Για κάτσε, νέα γραμμή έκανες ή μετάβαση πίσω στον ΟΤΕ; Αν έκανες το 2ο, θα πρέπει να υπέγραψες εξουσιοδότηση (όπως εγώ) και να την έστειλες με fax, που τους δίνει νομικά τη δυνατότητα να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ακύρωσης της Forthnet γραμμής.
Εμένα δεν μου είπαν καν ότι θα έρθουν, και δε νομίζω ότι ήρθε κανείς (θα χτύπαγαν κουδούνι). Ίσως παίζει ρόλο ότι είμαι shared; Δε ξέρω.
Εμφάνιση 1.126-1.140 από 1268
-
29-01-09, 17:14 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1126
-
29-01-09, 17:25 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1127
Έκανα καταγγελία σύμβασης για τη γραμμή της Φορθνετ και μου έφεραν νέα γραμμή απ τον ΟΤΕ.
Ο τεχνικός μου είπε ότι ΔΕΝ μπορεί να πειράξει το καλώδιο του εναλλακτικού (να συνδέσει τη νέα γραμμή με το διαμέρισμα αποσυνδέοντας την άλλη) γιατί γίνονται διάφορα και μπορεί να βρει το μπελά του και οτι έχει ευθύνη να φέρει τη γραμμή μέχρι το κουτί και απο κει κ πέρα είναι δική μου δουλειά.
-
29-01-09, 17:35 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1128
Περίεργα πράγματα.
Εγώ έκανα αίτηση διακοπής στη forthnet, μετά αίτηση στον ΟΤΕ για νέα γραμμή και όταν ήρθε ο ΟΤΕτζης να τη συνδέσει η γραμμή έπαιζε με forthnet κανονικά (*).
(*) Βασικά, το πρωί εκείνης της ημέρας δεν είχα τηλ/dsl.
Την είχαν ξυλώσει από τον ΟΤΕ?
Η διακοπή επίσημα πάντως έγινε στις 14/1.
Μέχρι τότε καλούσα το νούμερο της forth κανονικά κι ας ήταν στον "αέρα".
-
29-01-09, 17:36 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1129
Αν κατάλαβα καλά, κάτι τέτοιο είχε γίνει και σε ένα φίλο μου που είχε βάλει νέα γραμμή Forthnet, ήρθε ο ΟΤΕτζης, και ήταν το κουτί στο πάνω μέρος του τοίχου, και του λέει εγώ δεν ανεβαίνω εκεί πάνω, φώναξε ηλεκτρολόγο
-
29-01-09, 17:38 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1130
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Και εσείς τους πληρώνετε μετά.
-
29-01-09, 17:45 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1131
-
29-01-09, 17:47 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1132
Το θέμα είναι εσύ την έκανες την καταγγελία σύμβασης (= ακύρωση) ή εξουσιοδότησες τον ΟΤΕ να την κάνει;
Αν την έκανες εσύ απευθείας χωρίς να εξουσιοδοτήσεις τον ΟΤΕ, τότε ευθύνεσαι εσύ αποκλειστικά διότι όντως ο ΟΤΕ νομικά δεν έχει κανένα δικαίωμα να αγγίξει άλλη γραμμή. Θα πρέπει πρώτα να δεχτεί την ακύρωσή σου η Forthnet, να απενεργοποιήσει πλήρως τον βρόγχο και μετά μπορεί ο ΟΤΕ να χρησιμοποιήσει το καλώδιο.
Αν όμως είχες εξουσιοδοτήσει τον ΟΤΕ να την κάνει, τότε μεγάλο λάθος του τεχνικού και μπορείς να παραπονεθείς εγγράφως στον ΟΤΕ.
ΥΓ: Έχε υπ' όψιν σου ότι παρεμβάσεις δικές σου σε πολυκατοικίες, μπορούν να σε βάλουν σε μελλοντικά τεχνικά μπλεξίματα διότι πλέον καταγράφουν τις θέσεις των καλωδίων. Εφ' όσον έφυγε ο ΟΤΕ, δεν έγινε καταγραφή ότι χρησιμοποιήθηκε αυτή η γραμμή και μπορεί να την χρησιμοποιήσει όταν κάνει αίτηση/αλλαγή κάποιο άλλο διαμέρισμα. Τουλάχιστον αυτό έτυχε σε φίλο πρόσφατα (έτσι του είπαν, αν αληθεύει δε γνωρίζω).
-
29-01-09, 17:53 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1133
-
29-01-09, 18:00 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1134
Χωρίς εξουσιοδότηση παρέμβασης σε άλλη γραμμή, δε νομίζω πως είχε τέτοιο δικαίωμα ο τεχνικός
-
29-01-09, 18:01 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1135
-
29-01-09, 18:11 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1136
Απλά εγώ δε βρήκα λόγο να ασχοληθώ να ξεκινήσω 2 διαδικασίες (ακύρωση + αίτηση) όταν ο νέος πάροχος τις αναλαμβάνει, και παίρνει εκείνος την ευθύνη. Λογικά αυτό βοηθάει και για πιο άμεση μετάβαση, αφού τρέχουν σαν μουρλοί από τον ΟΤΕ (η χαρά φάνηκε από το τηλέφωνο στο 134) όταν τους στέλνεις εξουσιοδότηση μετάβασης. Σε 1 μέρα μου άλλαξαν τη δρομολόγηση σε ΟΤΕ DSLAM.
Επιπλέον, ανέφερα και ένα παράδειγμα τι συνέβη σε φίλο που έκανε "επεμβάσεις" στο κατανεμητή της πολυκατοικίας του. Αν αληθεύει δε γνωρίζω, αυτό ισχυρίστηκε ο τεχνικός του ΟΤΕ μετά ότι έφταιγε (μπορεί και για να τα μπαλώσει για δικό του φταίξιμο) όταν ήρθαν μετά από 3 μέρες που δεν είχε τηλέφωνο/internet. Του έδειξε ένα χαρτί και του λέει "κοίτα εδώ τι λέει, η γραμμή έπρεπε να είναι συνδεδεμένη στο τάδε, και κάποιος την έχει αλλάξει οπότε ήρθε τεχνικός μας και έβαλε τη γραμμή του γείτονά σου εκεί".
-
29-01-09, 18:36 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1137
Να μην το γκαντεμιάσω,αλλά μετά από πολύ καιρό,σήμερα πάει καλά
-
29-01-09, 19:48 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1138
1) Έκανα καταγγελία ΕΓΩ στη ForthNet. Ημουν σαφέστατος σ αυτό που είπα.
2) Απλά ξήλωσα το καλώδιο της ForthNet απ το διαμέρισμα μου και έβαλα αυτό που μου έδωσε ο ΟΤΕ.
Όσο για τα άλλα με κάλυψε ο psyxakias.
-
30-01-09, 00:46 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1139CPU:intel i7 2600k, Motherboard:Gigabyte Z68XP-UD3p,Μνημες:Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 Kit,Gpu:sapphire 6950 2gb,Hardisk:500gb seagate,f3 1t,Soundcard:Asus Xonar D2/PM,Monitor:Lgm227WD Full hd,Case:HAF 932,Os:7 ultimate 64-bit,Sound:z5500 logitech,Keyboard:Logitecg g110,Mouse:g9x
-
30-01-09, 03:42 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #1140
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλήματα μετά την τοποθέτηση της κάρτας ήχου
Από inakel στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-06, 22:52 -
Η νέα μετοχική σύνθεση της Forthnet μετά την αποχώρηση της Intracom
Από [+=]Neo_Geo{Ech13} στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-06, 21:56 -
OTE: Αλλάζει την καμπάνια για το Conn-X μετά από δικαίωση της FORTHnet
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-05, 11:23
Bookmarks