Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 84

Θέμα: World of Warcraft

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Router
    Linksys Wag200g
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vrahnos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Forthnet και wow; δεν....
    μπαινω απο το αθανατο κεντρο κνωσσος-ηρακλειου...
    Με εχουν κανει να ΤΡΕΜΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απο τα νευρα μου...εχω δωσει απειρα τσαμπα kills και απειρα gold στα repairs.
    Δεν φταιει ο σερβερ μου, δεν φταινε οι drivers της καρτας δικτυου, δεν φταιει το router, φταιει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Forthnet

Και για αποδειξη, ενα βιντεακι απο σημερα (που btw παιζει να εκανε και 15 λεπτα να ανεβασει 20ΜΒ) http://www.youtube.com/watch?v=5hv6Tb2zxb8
    το ιδιο προβλημασ εχω και εγω φιλε μου και ασε να λενε οτι φταιει ο server...τοσο καιρο δεν ειχαμε προβλημα και τωρα γινεται της ποπης...απλα αλλαγη ISp η μονη λυση imo...
    Forthnet ta legameeee!!! adios

Περιοχή
    Ρεθυμνο
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΕΘΥΜΝΟ
    Router
    Netgear GD834G
    SNR / Attn
    28.5(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εμενα η υπομονη μου τελειωσε παντως.

Εκανα online αιτηση στην ΗοL, αυριο θα τους στειλω και το fax.

Να τελειωνουμε μια και καλη με δαυτους.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Προσπαθηστε μερικοι να κανετε ενα delete τα cache,WTF,Interface folder εκει που εχετε εγκαταστησει το wow(πρεπει να ειστε εκτος παιχνιδιου, μην το τρεχετε την ωρα που τα κανετε διαγραφη).
    Θα πρεπει να ξαναβαζετε και να ρυθμιζετε τα addon απτην αρχη αλλα τουλαχιστον εγω που το εκανα , δεν τρωω dc στα 25ρια.

Τα ping τα ιδια σκατα ειναι , απλως δεν τρωω dc , αν και τα lag spike παραμενουν.

Η μονη λυση, κοστιζει και λεγετε αλλαγη παροχου.

Περιοχή
    Χαλκίδα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Εγώ περνάω από τον κόμβο 212.162.9.145 και έχω απίστευτο lag τις ώρες αιχμής (600+, συνεχώς disc σε raid κλπ.). Και φυσικά μετά τις μια το βράδυ 0 ping έτσι.

Αυτή τη βδομάδα λήγει το συμβόλαιό μου. Η φορθ ανακοίνωσε εργασίες αυτή τη βδομάδα αλλά προφανώς θα είναι @@ όπως ήταν και τους προηγούμενους 4 μήνες.
    Απατεώνες, ιντερνετονταβάδες.
    Το πιο αστείο, μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός να πληρώσω πάγια τους επόμενους 2 μήνες. Δεν θα δούνε δραχμή απο δώ και πέρα. Δε μιλάμε τόσο καιρό και μας έχουν καβαλήσει.

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Router
    Linksys Wag200g
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NexteR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπαθηστε μερικοι να κανετε ενα delete τα cache,WTF,Interface folder εκει που εχετε εγκαταστησει το wow(πρεπει να ειστε εκτος παιχνιδιου, μην το τρεχετε την ωρα που τα κανετε διαγραφη).
    Αυτο που λες ειναι το repair mode που ειναι μεσα στο directory που ειναι εγκατεστημενο το wow και απλα κανεις "reset and check files".
    Εγω το εκανα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα...
    Ισα ισα που εδω και μερικες μερες τα spikes ειναι πιο πολλα και διαρκουν και πιο πολυ λες και παιζω απο pstn ισως και χειροτερα

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Το είδα το video και αυτό που σκέφτηκα ήταν packet loss , για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα η Κρήτη,Καβάλα,Ξάνθη,Κομοτηνή και δεν ξέρω ποιες άλλες πόλεις έχουν σοβαρό πρόβλημα μιας και έχουν μπουκώσει τα link της FORTHnet . Μπουκώνει το εσωτερικό δίκτυο της FORTHnet λίγο και η διασύνδεση με το εξωτερικό και όλα αυτά μαζί μας δίνουν αυτό το αποτέλεσμα.

Η μόνη λύση είναι η αλλαγή isp γιατί μήνες τώρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα δικτύου και δεν έχουν λυθεί όπως η διασύνδεση με Κρήτη ηράκλειο και με τον aix .

Περιοχή
    Βούλα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μια απο τα ιδια και εγω, παιζω στον Kazzak, και τον τελευταιο μήνα θα έλεγα, το raiding εχει καταντήσει αηδία, κανω dc σχεδόν σε κάθε boss, ενω οταν παιζω μονος μου ή σε 5-man instances, δε με πετάει. Στο Dalaran εχω μινιμουμ 500ms, ενω μπορει να παει και 600-700 χαλαρα.

Το περιεργο ειναι οτι σε tracert προς τον kazzak, δε βλέπω καποιο τεράστιο ping, εκτός απο κατι 150αρια και 200αρια ισως. Αλλα θεωρώ οτι αυτά δεν κανουν 500 ms.

Εκανα αιτηση στην ΟΝ για μεταφορά, αν και αυτη δε τα καταφέρει, παω για ΟΤΕ...

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Trooper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια απο τα ιδια και εγω, παιζω στον Kazzak, και τον τελευταιο μήνα θα έλεγα, το raiding εχει καταντήσει αηδία, κανω dc σχεδόν σε κάθε boss, ενω οταν παιζω μονος μου ή σε 5-man instances, δε με πετάει. Στο Dalaran εχω μινιμουμ 500ms, ενω μπορει να παει και 600-700 χαλαρα.

Το περιεργο ειναι οτι σε tracert προς τον kazzak, δε βλέπω καποιο τεράστιο ping, εκτός απο κατι 150αρια και 200αρια ισως. Αλλα θεωρώ οτι αυτά δεν κανουν 500 ms.

Εκανα αιτηση στην ΟΝ για μεταφορά, αν και αυτη δε τα καταφέρει, παω για ΟΤΕ...
    Λογικά ο server που παίζεις δεν αποτελείτε από ένα server άλλα από πολλούς μήπως άλλη περιοχή είναι και άλλος server άλλα και άλλη Ip ;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Όχι δεν νομίζω να παίζει αυτό που λές.Νομίζω μία είναι η ip του κάθε σέρβερ. Απλά υπάρχουν διάφοροι ρούτερς πριν και μπορεί να παίζει η διαδρομή για εκεί. Το χω δει στο tracert να αλλάζει στη διαδρομή τον τελευταίο ρούτερ.
    Πάντως μπορώ να πω ότι ρωτώντας και Ολλανδούς αλλά και Φιλανδούς συμπαίκτες που ειναι πρακτικά πολύ δίπλα, όποτε είχα τέτοια spikes είχαν και αυτοί

Περιοχή
    Βούλα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Για τα προβλήματα του σερβερ τα ξέρω κι εγώ, αλλα δε μπορεί ολοι να ειναι οκ, και να πεταει μόνο εμένα. Κατι παίζει τοτε. Το ip του server το βλεπω με netstat και ειναι παντα το ιδιο. Οποτε θεωρώ οτι ειναι σωστό.

Παντως κανοντας χτες το βράδυ 2-3 αλλαγές στο registry έπεσε λίγο το ping. Θα δείξει το επόμενο raid..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Ρε παιδια κ εγω ειχα τρελλο προβλημα με την forthnet..ειχα σταματησει raiding για κανα μηνα επειδη δεν μπορουσα να κρατηθω online..τωρα με τον ΟΤΕ ολα εφτιαξαν..ουτε η περιοχη ειχε προβλημα ουτε εφταιγαν οι γραμμες του ΟΤΕ και λοιπες π...ες που μου λεγανε στην forthnet..

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    Draytek Vigor2700G
    SNR / Attn
    18(dB) / 28(dB)
    Παίζω στον EU Emerald Dream. Με Forthnet 2play αν είχα 250ms ήμουν χαρούμενος. Συνήθως 300-400ms στα raids. Έβαλα OTE και πλέον παίζω με 80ms. Άντε να δούμε ποιος θα μπορέσει να μου κάνει overaggro τώρα

Περιοχή
    Αθήνα-Κουκάκι
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Path Level
    Fastpath
    Επαιζα aszune μεχρι και πριν 1 week και πλεον απλα το εχω σταματησει.Με 500+ lag δεν παιζεται οσο και να το παλεψεις.Εχω δοκιμασει τα παντα (tcp optimizer,σβησιμο addons,ξαναπερασμα το game κτλπ) αλλα κανενα αποτελεσμα.Εχω βαρεθει να κραζω την blizzard στο forum της ποσταροντας μια χαρα pings απο tracert και το lag ig να μην πεφτει κατω απο 500 (που και αυτο δεν το καταλαβαινω πως γινεται....) dragonblight,για dalaran/instance ουτε κουβεντα-πεφτει αμεσο dc...Τελικα ρε παιδια ποιος φταιει επιτελους γι'αυτη την καταντια?Forthnet η blizzard?

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Router
    Linksys Wag200g
    Αμα διαβασεις και παραπανω τα ποστ αλλων φιλων θα δεις οτι ολοι που εχουν φορθνετ εχουν το ιδιο προβλημα και οποιος αλλαξε isp βρηκε την υγεια του αρα φταιει η φορθνετ για το ηρακλειο...

Περιοχή
    Βούλα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Νομιζω η εικόνα μιλαει απο μόνη της...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails packetloss.jpg  

Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. world of warcraft