Σελ. 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 91
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη - Πλ. Δημοκρατίας
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    aDSL VIvodi Shared
    Ταχύτητα
    256/128
    ISP
    HOL
    Router
    Alcatel 510i
    Η επιστροφή χρημάτων ισχύει και σε καταστήματα της Ελλάδας ιδιαίτερα εάν έχεις πληρώσει με Visa.
    π.χ. Carrefour: έχετε 7-10 μέρες να επιστρέψετε ότι πήρατε και τα λεφτά σας πίσω.
    Visa-> εάν δεν είστε ευχαριστημένοι εντολή στην τράπεζα για να μην πληρωθεί το κατάστημα.

Προσωπικά μία φορά πήρα τηλεόραση 28' philips (280€) για τη μάνα μου από Carrefour και την ίδια μέρα ήρθε σπίτι διαφημιστικό Σαραφίδη με την ίδια τηλεόραση 230€. Επικοινώνησα με Carrefour: "θα μου επιστρέψετε τη διαφορά - όπως διαφημίζετε ότι επιστρέφετε τη διαφορά εάν βρούμε το ίδιο προίόν σε χαμηλότερη τιμή". Επειδή καθυστέρησαν να μου απαντήσουν πήγα αγόρασα την τηλεόραση από το Σαραφίδη και την πήγα (με τη συσκευασία Σαραφίδη) κατευθείαν στο Carrefour όπου την επέστρεψα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Η πλάκα είναι ότι καθώς πήγαινα στο Carrefour με πήρανε τηλέφωνο να περάσω από το κατάστημα να εισπράξω τη διαφορά των χρημάτων.

Αυτό που θέλω να πω με το παραπάνω είναι ότι στο χέρι μας είναι να πιέζουμε τις εταιρίες για να παίρνουμε τα δικαιώματά μας τα οποία πρέπει να γνωρίζουμε διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα.

Σχετικά με Σαραφίδη/Κορασίδη: Έγινε συγχώνευση των εταιρίων πριν καμιά 5-8 χρόνια. Στην Αθήνα τη διοίκηση ο Κορασίδης και στη Βόρεια Ελλάδα ο Σαραφίδης (απολύθηκε πολύ κόσμος middle-management σε Θεσσαλόνικη Κορασίδη και σε Αθήνα Σαραφίδη).

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    15300/1023
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedtouch ST780WL
    SNR / Attn
    10(dB) / 25(dB)
    Μπορείτε να μας πείτε κάποιες αλυσίδες - e-shops του εξωτερικού που να στέλνουν Ελλάδα? Έχω να προτείνω το www.play.com me ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ευρώπη! Έχω παραγείλει πάρα πολλές φορές πληρώνοντας Μόνο την τιμή του προϊόντος

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    924
    Uploads
    141
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Cisco Meraki/Zyxel
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 19.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    xantho για online shops υπάρχει σχετικό thread...
    "What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Το να έχεις προβλήματα με κάποια εταριά δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπαινεις και να λές διάφορα για αυτή
    Ούτε και του το αφαιρεί, εφόσον δεν είναι προκατειλλημένος και τα παρουσιάζει αντικειμενικά (που και αυτό δεν τμήμα των κανονισμών.)

Εξάλλου, αν δεν πεις για ΑΥΤΟΝ με τον οποίον ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ (δηλαδή λογικά και ηθικά) έχεις πρόβλημα, τότε για ποιον θα πεις; Για αυτόν με τον οποίον ΔΕΝ έχεις πρόβλημα;

Να πει, να πει για να ξέρουμε και εμείς.

Στο καρφί της Κυριακής όλα
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    15300/1023
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedtouch ST780WL
    SNR / Attn
    10(dB) / 25(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aesir
    xantho για online shops υπάρχει σχετικό thread...
    Ok, Ευχαριστώ!

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Ξανατονίζω κάτι το θεμελιώδες που ειπώθηκε:

Ολες οι αλυσιδες καταστηματων βασιζονται στην αγνοια και αμαθεια των πελατων τους.
    Επομένως, ξαναλέω κάτι που έχω πει πολλάκις στο παρελθόν:

Μην πάτε σε ένα μαγαζί να αγοράσετε π.χ. "κομπιούτερ".

Να πάτε με έτοιμη λίστα 1-1 handpicked εξαρτήματα από πριν. Και έαν σας πουν έστω και για ένα από αυτά ότι δήθεν "δεν το έχω", "υπάρχει καλύτερο ξέρετε", "δεν συνεργάζομαι", εσείς αμέσως:

"Ευχαριστώ, γεια σας. Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά."

Ποτέ μην ενδίδετε σε κάποιον πωλητή.

Θέλει να πασάρει ό,τι πιο σαβούρα έχει για να ξεστοκάρει.

Μην πάτε ως στη σφαγή να πάρετε γουρούνι στο σακί.

Κατά καιρούς αναρωτιώμαστε εδώ μέσα γιατί εταιρίες που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν από απλά υποδεέστερα μέχρι πανάθλια προϊόντα έχουν πολλές πωλήσεις (π.χ. P-4, Creative PCI κάρτες ήχου, Lite-On οπτικά drives κλπ.) ενώ άλλες που έχουν από απλά καλύτερα μέχρι πολύ προηγμένα είτε κλείνουν είτε είναι πολύ πίσω σε πωλήσεις (π.χ. Aureal Semiconductors, AMD Athlon-64 κλπ.).

Γιατί ΔΕΝ ενημερώνεστε και παίρνετε ότι σας πει ο κάθε τυχάρπαστος πωλητής που δεν ξέρει που παν τα 4.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Το avatar του μέλους pavlaras1
    pavlaras1 Guest
    Angry
    Το να έχεις προβλήματα με κάποια εταριά δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπαινεις και να λές διάφορα για αυτή
    Αγαπητε φιλε δεν ξερω ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα σου και τι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει περισσοτερο.

Να σε ενημερωσω οτι τροπος σου και η σταση σου ειναι αρνητικη προς εμενα και χωρις να ξερω τον λογο και χωρις να εχω κατι μαζι σου.

Εγω οπως σεβαστικα της αποψεις σου εως τωρα θελω να σεβεσαι και εσυ της δικες μου και ας μην συμφωνεις.

Εγω ημουν καταναλωτης προτου εργαστω σε μια απο αυτες της εταιρειες και θα παραμεινω καταναλωτης εως οτου πεθανω.

Ειχα προβληματα πριν,κατα και μετα την απολυση μου και δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την δουλεια μου αυτο που λεμε.

Το να σας αναφερω καποια πραγματα που πιθανον να μην τα γνωριζετε ειναι καλο να τα ακουτε και ας μην τα αποδεχεστε.

Ο λογος ειναι οτι πρεπει να "Ξυπνησετε" οσοι πραγματικα το θελετε και μην αφηνετε της διαφορες εταιρειες να σας εκμεταλευονται ενω μπορειτε με τον σωστο χειρισμο να της εκμεταλευτειτε εσεις.

Αυτο το λεω για το καλο σας οσοι το καταλαβαινετε καλος οσοι παλι οχι "Λυπαμαι" αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.

Της τελευταιες μερες προσπαθω να μαθω απο τα λαθη μου που εχω κανει εως τωρα και να μαθω τι δικαιωματα και υποχρεωσεις εχω σαν σωστος καταναλωτης.

Σας δινω δυο διευθυνσεις που μπορει να σας βοηθησουν για να πληροφορηθειτε και να μαθετε οτιδηποτε χρειαζεστε για να ξερετε πως να κινηθειτε και που να βασιστειτε σε καποιο προβλημα που μπορει να συναντησετε σε μια αγορα σας και τι απαιτησεις μπορει να εχετε απο την εταιρεια.

http://www.efpolis.gr/

http://www.ebeth.gr/eb/index.asp

Καλη συνεχεια σε ολους σας και θελω να ακουω απο ολους σας οτι προβληματα ειχατε μεχρι τωρα σε οπιαδηποτε αγορα που εχετε κανει και απο οποιαδηποτε εταιρεια και αν ειναι αυτη.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pavlaras1 : 12-06-05 στις 06:29.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlaras1
    Αγαπητε φιλε δεν ξερω ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα σου και τι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει περισσοτερο.

Να σε ενημερωσω οτι τροπος σου και η σταση σου ειναι αρνητικη προς εμενα και χωρις να ξερω τον λογο και χωρις να εχω κατι μαζι σου.
    Ουτε εγώ εχω κάποιο πρόβλημα μαζι σου, απλά εκανά ενα σχόλιο γιατι σαφώς είχες προβλήματα με την εταιρία οχι σαν απλός καταναλώτης, το οποίο μου φάνηκε κάπως ειδικά οταν το πρώτο σου μήνυμα ήταν για να μας πεις το πόσο χάλια ειναι η τάδε εταίρια.

Φιλικά

pavlaras1 Guest
    Thumbs down
    Ουτε εγώ εχω κάποιο πρόβλημα μαζι σου, απλά εκανά ενα σχόλιο γιατι σαφώς είχες προβλήματα με την εταιρία οχι σαν απλός καταναλώτης, το οποίο μου φάνηκε κάπως ειδικά οταν το πρώτο σου μήνυμα ήταν για να μας πεις το πόσο χάλια ειναι η τάδε εταίρια.

Φιλικά
    Αυτα τα αναφερα μονο για να σε απαντησω στην πρωτη σου ερωτηση που μου ειχες κανει
    "Αν δουλευω ακομη?"
    και επειδη θεωρησα οτι η δευτερη σου ερωτηση θα ηταν
    "για ποιο λογο σταματησες?"
    ειπα να στο απαντησω πριν προλαβεις να μου το ρωτησεις και για να μην σου γραφω οπως τωρα ασκοπα μηνυματα.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Αν εχεις καποια απορια ευχαριστως να σου απαντησω και αν σε ενοχλει αυτα που εγραψα ποιο νωρις μπορω να τα διαγραψω.

Να σε κανω μερικες ερωτησεις μιας και αντι να πιασεις το βασικο νοημα απο αυτα που εγραψα επιασες της ακρες.

Ποσο χρονων εισαι?

Τι δουλεια κανεις?

Τι δουλεια κανουν οι δικοι σου?

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Να σε κανω μερικες ερωτησεις μιας και αντι να πιασεις το βασικο νοημα απο αυτα που εγραψα επιασες της ακρες.

Ποσο χρονων εισαι?

Τι δουλεια κανεις?

Τι δουλεια κανουν οι δικοι σου?
    το πρώτο υπάρχει στο προφιλ μου, το δευτερο έχει σχέση με υπολογιστές σε μαγαζάκι που καταστήματα σαν το πλαισιο ασκούν μεγάλη πιέση, το τρίτο Is none of your bussiness

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Ανεξαρτήτως πάντως πολλών αδυναμιών του, το πλαίσιο έχει ένα καλό «κλίμα» και περιβάλλον για να κάνεις τα ψώνια σου. Γι αυτό το λόγο θεώρησα το ΦΙΑΣΚΟ με τα μεταχειρισμένα μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ντροπή για ένα μαγαζί το οποίο δεν με έχει συνηθίσει σε τέτοιες κουτοπονηριές και από το οποίο εν γνώσει μου αγόραζα λίγο πιο ακριβά από αυτό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Εκεί που θα έπρεπε να επενδύσει περισσότερο είναι στην εκπαίδευση και την ενημέρωση των υπαλλήλων του και στο να προσφέρει ΓΝΗΣΙΕΣ προσφορές, ακόμα και χρειαστεί να σπρώξει και μερικά καινούργια προς τη κατεύθυνση των μεταχειρισμένων.

Επιπλέον, να διαχωρίσει τις προσφορές προς τους υπαλλήλους, από αυτές που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας και απευθύνονται στους πελάτες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να βρει ένα τρόπο ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να πάει στου διαόλου το κέρατο για να δει ότι «άνθρακες ο θυσαυρός». Όταν κάτι το ανακοινώνει, θα πρέπει να υπάρχει σε επαρκής αριθμούς, να μπορεί κάποιος να το «κλείσει» μέσω web και να μην γίνονται κόλπα στυλ αυριανής όπου το τόσο γίνεται ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ για διαφημιστικούς λόγους.
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Περιοχή
    Νέα Μάκρη
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Cool
    Να προσθέσω ότι γενικά συμφωνώ ότι το stock house είναι "μούφα" και ότι λειτουργεί σαν κράχτης. Διότι όταν ο πελασγός ή ο καθένας από μας ξεκινάει από του δι@όλου τη μάνα για να πάει Μεταμόρφωση και ναπάρει την Χ καρτα γραφικών, πάει να πει ότι την χρειάζεται και πως είναι ήδη "ψημένος" για καινούρια κάρτα γραφικών. Αν δεν τη βρει στο stock house (πράγμα πολύ πιθανό, γιατί μπροστά στα μάτια μου, ένας τυπάκος -που μάλλον έχει συνοικιακό κατάστημα πληροφορικής- αγόρασε 12 κάρτες γραφικών Geforce 6200,5900 κλπ) θα κατέβει στο ισόγειο, και θα πει "ντάξει μωρέ, θα δώσω 30-40-50 ευρόπουλα παραπάνω, και θα την πάρω καινούρια". Αυτό λέει ο μέσος αγοραστής και το ΠΛΑΙΣΙΟ το ξέρει...Ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι έτσι {Μπράβο pelasgian!}
    Επίσης θέλω να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους διαδρόμους του ισογείου χωρίς να σε σταματάει κάθε 5 μέτρα και ένας διαφορετικός πωλητής και να σου λέει "τι ψάχνετε, μπορώ να βοηθήσω;". Δε λέω, καλό είναι να δείχνουν ενδιαφέρον, όταν όμως δουν και καταλάβουν ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Έστω να σε αφήσουν να χαζέψεις λίγο πρώτα βρε αδερφέ! Δεν προλάβαινε να πέσει το μάτι μου σε ένα ράφι, να'σου και ένας υπάλληλος από κοντά, και βαρέθηκα να λέω "ευχαριστώ για τη βοήθεια, απλώς χαζεύω". Τελικά μετά από κανα δυο γύρους, και αφού είχαν αρχίσει να με ρωτούν οι ίδιοι υπάλληλοι αν χρειάζομαι βοήθεια (αν είναι δυνατόν, μόλις δυο λεπτά πριν τους είπα ότι απλώς χαζεύω!) κουράστηκα τόσο πολύ, τσαντίστηκα και έφυγα. Προφανώς δεν φταίνε τα παιδιά, κάποιος προϊστάμενος τους το έχει πει, όμως πρέπει να καταλάβουν ότι με τον τρόπο που γίνεται είναι πολύ κουραστικό, και τελικά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Προσωπικά, με ενοχλεί λιγότερο το να μην έρθει κανένας κοντά μου, και να αναγκαστώ να ζητήσω μόνος μου βοήθεια, παρά να πέφτουν πάνω μου σαν τις σφήκες και να με κουράζουν έτσι!
    Ουφφ, τα είπα και ξεφούσκωσα ;-)
    Χαιρετίσμούς...
    Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο, το να συγχωρείς όμως, θεϊκό!

pavlaras1 Guest
    Unhappy
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dr Death

1. Να προσθέσω ότι γενικά συμφωνώ ότι το stock house είναι "μούφα" και ότι λειτουργεί σαν κράχτης.

2. Επίσης θέλω να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους διαδρόμους του ισογείου χωρίς να σε σταματάει κάθε 5 μέτρα και ένας διαφορετικός πωλητής και να σου λέει "τι ψάχνετε, μπορώ να βοηθήσω;". Δε λέω, καλό είναι να δείχνουν ενδιαφέρον, όταν όμως δουν και καταλάβουν ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Έστω να σε αφήσουν να χαζέψεις λίγο πρώτα βρε αδερφέ! Δεν προλάβαινε να πέσει το μάτι μου σε ένα ράφι, να'σου και ένας υπάλληλος από κοντά, και βαρέθηκα να λέω "ευχαριστώ για τη βοήθεια, απλώς χαζεύω". Τελικά μετά από κανα δυο γύρους, και αφού είχαν αρχίσει να με ρωτούν οι ίδιοι υπάλληλοι αν χρειάζομαι βοήθεια (αν είναι δυνατόν, μόλις δυο λεπτά πριν τους είπα ότι απλώς χαζεύω!) κουράστηκα τόσο πολύ, τσαντίστηκα και έφυγα. Προφανώς δεν φταίνε τα παιδιά, κάποιος προϊστάμενος τους το έχει πει, όμως πρέπει να καταλάβουν ότι με τον τρόπο που γίνεται είναι πολύ κουραστικό, και τελικά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Προσωπικά, με ενοχλεί λιγότερο το να μην έρθει κανένας κοντά μου, και να αναγκαστώ να ζητήσω μόνος μου βοήθεια, παρά να πέφτουν πάνω μου σαν τις σφήκες και να με κουράζουν έτσι!
    Ουφφ, τα είπα και ξεφούσκωσα ;-)
    Χαιρετίσμούς...
    Συμφωνω στο πρωτο και στο δευτερο.

Πραγματι τους υποχρεονουν τους πωλητες να συμπεριφερονται ετσι.

Το ξερουν οι προισταμενοι,οι διευθυντες και οι μετοχοι γιατι τους τα εχω πει και εγω ο ιδιος στα σεμιναρια αλλα αδιαφορουν πληρως.

Η απαντηση ενος μετοχου ηταν:

"Εσεις θα κανετε αυτο που σας λεμε και ας ειναι και λαθος.

Δοκιμες και πειραματα θα γινονται παντα.

Αλλωστε γιαυτο σας εχουμε εδω και σας πληρωνουμε.

Αν δεν σας αρεσει μπορειτε να σηκωθειτε και να φυγετε δεν σας εχουμε και δεμενους."

Καταλαβαινετε τωρα τι παιζει.

Περιοχή
    athina
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13975 / 985
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    SAGEM 2404
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 21(dB)
    Συμφωνω στο πρωτο και στο δευτερο.

Πραγματι τους υποχρεονουν τους πωλητες να συμπεριφερονται ετσι.

Το ξερουν οι προισταμενοι,οι διευθυντες και οι μετοχοι γιατι τους τα εχω πει και εγω ο ιδιος στα σεμιναρια αλλα αδιαφορουν πληρως.

Η απαντηση ενος μετοχου ηταν:

"Εσεις θα κανετε αυτο που σας λεμε και ας ειναι και λαθος.

Δοκιμες και πειραματα θα γινονται παντα.

Αλλωστε γιαυτο σας εχουμε εδω και σας πληρωνουμε.

Αν δεν σας αρεσει μπορειτε να σηκωθειτε και να φυγετε δεν σας εχουμε και δεμενους."

Καταλαβαινετε τωρα τι παιζει.
    Γνησιος Ελληναρας ο μετοχος, ε;;;; Εμεις πληρωνουμε, εμεις αποφασιζουμε..... Αλλο αν προηγουμενως δεν ειχαμε πουλησει ουτε μηλο.....Αλλα οταν θα παρουν τον π@υλο, να δουμε αν θα μπορουν μετα να κανουν πειραματα......
    Δικηγοροι, ζωγραφοι, δημοσιογραφοι, πολιτικοι. Οι μονοι ανθρωποι στον κοσμο που μπορουν να κανουν το μαυρο.....ασπρο

"Look in the doubt we've wallowed
    Look at the leaders we've followed
    Look at the lies we've swallowed
    And I don't want to hear no more"

pavlaras1 Guest
    Unhappy
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από supermario
    Γνησιος Ελληναρας ο μετοχος, ε;;;; Εμεις πληρωνουμε, εμεις αποφασιζουμε..... Αλλο αν προηγουμενως δεν ειχαμε πουλησει ουτε μηλο.....Αλλα οταν θα παρουν τον π@υλο, να δουμε αν θα μπορουν μετα να κανουν πειραματα......
    Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.

Αλλα δυστηχως η αγορα μας εδω στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο μεγαλη για να εχουμε πολλες επιλογες απο καταστηματα που θα αγορασουμε αυτο που ψαχνουμε και αυτο που θελουμε.

Εξαιτιας της πολιτικης εδω στην Ελλαδα βοηθανε τους μεγαλους που εχουν τα λεφτα και εμποδιζουν τα μικρο καταστηματα να επιβιωσουν και να αναπτυχθουν.

Ο Ομιλος Κορασιδη αν το γνωριζετε ειναι κανονικα να κλειση αλλα τους εδωσε το κρατος μια ανοικτη επιδοτηση για να μην ανακοινωση πτωχευση και κλειση αυτη η αλυσιδα καταστηματων.

Σε καποιον μικρο επαγγελματια το κρατος αυτο θα το εκανε αραγε?

Εγω προς στιγμην δεν το εχω δει αυτο.

Η οικογενειακη επιχειρηση που ειχαμε εκλεισε.

Η μεγαλες αλυσιδες καταστηματων πρεπει με καποιον τροπο να παρουν συντομα κανενα μαθημα απο εμας μιας και εχουν ξεφυγει τελειως.

Συγκεκριμενα σημερα πηγα απο την εταιρεια Σαραφιδη για να τους ζητησω να μου βγαλουν ενα αντιγραφω οδηγιων απο ενα προγραμματιζομενο τηλεχειρηστηριο που ειχα χασει τους κωδικους και δεν μπορω να το ξανα προγραμματισω.

Μου απαντησασν οτι "δεν μπορουμε να το βγαλουμε φωτοτυπια γαιτι δεν εχουμε κανενα κουτι απο χειρηστηριο ανοικτο αυτην την στιγμη και δεν εχουμε πουθενα προχειρες ανοκτες οδηγιες".

Τους ειπα να ανοιξουν ενα κουτι να το φωτοτυπισω και μετα να της ξανα βαλουν μεσα στο κουτι.

Μου ειπαν παλι "οχι".

Τους ειπα να παραγγειλουν απο την αντιπροσωπεια και να της πληρωσω στην εσχατη περιπτωση και μου ειπαν παλι "οχι".

Η μονη λυση που μου εδωσαν ειναι "να ξανα αγορασω το ιδιο χειριστηριο για να εχω αυτην την φορα και της οδηγιες και αν χαλασει το χειρηστηριο θα εχω καβαντζα και δευτερο".

Δηλαδη να δωσω αλλα 50 ευρω.

Μου φαινεται δεν παμε καλα.

Σαν την εκμεταλευση δεν εχει.

Επισης και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να πουλαν και να μην εξυπηρετουν οποτε εχεις πραγματικη αναγκη.

Πλακα στην πλακα μηπως απο εσας εχει κανεις ενα απο τα χειρηστηρια της THOMSON ROC 420 ή 430 ή 520 ή 530 ?

Ολα αυτα εχουν τους ιδιους κωδικους για προγραμματισμο.

Αν καποιος εχει ή μπορει να με βοηθησει με καποον τροπο θα του χρωσταω χαρη.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Σελ. 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! HELP!
    Από jason22 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-11, 09:02
  2. Mac στο Πλαίσιο.
    Από nickolas2005 στο φόρουμ Apple Hardware και Software
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-08, 10:11
  3. Απαράδεκτη συμπεριφορά στο πλαίσιο
    Από filthmaniac στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 16:45