Σελ. 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 478910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 121-135 από 147
    Περιοχή
    Where Eagles Dare
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Εγώ έκανα αίτηση χθές το βράδυ στο oteshop και σήμερα με ενημέρωσαν πως απο αύριο ενεργοποιείται η υπηρεσία αφού πρώτα τους εγγυήθηκα οτι θα παραμείνω πελάτης για τους επόμενους 6 μήνες.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    HOL - ΠΑΡΟΣ
    Router
    linksys WAG200G ANNEX A
    Έχω από το Νοέμβριο του '08 ΟΤΕ all in one.Μόλις έκανα την αλλαγή και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός,πήγα να πάθω συγκοπή,γιατί ήταν υπερβολικά φουσκωμένος!Απευθύνθηκα στον ΟΤΕ της περιοχής μου και μου "εξήγησαν"ότι επειδή μπήκα στο all in one θεωρούμαι καινούριος πελάτης και έτσι επιβαρύνθηκα με κάποιες αναδρομικές χρεώσεις...Πριν απο ένα μήνα περίπου θέλησα να απαλλαγώ από το βραχνά,αλλά ο υπάλληλος μου "εξήγησε "πάλι πως αν φύγω από το all in one,θα θεωρηθώ πάλι νέος πελάτης και θα έχω extra χρεώσεις.Όταν του διαμαρτυρήθηκα ότι αυτή η πολιτική του ΟΤΕ είναι απαράδεκτη,απλώς κουνούσε το κεφάλι του...Και το αποκορύφωμα!Στις 15/07/09 ενεργοποίησα καλώντας στο 134 τα 60 λεπτά δωρεάν προς κινητά.Μετά από τρεις μέρες με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι επειδή είμαι πελάτης του all in one,δεν μπορώ για την ώρα να χρησιμοποιώ αυτή την προσφορά,γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα.ΕΛΕΟΣ!!!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mlouk
    Έχω από το Νοέμβριο του '08 ΟΤΕ all in one.Μόλις έκανα την αλλαγή και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός,πήγα να πάθω συγκοπή,γιατί ήταν υπερβολικά φουσκωμένος!Απευθύνθηκα στον ΟΤΕ της περιοχής μου και μου "εξήγησαν"ότι επειδή μπήκα στο all in one θεωρούμαι καινούριος πελάτης και έτσι επιβαρύνθηκα με κάποιες αναδρομικές χρεώσεις...Πριν απο ένα μήνα περίπου θέλησα να απαλλαγώ από το βραχνά,αλλά ο υπάλληλος μου "εξήγησε "πάλι πως αν φύγω από το all in one,θα θεωρηθώ πάλι νέος πελάτης και θα έχω extra χρεώσεις.Όταν του διαμαρτυρήθηκα ότι αυτή η πολιτική του ΟΤΕ είναι απαράδεκτη,απλώς κουνούσε το κεφάλι του...Και το αποκορύφωμα!Στις 15/07/09 ενεργοποίησα καλώντας στο 134 τα 60 λεπτά δωρεάν προς κινητά.Μετά από τρεις μέρες με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι επειδή είμαι πελάτης του all in one,δεν μπορώ για την ώρα να χρησιμοποιώ αυτή την προσφορά,γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα.ΕΛΕΟΣ!!!
    Το All in one είναι πράγματι για γέλια αν συγκρίνεις το οικονομικό κέρδος σε σχέση με την ταλαιπωρία.

Διπλοχρεώσεις αναδρομικών πάντως δεν θα έχεις γιατί θα σου επιστραφούν οι προκαταβολές του All in One που σου κράτησαν το Νοέμβρη.

Πράγματι υπάρχει πρόβλημα με το Woms και την καταχώρηση της 1 ώρας κινητών σε πελάτες με All in One αλλά θα έχει λυθεί σε μερικές μέρες. Κάποιο παρόμοιο πρόβλήμα υπάρχει-υπήρχε; και με το Conn-X @ Work το οποίο και αυτό θα λυθεί μέχρι τέλος εβδομάδος λογικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Επιτέλους.
    Μόνο μετα απο κανα χρόνο αφού το είχαν βάλει
    οι αλλες εταιρίες το αποφάσισαν.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Καλησπερα.
    Την προηγουμενη εβδομαδα και μολις ανακοινωθηκε το νεο προγραμμα με την προσθηκη των 60 δωρεαν λεπτων για κινητα, εκανα αιτηση να υπαχθω σε αυτο. Ειμαι με CONX 24/7, OTE MOBILE 30' καθως και στο προγραμμα ALL IN ONE. H υπαλληλος, καθως ηταν η πρωτη μερα και ειχαν καποια προβληματα με ενημερωσε οτι θα καταχωρησει την αιτηση και να καλεσω καποια στιγμη τις επομενες ημερες απλα για να επιβεβαιωσω οτι ενεργοποιηθηκε. Επισης με ενημερωσε πως θα γινεται η χρεωση του χρονου προς κινητα (πρωτα θα χρησιμοποιουνται τα 60' του νεου προγραμματος, μετα τα 30' του OTE MOBILE και επειτα θα υπαρχει η χρεωση αναλογα με την χρηση που κανω).

Σημερα, παιρνω στο 134 να ενημερωθω για το αν ενεργοποιηθηκε η αιτηση και ακουω τον υπαλληλο εκπληκτος να μου λεει πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ALL IN ONE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! Στην ευλογη ερωτηση μου γιατι και πως και οτι δεν αναγραφεται πουθενα στην ανακοινωση της εταιριας (τουλαχιστον την πρωτη μερα, μετα δεν το εψαξα), δεν ειχε φυσικα τι να απαντησει..Μου προτεινε αν θελω να καταργησω το προγραμμα ALL IN ONE ωστε να εχω την δυνατοτητα να παρω τα 60' που δικαιουμαι, αλλα δεν ηξερε ουτε αν εχω καμια ρητρα και αφου ρωτησε, κατεληξε οτι πρεπει να παω σε καταστημα, αφου δεν γινεται μεσω τηλεφωνου αυτο!

Ειναι δυνατον πραγματικα να ισχυει κατι τετοιο? Με ποιο λογικο αλμα κατεληξαν στην στοιχειοθετηση τετοιας αποφασης? Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αδυναμια του συστηματος τους να επιμεριζει τις 2ωρες/διμηνο σε 1 ωρα/μηνα, αλλα και παλι δεν πιστευω να απαιτει τοσο πολυ προσπαθεια να καταχωθει μια τετοια παραμετροποιηση στα συστηματα τους.

Αυτα ειναι γελοιοτητες, δειχνουν απολυτη ελλειψη σεβασμου και περιμενω αμεσα να μεριμνησουν οι κυριοι για την επιλυση του απαραδεκτου αυτου προβληματος..

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Alphadyn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα.
    Την προηγουμενη εβδομαδα και μολις ανακοινωθηκε το νεο προγραμμα με την προσθηκη των 60 δωρεαν λεπτων για κινητα, εκανα αιτηση να υπαχθω σε αυτο. Ειμαι με CONX 24/7, OTE MOBILE 30' καθως και στο προγραμμα ALL IN ONE. H υπαλληλος, καθως ηταν η πρωτη μερα και ειχαν καποια προβληματα με ενημερωσε οτι θα καταχωρησει την αιτηση και να καλεσω καποια στιγμη τις επομενες ημερες απλα για να επιβεβαιωσω οτι ενεργοποιηθηκε. Επισης με ενημερωσε πως θα γινεται η χρεωση του χρονου προς κινητα (πρωτα θα χρησιμοποιουνται τα 60' του νεου προγραμματος, μετα τα 30' του OTE MOBILE και επειτα θα υπαρχει η χρεωση αναλογα με την χρηση που κανω).

Σημερα, παιρνω στο 134 να ενημερωθω για το αν ενεργοποιηθηκε η αιτηση και ακουω τον υπαλληλο εκπληκτος να μου λεει πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ALL IN ONE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! Στην ευλογη ερωτηση μου γιατι και πως και οτι δεν αναγραφεται πουθενα στην ανακοινωση της εταιριας (τουλαχιστον την πρωτη μερα, μετα δεν το εψαξα), δεν ειχε φυσικα τι να απαντησει..Μου προτεινε αν θελω να καταργησω το προγραμμα ALL IN ONE ωστε να εχω την δυνατοτητα να παρω τα 60' που δικαιουμαι, αλλα δεν ηξερε ουτε αν εχω καμια ρητρα και αφου ρωτησε, κατεληξε οτι πρεπει να παω σε καταστημα, αφου δεν γινεται μεσω τηλεφωνου αυτο!

Ειναι δυνατον πραγματικα να ισχυει κατι τετοιο? Με ποιο λογικο αλμα κατεληξαν στην στοιχειοθετηση τετοιας αποφασης? Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αδυναμια του συστηματος τους να επιμεριζει τις 2ωρες/διμηνο σε 1 ωρα/μηνα, αλλα και παλι δεν πιστευω να απαιτει τοσο πολυ προσπαθεια να καταχωθει μια τετοια παραμετροποιηση στα συστηματα τους.

Αυτα ειναι γελοιοτητες, δειχνουν απολυτη ελλειψη σεβασμου και περιμενω αμεσα να μεριμνησουν οι κυριοι για την επιλυση του απαραδεκτου αυτου προβληματος..
    Διάβασε τι λέει λίγο πιο πάνω ο sexrazat.
    Δεν είναι επιλογή του ΟΤΕ, αλλά τεχνικό κόλλημα που λογικά θα επιλυθεί σύντομα.
    Συμβαίνουν και στους πιο οργανωμένους παρόχους.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Αρχικα σ'ευχαριστω για την απαντηση. Γραφω σε αυτο τον τονο διοτι ο υπαλληλος δεν μου ειπε πως υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα που αποτρεπει την ενεργοποιηση σε εμενα με το πακετο ALL IN ONE, αλλα οτι απο το προγραμμα αυτο ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι κατοχοι πακετου οπως το δικο μου καθως και το CONX AT WORK (το δευτερο που το ανεφερε μονος του, δεν ρωτησα κατι σχετικο).

Αν και παρακολουθω το φορουμ χρονια, δεν εχω γραψει παλιοτερα. Γνωριζω απο τα γραφομενα τους πολλα μελη και ελπιζω οτι οντως θα γινει κινηση διευθετησης αυτης της ασχημης εικονας, οπως αναφερετε κι εσυ και ο sexrazat.

Μεχρι τοτε ομως το ελαχιστο που πρεπει να γινει, αν οντως γινεται προσπαθεια επιλυσης του προβληματος, ειναι οι υπαλληλοι του τηλεφωνικου κεντρου να ενημερωνουν τους πελατες οτι προκειται για προσωρινο (?) προβλημα του συστηματος και οτι βαινει προς επιλυση. Διοτι, με την σιγουρια που μου ανεφερε εμενα ο υπαλληλος οτι δεν μπορω να κανω χρηση αυτου του προγραμματος, μου προτεινε συγχρονως να καταργησω το ALL IN ONE. Αν το εκανα και λιγες ημερες αργοτερα λυνονταν το προβλημα, ποιος θα ηταν υπευθυνος για την ταλαιπωρια? Διοτι αφενως θα επρεπε να μεταβω σε καταστημα προκειμενου να το καταργησω, αφετερου θα επρεπε να το ενεργοποιησω και παλι αργοτερα και ποιος ξερει τι θα γινοταν παλι με προπληρωσεις, επιστροφες κτλ.

Και εν παση περιπτωση για ποιον λογο να μην υπαρχει μια επισημη ανακοινωση? Θα θιχτει το κυρος της εταιριας? Ενω με αυτα τα φαινομενα διατηρειται υψηλο?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Alphadyn
    Αρχικα σ'ευχαριστω για την απαντηση. Γραφω σε αυτο τον τονο διοτι ο υπαλληλος δεν μου ειπε πως υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα που αποτρεπει την ενεργοποιηση σε εμενα με το πακετο ALL IN ONE, αλλα οτι απο το προγραμμα αυτο ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι κατοχοι πακετου οπως το δικο μου καθως και το CONX AT WORK (το δευτερο που το ανεφερε μονος του, δεν ρωτησα κατι σχετικο).

Αν και παρακολουθω το φορουμ χρονια, δεν εχω γραψει παλιοτερα. Γνωριζω απο τα γραφομενα τους πολλα μελη και ελπιζω οτι οντως θα γινει κινηση διευθετησης αυτης της ασχημης εικονας, οπως αναφερετε κι εσυ και ο sexrazat.

Μεχρι τοτε ομως το ελαχιστο που πρεπει να γινει, αν οντως γινεται προσπαθεια επιλυσης του προβληματος, ειναι οι υπαλληλοι του τηλεφωνικου κεντρου να ενημερωνουν τους πελατες οτι προκειται για προσωρινο (?) προβλημα του συστηματος και οτι βαινει προς επιλυση. Διοτι, με την σιγουρια που μου ανεφερε εμενα ο υπαλληλος οτι δεν μπορω να κανω χρηση αυτου του προγραμματος, μου προτεινε συγχρονως να καταργησω το ALL IN ONE. Αν το εκανα και λιγες ημερες αργοτερα λυνονταν το προβλημα, ποιος θα ηταν υπευθυνος για την ταλαιπωρια? Διοτι αφενως θα επρεπε να μεταβω σε καταστημα προκειμενου να το καταργησω, αφετερου θα επρεπε να το ενεργοποιησω και παλι αργοτερα και ποιος ξερει τι θα γινοταν παλι με προπληρωσεις, επιστροφες κτλ.

Και εν παση περιπτωση για ποιον λογο να μην υπαρχει μια επισημη ανακοινωση? Θα θιχτει το κυρος της εταιριας? Ενω με αυτα τα φαινομενα διατηρειται υψηλο?
    Δεν έχεις άδικο αλλά το All in One έχει ουσιαστικά σταματήσει να προωθείται από τον ΟΤΕ λόγω των συγκεκριμένων πρακτικών προβλημάτων που δεν αντισταθμίζονται από τη μικρή έκπτωση που προσφέρει.

Τα προβλήματα οφείλονται στο ότι για πρώτη φορά συνεργάζονται ΟΤΕ και Cosmote δυό εταιρείες του ιδίου ομίλου αλλά με διαφορετική φιλοσοφία στην οργάνωση και στην εξυπηρέτηση των πελατών. Ένα απλό παράδειγμα. Η Cosmote σχεδόν για κάθε αίτημα ζητάει από τον συνδρομητή fax ή έγραφη αίτηση ενώ ο ΟΤΕ τα κάνει σχεδό όλα τηλεφωνικά. Τέλος πάντων τα προβλήματα συννενόησης μεταξύ ΟΤΕ και Cosmote και το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην υλοποίηση του προγράμματος το έκαναν ακόμα χειρότερο και ελάχιστοι ασχολούνται μαζί του ενώ η πλειοψηφία των υπαλλήλων αγνοεί τις λεπτομέρειες του προγράμματος

Και μένα όποιος με ρωτάει του απαντώ μην το πάρεις.

Ο ΟΤΕ πιθανότατα δεν έβγαλε ανακοίνωση γιατί αφορά ελάχιστους συνδρομητές η εσωτερική ενημέρωση έλεγε ότι σε 2-3 μέρες θα λυνόταν το πρόβλημα στο software του συστήματος και έκρινε ότι μεγαλύτερη σύγχυση θα προκαλούσε η αναφορά του προβλήματος.

Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα αλλά η συμβουλή μου είναι κατάργησε το All in One.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τιποτα απο τα προηγουμενα δεν αιτιολογηθει την αρνηση του ΟΤΕ να δεχεται πελατες με το δικο μου προγραμμα να συμμετασχουν στο προγραμμα των δωρεαν λεπτων προς κινητα.

Αν ο ΟΤΕ δεν μπορει να υποστηριξει τεχνικα αυτη την δυνατοτητα να το ανακοινωσει. Αν επιπλεον θεωρει ξεπερασμενο για καποιο λογο το προγραμμα ALL IN ONE ας το καταργησει.

Δεν ειναι αποδεκτη η συλλογιστικη "γενικα δεν ασχολουνται και πολλοι με αυτο, οποτε καταργησε το κι εσυ". Για να το επιλεξω το προγραμμα σημαινει οτι με βολευει. Το ποσο με συμφερει ειναι κατι που μονο εγω μπορω να το αξιολογησω και κανεις αλλος. Και εν παση περιπτωση εφοσον προσφερεται, πρεπει να δινεται και η δυνατοτητα συνδιασμου και λοιπων προγραμματων με αυτο, εκτος απο προφανεις περιπτωσεις ανταγωνιστικοτητας προγραμματων, που εδω ομως δεν υφιστανται.

Το οτι δεν εβγαλε ανακοινωση γιατι αφορα ελαχιστους συνδρομητες οπως λες, καταδεικνυει το επιπεδο σεβασμου που εχει στους πελατες του..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Μπορούμε να μιλάμε ώρες για το θέμα. Προφανώς είναι προβληματικό και αποτυχία για τον ΟΤΕ αλλά μην του δίνεις μεγαλύτερη σπουδαιότητα από αυτή που έχει.

Σου πρότεινα να το κόψεις γιατί με την ως τώρα εμπειρία μου πιθανολογώ ότι θα έχεις και νέα πρακτικά προβλήματα στο μέλλον. Μια φιλική συμβουλή ήταν απλά.

Στα νεότερα. Από Τετάρτη 29/7 θα βγούν δύο νέα οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ για συνδρομητές με μικρούς λογαριασμούς.

ΟΤΕ σταθερά 180 - Με 19,90 (τιμή με ΦΠΑ) πακέτο πάγιο ΟΤΕ και 3 ώρες σε αστικουπεραστικά εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ. Μετά τα 180 λεπτά τα υπεραστικά θα εξακολουθήσουν να χρεώνονται σαν αστικά.

ΟΤΕ σταθερά + κινητά 300 - Με 24,90 250' προς αστικουπεραστικά και 50' προς κινητά όλων των δικτύων.

Και στις δύο περιπτώσεις η τιμή αφορά Pstn σύνδεση (με Isdn 23,97 και 29,07 αντίστοιχα) και η χρέωση ανά λεπτό.

Το avatar του μέλους skiny
    skiny Guest
    ενδιαφερον!

Downloads
    51
    Uploads
    21
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    HOL - ΦΟΙΝΙΚΑΣ
    Router
    Philips CGA5720N,ST 530v6
    SNR / Attn
    31(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    καλο ακουγεται.

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Zte H288A
    SNR / Attn
    6(dB) / 39(dB)
    Path Level
    Interleaved
    H Φάση είναι οτι η 1 ώρα δεν ενεργοποιείται αυτόματα και ήρθε 16 ευρώ κλήσεις προς κινητά.. έπρεπε να πάρω 134 να το ενεργοποιήσω. Δύσκολο ήταν να ενεργοποιηθεί αυτόματα αφού υπήρχε το connex talk??
    ...

Περιοχή
    ILION
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    232000/33000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Δε μπορουσε να ενεργοποιηθει αυτοματα για εναν απλο λογο.
    Το conn-x Talk Υπαρχει ακομα και δεν εχει 6μηνη δεσμευση.
    Οσοι θελουν Conn-x TALk F2M εχει 6μηνη δεσμευση παιρνουν αυτο με τα 60 λεπτα προς κινητα..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος baskon : 08-09-09 στις 21:46.

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Zte H288A
    SNR / Attn
    6(dB) / 39(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ναι μου είπε οτι θέλει 6μηνη δέσμευση. Αν κατάλαβα καλά δεν χρεώνεται παραπάνω έτσι ?
    ...

Σελ. 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 478910 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-08, 19:10
  2. Μηνύματα: 62
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-08, 20:15
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-08, 08:36
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-07, 21:30

Tags για αυτό το Θέμα