαβα ότι έχω μεγάλη χρέωση στα κινητά. Αυτό δεν αφορά εμένα αλλά το ερώτημα που ακολουθεί.

2. Είχα κάνει το ίδιο σε ένα φίλο (spa3102 + voipdiscount). Αυτός όμως (μεγάλους λογαριασμούς) θέλει φθηνή χρέωση ΚΑΙ στα κινητά. Είχε κάνει μόνος του λογαριασμό στο voipwise. Δοκιμαστικά του έβαλα χρήματα στο voipwise αλλά δεν μπορώ να του βάλω στο Voipdiscount! (PayPal > μου ήρθε επιστροφή). Δοκίμασα και με τράπεζα και μάλλον μου τα... φάγανε (πέρασαν 5 μέρες). Δηλαδή δεν μπορώ ούτε να πληρώσω, ούτε να χρησιμοποιήσω δύο λογαριασμούς betamax; (π.χ. Voipdiscount + dialnow) (αφού δεν δέχονται τα χρήματα σκέφτηκα πως είναι ανώφελο να δοκιμάσω)

Να σας μπερδέψω κι άλλο. Με τον ίδιο PayPal λογαριασμό πλήρωσα στον δικό μου voipdiscount και στου αλλουνού το voipwise. Μήπως κοιτάνε συνδυασμό ip + email εγγραφής betamax;

2α. Μεταξύ κλώνων betamax υπάρχουν διαφορές αξιοπιστίας / ποιότητας; (εκτός από τις τιμές). Μ' ενδιαφέρει η ποιότητα.

3. Το freecalls δουλεύει σαν δεύτερο με το spa3102 να το δοκιμάσουμε κι αυτό;

Να τα φοβάμαι αυτά;

Συγγνώμη για το βαρύ ανάγνωσμα!
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    ludist αν δεν θέλεις (όπως και εγώ) να δώσεις την κάρτα σου στην betamax ή δεν θέλεις να έχεις καθόλου κάρτα χρησιμοποίησε το webanking της Πειραιώς και φτιάξε ένα λογαριασμό WEBUY. Μετά θα μπορείς να αγοράσεις χρόνο από όλους τους betamax κλώνους με ασφάλεια. (Τώρα είναι δωρεάν αλλά αργότερα θα κρατάει η Πειραιώς το 1% της συναλλαγής).

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    Ευχαριστώ trd64, παραμένει η απορία μου αν η betamax επιτρέπει να έχουμε ταυτόχρονα δύο λογαριασμούς.

π.χ. έναν στο voipdiscount και έναν στο smsdicount.

Δυστυχώς, ΔΕΝ μπορώ να πληρώσω στον δεύτερο λογαριασμό, ούτε απ' ευθείας σε τράπεζα, ούτε μέσω PayPal. Μέσω PayPal μου ήρθε επιστροφή, μέσω τράπεζας πέρασαν 7 ημέρες (ημερολογιακές) και δεν έχουν "δει" τα χρήματα. Οπότε συμπεραίνω πως δεν μου επιτρέπουν να έχω δύο λογαριασμούς (ίδια ip, email, κινητό). Θέλω πληροφορίες - κυρίως - γι' αυτό το θέμα.
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ludist Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ trd64, παραμένει η απορία μου αν η betamax επιτρέπει να έχουμε ταυτόχρονα δύο λογαριασμούς.

π.χ. έναν στο voipdiscount και έναν στο smsdicount.

Δυστυχώς, ΔΕΝ μπορώ να πληρώσω στον δεύτερο λογαριασμό, ούτε απ' ευθείας σε τράπεζα, ούτε μέσω PayPal. Μέσω PayPal μου ήρθε επιστροφή, μέσω τράπεζας πέρασαν 7 ημέρες (ημερολογιακές) και δεν έχουν "δει" τα χρήματα. Οπότε συμπεραίνω πως δεν μου επιτρέπουν να έχω δύο λογαριασμούς (ίδια ip, email, κινητό). Θέλω πληροφορίες - κυρίως - γι' αυτό το θέμα.

Όχι δεν επιτρέπει 2 λογαριασμούς αλλά δεν είμαι σίγουρος πως κάνει τον έλεγχο.
    Πλήρωνα αρκετό καιρό το voipdiscount με paypal κάποια στιγμή πήγα να πληρώσω έναν άλλο κλώνο και δεν το δέχτηκε (μου γύρισε τα χρήματα) και από εκεί και πέρα δεν μου δέχεται την paypal ούτε στο voipdiscount. Τους έστειλα email και μου απάντησαν ότι πλέων δεν μπορώ να χρησιμοποιώ την paypal αλλά θα πρέπει να επιλέξω άλλο τρόπο. Το δικαιολόγησαν ότι το κάνουν για λόγους ασφάλειας.

Στην συνέχεια χρησιμοποίησα την www.moneybookers.com κάνοντας κατάθεση στην alphabank. Από ένα σημείο και μετά δεν δέχονται πληρωμές από alpha αλλά κάποια άλλη τράπεζα. Επειδή δεν μου άρεσε η διαδικασία προτίμησα το WEBUY της Πειραιώς που σου είπα και ησύχασα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    Ωχ.. λογικά θα κλείδωσαν και το δικό μου PayPal. Δεν την βλέπω για σοβαρή εταιρία Θα το μάθω σε 4 μήνες.

Το δυσάρεστο είναι πως δεν βλέπω επιλογή να καταργήσεις τον λογαριασμό σου! Ρώσικη ρουλέτα.
    Επιλογή linux διανομής.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ludist Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δυσάρεστο είναι πως δεν βλέπω επιλογή να καταργήσεις τον λογαριασμό σου! Ρώσικη ρουλέτα.
    Όχι δεν γίνεται και δεν το κάνουν ούτε και αυτοί. Τους το είχα ζητήσει στο mail που τους είχα στείλει.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Router
    Fritzbox Fon 7140
    SNR / Attn
    7(dB) / 19(dB)
    Επειδή λόγω ενασχόλησης με το θέμα Betamax έχω τριφτεί αρκετά, ίσως μπορέσω να σε διαφωτίσω λίγο.

Για τις δωρεάν κλήσεις και τη διάρκεια τους έχε κατα νού τα εξής:
    1. Τα δωρεάν λεπτά είναι 300 ανά 7 μέρες κυλιόμενες, δηλαδή ανα πάσα στιγμή δεν πρέπει τις τελευταίες 7 μέρες να τα έχεις ξεπεράσει και
    2. ελέγχουν επίσης την ΙΡ σου, δηλαδή αν έχεις 2 λογαριασμούς και τρώς τα δωρεάν λεπτά από τον έναν και μετά το γυρίσεις στον άλλο για να μιλήσεις και από εκεί, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις restart στο ρούτερ για να πάρει νέα ΙΡ ώστε να μη συνδέσουν τους λογαριασμούς μεταξύ τους και υπολογίζουν τα δωρεάν λεπτά από κοινού.

Όσο για τις πληρωμές, μπορείς πέρα από κάρτα και paypal να χρησιμοποιήσεις είτε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στη Γενική Τράπεζα (στην Ελλάδα) στην οποία τηρείται λογαριασμός της Betamax, είτε να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες των μεταπωλητών.

Ελπίζω να σε βοήθησα.
    ::Θέλετε κάποια μετάφραση;::οι φθηνότερες μονάδες για nonoh, 12voip, sipdiscount, voipbuster και άλλα, μόνο στο www.voipcredit.gr::

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    @kinetik ευχαριστώ. Όπως έγραψα ήδη δοκίμασα να πληρώσω με τράπεζα (τα φάγανε). Τώρα να σβήνω το router για να τηλεφωνήσω δεν το θεωρώ πρακτικό, το ξεχνάμε. Πάντως ΔΕΝ θέλω δύο λογαριασμούς betamax, αλλά να αλλάξω "πρόγραμμα". Και αφού δεν μπορώ να διαγράψω τους λογαριασμούς πρέπει να κάνω "απατεωνιά". Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Δεν είδα πουθενά πληροφορίες για το voipwise. Αναφέρω ότι τα δωρεάν τηλέφωνα ισχύουν για περίπου 10 λεπτά την ημέρα (δεν αναφέρει τίποτα σχετικό στο site). Έπειτα χρεώνουν με 0,01 (καλή τιμή αφού με ΟΤΕ πληρώνεις 0,03)

........Auto merged post: ludist πρόσθεσε 19 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αποκατάσταση της αλήθειας: Τελικά δέχτηκαν τα χρήματα στον 2ο λογαριασμό (πέρασαν παραπάνω από 7 εργάσιμες αλλά δεν πειράζει). Έτσι έχουμε (στον φίλο) voipwise από υπολογιστή και voipdiscount από spa3102. Τώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να τα καταργήσουμε ώστε να πάμε στο dialnow ή smsdiscount.

Δεν δοκιμάσαμε ακόμη αν δουλεύει το voipdiscount. Θα επανέλθω με νεώτερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ludist : 04-10-08 στις 13:53. Αιτία: auto merged post
    Επιλογή linux διανομής.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    H dialnow δεν δέχεται πελάτες από Ελλάδα.

Παρόμοια Θέματα

1. αξιοπιστος κλώνος της betamax?
    Από kostas2005 στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip Providers
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-08, 06:24
  2. Προβλημα με Betamax voips
    Από miv στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip Providers
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 22:47
  3. Γνωρίζεται το freecalls.gr?
    Από dfourt στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip Providers
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-07, 21:12
  4. Nεος voip by Betamax :)
    Από bak στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip Providers