Σελ. 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 47891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 121-135 από 185
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    FORTHnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Usr 9112
    SNR / Attn
    6(dB) / 43(dB)
    Ρε παιδια ας μην τα μηδενιζουμε ολα, εγω βλεπω πολλα καλα στην υπηρεσια που δεν θα αναφερω μιας και εχουν αναφερθει απο τους προλαλησαντες και μην σας πιανει πανικος και αρχισετε και ξεγραφεστε.Ελεος!! Τα χαρτακια που εχετε συμπληρωσει στις καφετεριες για να παρετε εναν αναπτηρα και ενα πακετο τσιγαρα ειναι χειροτερα! Εγω απο τοτε που σταματησα να τα συμπληρωνω δεν χτυπανε και τα τηλεφωνα μεσημεριατικα να μου πουν οτι εχω κερδισει ταξιδια...Θα εκμεταλλευτει εμπορικα το θεμα για διαφημιστικους λογους, big deal? διαφημισεις δεν βλεπατε μεχρι τωρα στο νετ-στην τηλεοραση-στον δρομο-στο ραδιοφωνο-στις εφημεριδες?Τουλαχιστον ας δω κατι που με ενδιαφερει.Και στην τελικη τι σας πειραζει αν καποιος πλουτισει στις πλατες σας, οταν πατε και ξεπατωνεστε στην δουλεια για 600 ευρω νομιζετε οτι γινεται κατι διαφορετικο?Αν ναι λυπαμαι πολυ...Στο fb ο,τι θες δηλωνεις και οτι θες γνωστοποιεις, μην λεμε κουτα, απλα για να εχουμε κατι να πουμε...Υπαρχουν χειροτερα πραγματα που θα πρεπει να μας απασχολουν.Τελος να προσθεσω οτι θα πρεπει να πεταξετε να κινητα γιατι μπορουν να σας ακουνε να μην εχετε ΑΦΜ να μην δουλευετε να μην εχετε ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ και για πιο σιγουρια μεινετε σε μια σπηλια δεν προκειται να μαθει κανεις για εσας τιποτα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    11(dB) / 25.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Rory_Gallagher Εμφάνιση μηνυμάτων
    ........και για πιο σιγουρια μεινετε σε μια σπηλια δεν προκειται να μαθει κανεις για εσας τιποτα.
    +1000
    Να προσθέσω απλά στο τελευταίο που προτείνεις, να μην δέχονται επισκέψεις στην σπηλιά και να μην το πουν σε κανέναν γιατί μπορεί......
    Spoiler:
    κάποιος να την φωτογραφίσει και να την κάνει tag στο facebook
    https://365meres.wordpress.com/

Σκέφτομαι άρα υπάρχω.Ή μήπως...σκέφτομαι πως υπάρχω ενώ... (???) Όπως και να 'χει, σκέφτομαι !!

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Τοτε να παει σε υπογεια σπηλια που δεν θα εχει φως και δεν θα βγει καλα η φωτοου
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hammer21 : 10-02-09 στις 17:09.
    Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me

Downloads
    39
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14360/874
    ISP
    Double Play Gr
    DSLAM
    HOL - ΣΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Netfaster IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 17(dB)
    Οκ, τι να πω... Αφού κάποιοι εδώ μέσα θεωρούν οτι το φακέλωμα βολεύει και πρέπει να καθιερωθεί, επειδή έχει ήδη καθιερωθεί και σε άλλους τομείς, πάω πάσο.

Το πρόβλημα είναι οτι όσοι προσπαθούν να καθησυχάσουν λένε οτι δεν έχεις παρα να προσέχεις τι πληροφορίες βάζεις για τον εαυτό σου στο facebook. Εγώ απαντώ οτι το προβλημα είναι οτι η πλειοψηφία δεν προσέχει τι πληροφορίες βάζει. Οπότε, υπάρχει ο κίνδυνος αυτή η τακτική να παγιωθεί και να γίνει και στάνταρ για όλους, ακόμη και για όσους δεν το επιθυμούν. Καλώς ή κακώς, ορισμένοι απο εμάς δεν θέλουμε να κυκλοφορούν προσωπικά μας δεδομένα, προτιμήσεις, κλπ σε τρίτους. Έτσι όπως πάει όμως, η μόνη διέξοδος για όλους εμάς θα είναι να αποκοπούμε τεχνολογικά απο διάφορα χρήσιμα εργαλεία (όπως είναι εν δυνάμει το facebook) επειδή η πλειοψηφία δεν αντιδρά στο abuse αυτών των υπηρεσιών...

Ωραια, φτάσαμε να θεωρούν και ηλίθιους αυτούς που επιθυμούν να μην γίνονται με το ζόρι αντικείμενο αφανών δημογραφικών σε κάθε τους βήμα, και να τους εμπαίζουν κιόλας... Καλά πάμε...Ειμαστε, πράγματι, άξιοι της μοίρας μας.

Απλά να πω οτι ο λόγος που ο καθένας μας μπορεί ακόμα να διατηρεί με κάποιο τρόπο να διατηρεί την ανωνυμία του στα περισσότερα πράγματα που κάνει μέσω ιντερνετ είναι εξ αιτίας τέτοιων "τρελλών" που "θέλουν να ζουν στις σπηλιές"... Νομίζετε πχ οτι το facebook θα δίσταζε να υποχρεωνει τον καθένα να βάλει τα πραγματικά του στοιχεία, αν μπορούσε. Αν δεν ήξερε οτι θα υπήρχαν σοβαρές αντιδράσεις. Το πρόβλημα είναι οτι με τέτοια αντιμετώπιση, οι αντιδράσεις αυτές θα είναι όλο και περισσότερο μειωμένες, γιατί θεωρείται "ηλίθιο" να αντιδράς στο κάθε μικρό βήμα που γίνεται προς τέτοιες κατευθύνσεις. Απο τη μια βρίζουμε όσους θέλουν να προστατεύεται η ιδιωτικότητα του καθε χρήστη, απο την άλλη απολαμβάνουμε τα δικαιώματα που -προς το παρόν- μας έχουν εξασφαλίσει αυτοί οι "νεάντερταλ", ε?

Αντε, αυτα, πάω να καθαρίσω τη σπηλιά μου τώρα, ή οτιδήποτε άλλο απαξιωτικό θα σκεφτεί να πει ο κάθε έξυπνος (ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει το δικαίωμα να κρύβει τη ταυτότητά του πίσω απο nickname, ακριβώς χάρη σε τέτοιους "τρελλούς" που θα αντιδρούσαν για λογαριασμό του αν ποτέ πάει να του στερηθεί αυτό το δικαίωμα).

Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    FORTHnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Usr 9112
    SNR / Attn
    6(dB) / 43(dB)
    @faethie
    1)Ισως θα επρεπε η πλειοψηφια να μαθει να χρησιμοποιει καλυτερα το fb.
    2)δεν σε υποχρεωνει κανεις να γραφτεις και ουτε αποκοβεσαι τεχνολογικα αν δεν το κανεις
    3)Δεν μπορει να σε υποχρεωσει να βαλεις τα προσωπικα σου στοιχεια διοτι πολυ απλα δεν θα γραφοταν κανεις..
    4)Ποια ανωνυμια διατηρεις στο ιντερνετ?Η ανωνυμια σου σταματαει εκει που ξεκιναει η IP σου.Tην ανωνυμια σου την διατηρει σε εναν βαθμο ο ISP σου ο οποιος φροντιζει να σερφαρεις ανωνυμα.Και για να μην εισαι και τεχνολογικα αποκομμενος δεν σε υποχρεωνει σε καμια γνωστοποιηση των προσωπικων σου δεδομενων-Κοινοποίηση της ΙΡ μπορεί να γίνεται μόνο σε αστυνομικές ή εισαγγελικές αρχές, για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος-.Αν αυτο αλλαξει φυσικα και θα με βρουν αντιθετο, διοτι δεν θα εχω επιλογη μιας και το ιντερνετ ειναι πλεον αναγαιο εργαλειο.Απο κει και περα αν εσυ θες η οχι να βαλεις αληθινα στοιχεια σε καθε site που μπαινεις ειναι αποφαση δικη σου και μονο δικη σου και δικη σου.
    5)Ειναι επιχειρηση παρτε το χαμπαρι και σου προσφερει μια υπηρεσια που δεν σε χρεωνει τιποτα γιαυτο, ενω εσυ μπορεις ανετα να βγαλεις $$ αν το χρησιμοποιησεις σωστα.Αν μπορεις στεισε ενα δικο σου fb και να δω αν θα μπορεις να ανταπεξελθεις στα εξοδα.
    6)Αν ψαξω στα σκουπιδια σου φιλε μου θα μαθω παρα πολλα για σενα, πολλα περισσοτερα απο το να δω το profile σου στο FB.
    Τελος δεν θεωρω τον εαυτο μου εξυπνοτερο απο κανεναν, ουτε κανεναν νεατερνταλ το αντιθετο σεβομαι τον καθενα εδω.Αυτα, παω τωρα να σας καταδωσω ολους στους φιλους μου τους Αμερικανους.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    DSLAM
    Wind - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Και να συμπληρώσω. Γιατί να βάλω τα πραγματικά μου στοιχεία??? Ψεύτικη ημερομηνία γέννησης, λάθος διεύθυνση, πλαστό e-mail,ανύπαρκτο τηλέφωνο και γενικότερα μη αληθή στοιχεία. Θα κάτσει κανένας να τα τσεκάρει? Και αν ναι, τι θα κάνει? Δίωξη για ψευδή στοιχεία? Δήλωση του ν. 105 συμπληρώνω?

........Auto merged post: Gio Alex πρόσθεσε 1 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Και στο κάτω κάτω μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς facebook.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gio Alex : 10-02-09 στις 18:12. Αιτία: auto merged post
    "Μόνο το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχουν όρια. Και για το σύμπαν δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος."
    Albert Einstein

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Λενε οτι μπορουν να σου κανουν διωξη για προσπαθεια εξαπατησης καθως αν δεν ειχες τετοιο σκοπο δεν θα ειχες και προβλημα να τα βαλεις(καθαρος ουρανος...).Τα περι φακελωματος, ειδικα, οι αμερικανοι τα ακουν βερεσε(εχουν μεγαλωσει με αυτα).

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τα προσωπικά μας στοιχεία δεν τα έχει μόνο το facebook τα έχουν και άλλοι πολλοί !!! Σίγουρα το ηλεκτρονικό φακέλωμα είναι ότι χειρότερο !!! Πάντα πρέπει να βλέπουμε θετικά και αρνητικά και να διαλέγουμε, όλα δεν γίνεται να τα έχουμε !!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    DSLAM
    Wind - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pga21ole Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λενε οτι μπορουν να σου κανουν διωξη για προσπαθεια εξαπατησης καθως αν δεν ειχες τετοιο σκοπο δεν θα ειχες και προβλημα να τα βαλεις(καθαρος ουρανος...)
    Κααααααααλα...
    "Μόνο το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχουν όρια. Και για το σύμπαν δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος."
    Albert Einstein

Downloads
    39
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14360/874
    ISP
    Double Play Gr
    DSLAM
    HOL - ΣΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Netfaster IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 17(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Rory_Gallagher Εμφάνιση μηνυμάτων
    @faethie
    1)Ισως θα επρεπε η πλειοψηφια να μαθει να χρησιμοποιει καλυτερα το fb.
    Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα! Για να μάθει όμως ο κόσμος να το χρησιμοποιεί σωστά, πρέπει και να ενημερώνεται σωστά για τις κινήσεις του fb. Αυτό δεν γίνεται άμα απορρίπτουμε ως ασήμαντη την κάθε κερδοσκοπική κίνηση που κάνει το fb, το οποίο στην αρχική του σελίδα σε προτρέπει ανοιχτά να δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία σου, δίχως να σε ενημερώνει ξεκάθαρα για το πως χρησιμοποιούνται αυτά. Το ξέρω οτι αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούν όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις, αλλά πραγματικά το θεωρείτε καλό το γεγονός οτι αυτή η πολιτική έχει σχεδόν γίνει δεδομένη; Δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να λέμε "σιγά, είναι επιχείρηση, όλες αυτό κάνουν". Δεν θα έπρεπε να κάνουν έτσι όλες οι επιχειρήσεις, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό.
    Το fb βγάζει ήδη ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εσοδα, κάπου είχα διαβάσει οτι η google είχε θελήσει πριν απο 2 χρόνια να αγοράσει το fb για 1 δισ $ και ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε - προφανώς δεν τον συνέφερε! Δηλαδή, χρειαζόταν να προχωρήσει ακόμα παραπέρα το ξεπούλημα των στοιχείων που δίνει ο κόσμος, ώστε να βγάλει κι άλλα κέρδη; Είναι απόλυτα θεμιτό αυτό; Επιχειρηματικά, ναι, ηθικά όμως;

Το avatar του μέλους gpan
    gpan Guest
    Έλα που δεν το ξέρατε! Από παντού μας παρακολουθούνε, αυτό μας πείραξε!

Περιοχή
    Μπουγατσούπολη
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    24άρα
    ISP
    Forthnet
    Router
    Pirelli Ανελαστι
    Path Level
    Interleaved
    Αλλο να σε φακελώνουν το δημόσιο και η αστυνομία, ΑΝ κάνεις παραβατική ενέργεια ή προληπτικά σε περίπτωση που κάνεις (ε τουλάχιστον έχουν μια πενιχρή έστω δικαιολογία: την ασφάλεια...) κι άλλο να σε φακελώνουν ασύστολα και χωρίς περιορισμό εταιρείες που θα βγάλουν μετά και έσοδα πουλώντας τις συνήθειες, τα προσωπικά στοιχεία και τα χόμπι της προσωπικότητας σου και να στα πρήζουν ισόβια οι διαφημιστές και οι τηλεφωνήτριες.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    DSLAM
    Wind - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HELL_pegaSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    πουλώντας τις συνήθειες, τα προσωπικά στοιχεία και τα χόμπι της προσωπικότητας σου και να στα πρήζουν ισόβια οι διαφημιστές και οι τηλεφωνήτριες.

Δλδ τώρα δεν σου τα πρήζουν με τα εικονοσκόπια γύμνιας, τα ραντάρ στο κινητό σου κτλ??? Και για ποιές τηλεφωνήτριες λες? Δηλώνει κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος το κινητό του στο facebook?
    Albert Einstein

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    τα προσωπικά στοιχεία και τα χόμπι της προσωπικότητας σου και να στα πρήζουν ισόβια οι διαφημιστές και οι τηλεφωνήτριες.
    Οπως λεει και ο alex δεν δινεις ποτε κινητο.Κοιτα οι διαφημιστες ας μου τα πρηξουν.Εχω δωσει το email που εχω για τα spam και το ανοιγω μια φορα το μηνα

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη (δεν το βρήκα στο search), αλλά έτυχε σήμερα να δω ότι εδώ και λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν και οι απαραίτητες αλλαγές στα Terms του facebook ώστε να ανήκουν στην εταιρεία πλήρως όλα τα δικαιώματα για το υλικό των χρηστών που τους επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσουν για οποιοδήποτε σκοπό (συμπεριλαμβάνοντας εμπορικότητα, διαφήμιση κτλ).

http://www.facebook.com/terms.php
    Licenses
    You are solely responsible for the User Content that you Post on or through the Facebook Service. You hereby grant Facebook an irrevocable, perpetual, non-exclusive, transferable, fully paid, worldwide license (with the right to sublicense) to (a) use, copy, publish, stream, store, retain, publicly perform or display, transmit, scan, reformat, modify, edit, frame, translate, excerpt, adapt, create derivative works and distribute (through multiple tiers), any User Content you (i) Post on or in connection with the Facebook Service or the promotion thereof subject only to your privacy settings or (ii) enable a user to Post, including by offering a Share Link on your website and (b) to use your name, likeness and image for any purpose, including commercial or advertising, each of (a) and (b) on or in connection with the Facebook Service or the promotion thereof. You represent and warrant that you have all rights and permissions to grant the foregoing licenses.
    Βέβαια επίσης δε γνωρίζω και κατά πόσο θα πρέπει να κατηγορηθεί η facebook για αυτό, εταιρεία είναι οπότε αναμενόμενο να κάνει τέτοιες κινήσεις. Και εγώ στη θέση της, πιθανόν το ίδιο να έκανα. Δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα, στο κέρδος στοχεύουν όπως όλοι, ειδικά όταν βλέπουν θερμούς υποστηρικτές που θα έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά για την τιμή του Facebook.

Εγώ πάντως δεν θα ένιωθα άνετα να γνωρίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικό μου υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα), να τα μορφοποιήσουν και να τα πουλήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν με την εκ των προτέρων συγκατάθεσή μου. Και στη τελική, ακόμα και χωρίς αμοιβή σε μένα ρε αδερφέ; Σαφώς οι χρήστες ανεβάζουν το υλικό, δεν τους υποχρεώνει κανείς, αλλά να τους δίνεις πλήρη νομικά δικαιώματα; Και φυσικά αρκετοί πιθανόν να μη το γνωρίζουν, ποιος κοιτάει καθημερινά τους όρους κάθε site προσεκτικά (ούτε ο ψυχάκιας); Άντε να τους δεις όταν γράφεσαι, ε και αυτοί οι όροι δεν υπήρχαν όταν γράφτηκαν οι περισσότεροι και ξεκίνησαν να βάζουν διάφορα πράγματα.

Αν αύριο θέλει μια εταιρεία να βάλει banners στο Internet, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φωτογραφία του παιδιού σου πειραγμένη και αυτό όχι επειδή την ανέβασες σε κάποιο site και την βρήκαν, αλλά επειδή τους την πούλησε το facebook με πλήρη νομιμότητα; Ή φανταστείτε τις φωτογραφίες από κοπέλες στο facebook να τις βάζουν σε "πονηρές" τηλεγνωριμίες μετά το απαραίτητο ρετουσάρισμα σε στήθος κτλ (το λέει ξεκάθαρα: "edit", "modify"), καθώς και φωτογραφίες ανδρών σε gay/model sites, κάτι διόλου απίθανο να συμβεί αφού νομικά έχουν πλέον το δικαίωμα.

Ήθελα πραγματικά να ήξερα το γνωρίζουν και το αποδέχονται όλα τα μέλη αυτό; Για μένα έχει τεράστια διαφορά μεταξύ του να ανεβάζεις πράγματα που επιθυμείς να εκτίθενται δημόσια και το να δίνεις την άδεια να τα εκμεταλλευτούν εμπορικά με όποιο τρόπο και όσο μορφοποιημένα επιθυμούν.

Υ.Γ. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις, όχι "ουυυυυυ 666, θάνατος στο facebook" και τέτοιες αηδίες, αλλά πως το αντιλαμβάνεστε εσείς. Μπορεί άλλωστε να μην κατάλαβα καλά και τους όρους εγώ.

........Auto merged post: psyxakias πρόσθεσε 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Και για να θέσω ένα μέτρο σύγκρισης. Πάρτε παράδειγμα το ADSLgr, που όταν γράψει κάποιος ένα άρθρο, συνεχίζουν να ανήκουν στον χρήστη τα πνευματικά δικαιώματα και δεν δίνουν τα μέλη πλήρη συγκατάθεση για μεταπώληση, παρά μόνο στο ADSLgr ανήκει η παραμονή του υλικού. Κάτι απόλυτα λογικό (που ισχύει στα περισσότερα forums) για να μην δημιουργείται μπάχαλο όταν κάποιος τσαντιστεί και πει σβήστε μου τα 234023042 μηνύματα (πχ ο sdikr ) και τα μισά threads γεμίσουν ασυνάρτητες συζητήσεις αφού δε θα φαίνεται ποιος είπε τι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από http://www.adslgr.com/forum/faq.php?faq=adslgr_rules_content
    Οι επισκέπτες / χρήστες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας που εκφράζουν με τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύονται στα Forums, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του ADSLgr.com, της οποία όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο ADSLgr.com και δεν μπορεί να αποσύρει σε καμμία περίπτωση.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 16-02-09 στις 22:40. Αιτία: auto merged post

Σελ. 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 47891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-07, 17:25
  2. Ο ΟΤΕ στη συνάντηση των μελών του ΕΤΝΟ
    Από katafitos στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-06, 20:22
  3. Μηνύματα: 64
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-06, 01:51

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks